GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντόρα έπιασε δουλειά ως… κατήγορος του Τσίπρα [βίντεο]...

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται πως στη συμφωνία που έκανε με τον Σαμαρά ανέλαβε, στα… ρεπό του προέδρου της ΝΔ, να επιτίθεται στον Αλέξη...

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται πως στη συμφωνία που έκανε με τον Σαμαρά ανέλαβε, στα… ρεπό του προέδρου της ΝΔ, να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα. Έτσι την Τρίτη το βράδυ που ο Αντ. Σαμαράς πετούσε για Βρυξέλλες, έπιασε πόστο στα παράθυρα της Ελ. Στάη και έλεγε ότι ήθελε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, με την οικοδέσποινα να σιγοντάρει και να κρυφογελά.
Στο λογύδριο της κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, τον Τσίπρα ότι η φράση του περί «Ολαντρέου» ήταν γκάφα, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι έχει καβαλήσει το «καλάμι».
«Δεν έχω κανένα αντιαριστερό σύνδρομο», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, «ο κ. Τσίπρας ενδεχομένως λόγω απειρίας, ενδεχομένως γιατί τα καλάμια σε αυτή τη χώρα είναι αυτοφυή, η ουσία είναι ότι έκανε προχθές για την Ελλάδα».
Σε ερώτηση αν ήταν «γκάφα» η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο Πρόεδρος Ολάντ γνωρίζει ότι δεν μπορεί με ευκολία να αθετήσει τις υποσχέσεις του και να γίνει ένας Ολαντ-ρέου», η κυρία Μπακογιάννη απάντησε καταφατικά. «Βεβαίως ήταν γκάφα«, είπε.
«Ρε φίλε, ολόκληρος ο κόσμος πριν από λίγο ψήφισε τον Ολάντ, τον έχουμε σύμμαχο, δεν χρειάζεται να πας να τον προσβάλλεις μέσα στο σπίτι του. Στοιχειώδης αγωγή να υπάρχει, το ξέρεις«, επισήμανε.
Η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι δεν θα έδινε ψήφο ανοχής για να σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. : «Εγώ δε θα έδινα ψήφο ανοχής. Είμαι πεπεισμένη ότι μία τέτοια κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ και τρεις γενεές Ελλήνων δε θα δουν φως«. Την ίδια στιγμή, ξεκαθάρισε ότι θα στήριζε μία κυβέρνηση με τη συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.
ΠΗΓΗ: kentrinews.gr

15 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΣΤΑ Α@@@@@@@@@ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ ...

    ΟΜΩΣ ΚΆΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣ@@@@@@@@@@

    ΑΣ ΣΙΧΤΙΡΙ ......ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΈΧΕΙ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΜΑΦΊΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ Η ΣΙΧΑΜΈΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατα το "CAPS LOCK" και θα γραφεις με μικρα γραμματα ομορφα και ωραια σιχαμενε...

    Δεν το καταλαβαινεις οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν διαβαζει τις μαλακιες σου οταν ειναι σε κεφαλαια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

    Α)ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Β)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    Γ)ΣΚΟΠΙΑ-ΑΟΖ

    Δ)ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
    23 Μαϊ 2012 10:52:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει η αχορταγη δρακουλινα? Τι να κανει μπας και κρατηθει στην εξουσια. Αλλα ο απλος λαος σας βαρεθηκε και θα σας στειλει στα τσακιδια αχρηστοι. Ευχομαι να ερθει μια μερα που θα κανεις ρουφιανα παρεα με τον ακη στην φυλακη. Εκλεψες, εφαγες, δεν λες να χορτασεις. Και ερχεσαι να το παιξεις εθνικος σωτηρας. Αντε σαλτα και γαμησου ρε βρωμιαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 23 Μαϊ 2012 12:56:00 μ.μ.

    μάλιστα κύριε...Δεν θέλω την βοήθεια σας να πεθάνω , πεθαίνω και μόνος μου..Αλλα κάποιο κάποια θα γαμήσω..-πως περνώντας την μαζί μου...

    καταφέρατε να με κάνετε να μην φοβάμαι τον φόβο μου .. είσαι ένταξη; .. σάλτα γ@@@@@ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπαθεί εδώ και μερικούς μήνες ο καημένος να κερδίσει μερικά λεπτά δημοσιότητας, παίζοντας με το twiterr που εσχάτως ανακάλυψε. Ο λόγος για τον νόμιμο και ηθικό Βουλγαράκη... ο οποίος έγραψε στο twitter: "Αν εμφανιζόταν στο CNN οποιοσδήποτε κεντροδεξιός και μιλούσε τα Αγγλικούλια του Τσίπρα, θα έπεφτε το κράξιμο της αλεπούς. Ακούσατε τίποτα;".

    Ναι, πρόκειται για τον άνθρωπο που έριξε σχεδόν μόνος του μια κυβέρνηση και που πέρασε στην ιστορία με το γνωστό...
    "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό", όταν προσπάθησε να δικαιολογήσει την εμπλοκή του σε offshore εταιρίες, όντας υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή...

    Αφιερωμένο στη σοβαρή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και στα έγκυρα ΜΜΕ που θίχτηκαν επειδή ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο Φρανσουά Ολάντ δεν πρέπει να γίνει Ολαντρέου. Είπε -σωστά- πως δεν πρέπει να γίνει Ολαντρέου, δεν του είπε δα «γ@μησ€ τον Π⓪ύστη τον Γιωργάκη, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη»

    Εσύ Ντόρα δεν ήξερες τίποτα για τον Βουλγαράκη εεεε .. ήσουν στο εξωτερικο ,εεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προκλητική παρέμβαση των Γάλλων υπέρ του μνημονίου..

    ροκλητική, αλλά και πλήρως εξηγήσιμη, ήταν η χθεσινή παρέμβαση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών στην ελληνική πολιτική σκηνή, με στόχο την ενίσχυση των μνημονιακών δυνάμεων (βλέπε ΝΔΣΟΚ και ΣΙΑ).

    Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την γραμμή της Γερμανίδας καγκελαρίου Α. Μέρκελ εκτοξεύοντας απειλές σε βάρος του ελληνικού λαού και καλώντας τον ουσιαστικά να «αποφύγει» να ψηφίσει αντιμνημονιακές δυνάμεις.

    Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε την απειλή για...
    έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, αν ο ελληνικός λαός κάνει το λάθος να στηρίξει τα κόμματα που ζητούν την ανατροπή του μνημονίου, ενώ παράλληλα ζήτησε την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.

    Λόγοι που συνηγορούν στην τοποθέτηση αυτή του "σοσιαλιστή" Υπέξ της Γαλλίας δεν μπορεί να είναι άλλοι από την επιχείρηση διασφάλισης των ομολόγων των Γαλλικών Τραπεζών (που σαφώς κινδυνεύουν σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ) και αποκαλύπτει μια βρώμικη επίθεση ενάντια στις Ελληνικές Πατριωτικές Δυνάμεις και την Αριστερά, θέλοντας να χτυπήσει την προοπτική νίκης τους στις επικείμενες εκλογές και το σχηματισμό Αντιμνημονιακής κυβέρνησης.

    ΝΤΟΡΑ καμιά ανακοίνωση επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας;;;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 23 Μαϊ 2012 1:06:00 μ.μ.
    ++
    Ευκολο ηταν! Δεν ηταν??

    Δεν μπορω να καταλαβω,γιατι ωρισμενοι επιμενουν να κανουν τα ευκολα δυσκολα...

    Και χωρις κερδος κερατα.
    Με εννοεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν η συνιστώσα - Κ.Ο.Ε πανηγύριζε το ολοκαύτωμα του Δεκέμβρη....
    --------------------------------------
    Την ΚΟΕ όλο και περισσότεροι θα την έχετε ακούσει.Είναι η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, η σημαντικότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε ..3 βουλευτές.
    Πρόκειται για Μαοϊκούς Κομμουνιστές καθαρά αντιευρωπαϊστές, ενάντια στην Ε.Ε και τον καπιταλισμό, πράγμα που ακόμη και σήμερα γράφουν στο site τους.
    Πρώτη φορά είχαμε πέσει πάνω τους ψάχνοντας τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008.
    Τότε, ήταν λιγότερο γνωστοί από σήμερα που διεκδικούν με αξιώσεις την κυβέρνηση της χώρας.

    Μεγάλη εντύπωση μας είχε κάνει η ΚΟΕ Μαθητών, μια μαθητική οργάνωση (!) που δρούσε εντός των σχολείων και είχε μεγάλο μερίδιο (κατά δήλωση τους-φώτο) στην οργάνωση της επανάστασης του Δεκέμβρη εντός των σχολείων, εξέγερσης που όπως λένε χαρακτηριστικά ‘’Αγκάλιασε όλη η χώρα!!’’

    Ήταν τότε που ο νεοσσός Αλέξης Τσίπρας και η ΚΟΕ μοίραζαν τα παρακάτω φυλλάδια σε όλα τα σχολεία υποκινώντας τους μαθητές σε εξέγερση εναντίον των μπάτσων(!), όπως γράφουν και κατόπιν δήλωναν στα μέσα ότι δεν μπορούσαν να εναντιωθούν στην αυθόρμητη εξέγερση των παιδιών.

    Τότε η δημοτικότητα του κόμματος τους είχε καταποντιστεί από το 16%,
    που το έδειχναν κάποιες δημοσκοπήσεις, στο 4%.

    Φυσικά τα χρόνια πέρασαν και ο Αλέξης επέστρεψε για να διεκδικήσει, ως νέο και άφθαρτο πρόσωπο, την διακυβέρνηση της χώρας.


    Υ.Γ. τα ζώωωωωααααααα των Ρούζ πρασινο-κόκκινων χρυσοπληρωμένων Μ.Κ.Ο. υπηρεσίας

    ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ και ας ΓΑΥΓΙΣΟΥΝ όσο θέλουν.............
    ........................ΝΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.59 Τζων σάλτα και γαμίσου παλιομαλάκα. Κατάλαβε πανίβλακα γερμανοτσολιά ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Η προπαγάνδα και ο φόβος δεν πιάνει ούτε κατ'ελάχιστον.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πάνω από 30% και επελαύνει ακάθεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόνιμο δικαίωμα να κατακρίνει και να κατακεραυνώνει τους πάντες,ο ίδιος όμως είναι υπεράνω κριτικής και απαγορεύεται στους πάντες να τον κριτικάρουν.

    Κλασσική φασιστική αριστερίστικη θεώρηση.

    "Επιτρέπεται να έχεις γνώμη μόνον αν συμφωνείς μαζί μου".

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 23 Μαϊ 2012 2:14:00 μ.μ
    ++
    Εισαι για καμμια πιπα στα γρηγορα?
    Εχεμυθεια εγγυημενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΌ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΉ ΖΩΉ ΤΕΛΙΚΆ; ΣΙΧΆΜΑΤΑ;;

    Τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα του 2012. Ή, μάλλον, στην Ελλάδα του μνημονίου. Τραγικό τέλος επέλεξε να βάλει στη ζωή του ένας 60χρονος, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα πάρκο στο Περιστέρι, κοντά στα ΚΤΕΛ.

    Οταν τον εντόπισαν κάτοικοι, ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Οπως έγινε γνωστό, ήταν πολύτεκνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 23 Μαϊ 2012 1:30:00 μ.μ. ...

    ΠΟΣΌ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΉ ΖΩΉ ΤΕΛΙΚΆ; ΣΙΧΆΜΑΤΑ;;

    Τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα του 2012. Ή, μάλλον, στην Ελλάδα του μνημονίου. Τραγικό τέλος επέλεξε να βάλει στη ζωή του ένας 60χρονος, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα πάρκο στο Περιστέρι, κοντά στα ΚΤΕΛ.

    Οταν τον εντόπισαν κάτοικοι, ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Οπως έγινε γνωστό, ήταν πολύτεκνος

    σου γαμω την φαμιλια σου ολοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..σιχαμα σε σφαζω σαν το αρνι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση