GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπάρχει φως για τον Πανιώνιο…»

Στην αποκάλυψη πως τα αποτελέσματα του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκας ενδεχομένως να επηρεάσουν θετικά ορισμένους ανθρώπους που εξετάζο...


Στην αποκάλυψη πως τα αποτελέσματα του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκας ενδεχομένως να επηρεάσουν θετικά ορισμένους ανθρώπους που εξετάζουν την πιθανότητα να μπουν στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ προχώρησε ο Παύλος Μητρόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
«Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα και πριν τον ματς με τα Γιάννινα, η διοίκηση μας είπε πως υπάρχει φως, αλλά πρέπει να τσουλήσει η ομάδα. Ίσως το δουν πιο ζεστά κάποιοι άνθρωποι…», υποστήριξε ο 23χρονος χαφ και στη συνέχεια απάντησε σε εκείνους που είχαν αμφισβητήσει εκείνον και τους συμπαίκτες του:
«Αρκετοί πίστευαν πως θα είμαστε φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως αν δείτε το υλικό μας δεν έχουν άλλες ομάδες τέτοιους παίκτες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος…

Για τη χθεσινή νίκη του Πανιωνίου επί του Ατρομήτου: «Είχε από ένα ημίχρονο η καθεμία ομάδα. Ο Ατρόμητος, που είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δεν οπισθοχώρησε και έτσι μας δόθηκε η δυνατότητα να τον απειλήσουμε. Το λάθος του Σηφάκη ήταν πολύ τυχερό γκολ για εμάς. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Το να ξεκινάς το ματς με τέτοιο τρόπο σου δίνει μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ».
Για την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Καλλονή: «Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το 1-2 είχαμε ένα θέμα. Δεν πήραμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και πιστεύω ότι τον αξίζαμε. Θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όσο πιο ψηλά είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολα θα προσελκύει επενδυτές. Δεν χάθηκε η εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών και του προπονητή. Όλα είναι καλά μεταξύ μας».
Για το φετινό πρωτάθλημα του Πανιωνίου: «Πριν από το ματς με τον Ατρόμητο λέγαμε πως θα έχουμε αρκετούς κενούς χώρους για να τους “χτυπήσουμε” στην αντεπίθεση. Δεν είχε σημασία μόνο το πρώτο γκολ. Ξέραμε ότι θα ανοιχθεί για να επιτεθεί. Με τις “μεγάλες” ομάδες διαχειριζόμαστε καλά τα ματς, αν και είμαστε νεαρή σε ηλικία ομάδα. Αντιθέτως με τις υπόλοιπες ομάδες έχουμε ένα πρόβλημα, παρότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες, αφού δεν μπορούμε να διασπάσουμε τις άμυνές τους».
Για τον κ. Παντελή και την φιλοσοφία του: «Είναι ένας – πάνω από όλα – καλός άνθρωπος. Μας μιλάει και ό,τι έχει να μας πει μας το λέει μπροστά μας. Είναι απαιτητικός όσον αφορά την πειθαρχία και θέλει κανείς να μην είναι πάνω από την ομάδα και όλοι μαζί να παλεύουμε για το αποτέλεσμα. Κάθε μέρα είναι στην προπόνηση σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Θέλει κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο και θέλει 11 “καμικάζι”. Αρκετοί πίστευαν πως θα είμαστε φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως αν δείτε το υλικό μας δεν έχουν άλλες ομάδες τέτοιους παίκτες, όπως τον Κολοβό, τον Αραβίδη και πολλούς άλλους».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει σας είχα πει πως από την τρίτη μέχρι την τελευταία θέση θα γίνει ίσως το πιο περίεργο πρωτάθλημα που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος είναι ότι όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Νομίζω ότι μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές θα γίνει… σφαγή από την 13η μέχρι την τελευταία θέση».
Για τους στόχους των Νεοσμυρνιωτών: «Στόχος του Πανιωνίου είναι η παραμονή και δεν αλλάζει αυτό, κάτι που θα μπορούσαμε να πλησιάζαμε με τους δύο βαθμούς που χάσαμε με τον Άρη και την Καλλονή. Σε αυτά τα ματς χάσαμε την ηρεμία μας. Δεν πετάμε, όμως, στα σύννεφα. Την περσινή σεζόν ήταν δεύτερος ο Πανιώνιος, όμως μετά άλλαξε τελείως η κατάσταση.
Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η ομάδα είναι να βρίσκεται κάθε χρόνο στη Σούπερ Λίγκα. Επίσης, πολλά παιδιά φεύγουν από τον Πανιώνιο, όπως ο Μανιάτης, ο Σάμαρης, ο Κολοβός. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα και πριν τον ματς με τα Γιάννινα, η διοίκηση μας είπε πως υπάρχει φως, αλλά πρέπει να τσουλήσει η ομάδα. Ίσως το δουν πιο ζεστά κάποιοι άνθρωποι…».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση