GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασουλίδης: «O χρόνος δε λειτουργεί υπέρ της λύσης του Κυπριακού»

"Νέα απόρριψη σχεδίου λύσης θα έχει πολύ δυσμενείς συνέπειες", τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών. "O χρόνος δεν λειτουργεί υπ...

"Νέα απόρριψη σχεδίου λύσης θα έχει πολύ δυσμενείς συνέπειες", τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών. "O χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ της λύσης του Κυπριακού. Το ναυάγιο κάθε νέας προσπάθειας σμικρύνει ολοένα και περισσότερο τις ελπίδες για επανένωση, συντηρεί τα τετελεσμένα της εισβολής και οδηγεί την Κύπρο ένα βήμα πιο κοντά στη διχοτόμηση, με όλα τα τραγικά συνεπακόλουθα μιας τέτοιας εξέλιξης" δηλώνει στην ελλαδική εφημερίδα Realnews o υπουργός Εξωτερικών Γ. Κασουλίδης.

Αναφέρει πως «δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι μια νέα απόρριψη σχεδίου λύσης από την ελληνοκυπριακή πλευρά θα έχει πολύ δυσμενείς συνέπειες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό γενικότερα».

Αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τις κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας και διαφωνεί με τη θέση Έρογλου ότι το δημοψήφισμα είναι εφικτό να γίνει εντός τριών μηνών.
24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση