GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ‏

Αγαπητοί συμπατριώτες, · Επί τη προδοτική επετείω της προδοσίας, όχι όσων χρόνια σας παραμυθιάζουν, · αλλά του «Εθνάρχη» Καρα...

Αγαπητοί συμπατριώτες,
· Επί τη προδοτική επετείω της προδοσίας, όχι όσων χρόνια σας παραμυθιάζουν,
· αλλά του «Εθνάρχη» Καραμανλή και άλλων πολιτικών.
· Καθώς και της συμμετέχουσας τότε στρατιωτικής ηγεσίας της Ελλάδας,
· στην σκευωρία καταστροφής του Ελληνισμού της Κύπρου,
· με συμφωνία ελεύθερης απόβασης των τούρκων για να τους δωρίσουν την περιοχή του Αττίλα1 (βέβαια οι τούρκοι δεν αρκέσθηκα σε ατό και προχώρησαν προς Κερύνεια με τον «εθνάρχη» Καραμανλή να φωνάζει στον Κίσινγκερ,   προβοκάτσια» και ότι «παραβαίνουν» τη συμφωνία),
Επιτρέψετε μου να αναφέρω σε λίγες γραμμές την πρόσφατη ιστορία της προδοσίας του Ελληνισμού της Κύπρου μας.
1. Ο πατριώτης Έλληνας πρωθυπουργός Παπάγος προωθεί τις Ελληνικές απαιτήσεις για την Κύπρο και θα έλεγα οργανώνει τον αγώνα της ΕΟΚΑ με αρχηγό τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή.
2. Μετά τον μυστηριώδη θάνατο, πολύ πιθανόν δολοφονία του Παπάγου, αναλαμβάνει πρωθυπουργός ως εκλεκτός των ανακτόρων, ο Καραμανλής αφού υπέγραψε  το μνημόνιο Πιπινέλλη) για επίλυση του Κυπριακού σύμφωνα με τις έξωθεν εντολές.
3. Στέλλει τότε τον πρέσβη Βλάχο στην Κύπρο ως πρόξενο για να βρει ποια περιοχή να δώσει (από το χωράφι του) της Κύπρου στους τούρκους για να «λύσει» το Κυπριακό.
4. Ακολουθούν οι προδοτικές συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου με διχοτομική λύση, χωριστούς δήμους, βέτο των τούρκων παντού και με στρατιωτική παρουσία της τουρκίας στην Κύπρο και με δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης.
5. Το 1963 μετά από προσπάθεια του Μακαρίου για να γίνει λειτουργικό το κράτος είχαμε την τουρκανταρσία με την πράσινη γραμμή των άγγλων και την προσπάθεια του Κληκλή (Σοφοκλή) Βενιζέλου να καταργήσει το Κυπριακό κράτος και να το κάνει προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ δηλαδή της τουρκίας. Η Κύπρος γλυτώνει αφού ο Μακάριος αντέχει τις πιέσεις του αμερικανού Σάυρους Βαν.
6. Το 19654-65 ακολουθεί η προσπάθεια ιού Γεωργίου Παπανδρέου του δήθεν γέρου της δημοκρατίας (απαιτείται μεγάλα ανάλυση για τον γέρο Παπανδρέου) να εκτουρκίσει την Κύπρο με το σχέδιο Άτσεσον που το ονόμαζε κατ ευφημισμόν «ένωση». Τους έδινε τη χερσόνησο της Καρπασίας (από όπου θα μπορούσαν να εισάγουν μυριάδες τούρκους εποίκους) και μερικά τουρκικά καντόνια με ελεύθερη επικοινωνία του τουρκικού στρατού παντού κτλ.
7. Λονδίνο 1970. Ο Μίκης Θεοδωράκης αποκαλύπτει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε τελικά το 1970 να συμπράξει σε πτώση της δικτατορίας από Βασιλικούς αξιωματικούς παρ’ όλον όπως είπε ο Μίκης ότι είχαν γίνει δεκτά όλα όσα ζήτησε (να είναι πρωθυπουργός, να μην επιστρέψει αμέσως ο Βασιλιάς κτλ) . Προφανώς είχε διαταγή γι αυτό. Σίγουρα για να «λυθεί» πρώτα το Κυπριακό».https://www.youtube.com/watch?v=dRVPr4pgNPE (από το 1:04:41)
8. Το 1973 ο Καραμανλής σαμποτάρει τη προσπάθεια Μαρκεζίνη για ομαλή μετάβαση στη δημοκρατία. Πιθανότατα γιατί είχε συμφωνήσει με τον Κίσινγκερ στο Παρίσι τον ίδιο χρόνο, την ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο.
9. 20 Ιουλίου 1974 η προδοσία της ελεύθερης απόβασης των τούρκων στην Κύπρο.
10. Αρχές δεκαετίας του 80. Άθλιοι «Έλληνες» διπλωματικοί και πολιτικοί (πχ πατέρας Καψής) αντιστρατεύονται με κάθε τρόπο και διαβάλλουν τον Σπύρο Κυπριανού πιέζοντας τον για προδοτική λύση.
11. 1988. Mea culpa του Ανδρέα Παπανδρέου για τη συμφωνία του με Οζάλ με την οποία μεταξύ άλλων αποδεχόταν τα τετελεσμένα των τούρκων στην Κύπρο.
12. Ο «έξυπνος» Ανδρέας ξέμπλεξε λέγοντας mea culpa. Τότε παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τον «πατριωτισμό» του Ανδρέα, οι δύο καλύτεροι μας πρέσβεις. Ο Δούντας της Μόσχας και ο Στοφορόπουλος της Λευκωσίας.
13. 1999-2003 ο Σημίτης προσπαθεί να επιβάλει το σχέδιο Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου. Που το υποστήριζαν όλα τα Ελληνικά κόμματα (!!!!!!) πλην του ΚΚΕ.
14. 2004. Υπογραφή από «προσωπικότητες» όλων των κομμάτων της Ελλάδας (πλην ΚΚΕ) της συνημμένης εμετικής διακήρυξης υπέρ του σχεδίου Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου
15. 2007. Τα εν Ελλάδι πολιτικά κόμματα (πλην ΚΚΕ) κηρύσσουν πόλεμο εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου και υπέρ του Χριστόφια.
16. Αρχίζει στη συνέχεια από Έλληνες πρωθυπουργούς, πολιτικούς κτλ, η γελοία υποστήριξη δήθεν λύσης από Κυπρίους για Κυπρίους με απαλλαγή της τουρκίας από κάθε ευθύνη. Ταξίδι για τον σκοπό αυτόν του Κώστα Καραμανλή στην Κύπρο.
17. 2014. Υπογραφή επαίσχυντου κειμένου από περίπου τις ίδιες «προσωπικότητες» του 2004 (όλων πλην ΚΚΕ πάλιν των κομμάτων και ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ) υπέρ εκτουρκισμού της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν.
Τα συμπεράσματα και το τι θα πρέπει να γίνει στο εξής για να σωθεί η Κύπρος, δικά σας.

Ευρής Μπίλλης

1 σχόλιο

  1. Το ΛΑΟΣ δηλαδή ο Γ.Καρατζαφέρης , που μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου με την ΜΑΦΙΑ ΜΑΖΙ έφεραν το ΔΝΤ και την ΜΕΡΚΕΛ στην ΕΛΛΑΔΑ . Με την δικαιολογία ο Καρατζαφέρης ότι δήθεν ψηφίζοντας τα πρώτα άρθρα του μνημονίου θα έσωζε την Ελλάδα ..………….
    Στην ουσία όμως μας ΠΡΟΔΩΣΕ , διότι στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε όλα τα στοιχεία για να πάμε στο ΔΝΤ ήταν ΠΛΑΣΤΑ .
    Αυτή ήταν η δουλειά του στην πολιτική να αρπάξει την εμπιστοσύνη του ΕΛΛΗΝΑ πατριώτη και μετά να την πουλήσει στους διεθνείς τοκογλύφους ΔΝΤ , ΜΕΡΚΕΛ, ,κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση