GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ΦΩΤΟ με τη δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου μετά από καιρό!

Στην χθεσινή πρεμιέρα της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» στο θέατρο Badminton παρευρέθηκε η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφο...

Στην χθεσινή πρεμιέρα της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» στο θέατρο Badminton παρευρέθηκε η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου.
Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, αφού συνήθως παραμένει στο σπίτι της, λόγω της βεβαρυμένης κατάστασης της υγείας της και ο φακός του T-Life ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό.
Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της απαθανάτισε χθες ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου. Όπως είναι γνωστό η αγαπημένη μας από τον ελληνικό κινηματογράφο ηθοποιός είναι χρόνια απομονωμένη στο σπίτι της λόγω της βεβαρυμένης κατάστασης της υγείας της.
Η ηθοποιός παρά τα προβλήματα υγείας και το γεγονός ότι πρέπει να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και συναντήθηκε με παλιούς της φίλους όπως η Μαίρη Λίντα και η Λόλα Νταϊφά.
Jxron1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση