GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη εγκέφαλος κυκλώματος διακίνησης οργάνων

Στο Ισραήλ συνελήφθη ο εγκέφαλος ενός κυκλώματος παράνομης διακίνησης οργάνων, που αναζητείτο επί σειρά ετών από τις αρχές του Κοσόβου....

Στο Ισραήλ συνελήφθη ο εγκέφαλος ενός κυκλώματος παράνομης διακίνησης οργάνων, που αναζητείτο επί σειρά ετών από τις αρχές του Κοσόβου.
Ο Μοσέ Χαρέλ συνελήφθη στην Πρίστινα το 2008, αλλά μόλις αφέθηκε ελεύθερος κατάφερε να δραπετεύσει από το Κόσοβο. Στη συνέχεια, οι αρχές του Κοσόβου εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου κατηγορείται για τουλάχιστον 30 παράνομες αφαιρέσεις νεφρών και ισάριθμες μεταμοσχεύσεις.
Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση η σύλληψη αναμένεται να οδηγήσει σε ραγδαίες εξελίξεις στη δίκη επτά ανθρώπων που κατηγορούνται για παράνομο εμπόριο οργάνων και παράνομες μεταμοσχεύσεις στην κλινική Medicus στην πρωτεύουσα του Κοσόβου, την Πρίστινα, το 2008.

3 σχόλια

  1. ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.

    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ; ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ, ΔΙΑΒΑΖΑΖΟΝΤΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΑ" ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ 25 -30 ΜΑΘΗΤΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ !!!

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ;

    ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΩΝΤΑΙ - ΜΕΤΑ- ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ( ΑΝΝΟΥΛΑ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !

    Επιστημονικά λανθασμένη ήταν η διατύπωση του θέματος Γ4 της Φυσικής Κατεύθυνσης στην οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι, υποστηρίζει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Η Ένωση τονίζει ωστόσο ότι τα θέμα της Φυσικής Κατεύθυνσης ήταν εντός διδαχθείσης ύλης.

    Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Φυσικών επισημαίνει: «Το θέμα Γ 4 όπως διατυπώθηκε είναι επιστημονικά λανθασμένο. Η ράβδος παίρνει αρκετή ενέργεια μέσω του έργου της δύναμης F ώστε να κάνει ανακύκλωση, με αποτέλεσμα η κινητική της ενέργεια να αυξάνει επ΄ άπειρον.

    Εκτός από το πρώτο θέμα που αποτελούσε το 1\4 των θεμάτων (δηλαδή 25 μονάδες), τα υπόλοιπα απαιτούσαν μεγάλη εμπειρία και ιδιαίτερη διαίσθηση στη φυσική, σαν να επρόκειτο για διαγωνισμό ταλέντων φυσικής.

    Η χρονική διάρκεια των 3 ωρών δεν επαρκούσε για την αντιμετώπιση θεμάτων τέτοιου επιπέδου. Ως αποτέλεσμα καταργείται η διαβάθμιση στη βαθμολογία και δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό της, δηλαδή την εισαγωγή των μαθητών ανάλογα με το επίπεδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ως ύστατη προσπάθεια να σώσει την τιμή και το κύρος τής επιστήμης, ζητά συγνώμη γι΄ αυτά τα θέματα από τις μαθήτριες και τους μαθητές που διαγωνίστηκαν σήμερα. Καλούμε τους συναδέλφους βαθμολογητές, μέχρι να υπάρξει διορθωτική ανακοίνωση, να μην προχωρήσουν στη διόρθωση των γραπτών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση