GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Τούμπα προσέφερε στον Ολυμπιακό το τέλειο άλλοθι...

Το ματς της Τούμπας άφησε τον Ολυμπιακό με ένα Κύπελλο λιγότερο αλλά κι ένα μεγάλο κέρδος. Ποιο είναι αυτό;... Κουκούλωσε όλες τις αγ...


Το ματς της Τούμπας άφησε τον Ολυμπιακό με ένα Κύπελλο λιγότερο αλλά κι ένα μεγάλο κέρδος. Ποιο είναι αυτό;...
Κουκούλωσε όλες τις αγωνιστικές ανορθογραφίες ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη το παιχνίδι. Οι οποίες ανορθογραφίες βεβαίως κάθε άλλο παρά ευθύνη του Μίτσελ είναι.
Είπαμε, εδώ θα διαβάζετε όσα δε θα διαβάσετε αλλού για τον απλούστατο λόγο ότι δε φοβάμαι να χάσω τη δουλειά μου. Την έχασα. Και προς το παρόν, γράφω όσα σκέφτομαι σε ένα ταπεινό blog που το διαβάζουν μόνο λίγες χιλιάδες άνθρωποι. Μετέπειτα βλέπουμε αν θα διαβάζουν λίγοι όσα θα γράφονται στα ίσα…
Κλείνει η παρένθεση. 
Με όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην Τούμπα η ΠΑΕ Ολυμπιακός (από τα αφεντικά μέχρι τους αναρίθμητους υπαλλήλους της) βρήκε το άλλοθι που χρειαζόταν. Το τέλειο άλλοθι!
Εδώ και 40 ημέρες η ομάδα έχει εξαφανιστεί από τα γήπεδα. Κι ο λόγος δεν είναι μόνο ένας αλλά βασικά είναι αυτός. Έμεινε γυμνή.
Ο Ολυμπιακός τσίμπησε 15 μύρια από τη Φούλαμ και στη θέση ενός σούπερ σεντερ φορ έφερε τον Βαλντέζ που τρύπησε τα δίχτυα του Εργοτέλη. Ως εκεί. Σε όσα ματς έκαιγε η μπάλα τον περνούσε σε ταχύτητα ακόμα και ο Επιτάφιος.
Στα άκρα, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει τα πετροδόλαρα για τον Βάις, έμεινε ο Κάμπελ που ξεζουμίστηκε και μετά το χάος. Ο Πέρεζ αποδείχθηκε μέτριος και έπειτα χτύπησε κιόλας. Η δε μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Σαβιόλα, που αποδείχθηκε υποδεέστερη μεταγραφή του Μπεργκ για παράδειγμα, ηταν έξω 1,5 μήνα με θλάση.
Τι έγινε λοιπόν στο χορτάρι; Ο Ολυμπιακός υπέστη την εντός έδρας ήττα του αιώνα από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, έχασε από ΠΑΟΚ, Τρίπολη, ΠΑΣ, νίκησε όπως νίκησε τον Πανθρακικό, με το ζόρι τον Άρη, διέλυσε τον Εργοτέλη και… έχασε 3-0 και την ευκαιρία της δεκαετίας στο Μάντσεστερ από τη χειρότερη Γιουνάιτεντ από τότε που θυμόμαστε να παίζεται μπάλα σε έγχρωμη τηλεόραση.
Κι ύστερα ήρθε το Κύπελλο. Σε ενα ματς που παίχτηκε ελάχιςτα ποδόσφαιρο έφτιαξε δυο τελικές σε 100 λεπτά αγώνα!
Αυτά συμβαίνουν, όπως λένε τόσα χρόνια στο λιμάνι, όταν αντί για επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές ρίχνεις το βάρος οπουδήποτε αλλού. Στην πολιτική, σε δανεικούς, αλλά όχι σε παικταράδες. Επικοινωνιακά βοήθησε η Τούμπα ώστε σήμερα να μη μιλάει άνθρωπος για τα έξι χαμένα ματς που εν τέλει καθιστούν αποτυχημένη τη σεζόν σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί.
Πρακτικά, η ομάδα θα βγει ενισχυμένη διότι όλοι είδαν πως τα αγωνιςτικά προβλήματα δεν κρύβονται πετώντας τα κάτω από το χαλί των media που λειτουργούν σαν ασπίδα. Κι έτσι το καλοκαίρι ίσως αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά. Αν και κοστίζουν, μια δυο κινήσεις θα γίνουν…
http://freebilly14.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση