GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από την εμφάνιση της Κέητ Μίντλετον με λευκή ρίζα στα μαλλιά

Η 33χρονη δούκισσα επανήλθε στις επίσημες υποχρεώσεις της πολύ σύντομα μετά τη γέννα, με κάθε της εμφάνιση να συζητιέται για την κομψότητ...

Η 33χρονη δούκισσα επανήλθε στις επίσημες υποχρεώσεις της πολύ σύντομα μετά τη γέννα, με κάθε της εμφάνιση να συζητιέται για την κομψότητα και το γούστο της. Σε πρόσφατη έξοδό της αυτό που έκλεψε την παράσταση εστιαζόταν στα μαλλιά.

Η Κέιτ, συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Παπαρούνας στο Λονδίνο με νέο χτένισμα. Ενώ συνήθως κάνει τη χωρίστρα στα τρία τέταρτα του κεφαλιού, αυτή τη φορά την είχε κάνει ακριβώς στη μέση και μάλιστα χωρίς τη γνωστή ελαστικότητα στις μπούκλες.
Ομως, η Κέιτ δεν έχει βάψει τον τελευταίο καιρό τη ρίζα και τα γκρίζα μαλλιά έκαναν περίτρανα την εμφάνισή τους στην κορυφή του κεφαλιού.
Δεν είναι παράξενο για γυναίκες να αποφεύγουν τη βαφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού –που προφανώς είναι και η περίσταση εδώ- αλλά οι περισσότερες φροντίζουν κάπως να το κρύψουν.
Ωστόσο, το κόκκινο παλτό LK Bennett με το μαύρο οπάκ καλσόν και τις γόβες ήταν πολύ κομψό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση