GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"...

 Με τρεις γυναίκες από άγονα ή ακριτικά νησιά, το Αγαθονήσι, τα Αντικύθηρα και τον Άη-Στράτη, με δύο  πανεπιστημιακούς καθηγητές, αλλά και ...

 Με τρεις γυναίκες από άγονα ή ακριτικά νησιά, το Αγαθονήσι, τα Αντικύθηρα και τον Άη-Στράτη, με δύο  πανεπιστημιακούς καθηγητές, αλλά και  προσωπικότητες από τους χώρους, της Δικαιοσύνης,των Ενόπλων Δυνάμεων,της επιχειρηματικότητας και της Δημοσιογραφίας,οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανακοίνωσαν το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Κουϊκ Τέρενς – Νικόλαος του Φιλίππου – Εκπρόσωπος κινήματος
 2. Γιαννάκης Μιχαήλ του Ευαγγέλου – Γενικός Γραμματέας κινήματος
 3. Στανωτάς - Τόγκας Σωτήριος του Σπυρίδωνος – Δημοσιογράφος
4. Ζάππα Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Νικολάου – Επιχειρηματίας
5. Βάμβουκας Γεώργιος του Αριστείδη – Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 6. Θεοφανίδης Ιωάννης του Ιάσονος – Ναύαρχος ε.α
 7. Κατσανεβάκη Δέσποινα του Ευστρατίου – Αντικύθηρα
 8. Καραϊσκάκη Χρυσούλα του Ελευθερίου – Αϊ Στράτης
9. Γιαμαίου Βασιλική του Χαραλάμπους – Αγαθονήσι
 10. Στάθης Νικόλαος του Ευθυμίου – πρώην Σύμβουλος Επικρατείας
1 1. Κοντομάρης Ευτύχης του Σπυρίδωνος – Πολιτικός Μηχανικός
12. Τσελέντης Γεράσιμος (Άκης) του Παναγή – Σεισμολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου
 Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε τα εξής:
 "Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έγινε μετά από δημόσια διαβούλευση, μετά από προτάσεις των τοπικών κοινωνιών και τα μηνύματα των πολιτών.
 Σήμερα ανακοινώνουμε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στις θέσεις επτά,οκτώ και εννέα είναι υποψήφιοι βουλευτές τριών μικρών νησιών που ποτέ δεν εκπροσωπήθηκαν.Πρόκειται για τα Αντικύθηρα, το Αγαθονήσι που δέχεται τις προκλήσεις των Τούρκων, τον Άη Στράτη ο οποίος τον χειμώνα είναι στην απομόνωση.
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το Κίνημα που ξεκίνησε μέσα από το διαδίκτυο και διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να φύγει η κατοχή.Τις κυβερνήσεις δεν τις διαλέγει η τρόικα,η Μέρκελ και ο Σόιμπλε αλλά ο ελληνικός λαός".

29 σχόλια

  1. Τσελέντη, υποψήφιε,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ του λαού εν μέσω ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ; Μέχρι στιγμής, και ενώ πείνα και δυστυχία εξαπλώνονται, ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος των επόμενων εκλογών, δεν ενδιαφέρεται για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ή έστω για ασκήσεις ετοιμότητας για τους αυξανόμενους σεισμούς...
    Αυτή η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των μαριονετών, είναι η τελευταία "διασκέδαση" των ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ παρασιτικών τοκογλύφων, λίγο πριν από την παγκόσμια κατάρρευση, λόγω των αναμενόμενων πολυετών ηφαιστειακών χειμώνων, που οι ανισόρροποι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συζητήσουν και να διευκολύνουν την αποτροπή τους...:
    ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ/μετριασμό σεισμών! Μετάφραση έργου καθηγητή Ικέγια.

    http://aftarkia.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε, βρε, βρε και ο Ευτύχης !!!! Από που τον ξέθαψε αυτόνα ???? Ρε Αρχηγέ τον έψαξες, ή δεν είχες άλλον και τον έβαλες έτσι, για να κλείσεις δωδεκάδα. Ρε, τι μου θύμισες τώρα. Θα επανέλθω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακοινώθηκε το Επικρατείας των ΑΕ... επικεφαλής ο αργόμισθος των 57.000 ευρώ του Agrochannel

    (Ξαναδείτε το ντοκουμέντο της ντροπής)

    (Ξαναδείτε στο τέλος, για να εμπεδώσετε άλλη μια φορά το ντοκουμέντο της ντροπής του Τέρενς Κουίκ που πήρε αργομισθία 57.000 ευρώ από τον Κοντό, για να καταλάβετε ποιοι μάσησαν τα δανεικά και τώρα όχι μόνο τους φταίει η Μέρκελ αλλά έχουν το θράσος να απειλούν ότι θα ξεδοντιάσουν τη ΝΔ!!!
    Για τόσο γελοίο τυπάκο μιλάμε που απειλεί με δικαστήρια του υπόλοιπους, αντί να κοιταχτεί στον καθρέφτη!!!

    Φυσικά στην Ελλάδα που ονειρεύονται το θράσος περισσεύει και ο κύριος ετοιμάζεται για βουλευτής-δικαστής των πάντων εκτός του εαυτού του...)


    ....σε καλή μεριά κύριε κουίκ. καλοφάγωτα
    Μιλάμε για σπουδαίο επαναστάτη και πατριώτη ονόματι Κουίκ.

    Αμα και όσο κονομάμε όλα καλά με όποιον και να κυβερνά.
    Μόλις τελειώσει η μαρμίτα τότε γινόμαστε επαναστάτες και άτεγκτοι κατά παντός που αρπάζει το δημόσιο χρήμα και πτωχαίνει τον ελληνικό λαό.
    Τώρα πια πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι δεδομένου ότι ξύπνησαν τα θηρία Καμμένος , Κουίκ και λοιποί πατριώτες οπότε θα μας προστατεύσουν απο τους προδότες και δοσίλογους αντιπάλους τους.
    Ε ρε σανίδα που χρειάζεται.

    Περίσεψαν οι καραγιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H απαντηση σε ολα , βρισκεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!! Αυτη φοβουνται ολα τα λαμογια !! Ας τους κανουμε στις 6 Μαιου να μη γλυτωσουν απο αυτο που φοβουνται !!! Τωρα ειναι στο χερι μας ! Μετα το πουλι θα πεταξει και τα λαμογια θα εφορμησουν !! Ηδη βλεπετε πως γυαλιζει το ματι τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόταση εξόδου από τη οικονομική κρίση

    Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά. Αλλιώς είναι τζάμπα μάγκες όσοι βάζουν υποψηφιότητα ( με γεμάτες τσέπες και βίλες και ακίνητα και καταθέσεις εκ. ευρώ και κότερα ) με τα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩ,ΠΩ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ. ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.
    ΕΤΣΙ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάει 12 η ώρα

    ξύπνησα και είχα μια μεγάλη φαγούρα

    σκέφτηκα ότι κάτι θα είπε ο δρ. Κουτσούκος

    περιμένω με ανυπομονησία να έρθει
    ο κίτσος πασοκ να μας γράψει τη νέα μεγάλη σοφή κουβέντα του δόκτορα.

    μην αργείς κίτσος

    όλη η ελλάδα κρέμεται από τα χείλη του δόκτορα και περιμένει το αγγούρι του καλοκαιριού από τον συνταγματολόγο Μπένυ Χιλλ Χαρατσάκη.

    στα άχυρα, στο κάρο

    πονάω αλλά μ' αρέσει το απλικέισον και το χαρατσέισον!

    τασούλα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αναρχικοί του indymedia θα στηρίξουν Νίκο Μαρκάτο του Π.Καμμένου ;;;
    Απίστευτο και όμως Ελληνικό !!!
    Ο Ν. Μαρκάτος υποψήφιος με τους Α.Ε του Π. Καμμένου !!!


    Υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τον Πάνο Καμμένο θα είναι ο ΠΑΣΟΚoς πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νίκος Μαρκάτος!!

    Το μελανό σημείο της πορείας του κυρίου Μαρκάτου δεν είναι μόνο ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2004 (στην ιστοσελίδα του μάλιστα www.markatos.gr εξακολουθεί να εμφανίζεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, καθώς προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ακόμα).


    Γνωστός ο κ. Μαρκάτος ως ο πρύτανης με την Πόρσε, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον… αρχηγό του, κ. Καμμένο, για τις θέσεις του και την εν γένει στάση του σχετικά με τη δράση των αναρχικών μέσα στο Πολυτεχνείο.


    Επί των ημερών του ως πρύτανης, αλλά και αργότερα, οι αναρχικές οργανώσεις δρούσαν ανεξέλεγκτες στήνοντας το indymedia και άλλα σάιτ που μόνο… τη δημοκρατία δεν προάγουν.

    Αυτός ο υπέρμαχος του ασύλου χάϊδεψε επί πολλά χρόνια τους αναρχικούς στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητάς του λέγοντας μάλιστα πριν μερικά χρόνια: «Η δημοκρατια οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους το λόγο τότε ποιος θα το κάνει;»


    Μια εποχή μάλιστα φλερτάρισε και με τους σταλινικούς, όπως φαίνεται από σχετικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» (Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996, σελ. 3), για την μετατροπή των πανεπιστημίων σε «Κέντρα πάλης και αμφισβήτησης»:


    «Πιστεύουμε ότι τα πανεπιστήμια, και τα σχολεία γενικότερα, τα επόμενα χρόνια θα μετατραπούν σε κέντρα κοινωνικής πάλης, δράσης και αμφισβήτησης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος έξω από αυτόν”. Αυτό τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα προς τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε χτες με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της χώρας στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.


    Ο Νίκος Μαρκάτος, πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει συνειδητοποιήσει τους κινδύνους της παιδείας. Ο Ν. Μαρκάτος αναφέρθηκε εκτενώς και στη “Λευκή Βίβλο” για την παιδεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Λευκή Βίβλος αποτελεί την υλοποίηση της μεταμοντέρνας τέχνης του ελέγχου εξ αποστάσεως, όπου ο ελεγχόμενος δε συνειδητοποιεί καν ότι ελέγχεται, νομίζοντας ότι έχει απόλυτη ελευθερία. Το δεύτερο που προέκυψε, είπε, είναι ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι το μόνο κόμμα που έχει διατυπώσει την άποψη, η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ότι, δηλαδή, τα προβλήματα της παιδείας πια δεν μπορούν να λυθούν με διακομματικές επιτροπές, με συνόδους Πρυτάνεων, “Εθνικά Συμβούλια Παιδείας” κ. ά., αλλά από ένα γενικότερο μέτωπο διδασκόντων, διδασκομένων και γονέων».

    Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ οι τούμπες που ζούμε αυτή τη χρονιά !!!
    Ο Πρασινοκόκκινος Πρύτανης έγινε πλέον "Α.Ε"!!!

    Και μη χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H απαντηση σε ολα , βρισκεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!! Αυτη φοβουνται ολα τα λαμογια !!

    Ναι τρέμουνε τουσ μαλακοπίτουρες χρυσαύγουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H απαντηση σε ολα , βρισκεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!! Αυτη φοβουνται ολα τα λαμογια !!

    Ναι τρέμουνε τουσ μαλακοπίτουρες χρυσαύγουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H απαντηση σε ολα , βρισκεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!! Αυτη φοβουνται ολα τα λαμογια !!

    Ναι τρέμουνε τουσ μαλακοπίτουρες χρυσαύγουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι !!! Θα απεργήσει η ΕΡΤ σε προεκλογική περίοδο !!!

    Αλλά όπως λέει (καταγγέλλει η ΝΔ) η απεργία είναι μόνο και μόνο για να μήν ακουστεί Live από τον Ελληνικό λαό το Ζάππειο ΙΙΙ ...

    Διαβάστε την ανακοίνωση της Ν.Δ:
    «Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
    Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.
    Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.
    Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή, στις 11:30.

    Άλλωστε, απεργία η ίδια ΠΑΣΟΚική συντεχνία είχε επιχειρήσει και στην εκδήλωση για το Ζάππειο ΙΙ.
    Αλλά τότε, δεν τους πέρασε.
    Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική και απόπειρα φίμωσης σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
    Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
    Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία».


    Σημείωση Αντίλογου : Καλό θα ήταν εκτός από τα παράπονα να φροντίσει η ΝΔ (ας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ) να ενημερώσει ότι αυτή η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά ΔΕΝ θα περάσει χωρίς επιπτώσεις ΜΕΤΑ τις εκλογές...

    .

    ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΌΟΟΟ...
    Δονητές στην ΝΕΤ !!!

    Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη.
    Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.
    Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.
    Σήμερα λίγο μετά την ενάτη πρωινή φρόντισε να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!

    Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν από την οθόνη της ΝΕΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ZOUGLA GR!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για αυτό............

    ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΌΟΟΟ...

    Δονητές στην ΝΕΤ !!!

    Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη.
    Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.
    Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.
    Σήμερα λίγο μετά την ενάτη πρωινή φρόντισε να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!

    Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν από την οθόνη της ΝΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψηφιστε καμμενους ελληνες. Κί´αμα μας λειψουν λεφτα, θα μας τα δωσουν οι ρωσοι! Ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζώο είσαι και φαίνεσαι, αρπακτικά των παλιών κομμάτων. Έχετε θέσεις γύρω από πολιτικά τζάκια, λαμβάνετε παχυλούς μισθούς, βρίσκετε αμέσως δουλειά, ενώ οι μισοί συνομίληκοί σας είναι άνεργοι, έχετε καβάντζα καταθέσεις και ακίνητα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τώρα έρχεστε να γλείφετε τους κοτζαμπάσηδες του μνημονίου, για να πάρετε καμία καρέκλα ή καμία κουτάλα.
    Είστε συνυπεύθυνο για αδικοχαμένο αίμα χιλιάδων Ελλήνων που πέθαναν από αυτοκτονίες, εγκεφαλικά, καρδιακά ή άλλες αρρώστιες λόγω οικονομικής κρίσης και μνημονίου. Το αίμα τους πάνω σε εσάς, στα πολιτικά τζάκια που υπηρετείτε και στα παιδιά σας, στις οικογένειές σας. Χαρά να μη δείτε στη ζωή σας, αν τους ξαναψηφίσετε, ειδικά τον αρχιφορομπήχτη Βενιζέλο, ούτε εσείς και τα παιδιά σας, και να πονάτε κάθε μέρα, όπως πονάνε εκατομμύρια μη βολεμένοι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.
    ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15%, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΡΝΙΆΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ" ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό που φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, είναι μήπως το κύμα αγανακτισμένων πολιτών, αναποφάσιστων και μη, στραφεί στα κινήματα των Καμμένου και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και σε άλλες αντιμνηνονιακές δυνάμεις ( ΚΚΕ,Δημ. Αριστερά, Κοινωνική Συμφωνία, Οικολόγοι Πράσινοι, Ανταρσυα από αριστερά, Χρυσή Αυγή, ΟΧΙ( Καζάκης ) και Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας από δεξιά ) και δεν περάσουν τα φιλομνημονιακά κόμματα το όριο του 50% συνολικά, για να μπορούν να βιάζουν τους Έλληνες για 4 χρόνια, χωρίς κανένα εμπόδιο. Εδώ, χωρίς λαϊκή εντολή, έκαναν τα μύρια όργια οι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Λοβέρδος σε βάρος του ελληνικού λαού, πόσω μάλλον αν πάρουν και ψήφο εμπιστοσύνης στα πρωτοφανή μέτρα που ετοιμάζουν,με απίστευτους φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράψε λάθος. Το ΟΧΙ ( Καζάκης ) είναι κι αυτό από αριστερά και κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Malakas einai kai o Kammenos. Neos Karatzaferis einai kai aytos. Mayro...

    OLOI ME THN "ENWSH KENTWWN" TOY VASILI LEVENTI KAI TH "DRASH" TOY STEFANOU MANOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. επικεφαλής ο αργόμισθος των 57.000 ευρώ του Agrochannel 21 Απρ 2012 10:16:00 π.μ.
    ολο το ψηφοδελτιο χωρισ καποιον που να ξεχωριζει
    απο οτι φαινεται την τυχη του λαος θα εχετε και πολυ συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ό Άδωνις Γεωργιάδης καλεί σε μονομαχία τον Καμμένο... αλλά δεν θα έχει ευκαιρία να τον κάνει φύλλο και φτερό

    Με κάθε δυνατό τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να πείσει τον Πάνο Καμμένο να συμμετέχουν μαζί σε μια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική συζήτηση.

    Ακόμα και προσωπικά μηνύματα στο twitter έχει δοκιμάσει να του στείλει χωρίς βέβαια να λάβει ποτέ θετική απάντηση.

    Και ούτε θα πάρει βέβαια γιατί ο Καμμένος...
    δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε σοβαρό διάλογο όπου απέναντι δεν θα είναι τύποι σαν τον Χατζηνικολάου να τον αφήνουν να λέει συνθήματα του στυλ "ξεπουλάτε την πατρίδα", "τα CDS που θα πληρωθούν είναι πάνω από 30 δις", "κάποιοι έβγαλαν 600 δις παίζοντας στην επιστροφή στη δραχμή", "ο κ. Ράιμπάχερ (!!!) δεν μπορεί να μας κουνάει το δάκτυλο", "ο Φούχτερ (!!!) είναι υφυπουργός για την Ελλάδα"... ούτε τα ονόματά του δεν μπορεί να πει σωστά ο άνθρωπος που θέλει να μας σώσει!!!

    Φυσικά τσούζει το ότι στο πρόγραμμά του λέει "Θα καταγγείλουμε το μνημόνιο ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ..." και παραθέτει κάτι προυποθέσεις που θέλουν 2-3 χρόνια να εκπληρωθούν... όπως τσούζει και η μούφα με τα CDS που τελικά αποδείχθηκαν 2 δις...

    Αυτά και άλλα πολλά θα του αντιπαραθέσει ο Άδωνις και απαντήσεις δεν θα πάρει...

    Οπότε δεν είναι χαζός ο Καμμένος να πάει σε κουβέντα με τον Άδωνι γιατί ξέρει ότι θα τον διαλύσει καθώς ποτέ δεν είχε ευχέρεια λόγου και επιχειρημάτων... προτιμάει να του χαϊδεύει τα αυτιά ο Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είδα κάποιο σχόλιο για το μπουμπούκι τον Στανωτά!
    Αυτός που κάποτε τον είχαν καταγγήλλει στην ΕΣΗΕΑ για ξυλοδαρμό υφισταμένου του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟYΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΙΣΟΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...!!!

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ «ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ... ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

    Εμπλοκή σημειώθηκε με την υποψηφιότητα του Ναυάρχου Ιωάννη Θεοφανίδη στο ψηφοδέλτιο του Καμμένου.

    Ο Ναύαρχος ήθελε να εκτεθεί στην Β! Αθηνών και να δοκιμασθεί με την ψήφο τού κόσμου...

    Ο Καμμένος τον έρριξε, καί φοβούμενος μήπως εκλεγεί δεν τον έβαλε στον συνδυασμό.

    Αντ' αυτού και προκειμένου να του «χρυσώσει το χάπι», τον έβαλε 6ο στο Επικρατείας....
    Δηλ. τον έθεσε με τη μία εκτός πολιτικής...

    Ο Ναύαρχος το κατάλαβε το παιχνίδι και έντονα δυσαρεστημένος και ασφαλώς κάτω από την πίεση φίλων του σκέπτεται να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον Καμμένο.

    Πιστεύουν και συζητούν ότι το κόμμα Καμμένου έχουν καταλάβει «αριστεροί ιεροφάντες» που έχουν πλέον το γενικό κουμάντο και τρώνε τους δεξιούς Πατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση