GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορία απεχθάνεται τα κενά...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com . Το είπαμε και θα το ξαναπούμε! Στην πατρίδα μας σήμερα εξελίσσεται ένα δράμ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com.
Το είπαμε και θα το ξαναπούμε! Στην πατρίδα μας σήμερα εξελίσσεται ένα δράμα. Ένα δράμα που μαθηματικά οδηγεί στον διχασμό. Από την μία πλευρά οι φιλομνημονιακές δυνάμεις, πλήρως εγκλωβισμένες στην πολιτική υποτέλειας που χάραξε και υλοποίησε κατά παράβαση του συντάγματος ο Γιώργος Παπανδρέου και από την άλλη πλευρά ένα τυχοδιωκτικό συνονθύλευμα ευρωκομουνιστών, σταλινικών και τροτσκιστών, που...
μέχρι τις προηγούμενες εκλογές πάλευε για την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση και σήμερα βρέθηκε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πλήρης παράνοια…
Οι φιλομνημονιακές δυνάμεις που όπως είπαμε είναι πλήρως εγκλωβισμένες στην πολιτική υποτέλειας, που υιοθέτησε και υλοποίησε κατά παράβαση του συντάγματος και του άγραφου αλλά πάντοτε εν ισχύ νόμου περί φιλοπατρίας ο Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζουν ένα μειοψηφικό τμήμα του ελληνικού λαού.
Εκφράζουν εκείνο το μειοψηφικό τμήμα του ελληνικού λαού που παρά την μνημονιακή λαίλαπα κατάφερε εκμεταλλευόμενο τις γνώσεις του και την θέση του στο πολιτικοοικονομικό εποικοδόμημα, είτε να ισχυροποιηθεί, είτε να έχει ανεπαίσθητες οικονομικές και πολιτικές απώλειες. Αυτό το τμήμα αποδέχεται και συνεργάζεται άκριτα με την τρόικα και τις μνημονιακές πολιτικές για να κερδίσει και άλλα προνόμια, ενώ ταυτόχρονα φοβάται ότι τυχόν καταγγελία της μνημονιακής πολιτικής θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στα προνόμια που κατάφερε να περισώσει και στο υφιστάμενο επίπεδο ζωής.
Από την άλλη πλευρά ο αδιαφιλονίκητος νικητής των πρόσφατων εκλογών. Ο ηγέτης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο κ. Α. Τσίπρας. Το εκλογικό αποτέλεσμα του έδωσε το δικαίωμα να εκφράζει προνομιακά τα θύματα του μνημονίου, τους φτωχούς τους πεινασμένους και τους αποκλεισμένους. Πρόεδρος ενός πολιτικού σχήματος στο οποίο έχουν βρει πολιτική στέγη, ευρωκομουνιστές, σταλινικοί, τροτσκιστές, μαοϊκοί κ.λπ. δεν διαθέτει την απαραίτητη ιδεολογική και πολιτική ομοιογένεια για να αντιμετωπίσει την λυσσαλέα επίθεση της τρόικας.
Τα πρώτα δείγματα τα είδαμε ήδη. Ο εκπρόσωπος της κάθε συνιστώσας και της κάθε τάσης αναλύει το δικό του τακτικό του στόχο, που είναι σαφώς διαφορετικός από τον τακτικό της άλλης συνιστώσας, που ταυτόχρονα δημοσιοποιεί τις δικές της απόψεις της σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό δίκτυο.
Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο τους αποκαλέσαμε “τυχοδιώκτες”. Είναι έτοιμοι να εξωθήσουν ένα βασανισμένο και πένητα λαό σε μία καθοριστική αναμέτρηση χωρίς να ξέρουν και οι ίδιοι τι ακριβώς θέλουν να κάνουν. Μπερδεύουν τον λαό γιατί είναι και οι ίδιοι μπερδεμένοι. Δημιουργούν κάθε ημέρα σύγχυση και γίνονται έτσι εύκολο θύμα στις διαθέσεις της τρόικα. Ένα είναι σχεδόν σίγουρο. Οδηγούν το αντιμνημονιακό κίνημα σε σίγουρη ήττα.
Και στην μέση βρισκόμαστε όλοι εμείς. Εργαζόμενοι, επαγγελματίες, επιστήμονες, άνεργοι, νεολαίοι, γυναίκες, συνταξιούχοι. Κατανοούμε ότι η πατρίδα μας οδηγείται στον αργό αλλά σίγουρο θάνατο από την μνημονιακή πολιτική. Απορρίπτουμε την πολιτική υποτέλεια που θέλουν να επιβάλουν εκβιαστικά οι φιλομνημονιακές δυνάμεις. Είμαστε έτοιμοι να υποστούμε θυσίες. Γιατί γνωρίζουμε ότι χωρίς αίμα και δάκρυα η πατρίδα δεν θα βγει από αυτό το αδιέξοδο.
Αντιλαμβανόμαστε τον τυχοδιωκτισμό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν θέλουμε να γίνουμε συνεργοί στον ακαριαίο θάνατο που επιδιώκουν να επιβάλλουν κάποιοι αιθεροβάμονες τέταρτο-διεθνιστές προκειμένου να οξύνουν την ενδο-καπιταλιστική αντίθεση.
Ένα είναι σίγουρο. Η ιστορία απεχθάνεται τα κενά. Αργά ή γρήγορα ο νέος ηγέτης του ελληνισμού θα ξεπεταχτεί. Μέχρι τότε θα θυμόμαστε με συγκίνηση έναν από τους τελευταίους μεγάλους Έλληνες. Έναν άνθρωπο που άρρωστος από καρκίνο είπε ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ και με λυγμό στην φωνή διακήρυξε προς όλο τον ελληνισμό την σύγχρονη παρακαταθήκη.
«Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω "κοινότητα" χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα».
Πόσο μας λείπει ένας Τάσσος Παπαδόπουλος!

7 σχόλια

  1. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ21 Μαΐ 2012, 11:18:00 π.μ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ υπέροχο, ρεαλιστικό άρθρο!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μας ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΝ) ΞΑΝΑΦΑΝΕΙ!!!
    Τότε όμως ΟΛΟΙ οι βρυκόλακες είχαν πέσει, να τον φάνε!!!
    ΤΩΡΑ διαμηνύουν προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ!!! και να τα αποτελέσματα της Κύπρου!!! Μέχρι και προστασία απο το Ισραήλ της παρέχεται! (έστω και με το αζημίωτο), ενώ ο ξεφτίλας χριστόφιας μόνο για κλόουν σε τσίρκο κάνει!!!
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρώην ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.
    -------------------------------------
    Στο πλευρό του Αλέξη τα φιλαράκια του Άκη
    και του Γιωργάκη..... ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.

    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με την «Ναυτεμπορική», από τους φόρους αυτούς αναμένονται έσοδα ύψους 8,5 δισ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν:

    * Ειδική εισφορά αλληλεγγύης έτους 2012. Οι φορολογούμενοι θα κληθούν αμέσως μετά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων, με τα εισοδήματα του 2011, που λήγει στις 15 Ιουνίου, να πληρώσουν έως και το Δεκέμβριο την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία κυμαίνεται από 1% έως και 4% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

    Η ειδική εισφορά επιβάλλεται σε όσους έχουν εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ με συντελεστές:

    * 1% για εισοδήματα από 12.000 - 20.000 ευρώ.

    * 2% από 20.000 - 50.000 ευρώ

    * 3% από 50.000 - 100.000 ευρώ.

    * 4% για εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ.

    ** Τέλος επιτηδεύματος έτους 2012. Στο δεύτερο εξάμηνο περίπου 900.000 μικρομεσαίοι επιτηδευματίες θα πληρώσουν ξανά τέλος επιτηδεύματος, το οποίο θα είναι αυξημένο από τα 300 στα 500 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις άνω των 200.000 κατοίκων και στα 400 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις κάτω των 200.000 κατοίκων. Για κάθε υποκατάστημα θα επιβαρυνθούν με επιπλέον ποσό τέλους επιτηδεύματος ύψους 300 ευρώ.

    ** Φόρος εισοδήματος έτους 2012. Ο φόρος εισοδήματος που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά θα είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με πέρυσι, καθώς, εκτός από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι σημαντικές περικοπές σε φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρων, αλλά και τα νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης.

    ** Ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων για το έτος 2012. Το ειδικό τέλος επί των ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερα από 5 εκατ. νοικοκυριά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αν αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως ορίζει το Μνημόνιο, τα ποσά του ειδικού τέλους θα είναι αυξημένα σε σύγκριση με τα περυσινά.

    Το γεγονός φυσικά ότι το εν λόγω τέλος δεν συμπεριελήφθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του τρέχοντος μηνός, ενδέχεται να οδηγήσει στη μείωση του αριθμού των δόσεων εξόφλησής του από τις πέντε που ήταν σε τέσσερις έως τον Ιανουάριο του 2013. Εφέτος το συγκεκριμένο τέλος προσδιορίζεται με βάση τα στοιχεία ιδιοκτησίας της 31ης Μαρτίου 2012.

    ** Φόρος Ακίνητης Περιουσίας έτους 2011. Το φετινό ΦΑΠ θα κληθούν να πληρώσουν, περισσότεροι από 2 εκατ. φορολογούμενοι, οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2011 κτίσματα και εντός σχεδίων πόλεων οικόπεδα των οποίων η αντικειμενική αξία ξεπερνά το αφορολόγητο όριο των 400.000 ευρώ.

    Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει υπολογίσει ότι θα σταλούν εκκαθαριστικά σε περίπου 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Το μέσο ποσό πληρωμής θα ανέλθει σε 1.000 ευρώ.

    ** Τέλη κυκλοφορίας έτους 2013. Στο δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 θα καταβληθούν απ' όλους τους κατόχους οχημάτων τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2013, τα οποία αναμένεται να είναι και πάλι αυξημένα τουλάχιστον κατά 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση