GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

’’Η Μαδρίτη θα μετατραπεί σε χοιροστάσιο’’

Maria Denaxa   Κι αύριο λέει, θα μαζευτεί στο Παρίσι η Ευρωπαική ελίτ για να να συζητήσει τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί σε παλαιότερες σ...


Maria Denaxa 
Κι αύριο λέει, θα μαζευτεί στο Παρίσι η Ευρωπαική ελίτ για να να συζητήσει τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί σε παλαιότερες συναντήσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας και κυρίως της ανεργίας των νέων .
Από τη μία το μπλά μπλά και από την άλλη η πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες Ευρωπαίοι .
Μαδρίτη σήμερα πνιγμένη σε τόνους σκουπιδιών που είναι σκορπισμένα παντού.
Πρίν από μια εβδομάδα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ξεκίνησαν απεργία διαρκείας καθώς ‘’ μεταξύ των μέτρων που αποφασίζουν οι Ευρωπαίοι για την τόνωση της απασχόλησης και στην Ισπανία ΄΄ είναι η απόλυση 1135 εργαζομένων που εργάζονται στην καθαριότητα και μειώσεις μισθών 40% για όσους εξακολουθήσουν να εργάζονται.
Τον Αύγουστο είχαν απολυθεί άλλοι 350 .
‘’Η Μαδρίτη θα μετατραπεί σε χοιροστάσιο’’ προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ενωσης Εταιρειών Καθαριότητας της Ισπανικής πρωτεύουσας. Οπως βλέπεται στην φωτογραφία, τα λόγια του δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση