GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέτρεψαν τον Πούτιν να επισκεφθεί το Άγιο Όρος...

Από το http://www.sigmalive.com/ Απέρριψαν αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να πάει στο Άγιο Όρος. Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρ...

Από το http://www.sigmalive.com/

Απέρριψαν αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να πάει στο Άγιο Όρος. Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το Κρεμλίνο, μετά την άρνηση της Ελλάδας στο αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την μεγάλη Βδομάδα του Άγιο Όρος και το Βατοπέδι.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να ...
πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι αστραπή στο Άγιο Όρος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, και στα πλαίσια της επίσκεψης του να δει και τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.
Κατά την τυπική ωστόσο αίτηση προς την ελληνική κυβέρνηση, το Κρεμλίνο άκουσε τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να απαντούν αρνητικά, με τη δικαιολογία ότι την περίοδο εκείνη ο κρατικός μηχανισμός της χώρας θα βρίσκεται σε άδεια.
Μετά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναβλήθηκε το ταξίδι Πούτιν, με το Κρεμλίνο να παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένο.

12 σχόλια

  1. ΒΑΛΕ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ,ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΞΕΓΡΑΨΕΙ
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάμισε τους Βλαντιμίρ χωρίς σάλλιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κατά την τυπική ωστόσο αίτηση προς την ελληνική κυβέρνηση, το Κρεμλίνο άκουσε τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να απαντούν αρνητικά, με τη δικαιολογία ότι την περίοδο εκείνη ο κρατικός μηχανισμός της χώρας θα βρίσκεται σε άδεια.
    Μετά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναβλήθηκε το ταξίδι Πούτιν, με το Κρεμλίνο να παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένο."

    ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
    ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, ρε Πούτιν που σας χρειάζετε εσάς που σχολιάζετε ασύστολα ότι σας έρθει στο καφάσι. Ζήτω η Σοβιετική Δημοκρατία του Πούτιν. Κούνια που σας κούναγε που θα σας σώσει ο κοντός κατάσκοπος. KGB που θέλετε και γκούλαγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 2:53:00 π.μ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >>Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το Κρεμλίνο

    Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη μετά τη δήλωση-κόλαφος του Κρεμλίνου.

    Εζέχουσες προσωπικότητες απ όλο το φάσμα του πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, δήλωσαν:

    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήταν ο Ομπάμα θα αρνούνταν;

    Καπετάν Μακρύς. Μεγάλο λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς ανώνυμο 02 53 ευτυχώς που υπάρχουν κάτι σκουριασμένα μυαλά για να επιβεβαιώνουν την εξαίρεση του κανόνα κατι δηλ σαν τους φανατικούς που πρέπει να τους βλέπουν τα παιδιά,εγγόνια, δυσέγκονα κλπ για να βλέπουν τις απόψεις τους προς αποφυγή. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΦΑΝΑΤΟΥΡΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς ανώνυμο 02 53 ευτυχώς που υπάρχουν κάτι σκουριασμένα μυαλά για να επιβεβαιώνουν την εξαίρεση του κανόνα κατι δηλ σαν τους φανατικούς που πρέπει να τους βλέπουν τα παιδιά,εγγόνια, δυσέγκονα κλπ για να βλέπουν τις απόψεις τους προς αποφυγή. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΦΑΝΑΤΟΥΡΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΡΩΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ?.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση