GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ-ΔΟΥΡΟΥ διώχνουν τους μικροπωλητές τα Χριστουγέννα...

Ποιος δεν θυμάται πέρυσι τα Χριστούγεννα το Σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Πεδίο Άρεως όπου χιλιάδες παιδιά διασκέδαζαν και έδιναν ζωή...



Ποιος δεν θυμάται πέρυσι τα Χριστούγεννα το Σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Πεδίο Άρεως όπου χιλιάδες παιδιά διασκέδαζαν και έδιναν ζωή στο μεγαλύτερο πάρκο (Παρακμή) της Αθήνας...
Δεκάδες ήταν και οι δωρεάν εκδηλώσεις για όλα τα παιδιά όπου Ξωτικά, Ξυλοπόδαροι, Κλόουν κλπ μοίραζαν χιλιάδες μικρο-δώρα και γλυκίσματα.
Σήμερα η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απέρριψε το αίτημα των Μικροπωλητών για την παραχώρηση του πάρκου για να μην ανησυχήσει μάλλον τους εμπόρους ναρκωτικών που το έχουν κατακλύσει.
Μάλιστα σε μια εποχή βαθιάς κρίσης η Ρένα Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν τους πολίτες της Αττικής να διασκεδάσουν τα Χριστούγεννα στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στην ''Τεχνόπολις'' στο Γκάζι με γενική είσοδο 5 ευρώ και φυσικά όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις για τα παιδιά με έξτρα πληρωμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφερειάρχης αρνήθηκε την παραχώρηση του χώρου μιας που θα γίνουν έργα στο πάρκο τις μέρες των Χριστουγέννων λες και αν τα έργα έπαιρναν παράτα δεκαπέντε μέρες θα καταστρεφόταν το Πεδίο Άρεως.
Προτιμάει ένα το Πεδίο Άρεως γεμάτο εμπόρους ναρκωτικών και μαστροπούς αγοραίου έρωτα παρά να ακούγονται χαρούμενες παιδικές φωνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση