GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γκιουλ «αδειάζει» τον Ερντογάν: Δημοκρατία δεν είναι μόνο οι εκλογές

Μόνος εναντίον όλων φαίνεται πως έχει μείνει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμ...


Μόνος εναντίον όλων φαίνεται πως έχει μείνει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ τον «αδειάζει» και υποστηρίζει πως «η δημοκρατία δεν είναι μόνο οι εκλογές».
Ο Αμπντουλάχ Γκιούλ, μιλώντας για τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ, τόνισε πως το «μήνυμα ελήφθη» από τις τουρκικές αρχές, ενώ όπως αναφέρει η Hurriyet υποστηρίζει πως «Εάν υπάρχουν ενστάσεις, δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από το να εκφράζονται».
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως η Τουρκία είναι μια «ανοιχτή κοινωνία όπου ο καθένας πρέπει να νιώθει ελεύθερος», ωστόσο τόνισε ότι οι διαδηλώσεις πρέπει να είναι ειρηνικές, ενώ τέλος έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας τους διαδηλωτές ότι είναι πολύ πιθανό να παρεισφρύσουν στο πλήθος «παράνομες οργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση