GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρέσβη του Μπαγκλαντές στην Αθήνα!

Ένοχος κρίθηκε ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Golam Mohammad για σεξουαλική παρενόχληση μιας ελληνίδας με καταγωγή από Μπαγκλαντέ...

Ένοχος κρίθηκε ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Golam Mohammad για σεξουαλική παρενόχληση μιας ελληνίδας με καταγωγή από Μπαγκλαντές, που εργάζεται για το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στην Ελλάδα.
Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές έλαβε μια καταγγελία από την ελληνίδα με καταγωγή από Μπαγκλαντές και έστειλε στην Ελλάδα την ομάδα έρευνας τον Αύγουστο.
Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική παρενόχληση όταν πήγε στην κατοικία του πρέσβη μετά από πρόσκληση. Το θύμα απέστειλε επιστολή προς τον επικεφαλής της αποστολής IOM στην Ελλάδα, η οποία διαβιβάστηκε στο υπουργείο για την λήψη των κατάλληλων μέτρων.
Στην επιστολή του, το θύμα είπε ότι είχε επανειλημμένα απορρίψει τις άσεμνες προτάσεις του, ο δε πρέσβης την απειλούσε με εκβιασμούς με ολέθριες συνέπειες.
Τα τελευταία χρόνια, έχουν ανακληθεί τουλάχιστον τέσσερις πρέσβεις του Μπαγκλαντές από τις θέσεις τους, λόγω των μαζικών οικονομικών παρατυπιών ή καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης.
Πηγή: thedailystar

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση