GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο θρυλικός Μπάνκσι. Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του "αόρατου" καλλιτέχνη του δρόμου [photos]

Μετά από αναζήτηση και καταδίωξη χρόνων ο θρυλικός Μπάνκσι, ο «αόρατος» καλλιτέχνης του δρόμου δεν είναι πια… άγνωστος Ο μυστη...



Μετά από αναζήτηση και καταδίωξη χρόνων ο θρυλικός Μπάνκσι, ο «αόρατος» καλλιτέχνης του δρόμου δεν είναι πια… άγνωστος
Ο μυστηριώδης άνδρας, που έκανε το γκράφιτι τέχνη φτάνοντας να είναι ακόμα και υποψήφιος για Όσκαρ μέσω αυτής, συνελήφθη τα ξημερώματα από τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου!

Μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τη δράση του ώστε να αποκαλυφθούν τόσο η ταυτότητα, όσο και το πρόσωπό του.

Το πραγματικό όνομά του είναι Πολ Χόρνερ και γεννήθηκε το 1979 στο Λίβερπουλ, στοιχεία που –όπως και τη φωτογραφία του– έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία προς απογοήτευση των εκατομμυρίων θαυμαστών του.

Ο Μπάνκσι συνελήφθη με τις κατηγορίες του βανδαλισμού, της συνομωσίας, του εκβιασμού και της πλαστογραφίας, ενώ χρειάστηκε 24ωρη επιχείρηση της αστυνομίας ώστε να εντοπίσει ένα από τα στούντιο τέχνης του καταζητούμενου, στο Γουότφορντ, της ευρύτερης περιφέρειας του Λονδίνου.
Ο Μπάνκσι στρεφόταν με τα σχέδια του εναντίον του καπιταλισμού, του καταναλωτισμού, του ρατσισμού και του συγκεντρωτισμού γι’ αυτό και ήταν ζήτημα τιμής από την αστυνομάι η σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση