GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Η είδηση του θανάτου του 24χρονου ποδοσφαιριστή σκόρπισε απέραντη θλίψη σε συμπαίκτες, προπονητές, φίλους και γενικότερα στο ελληνικό πο...


Η είδηση του θανάτου του 24χρονου ποδοσφαιριστή σκόρπισε απέραντη θλίψη σε συμπαίκτες, προπονητές, φίλους και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη το βράδυ στην ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χασαπάκης.
Ο ατυχος ποδοσφαιριστής τον Ιούλιο είχε σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του Γαζίου, είχε υποβληθεί σε διαδοχικές επεμβάσεις, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν αρκετές για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Bασίλης Χασαπάκης είχε αγωνιστεί σε ΠΑΝΟΜ, Ηρόδοτο, Αλμυρό και Κ20 Εργοτέλη.
Η περίπτωση του και οι συνεχείς εκκλήσεις για αίμα απο την οικογένεια του, είχε προκαλέσει Πανελλήνια συγκίνηση, καθώς ο Βασίλης νοσηλευόταν για πάνω απο 100 μέρες στην εντατική. Τελικά δεν κατάφερε να βγεί νικητής απο αυτήν την δύσκολη μάχη.
ΠΗΓΗ: prismasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση