GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παίζει το κεφάλι του ο Μόγες»

Εξαιρετικά επισφαλής είναι πλέον η θέση του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Μ. Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο Σκωτσέζος ...


Εξαιρετικά επισφαλής είναι πλέον η θέση του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Μ. Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει πλέον χάσει την εμπιστοσύνη αρκετών μελών του ΔΣ των πρωταθλητών Αγγλίας και στα επόμενα τρία ματς θα «παίξει» το κεφάλι του.
Οι πρωταθλητές Αγγλίας καλούνται την Τετάρτη να ανατρέψουν απέναντι στον Ολυμπιακό το 2-0 του πρώτου αγώνα για να προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League, ενώ ακολουθούν το εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Το αμερικανικό δίκτυο προσθέτει πως ακόμη και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πλέον δεν είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μόγες, για πιθανή αντικατάσταση του οποίου φέρεται να προορίζεται ο Λουίς Φαν Γκάαλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση