GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαντόπουλος:Δεν μπορεί να ομιλεί ο κ. Γεωργιάδης

Διαμαντόπουλος:Δεν μπορεί να ομιλεί ο κ. Γεωργιάδης "Αυτοί που έχουν καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν μπορούν να ομιλού...

Διαμαντόπουλος:Δεν μπορεί να ομιλεί ο κ. Γεωργιάδης
"Αυτοί που έχουν καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν μπορούν να ομιλούν", απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Διαμαντόπουλος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος λίγο νωρίτερα τον έβαλε στο "κάδρο" για τις δηλώσεις του περί "αναρχισμού".
Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημούλη τον κάλεσε να απαντήσει εάν "και αυτός υιοθετεί την καταδίκη της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας όπως ο κ. Διαμαντόπουλος, ο οποίος όπως είπε, "δήλωσε οπαδός του αναρχισμού".
"Τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τα οποία τα έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ απομόνωσαν φράσεις", είπε ο κ. Διαμαντόπουλος, προσθέτοντας: "Είμαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ και δεσμεύομαι από την ιδρυτική του διακήρυξη. Απλώς αυτό που κάνουμε είναι να αναγνωρίζουμε τους ελευθεριακούς κοινωνικούς χώρους".




Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση