GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όποιος κατάλαβε, καλώς κατάλαβε!...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Μόλις εχθές προφητικά γράφαμε για τον Γιώργο Παπανδρέου: « Πρέπει να είναι κ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Μόλις εχθές προφητικά γράφαμε για τον Γιώργο Παπανδρέου:
«Πρέπει να είναι κάποιος μέγα κτήνος για να ποζάρει άνετος και χαμογελαστός μπροστά στο φωτογραφικό φακό όταν δίπλα του μαίνεται η ανθρώπινη δυστυχία».
Και ήρθε σήμερα ένα τραγικό γεγονός. Η αυτοκτονία ενός...
συμπολίτη μας στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος, για να επιβεβαιώσει με τον πιο μακάβριο τρόπο την εξαθλίωση που ζει και βιώνει η Ελληνική Κοινωνία αλλά και την κτηνωδία που χαρακτηρίζει όλους εκείνους που έριξαν την χώρα στην μνημονιακή περιπέτεια και τον Ελληνικό Λαό στην δυστυχία.
Άνθρωποι οδηγούνται από την απόγνωση και την φτώχεια, στην αυτοκτονία και δεν βρίσκεται κανένας από αυτούς που μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή να βγει, μετανοιωμένος πραγματικά, να πει:
«Συγνώμη αδέλφια, έφταιξα και θέλω να με δικάσετε για να τιμωρηθώ και να αναπαυθεί η συνείδηση μου».
Αντίθετα βγαίνουν όλοι με κομπασμό για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να ζητήσουν την ψήφο μας.
Είμαστε οι ασημότεροι από τους άσημους και οι ταπεινότεροι των ταπεινών. Διαφωνούμε όμως με την τραγική απόφαση του συμπολίτη μας. Αντίθετα πιστεύουμε και το διακηρύττουμε από αυτή εδώ την στήλη όσο πιο συχνά και δυνατά μπορούμε, ότι πρέπει ΟΛΟΙ να χαλυβδώσουμε την ψυχή μας, να σταθούμε όρθιοι στην συμφορά που μας βρήκε και να συμπαρασταθούμε ΟΛΟΙ, σαν μία γροθιά, στους συνανθρώπους μας που λυγάνε από τα βάσανα.
Δυστυχώς, σε μία τόσο τραγική για την Ελλάδα ημέρα πρέπει να υπενθυμίσουμε το άρθρο της στήλης που πολύ έγκαιρά στις 12 Ιανουαρίου 2012 είχε επισημάνει: «Στην Ελλάδα των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου μόνον οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν».
Πρέπει να τονίσουμε με όση δύναμη μας έχει απομείνει. Το σύνθημα και η στάση ζωής πρέπει κατά την γνώμη μας να χαρακτηρίζει όλους εμάς που στεκόμαστε ακόμα όρθιοι απέναντι στην μνημονιακή λαίλαπα πρέπει να είναι αυτή που διατυπώσαμε δημόσια, προφητικά και εύγλωττα στο άρθρο μας με τίτλο: «Ή Αυτοί ή Εμείς», στις 10 Νοεμβρίου 2011.
Ήδη στα λαϊκά προάστια της Αθήνας ανοίγουν σιγά-σιγά τα μπαούλα με τα οικογενειακά κειμήλια και ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά το τραγούδι…
Θύελλες άνεμοι
Γύρω μας πνέουν
Τέκνα του σκότους εμάς κυνηγούν
Σε ύστερες μάχες μπλεκόμαστε τώρα
Κι άγνωστες τύχες εμάς καρτερούν
Κι όμως ψηλά τη σημαία κρατώντας
Πάντα περήφανα, πάντα μπροστά
Πέφτοντας κάπου, μα πάντα νικώντας
Σώζουμε έθνη και δούλους λαούς
Όποιος κατάλαβε, καλώς κατάλαβε!

9 σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτό είναι μεγάααλοοοο αρχ@δ@ι..

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ


    Απίστευτης μαλακ@@ς δήλωση Μπεγλίτη για τον αυτόχειρα του Συντάγματος!!!

    Η τοποθέτηση αυτή του Μπεγλίτη, του "ανθρώπου" που ήταν εκπρόσωπος τύπου στο ΠΑΣΟΚ μέχρι πριν από λίγες μέρες έχει προκαλέσει κύματα οργής στο διαδίκτυο και εκατοντάδες επικριτικές αναφορές απλών ανθρώπων που απλώς δεν μπορούν να χωνέψουν τα λεγόμενα Μπεγλίτη...

    Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΑ$$ΟΚΟΥ
    σιχαμερού Κηπουρού του Παπανδρέου. Τσόγλανου Μπεγλίτη
    για την αυτοκτονία του 77χρονου χθες το πρωί στο Σύνταγμα.

    Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε:

    Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ..λέγοντας: «Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα ‘φαγαν τα παιδιά του ή αν τα ‘φαγε ο ίδιος.!!!!!

    Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ..O AΛΗΤΗΣ... O ΠΑ$$ΟΚΟΣ.....ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ.


    ΠΑΣΟΚ = ΒΡΙΣΙΑ ..ΧΟΝΤΡΗ ____________ AΙΩΝΙΑ



    Αυτόν ο Θεός θα τον συγχωρήσει.
    Αυτούς όμως που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία
    και εκείνους που τους δικαιολογούν
    ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα τους ...
    ΚΡΕΜΑΣΕΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ...στο ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν το είχατε κάνει αυτό από την αρχή και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….
    ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ.
    ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΥΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ?? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΠΗΣΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ''ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΩ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ??? ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕΣ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ...πουτανόπραγμα του ληγμένου ΠΑΣΟΚ.

    ΅ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ΅-ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ απο το μπουρδέλο της Πιποκράτους
    σιχαμερή, μολυσματική φτυσιά, ανθρωποειδές του κώλου.
    ------------------------------------------------------

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ $$$$$$$$$$$$ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ _________________________

    Αύγουστος 2010: Από βάθος 110 μέτρων, σε αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο ανασύρονται σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ακριβά φάρμακα. Αποκαλύπτεται κομπίνα πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ... το θυμάστε;

    - Μήνες αργότερα δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, η σχέση τους και οι κομματικές τους ιδιότητες.
    Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και...
    "Οι δύο ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων παρέδωσαν το πόρισμά τους για την υπόθεση των εκατοντάδων κουτιών φαρμάκων που βρέθηκαν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2010 πεταμένα σε πηγάδια του Λαυρίου. Στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενοι μία γιατρός του ΙΚΑ και ένας φαρμακοποιός του Λαυρίου.
    Η κομπίνα ήταν απλή: ο φαρμακοποιός έπαιρνε την συνταγή από την γιατρό του ΙΚΑ, επικολλούσε πάνω της την ταινία γνησιότητας από ένα κουτί φαρμάκου και παρέδιδε τη συνταγή στο ΙΚΑ για να εισπράξει την αμοιβή που του αναλογούσε.
    Με τον τρόπο αυτό το ΙΚΑ ζημιώθηκε χιλιάδες ευρώ.
    Δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Πρόκειται για την γιατρό του ΙΚΑ Λαυρίου Κηλυπούρη Όλγα και το φαρμακείο του «Νικόλαου Ζαγουρή»."
    ______________________
    Τι εστί Κηλυπούρη Όλγα ;
    - Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ στις εκλογές 2007. (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5.910 σταυρούς).
    - Υποψήφια Νομαρχιακή σύμβουλος το 2006 με το ΠΑΣΟΚ (Μπαλής) στην Αν Αττική
    (δεν εκλέχθηκε καθώς ήρθε 22η με 1928 σταυρούς).
    - Υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008 (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς)
    - Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου
    (Σελίδα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής)
    __________________________
    Τι εστί Ζαγουρής Νικόλαος;
    - Σύζυγος της κυρίας.
    - Πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
    Σύνεδρος στο 8 συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2008.

    + Φίλοι του κ. Πάγκαλου και του Γιωργάκη λοιπόν αυτοί που έβαζαν χέρι στο ΙΚΑ και τα άλλα Ταμεία..
    Πάγκαλος: "Μαζί με την Κηλυπούρη τα φάγαμε" Αυτό εννοούσε προφανώς ο Πάγκαλος όταν έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε:
    Συνυποψήφιοι στην ίδια περιφέρεια το 2007 και συμπαρευβρισκόμενοι σε εκδηλώσεις που γίνονταν στην Περιφέρεια... θέλει να μας πει ότι δεν ήξερε την κυρία που με τον ΠΑΣΟΚο σύζυγο είχαν στήσει επιχείρηση και ελάφρυναν τα ΙΚΑ κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρω ;

    Όλγα Κηλυπούρη (γιατρός) :Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ,υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού συμβουλίου , γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου.

    Νικόλαος Ζαγουρής ( σύζυγος, φαρμακοποιός): Κοινοτάρχης (τρεις 4ετίες) στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

    Αν και τον Φεβρουάριο του 2011 ο Κουτρουμάνης, παρουσία του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, διαβεβαίωνε για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι: "θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες",δεν μάθαμε τι απέγινε...
    Τιμωρήθηκε κάποιος ;
    Aποζημιώθηκε το IKA για την ζημία που υπέστη ;
    Κινήθηκε το κράτος νομικά εναντίον όσων ανέφερε η έκθεση των ελεγκτών;

    Περασμένα ξεχασμένα κ. Λοβέρδε και κ. Σγουρέ,
    που , ως περιφερειάρχης, σπεύσατε να υπογράψετε σύμβαση με την κ. Κηλυπούρη ;
    ________________
    Φτουυυυυυυυ σας ..........ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ?.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ!!!
    ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΑΜ!!! ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΑΣ!!!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ 1941-1944!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση