GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δ. Βίτσας για την "πίεση" προς την κυβέρνηση...

Στην τροπολογία των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και αυτή που αναμένεται να κατατεθεί την ε...


Στην τροπολογία των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και αυτή που αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα και αφορά τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων αναφέρθηκε μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας.
«Το ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, όπως και η διευθέτηση του ζητήματος των κόκκινων δανείων ήταν από τα βασικά ζητήματα που βάλαμε εμείς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και για το ένα, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουμε υποβάλλει σχέδιο νόμου, ενώ για το άλλο θα υποβάλλουμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο κ. Βίτσας.
Και πρόσθεσε: «Είναι κεντρικά ζητήματα σε σχέση με την ανέχεια του ελληνικού λαού. Αρα η πίεση που δέχθηκε η κυβέρνηση από τις δικές μας προτεραιότητες έχει, θα έλεγε κανείς, αποδώσει, αλλά τελείως ανεπαρκώς βλέποντας κανείς τις τροπολογίες, γιατί περί τροπολογίες πρόκειται, που αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση