GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δε μιλάνε στη Γεννηματά για καρκίνο, κύριε Σκουρλέτη...

Από το http://www.aixmi.gr . Μεγάλο «φάουλ» έκανε ο εκπρόσωπος του Σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας με τη Φώφη Γεννηματά, στην Κοινωνία...

Από το http://www.aixmi.gr.
Μεγάλο «φάουλ» έκανε ο εκπρόσωπος του Σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας με τη Φώφη Γεννηματά, στην Κοινωνία Ωρα Μega (στους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη).
Παρασυρόμενος από την ένταση της πολιτικής αντιδικίας, της απηύθηνε την κατηγορία ότι «δε νοιάζεστε για τους καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους».
Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς ταραγμένη, προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, χωρίς επιτυχία.
«Εμένα το λέτε αυτό;», τον ρώτησε τρεις φορές, αλλά ο πάντα ευγενής και πολιτικά μετριοπαθής Σκουρλέτης δεν φαινόταν να την ακούει. Και, συνεπώς, δεν έδειχνε να καταλαβαίνει.
Για όσους το έχουν ξεχάσει, θυμίζουμε ότι η Φώφη Γεννηματά, μητέρα τριών παιδιών, έχει χτυπηθεί από καρκίνο πριν λίγα χρόνια και έχει δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Για οσους, επίσης, το έχουν ξεχάσει, θυμίζουμε ότι η οικογένειά της έχει ξηκληριστεί απ’ τον καρκίνο.
Ο πατέρας της, ο αξέχαστος Γιώργος Γεννηματάς, πέθανε μόλις στα 55 του χρόνια έχοντας αφήσει άφωνο το Πανελλήνιο με την αξιοπρέπειά του. Αλλά και η μητέρα της, Κάκια, έχασε τη ζωή της μετά από δεκάχρονη μάχη με τον καρκίνο, στην ίδια ηλικία.
Οταν λες, λοιπόν, στη Φώφη ότι «δεν νοιάζεστε για τους ανθρώπους με καρκίνο», έστω και αν το εννοείς πολιτικά, είσαι πραγματικά φάουλ… Βρες τρόπο να επανορθώσεις Πάνο…
VIDEO 

42 σχόλια

  1. Ψοφο κακο στην "κ.φωφω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας-μας λένε συνέχεια ψέματα ώστε να μας-σας κλέψουν την ψήφο.. Η Γερμανία απειλεί ευθέως να φύγει από ευρώ τον Ολαμτρέου... Τα ΜΜΕ ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ όμως βαράνε στην ψεύτικη ελπίδα του Κομανετσι ME BΕΝΙΖΕΛΟ που λέει ότι είναι Δικιά του πρόταση {ΚΑΙ ΕΔΏ ΨΈΜΑΤΆ } πόσα ψέματα ακόμα!!!

    Τι είναι τα ευρωομόλογα και πώς επηρεάζουν την Ελλάδα ΤΕΛΙΚΑ.

    Τα ευρωομόλογα ή αλλιώς "ομόλογα σταθεροποίησης" είναι αξιόχρεα που προτείνεται να εκδοθούν από κοινού από τις 17 χώρες που συμμετέχουν στην Ευρωζώνη.

    Πρόκειται δηλαδή για επενδυτικά προϊόντα με τα οποία ο αγοραστής δανείζει ένα συγκεκριμένο ποσό στον εκδότη του ευρωομολόγου - σε αυτήν την περίπτωση σε όλες τις χώρες του ευρώ - για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με ένα προσυμφωνημένο επιτόκιο.


    Η ιδέα για την έκδοση ευρωομολόγου προέκυψε από ένα άρθρο των οικονομολόγων Jakob von Weizsäcker και Jacques Delpla, τον Μάιο του 2010, οι οποίοι πρότειναν ως λύση για την κρίση χρέους στην Ευρώπη την χρησιμοποίηση ενός μείγματος παραδοσιακών κρατικών ομολόγων και κοινών ευρωομολόγων.

    Με αυτόν τον τρόπο, έλεγαν οι δύο οικονομολόγοι, θα μπορούσε να αποφευχθεί η κρίση χρέους στις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες, οι οποίες παράλληλα θα έπρεπε να πάρουν μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας.

    Σύμφωνα με την πρότασή αυτή, η Ευρωζώνη θα εξέδιδε ευρωομόλογα που θα αντιστοιχούσαν σε χρέος που θα έφτανε έως το 60% του συνολικού ΑΕΠ τους, με αποτέλεσμα το χρέος των χωρών αλλά και το επιτόκιο δανεισμού να γίνει κοινό για όλους.


    Τα ευρωομόλογα θα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολη η εξυπηρέτηση του χρέους για τις ασθενέστερες οικονομίες όπως η ελληνική, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να οδηγούσε και σε πιθανή μείωση της πιστοληπτικής αξιολόγησης των ισχυρότερων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Γερμανία.

    Και αυτό γιατί με τα ευρωομόλογα, το χρέος γίνεται κοινό για όλους, δηλαδή η Γερμανία θα έπρεπε να εγγυάται και την αποπληρωμή των χρεών χωρών όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιρλανδία.

    Μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι επιθυμητή από την γερμανική κυβέρνηση που μέχρι στιγμής έχει την υψηλότερη πιστοληπτική αξιολόγηση (ΑΑΑ) και δανείζεται με πολύ μικρότερα επιτόκια από ότι αυτές οι χώρες..

    Την ιδέα αυτή υιοθέτησε και η Κομισιόν τον Νοέμβριο του 2011, αλλά δεν έγινε δεκτή καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος και ο τότε Γάλλος πρόεδρος την απέρριψαν, χωρίς πολλές συζητήσεις. τώρα απειλεί ευθέως η Γερμανία ότι φύγει από ευρώ !!!
    ...................................
    Σόιμπλε: Δεν υπάρχουν ανώδυνες λύσεις για την Ελλάδα Πέμπτη, 24 Μάιος 2012

    Πιστεύω ότι θα κυριαρχήσει η λογική και ότι οι Έλληνες δεν θα παρασυρθούν από δημαγωγούς οι οποίοι θέλουν να τους κάνουν να πιστέψουν ότι υπάρχουν ανώδυνες λύσεις στα προβλήματά τους, υποστηρίζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του η οποία θα δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα Mannheimer Morgen.

    Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ Βερολίνου και Παρισιού σχετικά με το δημοσιονομικό σύμφωνο.

    Ο Γάλλος πρόεδρος δεν θέλει να χαλαρώσει το δημοσιονομικό σύμφωνο.

    Ζητεί μόνο οι ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν περισσότερα για την ανάπτυξη. Είναι λογικό, σημειώνει ο Β. Σόιμπλε.

    Τονίζει ότι το Βερολίνο είναι ανοιχτό κατ' αρχήν στα αναπτυξιακά ομόλογα , προσθέτει ωστόσο ότι τάσσεται ΚΑΤΑ του ευρωομολόγου.

    πηγη..ΑΠΟ τη γερμανική εφημερίδα Mannheimer Morgen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ. Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ !!!! ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκάλυψη Καταγγελία Μήνυση
    Να έρθει ο Εισαγγελέας γιατί οι Προϊστάμενοι κοιμούνται!
    Η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινη της παράνομης ΕΛΜΕ Προτύπων μόλυνε το σχολείο ΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Κολωνάκι, τηλ. 210 3611112) με υδράργυρο, μόλυνε τα παιδιά και το οικοσύστημα…. Αγωνιούν οι γονείς. Η Διευθύντρια απειλεί όποιον αποκαλύψει την μόλυνση των παιδιών!
    Να τι κάνουν οι πρώην φίλες της Άννας Διαμαντοπούλου και του Ματθαίου Δημήτρη, η κ. Παπατσίμπα που διέλυσαν την παιδεία
    Αυτά καταγγέλλουν Φυσικοί του ΠΣΠΑ που προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά στους ανωτέρους κ. Κουμέντο Ιωάννη Διευθυντή Περιφερειακό Εκπαίδευσης Αθήνας και στον κ. Σαββίδη Αναστάσιο της Α Διεύθυνσης
    Υδράργυρος και αδιαφορία μόλυναν την παιδεία! Αθήνας!
    ΓΙΑΤΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ;
    Επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και το οικοσύστημα
    Ο υδράργυρος επηρεάζει πολύ το ανθρώπινο μυαλό, την σπονδυλική στήλη, τα νεφρά και το συκώτι. Επηρεάζει την ικανότητα να αισθάνεσαι, να βλέπεις, να γεύεσαι και να κινείσαι. Μπορεί να προκαλέσει μυρμήγκιασμα στα δάκτυλα, ένα μούδιασμα γύρω από το στόμα και προβλήματα όρασης. Μακροχρόνια έκθεση στον υδράργυρο μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα τα οποία προοδευτικά χειροτερεύουν και οδηγούν σε τραγικές αλλαγές στην προσωπικότητα, λήθαργο και κώμα. Τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα απ' τους ενήλικες στη δηλητηρίαση από υδράργυρο και είναι πιο πιθανό να έχουν σοβαρές παρενέργειες από την έκθεση σε ατμούς υδραργύρου.
    Πολλές κατηγορίες ζώων, ιδιαίτερα κάποια πουλιά, παρουσιάζουν ήδη παρενέργειες από τη δηλητηρίαση απο υδράργυρο. Υπάρχει τόσο μεγάλης έκτασης ρύπανση από υδράργυρο που σε πολλές χώρες οι κάτοικοι προειδοποιούνται να μην τρων συγκεκριμένα είδη ψαριών που πιάνονται σε όλες ή μερικές λίμνες και ποταμούς των περιοχών αυτών.
    Σε έγκυες γυναίκες, ο υδράργυρος μπορεί να περάσει μέσω του πλακούντα, όπου επηρεάζει την εμβρυϊκή ανάπτυξη εμποδίζοντας το μυαλό και το νευρικό σύστημα από τη φυσιολογική ανάπτυξη. Παιδιά που έχουν επηρεαστεί εμφανίζουν χαμηλότερη ευφυΐα και εξασθενημένη ακοή. Οι λεκτικές και κινητικές ικανότητες τους μπορεί να επιβραδυνθούν. Λόγω αυτών των απειλών στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, οι γυναίκες (ιδιαίτερα οι έγκυες) δεν πρέπει να τρώνε ψάρια μολυσμένα από υδράργυρο.
    Παρακαλούμε να παρέμβουν οι υπηρεσίες υγείας να ειδοποιήσετε το Υπουργείο Υγείας, ο Εισαγγελέας και να τεθεί σε αργία η ανίκανη Διευθύντρια κ. Δανίλη Ελένη που λέει ότι είναι και Χημικός τρομάρα της και η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή η δολοφόνος των παιδιών μας. Αν δεν κάνετε κάτι θα ειδοποιήσουμε τα κανάλια για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
    Τυχόν συγκάλυψη θα βαρύνει εσάς!
    Αθήνα 24 Μάη 2012
    Γονείς ΠΣΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati den milane?

    apagoreyetai??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eurogruppe prüft «Szenario» eines griechischen Ausstiegs..

    Brüssel (dpa) - Eurogruppenchef Jean-Claude Juncker hat bestätigt, dass Experten der 17 Euro-Staaten auch die Folgen eines möglichen Ausscheidens Griechenlands aus der Währung prüfen.

    ie «Arbeitshypothese» der Eurogruppe sei jedoch, dass Griechenland weiterhin ein Euro-Währungsmitglied bleibe, sagte Juncker am Donnerstagmorgen nach dem EU-Sondergipfel in Brüssel.
    «Ich habe die Mitgliedsregierungen der Eurozone nicht beauftragt, nationale Notfallpläne auszuarbeiten», sagte Juncker. «Aber selbstverständlich ist es so, dass wir uns auf alle Szenarien einstellen müssen, weil wir sonst unserer Aufgabe nicht gerecht würden.» Juncker betonte: «Unsere Arbeitshypothese und unser politischer Wille ist, dass Griechenland Mitglied der Eurozone bleibt. Darüber sollten überhaupt keine Zweifel entstehen.»
    Juncker sagte zum Streit um Eurobonds: «Wir haben die Kontroverse mit der üblichen Leidenschaft ausgetragen.» Bei den Eurobonds gehe es «nicht um eine totale Vergemeinschaftung aller öffentlichen Schulden im Euroraum». Man werde über das Thema im Gespräch bleiben: Er rechne nicht mit einer Entscheidung innerhalb von einigen Monaten: «Das Thema ist wieder da, aber das Thema ist nicht spruchreif.»

    © dpa-info.com GmbH, Donnerstag, 24.05.2012

    ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΨΈΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΥΡΩ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΚΑ -ΣΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ :::ΘΑΑΑ ΜΕΤΑΑΑ ... ΞΕΜΠΡΌΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ..ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" !
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγγνώμη, αλλά η κ. Φώφη σκέφτεται τους 2.000 που αυτοκτόνησαν, λόγω της πολιτικής του κόμματος της ;
    Τους χιλιάδες που πέθαναν από καρδιακά και εγκεφαλικά, λόγω φόρων και έκτακτων εισφορών και χαρατσιών του κ. Βενιζέλου ;
    Τους χιλιάδες που αρρώστησαν από διάφορες ασθένειες, λόγω μνημονίου και ψυχολογικής βίας, εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής του κόμματός της ;
    Δηλαδή, μόνο οι πολιτικοί είναι ευαίσθητοι και όλοι οι άλλοι Έλληνες είναι ξεγραμμένοι ; Όταν η μάνα μου, άρρωστη, 70 χρονών, περιμένει 4 ώρες στα νοσοκομεία τους, επειδή δεν μπορεί να βρει γιατρό του ΕΟΠΠΥ, ποιος θα στεναχωρεθεί ; Η κυρία Φώφη ή ο κύριος Βενιζέλος ; Όταν οι άνθρωποι μας πεθαίνουν, χωρίς φάρμακα και γιατρούς και νοσοκομεία ή επειδή δεν έχουν λεφτά να πάνε στο εξωτερικό, ποιος θα κλάψει; Η κ. Φώφη ή ο κ. Βενιζέλος ; Αν είχαν τσίπα, μετά από όσα έκαναν, θα έπρεπε να είχαν πάει στο σπίτι τους ή σε κάνα μοναστήρι να κλάψουν για όσα έκαναν στους Έλληνες και στα παιδιά τους. Αν θέλουν δημόσια πολιτική, θα κάθονται να ακούνε τη σκληρή αλήθεια, ότι καθημερινά ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εκατοντάδες Έλληνες και στέλνουν τα παιδιά τους μετανάστες στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύριζα-Κωλοχανείο...
    Δραγασάκης: Δεν θα κάνουμε δημοψήφισμα-Βούτσης: Θα κάνουμε δημοψήφισμα!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Εικόνα Βαβέλ φαίνεται να δημιουργείται από τις απόψεις κορυφαίων στελεχών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για την πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος μιας και ο Δραγασάκης σήμερα είπε ότι δεν θα κάνουν δημοψήφισμα αν αποτύχει η διαπραγμάτευση, ενώ χθες ο Βούτσης είπε ότι θα κάνουν!!!

    Το πρωί της Πέμπτης, σε συνέντευξή του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, ο κ. Δραγασάκης ρωτήθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ -σε περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση- θα πάει σε δημοψήφισμα εφ' όσον αποτύχει η προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης.

    "Αυτό που λέτε τώρα ανάγεται στο κεφάλαιο διαχείριση κρίσεων", απάντησε ο βουλευτής του Συνασπισμού και συνέχισε: "Αν με το plan B εννοείτε έξοδο από το ευρώ, εγώ τέτοιο plan B δεν το θέλω. Τα plan B τα θέλω εντός της ευρωζώνης διότι θεωρώ ότι εκεί έχω συγκριτικά πλεονεκτήματα".

    "Να πάμε όλοι οι έλληνες στην Grande Place (σσ αναφέρεται στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών) και να κάνουμε ολοκαύτωμα, μπορούμε να το συζητήσουμε", είπε αστειευόμενος ο κ. Δραγασάκης.
    "Άρα δημοψήφισμα ναι ή όχι στην ΕΕ, ναι ή όχι στο ευρώ..", ρώτησαν οι συνομιλητές του τον κ. Δραγασάκη για να λάβουν την απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Εγώ προσωπικά λέω όχι".

    "Δημοψήφισμα όμως που να συζητήσουμε στρατηγικές επιλογές της χώρας, καταστροφή ή επιβίωση, τέτοια πράγματα μπορούμε να τα σκεφτούμε", επισήμανε ο κ. Δραγασάκης.

    Η αρνητική τοποθέτηση του οικονομολόγου του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος έρχεται σε συνέχεια άλλων τοποθετήσεων από κορυφαία στελέχη του Συνασπισμού. Την Δευτέρα, ο Νίκος Βούτσης, βουλευτής Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε υποστηρίξει ότι απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντιμετωπίσει "οποιοδήποτε κακό σενάριο" είτε για το ενδεχόμενο αποτυχίας της προσπάθειας επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ή για άλλα, "πηγαίνοντας στο λαό, ακόμα και με δημοψήφισμα".

    Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι το δημοψήφισμα που έχει προτείνει το κόμμα της αριστεράς "αφορά στο Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας, όπως θα κάνει το προσεχές διάστημα και η Ιρλανδία", ενώ ο Νίκος Παππάς, διευθυντής στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί αν οι Ευρωπαίοι δεν δεχθούν αλλαγές και επιμείνουν στην παλαιά συμφωνία. "Τη συμφωνία που θα προσπαθήσουν να μας επιβάλλουν θα την φέρουμε στον ελληνικό λαό" υπογράμμισε ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

    Δειτε τι είπε ο Βούτσης χθες:
    Δηλώσεις Ν. Βούτση για δημοψήφισμα από Miss-Jessy-Lays !!!!!

    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ...πια !
    Από τις 6 Μαιού παρακολουθούμε τη δημόσια διαβούλευση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για τη διαμόρφωση του προγράμματός του.

    ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ το βαράμε όλοι μαζί : Φασούλια και οβολοί, η απάντηση στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή». Πολλά είναι πλέον και στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης τα εναλλακτικά κοινωνικά νομίσματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως οι άνθρωποι προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες, πληρώνοντας με ένα εικονικό νόμισμα, που καθορίζεται ανά περιοχή. Σύμφωνα με Τα Νέα, στην Πάτρα, τα μέλη του Κέντρου Μελέτης και Τεκμηρίωσης του Κοινωνικού Νομίσματος μπορούν να πραγματοποιούν αγοραπωλησίες με οβολούς. Στον Βόλο, οι εγγεγραμμένοι στο Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας χρησιμοποιούν την μονάδα ΤΕΜ ενώ το καερέτι (από το τουρκικό gayret, που σημαίνει προσφέρω μικρή βοήθεια σε κάποιον) είναι το νόμισμα των μελών του Τοπικού Δικτύου Ανταλλαγών Λασιθίου. Στην Αθήνα κυκλοφορούν τα φασούλια και στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης το ΚοιΝό..... ΑΜΗΝ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πάμε να τούς σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ να τελειώνουμε ..

    Που θα παει αυτη δουλεια !!!τι σκατα ελληνικο αιμα εχωμε


    Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012
    Διπλή αυτοκτονία σοκ μάνας και γιου.
    Τ
    ραγικό τέλος στη ζωή τους έδωσαν μαζί μάνα και γιος, πέφτοντας από την ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας όπου διέμεναν, στη συμβολή των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου.

    Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 08:00 το πρωί.

    Πρόκειται για μια 90χρονη γυναίκα και τον 60χρονο γιο της, άνεργο μουσικό, οι οποίοι έμεναν σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Για τους λόγους της διπλής αυτοκτονίας διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 60χρονος είχε αναρτήσει νωρίτερα κείμενο σε blog, όπου ανέφερε ότι:
    {ζω πια συνέχεια, μια ζωή δράμα} και εξηγούσε ότι φρόντιζε 20 χρόνια τη μητέρα του που είχε αλτσχάιμερ και άλλα προβλήματα υγείας, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε φτάσει σε αδιέξοδο.


    Το περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου πολύτεκνου άντρα στο Περιστέρι, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα παγκάκι και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 51 απολυτα σωστος να αγιασει το στομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ;;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ.ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eγω προσωπικα αν το ελεγα αυτο θα αισθανομουνα το λιγοτερο ενα δηθεν αριστερο Γαϊδουρι. Για μενα μιλαω μην παρεξηγηθουμε κιολας!!! Αμα πετας ιδεολογικα γιαουρτια πετρες και οτι βρεις μπροστα σου, θα κωλωσεις να πετας κοτσανες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ποιος σας ειπε οτι δινει μια πενταρα η Φωφη για οσους εχουν καρκινο?Ακουσατε ποτε να μιλαει υπερ της προστασιας τους,δεν ηταν υφυπουργος υγειας>εκανε κατι?Η Γεννηματα ειναι ενα παρασιτο που ακουμπισμενη στο ονομα του πατερα της εκανε καριερα σε εισαγωγικα υπηρετωντας σε οποια θεση την εβαζε το πασοκ,μια ψυχοκορη που την πληρωνουμε δεκαετιες για τι τιποτα που εχει προσφερει.
    Καρκινο λοιπον ειχε αλλα ποτε δεν νοιαστηκε για συνανθρωπο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απειλή κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, καταθέσεων και ακινήτων σε ανθρώπους που χρωστούν στο Δημόσιο, ακόμα και κάτω από 300 ευρώ !!!
    Οι άνθρωποι του Βενιζέλου- Σαχινίδη πέρασαν τρομοκρατική διάταξη, κι ενώ το Δημόσιο χρωστά τα "άντερά" του στους πολίτες από το 2010, απειλή όλους τους Έλληνες με κατασχέσεις !
    Αυτό είναι το μεταλλαγμένο πασοκ που εδώ και 2 χρόνια "δολοφονεί" χιλιάδες Έλληνες. Σήμερα άλλοι δύο αυτοκτόνησαν στη πλατεία Βάθης ! Η μεγαλύτερη γενοκτονία των Ελλήνων μέσα στον 21ο αιώνα, και σε περίοδο ειρήνης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3.03 συμφωνώ απολύτως. Και να σκεφτεί κανείς ότι η Φώφη ''πούλησε'' την ιστορία με την ασθένειά της προς άγραν ψήφων, γεγονός που με λυπεί βαθιά. Πραγματικά και όσο το δυνατόν με λιγότερη υποκειμενικότητα αδυνατώ να κατανοήσω τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων. Έχω βαρεθεί μ'αυτόν τον πόλεμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από παντού και μ'έχει κουράσει αυτό.
    Αν είχαμε αληθινή δημοκρατία αυτά δεν θα συνέβαιναν. Όποιος θεωρεί ότι ο Τσίπρας μας οδηγεί στην καταστροφή ας ψηφίσει ΝΔ, όποιος πιστεύει ότι το μνημόνιο ούτως ή άλλως θα μας αφανίσει ας πάρει το ρίσκο κι ας εμπιστευτεί τον Τσίπρα με τις όποιες αδυναμίες του και τα μειονεκτήματα του.Σε κάθε περίπτωση όμως να σταματήσει όλη αυτή η τρομοκρατία γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να εξοργίζει και τον πιο καλοπροαίρετο πολίτη.
    Αυτές τις μέρες όλη η σαπίλα του τόπου μαζί με τη διεθνή σαπίλα έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο νεύρων όχι εναντίον του Τσίπρα αλλά εν τέλει εναντίον των πολιτών.Και σας ρωτώ. Αυτοί που κάνουν αυτόν τον πόλεμο εναντίον μας είναι αυτοί που θα μας σώσουν; Εγώ πιστεύω ότι θα προτιμούσαν να πεθάνουμε ή και να μην γεννιόμασταν ποτέ. Σιχαίνονται τις δημοκρατίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ερώτηση: ΔΕΝ φοβάται κανείς;

    Ο ΣΔΟΕ ξεκινά ελέγχους το ΣΔΟΕ σε 500 πολιτικά πρόσωπα
    ( δημάρχους, νομάρχες αλλά και πρώην βουλευτές.. ΦΩΒΑΤΕ κανείς; εμ νομίζανε ότι αυτοί θα την σκαπούλαραν ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!) για τους οποίους ύστερα από διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προέκυψαν αποκλίσεις μεταξύ των στοιχείων της περιουσιακής τους κατάστασης που εμφανίζεται στο έντυπο Ε9 και των εισοδημάτων που δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

    Είναι αλήθεια ότι έχετε όλα αυτά κ.Δήμαρχε Ηρακλείου και πως; Τρέχα ΤΩΡΑ στον φίλο σου τον Βενιζέλο τον Λοβέρδο του Αιδωνη τρέχα όμως,να κλείσει τα κακά στόματα!!! ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    1. ΒΑΝΙΛ ΑΕ 100% (καφέ δωδώνη) αριθμός εταιρίας αε: 602221/70/Β/06/15..

    2. ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ ΑΕ 51% (δύο φλοκαφέ σε κοραή και ένα τάλοσ) αριθμός εταιρίας: 65535/70/Β/07/50..

    3. ΜΠΡΕΝΚΟ ΕΠΕ 100% (μαγαζί με ρούχα στο τάλοσ) αριθμός εταιρίας:177/26/11/08...

    4. Ένα ακίνητο 420 τετραγωνικών στη μάχης κρήτης με αριθμό συμβολαίου 8121-1004....

    5. Καινούργια διαμερίσματα ένα στο όνομα του γιού 80 τετραγωνικά και ένα στο όνομα της κόρης του 150 τετραγωνικά μεγάλης αξίας στο χάνδακα..ο υιός φοιτητής ακόμα!!!

    6. Αιολικά πάρκα με την ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΕΠΕ από το νεαρό του γιο με συνέταιρο τον Γκαγκάτση ..ναι αυτών το ΠΡΏΗΝ πρόεδρο της ΕΠΟ κολλητό του κ.Λιανή ..

    7. Πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και τώρα μεγαλομέτοχος!!!!

    Πως ΣΤΟ ΚΑΛΌ τα απέκτησε όλα αυτά??? με το μισθό του????

    Και ερωτώ τους κυρίους του ΠΑΣΟΚ, που έδωσαν το χρίσμα για 3η συνεχόμενη φορά στο δήμου Ηρακλείου στον κο Γιάννη Κουράκη ; Πως δίνουν στήριξη σ’ έναν άνθρωπο, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για διαπλοκή, χωρίς πρώτα να τα ψάξουν..

    Για κάνετε τον κόπο να δείτε αυτό.. άρα δεν τα φάγαμε μαζί ΠΆΓΚΑΛΕ.. Δεν τα λέω εγώ !! κύριε ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ .. εγώ απλώς λέω μήπως κυβερνιόμαστε από μαφιοκρατια !!! έχει τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ 72% άνθρωποι λένε τον ψήφιζαν!!!πω πω μάσες και ξάπλες εεεε

    Για κάνετε τον κόπο να δείτε αυτό..έχει πλάκα ποιοι τον καταγγελουν!!!

    http://vimeo.com/7291334

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ.
    ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΗ.

    ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

    Υ/Ν
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΛΑΦΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΝ ΚΛΙΦ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ
    ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΛΑΦΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΝ ΚΛΙΦ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ
    ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΛΑΦΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΝ ΚΛΙΦ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ
    ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΛΑΦΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΝ ΚΛΙΦ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ
    ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΛΑΦΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΝ ΚΛΙΦ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ
    ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΛΑΦΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΝ ΚΛΙΦ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ
    ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χα χα χα χα ρε γαμώκωλε τζων γαμω το μουνί της ξεκωλιασμένης σκύλας της μάνας σου γιατί γράφεις ανωνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το σημειο-κλειδι του βιντεο ειναι αλλο:
    Το στοχευμενο και προσχεδιασμενο γλειψιμο των Συριζαιων προς το θυμικο των παραδοσιακων ΠΑΣΟΚων.
    Παρατηρησατε οτι ο Σκουρλετης μιλουσε με ευλαβεια για το ονομα "Γεννηματας", εγκαλωντας τη Φωφη οτι το ατιμαζει???
    Φοβερα πραγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4.12 το σήμειο κλεδί του βίντεο πράγματι είναι άλλο. Είναι ο κώλος σου δεξιό τραβέλι του σόιμπλε και στις 17 θα ξεψυχήσεις πάνω στο γαμίσι που θα φας από τον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό.
    Δεν ξέρεις τί να κάνεις για να συκοφαντήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Σκύλιασε πόρνη, ο Σαμαράς θα εξοριστεί στις Βρυξέλλες, αν και η Αλβανία του ταιριάζει πιο πολύ, ή μάλλον η Βόρειος Ήπειρος όπως ευγενικά αλλιώς το λένε.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΖΩΝ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΣΤΙΣ 17;

    ΓΑΜΙΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΙΑΣΩΤΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι λέτε κύριοι? ΜΙλάνε και περισσότερο μάλιστα διότι αν ήταν όντως ευαισθητοποιημένη θά είχε τουλάχιστον την τσίπα να μην ψηφίζει και να μην υπερασπίζεται με λύσσα μέτρα που οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο λόγω έλλειψης φαρμάκων.Το ότι ηίδια και η οικογένειά της αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα δεν σημαίνει τίποτα.Θα σήμαινε άν από την θέση εξουσίας ,που παρεμπιπτώντως απέκτησε εκμεταλευόμενη το όνομα του πατέρα της μη έχοντας αποδείξει καμία άλλη προσωπική αξιοσύνη, στεκόταν αλληλέγγυη με τους ομοιοπαθείς της ,στην πράξη και οχι χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα.Ας μας αδειάζει την γωνιά αυτή και οι όμοιοί της,ώστε να ζήσει με τις τύψεις της ,εάν τις αισθάνεται,γιά όλα αυτά που συνέβαλλε να γίνουν.Οι Μαρίες Αντουανέτες μας τελείωσαν,και θα πρέπει και εσείς στό PRESS να το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΡΑΒΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΗΤΑΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ BLOG ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ.
    ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ" BLOGS ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί ενοχλείστε με τον έξαλλο υβριστή Σκουρλέτη;
    Αυτό είναι το ήθος του!
    Εδώ στις αρχές, ήταν έξαλλος ο συνήθως ήρεμος Δραγασάκης!
    Έχουν ξεσαλώσει ενόψει λαφυραγώγησης της εξουσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5.09 ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΥ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΎΛΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η πιο αντιπαθητικη φατσα ειναι ο Σκουρλέτης, γεματος κακια. Αφηστε τον να βγαινει στα παραθυρα η κομπλεξαρα μονο ψηφους κοβει τιποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γαμημενοι πουστηδες του συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων...
    Γαμημενα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ ...
    Γαμημενα βρωμιαρικα ζωα αριστερα κλπ σκυλια "πρωωδεφτικα" και το μουνι της μαννας σας ζωα..

    ΜΗΝ γραφετε με κεφαλαια ρε βρωμιαρηδες!!!!

    Ελληνικα μιλαμε γαμω το σοι σας ολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φυγοκεντρος, Μονο αν εχεις βγαλει καποια σχολη Σοβιετικου τυπου μπορεις να κανεις τετοια κολπα οπως ο Σκουρλετης και οι Ταλιμπαν του Συριζα. Πολιτικοι απατεωνες παιδι μου με πατεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5.35, 5.36
    TZΩΝ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ
    ΚΟΒΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΡΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
    ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. re paidia mhn sygrinoyme anomoia pragmata allo giorgos genhmatas kai allo fofo an den eixe to onama isos thn elegan kai htan koustanto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σιγα μην νοιστει για τους αναξιοπαθουντες συμπολιτες μας πια η ΦΩΦΗ αυτή μόνο για την μάσα νοιάζετε και για αρπάζει δουλειές ο ανδρας της.
    Η ίδια διαφημίζεται ώς η κόρη του Γεννηματά που πέθανε από καρκίνο, μου θυμίζει αυτούς που ζητιανεύουν στο τρένο λέγοντας έχω το παιδίμου με καρκίνο βοηθήστε με.
    Αυτή ειναι η ΦΩΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1) Δεν βλέπω πού είναι το "φάουλ"
    2) Ο "αξέχαστος" μπαμπάς της εν λόγω φάτσας/κουράδας χεσμένης από ψηλά είχε χεστεί στο τάλληρο ως project manager/πασοκο-υπουργός στο project "κάθε πόλη και νοσοκομείο κάθε χωριό και κέντρο υγείας",για να μη ξεχνιόμαστε.
    Κατά τα λοιπά, πηγαίνετε ΜΑΛΑΚΕΣ, όσοι ακόμα του απομείνατε να ψηφίσετε το "σάπιο" απόκομμα του ξενόδουλου μπουχέσα/ντυμένης θεσσαλονικιάς αγελάδας, για μιά ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, με το άκη παλι υπουργό στις προμήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ____________________________
    Ανδρεοπαπανδρεισμος συγχρονης
    κοπης ειναι ο Τσιπρισμος.

    Οταν αναλαβει περιμενουμε και αστερισκους στα ανακοινωθεντα του ΝΑΤΟ.
    Οσο για τους Ευρωπαιους θα επρεπε να το ηξεραν οτι η Ελλαδα ειναι αλλη κατηγορια πολιτικα.

    Πουθενα αλλου δεν υπαρχουν αριστερες τρομοκρατικες οργανωσεις, πουθενα αλλου δεν υπαρχει κομμα ιδεολογιας του ΚΚΕ και σε καμμια αλλη χωρα δεν καταψηφισθηκε το ψηφισμα για τα εγκληματα του κομμουνισμου απο ολα τα κομματα.
    Ο εισηγητης του ψηφισματος Σουηδος Λιμπλαντ δηλωσε οτι ελαβε 4000 επιστολες διαμαρτυριας,μερικες και απειλητικες και ολες αποκλειστικα απο Ελληνες.

    Καιρος να διορθωσουν το λαθος τους.

    Μεχρι και η Σερβια που βομβαρδισθηκε απο αυτους θελει να μπει στην ΕΕ.

    Ας πεταξουν εξω την Ελλαδα και ας βαλουν τα υπολοιπα Βαλκανια που δεν υπαρχουν αριστεροι λογω ....εμπειριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οποιος ο ίδιος η κάποιος δικός του "συναντήθηκε" με τον καρκίνο πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με όσους αντιμετοπίζουν παρόμοια προβλήματα πολύ δε περισσότερο οταν έχει υπάρξει υπουργός υγείας και επι των ημερών του οι καρκινοπαθείς δεν εχουν πρόσβαση στα φάρμακα . Είναι τραγικό να χρησιμοποιείς την προσωπική σου περιπέτεια για την δημιουργία εντυπώσεων χάριν πολιτικών σκοπμοτητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση