GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι περικοπές βγάζουν τους Ισπανούς στο δρόμο...

 Δεκάδες χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους χθες Κυριακή  στην Ισπανία, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τις περικοπές που ανακοινώθηκαν ...

 Δεκάδες χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους χθες Κυριακή  στην Ισπανία, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τις περικοπές που ανακοινώθηκαν στους τομείς της παιδείας και της υγείας.
Τα μέτρα αυτά στη χώρα, έρχονται την ώρα που η Ισπανία δέχεται ισχυρές πιέσεις από τις Βρυξέλλες, για μείωση των δαπανών της, με το φόβο της αυξανόμενης ύφεσης, την ώρα που η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», φτάνοντας στο 24,4% (το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρωζώνη).
Μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών ήταν «Ραχόι, μην τα βάζεις με την υγεία και την παιδεία».
Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα, Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τη Βαλένθια.
Την Παρασκευή ο συντηρητικός πρωθυπουργός της χώρας Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωσε μία νέα σειρά αυξήσεων φόρων, που θα τεθούν σε ισχύ τον επόμενο χρόνο, σε μια προσπάθεια η χώρα «να μη γίνει Ελλάδα», και όλα αυτά στη σκιά της υποβάθμισης από την Stanard%26Poors της οικονομίας της χώρας την περασμένη Πέμπτη.

16 σχόλια

  1. Αλέξης Πολίτης ΓΡΑΦΕΙ Κυριακή, 29 Απρίλιος 2012 : Κύριε Σαμαρά ένας πολιτικός σκέφτεται όχι τις επόμενες εκλογές, μα τις επόμενες γενιές…

    ο ΠΑΣΟΚ τα σκάτωσε, δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου. Από τα ζιβάγκο, τους γεροντοέρωτες και τις «δώστα όλα» λαρτζιές του Αντρέα μέχρι τις αξέχαστες βόλτες με ποδήλατο και τις λοιπές μεγαλοπρεπείς γκάφες του υιού του, η ιστορία του Έθνους γράφτηκε ανορθόγραφα, κουτσά, στραβά, ανάποδα και ορθοκωλομπρούμητα.



    Τα αστεία διαλείμματα διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝουΔου, με Μητσοτάκη και Καραμανλή, απλούστατα επιβεβαίωσαν ότι οι Έλληνες έχουν χιούμορ. Μπλακ χιούμορ.

    Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, το μεγαλύτερο μέρος του αναθέματος πρέπει να πέσει μοιραία στην πάλαι ποτέ Σοσιαλιστική παράταξη, γιατί καλώς ή κακώς, αυτή κυβέρνησε τον τόπο από το 1980 και έπειτα. Και ας γιγαντώθηκε το χρέος επί Κωστάκη Καραμανλή. Οι άθλιες νοοτροπίες και συμπεριφορές ,με τις οποίες μπολιάστηκε και φαρμακώθηκε ένας ολάκερος λαός, είναι έργο της Πασοκάρας. Κυρίως αυτής.

    Και πρέπει να «τιμωρηθεί» εκλογικά, για καλό δικό μας, αλλά πρωτίστως για καλό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. «Έγκλημα, τιμωρία και αυτοκάθαρση», λένε στα μέρη μου…

    Και μη φοβάστε. Η Ελλάδα μπορεί να πορευτεί και χωρίς μια δυνατή ΠΑΣΟΚΑΡΑ στο Κοινοβούλιο. Άλλα πράγματα να σας προβληματίζουν.

    Για παράδειγμα, η μόνιμη πλέον φοβία για επιβίωση που μας δημιούργησε η κρίση και η διαχείριση αυτής από τους κυβερνώντες. Ή το ένα εκατομμύριο των ανέργων που αν οργανώνονταν σε κόμμα, θα έβγαζαν αυτοδυναμία για πλάκα οι χαζοί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξης Πολίτης ΓΡΑΦΕΙ Κυριακή, 29 Απρίλιος 2012 :Εμένα, πάντως, και εκτός των άλλων, τώρα τελευταία τρία πράγματα με ανησυχούν πολύ. Τα παραθέτω με σειρά σημαντικότητας:

    - 1. Το Silver Alert. Όταν το βλέπω, σκιάζομαι, ανησυχώ, προβληματίζομαι πρόωρα για τα γηρατειά του δικού μας μέλλοντος και τα γερόντια του παρόντος.

    - 2.Το λουκούλεια οικογενειακά τσιμπούσια σε γιορτές και σχόλες. Όταν παρατηρώ το σόι μου να τρώει Κυριακή του Πάσχα, φαντασιώνομαι πως χτυπάει η πόρτα και είναι η αληθινή μου οικογένεια και με ζητάει πίσω..

    - 3ο και σοβαρότερο. Η μανία του Αντώνη Σαμαρά να κυβερνήσει σόνυ και καλά. Βρέξει, χιονίσει ο Αντώνης θα νικήσει. Θυμίζει στερημένη γεροντοκόρη που ψάχνει εναγωνίως γαμπρό, αδιαφορώντας πλήρως για το ποιόν, το βιογραφικό και τα προσόντα του. Επιθυμεί διακαώς να του περάσει κουλούρα κι ας είναι «μονιμάς» στον Κορυδαλλό, χαρτοπαίχτης, αλκοολικός ή γυναικάς, κι ας ζυγίζει 180 κιλά, κι ας του λείπουν τα μισά του δόντια.

    Έτσι κι εκείνος. Σου δίνει την ίδια άσχημη εντύπωση. Χαλβαδιάζει και ζαχαρώνει λάγνα την πρωθυπουργική καρέκλα ενός μπατιρισμένου, φτωχοποιημένου κράτους, βρε δεν πα’ να ‘ναι φτιαγμένη από άχυρο. Λες και τον τάξανε από μικρό για το Μαξίμου. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στη γαλάζια λίμνη της φιλελεύθερης παράταξης, θαρρείς από κάτω γράφει «θέλω να γίνω πρωθυπουργός».

    Και τι δεν έκανε για να ξενερώσει και τον πιο καλοπροαίρετο;

    Διέγραψε τη Ντόρα γιατί ψήφισε υπέρ του πρώτου Μνημονίου, του οποίου υπήρξε ορκισμένος πολέμιος. Εν συνεχεία διέγραψε καμιά εικοσαριά βουλευτές του που καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο (που παρεμπιπτόντως καταψήφισε και η Ντόρα). Τους οποίους και προεκλογικά ξαναδέχτηκε, σαν σωστός πατέρας, στη στοργική αγκαλιά του. Για μια χούφτα ψηφαλάκια. Ο Καρατζαφέρης και ο Άδωνις τον φώναζαν περιπαικτικά «Τρελαντώνη» στη Βουλή κι αυτός με τον πρώτο συγκυβέρνησε και τον δεύτερο τον έκανε ηχηρή μεταγραφή στο κόμμα. Από τη μία μαγκιά, κλανιά, ποδήλατο στον ΓΑΠ και από την άλλη τουμπεκί ψιλοκομμένο και αβαβά.

    Χωρίς σταθερότητα στις απόψεις, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο, αφού από το αντιμνημονιακό μέτωπο και τις δονκιχωτικές υποσχέσεις για παροχές και αυξήσεις, περάσαμε με μια μεγαλοπρεπή «μελισσανίδειο» κωλοτούμπα στο Μνημόνιο 2 και τη σταυροφορία κόντρα σε οτιδήποτε κινείται, αναπνέει, δουλεύει και αμείβεται.

    Στο δια ταύτα:

    Ο Σαμαράς ζητά την ψήφο μας για να γίνει εκείνος ο νέος «Εθνάρχης». Η πρωθυπουργάρα που τον Ιούνη θα κληθεί, βάσει μνημονιακών δεσμεύσεων που ο ίδιος ψήφισε, να εφαρμόσει στα ήδη βασανισμένα κορμιά μας, νέα μέτρα αρκετών δισ ευρώ.

    Τι κι αν άλλαζε 2,5 χρόνια τώρα, κομματική γραμμή και ρότα με τη συχνότητα που αλλάζω εγώ γραβάτα και πουκάμισο; Ένα πράγμα δεν άλλαξε και διατήρησε αναλλοίωτο στο χρόνο: Την «εμμονή» του στο να γίνουν εκλογές, ώστε να πραγματώσει το όνειρό του και να καμαρώσει εαυτόν «καβάλα» στον πρωθυπουργικό «θρόνο».

    Ήμουνα παιδί, θυμάμαι, όταν ο έντιμος δάσκαλος και πατέρας μου, είπε κάτι που σημάδεψε για πάντα την πολιτική μου σκέψη:

    «Αλέξη μου, ένας πολιτικός σκέφτεται όχι τις επόμενες εκλογές, μα τις επόμενες γενιές»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιναζιστής Καρατζαφέρης και οι έρωτες με τη Χρυσή Αυγή..

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΊ ΠΑΝΤΟΥ ...


    http://jungle-report.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΏ.. ΓΕ-ΛΑ-ΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΑ


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k6W8u47VTT4#!


    http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=4idMA9FZAmc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!!!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!
    ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ,
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!
    6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    15% ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ!
    15% ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ!
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ...
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!
    ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
    ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ-ΧΟΝΤΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηνυση πολιτη για εσχατη προδοσια
    ... εγινε δεκτη την προηγουμενη εβδομαδα απο την Εισαγγελια Πρωτοδικών Αθηνών, με την οποια ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές!
    Υπαρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω!
    Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών που παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012.

    Από το γραφείο της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δέχθηκαν να συσχετίσουν την δεύτερη αυτή αίτηση δίωξης και σύλληψης των 6 πρώην βουλευτών με την ήδη υποβληθείσα προ μηνών αίτηση κατά των πρώτων τριών η οποία έχει πλέον ανατεθεί σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών και συγκεκριμένα στον κ. Κων/νο Σπυρόπουλο με αριθμό υπόθεσης Ε12/4604/2.3.2012.
    Πρόκειται για τους:
    1. Δημήτριο Βαρβαρίγο, π.βουλευτή Ζακύνθου
    2. Πέμη Ζούνη, π. βουλευτή Α` Αθηνών
    3. Γιάννη Κουτσούκου, π. βουλευτή Ηλίας
    4. Αργύρη Λαφαζάνη, π. βουλευτή Χαλκιδικής
    5. Παύλου Στασινού, π. βουλευτή Αρτας
    6. Μάγιας Τσόκλη, π. βουλευτή Επικρατείας

    Ο πολίτης που αγωνίζεται για να αποδείξει ότι κανείς μας δεν πρέπει να το βάζει κάτω, ονομάζεται Παντελής Γιαμαρέλλος και την αίτηση δίωξης την κατέθεσε μαζί με τον γνωστό πλέον γιατρό από την Χαλκίδα, Δημήτριο Αντωνίου, που είχε καταθέσει την πρώτη μήνυση για εσχάτη προδοσία, κατά του συνόλου των 170 βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, που έχει πάρει το δρόμο της δικαστικά και μπορεί να αποτελέσει "οδηγό" για τι μπορεί να συμβεί σε όσους βουλευτές χάσουν την ασυλία τους αν δε εκλεγούν!
    Ο κ. Γιαμαρέλλος, κατέθεσε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ υπόμνημα προς τον Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του για τον χειρισμό της υποθέσεως αυτής καθώς υπάρχει φόβος επανεκλογής των υπόπτων για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην περιβολή τους και πάλι με την βουλευτική ασυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ-ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΕΡΓΕΙΑ 25-21%..ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...ΛΙΠΟΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ?! ...ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ.. ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΣΦΙΞΙΜΟ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΓΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και ιδιαιτερα συμπαθω τον Συριζα προτιμω το ΚΚΕ για την σταθεροτητα και την συνεπεια των λογων του διαχρονικα.Ποτε δεν εκανε ..κωλοτουμπες το εκτιμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5.00 συμφωνω για τα κομματα που προτεινεις,μονο ετσι θα σωθουμε απο την εξοντωση.εχουν μετατρεψει το κρατος προνοιας σε κρατος κολαση παραβιαζοντας το συνταγμα,αλλα δεν ξερω τι παριστανουν και γιατι γυρευουν ψηφο.λογικος ανθρωπος δε θελει να τον σωσει ο καταστροφεας του
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.52 ΣΩΣΤΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    ΤΡΟΜΟΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 17%.
    ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.
    ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ''ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ'' ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    ΤΡΟΜΟΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 17%.
    ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.
    ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ''ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ'' ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση