GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Παραδόθηκε έπειτα από 33 χρόνια γιατί βαρέθηκε να τον εκβιάζουν

Από τη φυλακή κατόρθωσε να διαφύγει και να ζήσει για 33 χρόνια ελεύθερος ο Άντονι Ράκλεϊ. Στο τέλος γύρισε πίσω από τα κάγκελα με τη θέλη...

Από τη φυλακή κατόρθωσε να διαφύγει και να ζήσει για 33 χρόνια ελεύθερος ο Άντονι Ράκλεϊ. Στο τέλος γύρισε πίσω από τα κάγκελα με τη θέληση του καθώς σκέφτηκε πως μπορεί να έχει την ψυχική του ηρεμία εκεί μέσα.

Ο λόγος για έναν κρατούμενο που πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και κατήγγειλε ότι είναι κάποιος που τους το είχε... σκάσει και βέβαια είχαν σταματήσει να ψάχνουν. Σύμφωνα με το Reuters, ο 62χρονος είχε αποδράσει τον Ιούλιο του 1980 από φυλακή του Μέριλαντ, όπου κρατούνταν έπειτα από την καταδίκη του για ληστεία. Αλλαξε το όνομά του σε Τζακ Γουάτσον και έπιασε δουλειά, που δεν ήταν μεν ακριβώς νόμιμη, αλλά δεν του προκαλούσε προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Aσχολία του βασική ήταν η συλλογή χρημάτων για λέσχη εθελοντών στην Οκλαχόμα. Εκείνος κρατούσε το 70% των χρημάτων που μάζευε, ο συνεργάτης του το 10% και το υπόλοιπο πήγαινε στη λέσχη. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, πριν από δέκα χρόνια είχε κάνει το λάθος να εκμυστηρευτεί στο συνεργάτη του πως ήταν δραπέτης και το όνομά του ήταν ψεύτικο.

Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα εκείνος άρχισε να τον εκβιάζει ότι θα τον καταδώσει, ζητώντας του ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο. Για αυτό ο Ράκλεϊ προτίμησε τη φυλακή, προκειμένου να βρει την ησυχία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση