GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο πρώην στρατηγός Χιούγκο Καρβαγιάλ

Στη Βενεζουέλα πρόκειται να επιστρέψει ο απόστρατος στρατηγός Χιούγκο Καρβαγιάλ, ο οποίος κατεζητείτο από τις ΗΠΑ σχετικά με κατηγορ...


Στη Βενεζουέλα πρόκειται να επιστρέψει ο απόστρατος στρατηγός Χιούγκο Καρβαγιάλ, ο οποίος κατεζητείτο από τις ΗΠΑ σχετικά με κατηγορίες περί διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη πριν από 4 ημέρες στο νησί της Καραϊβικής Αρούμπα, θα αφεθεί ελεύθερος και θα επιστρέψει σύντομα στην πατρίδα του.
«Ένα αεροπλάνο απογειώνεται καθώς ομιλούμε…με σκοπό να παραλάβει τον σύντροφό μας Χιούγκο Καρβαγιάλ», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ελίας Χάουα στην κρατική τηλεόραση, χαρακτηρίζοντας το γεγονός αυτό ως «μια νέα νίκη» για τη Βενεζουέλα.
Ο δικηγόρος του Καρβαγιάλ, Κρις Λεγουέζ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε από την Αρούμπα με το πρακτορείο Ειδήσεων Ρόιτερς, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος, σε μία υπόθεση που απειλούσε να κλονίσει περαιτέρω τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Βενεζουέλας και ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση