GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

Τις τιμές πώλησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας για τον Απρίλιο, στις οποίες έχουν συνυπολογιστεί...

Τις τιμές πώλησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας για τον Απρίλιο, στις οποίες έχουν συνυπολογιστεί οι αποζημιώσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του πρώτου τριμήνου, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών.
Σύμφωνα με έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής ΔΕΚΟ, ειδικά για τον Απρίλιο, οι τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών διαμορφώνονται ως εξής:
- Μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα: 34 ευρώ από 45 ευρώ.
- Μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα μειωμένη: 17 ευρώ από 23 ευρώ.
- Μηνιαία κάρτα για λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ: 16 ευρώ από 20 ευρώ.
- Μηνιαία κάρτα για λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ μειωμένη: 8 ευρώ από 10 ευρώ.
Οι εκπτώσεις στις τιμές πώλησης για τον Απρίλιο προσδιορίστηκαν με βάση τον αριθμό των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2013 στην ΟΣΥ ΑΕ (6 ημέρες) και τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ (9 ημέρες), το ανώτατο ποσοστό της παρεχόμενης έκπτωσης, το οποίο δεν υπερβαίνει το 25% της αξίας της κάρτας και το συγκοινωνιακό μέσο ή μέσα που απεργούσαν.
Για τους κατόχους ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών θα εφαρμοστεί αντίστοιχη ρύθμιση για το σύνολο του έτους.
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση