GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα πρότυπά μας: Aν η Μπάρμπι ήταν αληθινή γυναίκα θα προκαλούσε φόβο [εικόνες]

Μια 19χρονη αμερικάνα χρησίμευσε σαν μοντέλο απέναντι στην θρυλική κούκλα Μπάρμπι για λογιαριασμό του σάιτ MyVoucherCodes.co.uk, το...

Μια 19χρονη αμερικάνα χρησίμευσε σαν μοντέλο απέναντι στην θρυλική κούκλα Μπάρμπι για λογιαριασμό του σάιτ MyVoucherCodes.co.uk, το οποίο δημιούργησε σε 3D αυτό με το οποίο θα έμοιαζε το πρότυπο απέναντι σε μια κανονική γυναίκα.
Ο Νικολάι Λάμ ανακάλυψε ότι σε πραγματικές διαστάσεις η Μπάρμπι θα είχε λαιμό 23 εκατοστά την ώρα που το λιγότερο είναι 38 εκατοστά για μια 19χρονη κοπέλα. Οσο για το στήθος-μέση-γοφοί η Μπάρμπι θα διέθετε ένα 92-46-84 την ώρα που ακόμη και τα λεπτότερα μανεκέν έχουν 85-60-85. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η Μπάρμπι είναι ένα απλό παιχνίδι και δεν θα έπρεπε να δίνουμε σημασία σε αυτά τα πράγματα» υποστηρίζει ο Λαμ.
Ωστόσο εκτιμώ ότι οι άνθρωποι υποφέρουν εξαιτίας αυτών των προτύπων και όλο και περισσότερα μανεκέν οδηγούνται στη νευρική ανορεξία. Είναι ώρα να προσέξουμε τα πρότυπά μας» καταλήγει, μιλώντας στην HuffingtonPost.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση