GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 λόγοι για να ψηφίσω και 10 λόγοι για να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ...

Σαν πρώην πλέον Πασόκος (λόγω λεφτά υπάρχουν ) αναρωτιέμαι τι θα με κάνει να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ αυτές τις εκλογές. Προσπαθώντας να γίνω ένα...


Σαν πρώην πλέον Πασόκος (λόγω λεφτά υπάρχουν) αναρωτιέμαι τι θα με κάνει να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ αυτές τις εκλογές. Προσπαθώντας να γίνω ένας πολίτης με σωστή πολιτική κρίση αναρωτήθηκα τους λόγους που συντρέχουν για την απόφαση μου να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.
10 λόγοι για να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ:
- Παρέδωσαν άνευ όρων τη χώρα σε δύο δανειακές συμβάσεις χωρίς πρώτα την έγκριση του ελληνικού λαού.
- Δεν στήριξαν καθόλου την μικρομεσαία επιχείρηση με αποτέλεσμα...
την άτακτη διόρθωση της αγοράς και το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων.
- Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την ανεργία, βυθίζοντας τη παραγωγικότητα της χώρας.
- Αυξήθηκαν οι άποροι, η φτώχεια και μειώθηκε δραστικά το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.
- Δεν κατάφεραν να μειώσουν δραστικά τη φοροδιαφυγή.
- Δεν είπαν την αλήθεια για όσα έγινα τα τελευταία 25 χρόνια, κάλυψαν τα μεγάλα σκάνδαλα και έδωσαν στο λαό τα ψόφια αρνιά.
- Επέβαλαν δυσβάσταχτα χαράτσια στις πρώτες κατοικίες, αναγκάζοντας το λαό να τα πληρώσει μέσω της ΔΕΗ- Δεν μπόρεσαν να μειώσουν το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης.
- Ηθελημένα ή άθελα τους μείωσαν την αξιοπρέπεια του λαού, του δημιούργησαν ένα ασφυκτικό περιβάλλον υψηλής ψυχολογικής φόρτισης.
10 λόγοι για να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ
- Έγινε καταμέτρηση επιτέλους του Δημόσιου τομέα, βρέθηκαν οι διπλόμισθοι, οι παράνομα συνταξιοδοτούντες, τα παράνομα προνοιακά επιδόματα.
- Έγινα πράξη σε μεγάλο βαθμό η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, επιτέλους οι γιατροί νιώθουν την ανάσα του υπουργείου πίσω τους όταν συνταγογραφούν. Μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη
- Ενιαίο μισθολόγιο, εξαλήφθησαν πολλές (όχι όμως όλες) μισθολογικές ανωμαλίες του δημοσίου.
- Δραστική μείωση των σπαταλών του δημοσίου, με το στανιό βέβαια γιατί δεν υπάρχουν λεφτά αλλά έγινε.
- Φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας
- Μείωση του πρωτογενούς ελλείμματος από τα 22.000.000.000 το 2009 σε 1.000.000.000 το 2012
- Κάθετη ρήξη με τις συντεχνίες, άνοιγμα επαγγελμάτων, μείωση του κέρδους των φαρμακοποιών, ρήξη με τα ταξί, τους βυτιοφορείς και τους ναυτεργάτες.
- Εντατικότεροι έλεγχοι στο ποιόν των δημοσίων υπαλλήλων, ανεπάλληλες αποκαλύψεις επίορκων ιατρών, υπαλλήλων του ΙΚΑ, δημοτικών υπαλλήλων κ.α.
- Μείωση δραστικά των τεράστιων συντάξεων βλ. 3000 ευρώ και πάνω, φορολόγηση για τα εισοδήματα πάνω από 100.000 με 40% συντελεστή,
Οι παραπάνω λόγοι που σας ανέφερα υπάρχουν στην ζυγαριά της συνείδησής μου η οποία γέρνει κατά του ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία του λαού προς τους πολιτικούς που μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτό το πολιτικό σύστημα, εκτός αν φτιάχναμε μια διαφορετική βουλή με 100% διαφορετικά άτομα! Πως να τιμωρίσω το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Ο Καμμένος, είναι άκρα αντιμνημονιακός, πιστεύω ότι τάζει πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί, δεν έχει προφίλ στην Ευρώπη και θα μας τοποθετήσει στο περιθώριο. Ο Τσίπρας, η Παπαρήγα και ο Κουβέλης θα μας φέρουν έναν λαθρομετανάστη στο κρεββάτι μας για να μην κρυώνει έξω λες και φταίω εγώ που έγινε πόλεμος στη χώρα του, με την Παπαρήγα να μας πηγαίνει σε δραχμή με τον Λένιν στο πεντοχίλιαρο. Ο Καρατζαφέρης μετατοπίζει τις ιδέες του σαν την μπίλια στο αλφάδι. Οι οικολόγοι πράσινοι θα μεταφέρουν τη Βεργίνα στα Σκόπια και η χρυσή Αυγή θα σουβλίσει κάθε ανθέλληνα. Υπάρχουν και καλές ιδέες όχι όμως ολοκληρωμένες προτάσεις διακυβέρνησης. Τώρα σε ό,τι αφορά τον Σαμαρά, αυτός είναι στον κόσμο του. Τρέμει τους Καραμανλικούς και τάζει ότι θα φέρει την σύνταξη των χαμηλοσυνταξιούχων στην προτέρα κατάσταση, δηλαδή θα τους δώσει μισό δώρο. Αυτές οι αυθόρμητες σκέψεις για το πολιτικό σύστημα μας, νοθεύουν τη σκέψη μου για το τι θα ψηφίσω.
Ο γεωπόνος

29 σχόλια

  1. ΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤ;Α ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.Σ.Β.Η.Σ.Τ.Ε Τ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεωπονε ριξτο τζουλια δαγκωτο μπας και γαμησεις και ξεθολωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΑΤΣΕΛΗ-ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ...ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα ψηφισω Νεα Δημοκρατια ή ΠΑΣΟΚ γιατι θελω να γινω ανταγωνιστικος και να παιρνω 180 ευρω το μηνα (μεικτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή κύριε Γεωπόνε έπρεπε η Ελλαδα να καταντησει κουρελοπανο στο επιπεδο της απόλυτης ξευτιλας, στο να πηδανε απο τα μπαλκόνια και τα παραθυρα ή να πυροβολούνται ανθρωποι να εχουμε 1,5 ανθρωπους άνεργους και ισως πολλους περισσότερους πίσω τους χωρίς εισόδημα, να εχει ερημώσει η αγορά, τα ευρω να ειναι σαν εικονιτσες σπανιων γραμματοσήμων να εχει ξεχαρβαλωθεί όλη η οικονομια και να μην κινειται φυλλο, η παιδεία και η υγεία να υπάρχει για αυτούς που εχουν οι άλλοι στον καδο για να επιτευχθουν όλα αυτα τα 10 μεγαλα επιτευγματα!!! του ΚΛΕΨΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ; και δεν μου λες μια και είσαι και πρωην πασοκος ποιος και ποσα χρονια κυβερνάει απο το 1980 έως το 2012; 32 χρονια! με 22 χρονια κυβερνησεις της πρασινης κλεφτουριας και των λεχριτων!! ποιοι δημιουργησαν ολα αυτα τα οποια σημερα εσυ θεωρείς επιτευγματα; Ο προβληματισμός σου είναι αβανταδόρικος περνας όλα τα εγκλήματα εξ απαλων ονυχων και μας αναφερεις τα ελλείματα και τα χρεη που οι ιδιοι δημιουργησαν!!!!με τις κλεψιες τις μιζες τις απατες και τις κομπίνες.
    Ο προβληματισμός σου είναι παραμυθενιος και κανένα δεν ψήνεις αυτα τα πρασινα γαμημενα γουρουνια θελουν ξηλωμα και ξεπατωμα μια για παντα να ξεβρωμισει ο τοπος απο τις λερες αυτα τα γλοιωδη τρωκτικα και σκουλήκια.
    Όχι οτι οι αλλοι οι γαλαζοπουστηδες ειναι καλύτεροι τα ιδια σκατα είναι πατημενα τους χορτασαμε πια μεχρι που μας ξεσκισαν. Ας δουμε και κατι άλλο τουλαχιστον είναι αγνωστο γιατι αυτα τα πρασινογαλαζα καριόλια είναι σε ολους γνωστα. Πίο σκατα απο ότι είμαστε δεν γινεται οποτε ήρθε η ωρα να δουμε και εξω απο τις τρωγλες της Συγγρού και της Ιπποκράτους τα λημερια της κλεφτουριας του ψεμματος και της απάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .. ναι πολύ καλα τα λές όμως οι λόγοι που θα σε έκαναν να ψηφίσεις το κόμμα που πρέπει να διαγραφεί από τον Χάρτη του πολιτικού συστήματος δεν υπήρχαν καν στην αντζέντα του 2009, αντίθετα σου έταζαν και άλλα χρήματα, αυξήσεις, βολλεματάκια, και άλλη θεσούλα στο δημόσιο, επιδοματάκια κλπ χρήματα που υπάρχουν κλπ ... και ότι έκαναν που λες το έκαναν επειδή αναγκάστηκαν από την τρόικα να τα κάνουν επειδή όταν ανέλαβαν για έξι μήνες δεν έκαναν τίποτα ... ακ΄΄ομα και το χαράτσι που πλήρωσες είναι γιατί οι φίλοι σου δεν έκαναν κάτι ... αν θες ξαναψήφισε για να σου βάλουν χαράτσι και στο λογαριασμό του ΟΤΕ ή του νερού ... εσύ αποφασίζεις για την πάρτη σου ... όχι εμείς ... εμείς οι άλλοι θα τους στείλουμε στην ανυπαρξία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φυτρωσε η πασοκια μεσα σου,
    κακομοιρη γεωπονε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΓΕΩΠΟΝΕ ΡΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΕΤΑΜΑ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΖΙΖΑΝΑΝΘΡΩΠΕ; ΡΕ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ; ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Η ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΑΛΑ;
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ!

    ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΩΣ BONUS!

    TO ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΑΚΗ!

    ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΗΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟΥς ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΘΕΙΟ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΠΑΣΟΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..(ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ?) ΙΣΩΣ-?ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΗΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΩΠΟΝΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΛΑΤΑ.
    ΕΜΕΝΑ (ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΣΕ ΔΕΚΟ ΜΕ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ) ΠΑΙΔΙΑ)ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ 8.000 (ΑΠΟ 30.000 Τ0 2009 (ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ 32.000)+2000 ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ (ΣΠΙΤΙ, ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΠΟΥ, ΕΞΟΧΙΚΟ)=10000 +15000 ΕΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ = 25000 ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ Χ 2 ΧΡΟΝΙΑ=50000. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δηλαδη να ψηφησω πασοκ επειδη εβαλε ηλεκτρονικη συνταγογραφηση με συστημα που πεφτει συνεχεια και περιμενω ωρες ενω παρεδωσε την πατριδα μου στην γερμανια και στους τραπεζιτες...αντε να δεις ποσο μακρυ ειναι το καλυβιωτικο ρε κερατουκλη
    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μαλακα ξεχασες τον πιο σπουδαιο για να ψηφισεις ΠΑΣΟΚ το σπιτι του Τσοχατζοπουλου στην Δ.Αρεοπαγιτου.Ποσο μαλακας μπορει να εισαι.ουστ κοπροσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεωπονε σαλτα και γαμησου ρε μπινε
    που θα ψηφισεις πασοκ... να σε πιασω στα χερακια μου μονο ρε μαλακα να πεις μαμα κακα....
    ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΑΡΧΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ
    1.ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΝΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.
    2.ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.
    3. ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
    4. ΦΟΡΟΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
    5.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    6.ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ

    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MPATSOK POTE KSANA

    KAI AS MIN GAMISO POTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σοφον το σαφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαν πρώην πλέον Πασόκος (λόγω λεφτά υπάρχουν)
    κάνε μας μια μικρή χάρη, ανέβα στον 4ο ή στην ταράτσα και
    χωρίς να κοιτάξεις κάτω, φώναξε δυνατά "Το Πασοκ είναι εδώ"
    και όρμα . .


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεωπόνε, μη σε δω μπροστά μου την έβαψες!!! Είμαι από τους μ@λ@κες, που εμπιστεύτηκα το δημόσιο και αγόρασα ΟΕΔ, τα οποία κούρεψε ο χοντροκεφτές, ιποππόταμος, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Αλοίμονό σας αλήτες μη σας πετύχω να λέτε ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ (10 λόγοι να μη ψηφίσω, να ψηφίσω, κτλ). Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ειδικά πρέπει να είναι0,00001%. Οι αλήτες καταστρέψανε την Ελλάδα και τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΩ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ.ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ,ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ,ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ.ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΠ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ opengov ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ.ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΓΧΑΝ.ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ,ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΚΕ δαγκωτο να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεωπόνε
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    Ολα αυτα που θεωρείς επιτεύγματα τα δημιουργησαν οι ιδιοι.
    Αυτοι κοροιδευαν και διοριζαν κατα χιλιαδες κόσμο εξυπηρετωντας ιδιοτελείς σκοπούς ενω γνωριζαν οτι η οικονομια δεν αντεχει και δανειζονταν συνεχεια για να καλυπτουν τις τρυπάρες που ανοιξαν.
    Αυτοί δινανε επιδοματα προπελας και προθερμανσης για να μην αυξανουν μισθούς αλλα να δημιουργούν υπερογκους μισθούς απο επιδόματα.
    Αυτοί προωθουσαν στις ανωτερες θέσεις ημετερους αφισσοκολητες καταργωντας την αξιοκρατια και επιβαλωντας την κομματοκρατια στους δημοσιους οργανισμούς. Οταν λοιπον βαζεις ενα ηλιθιο κομματοσκυλο να διοικεί ενα οργανισμό ειναι προδιαγεγραμμενο και το μελλον του οργανισμου.
    Αυτοι και οι ημετεροι τους βγαζανε στην συνταξη αοματους με 4 ματια βουλιαζοντας καθε μερα τα ταμεια που σημερα σώζουν!
    Αυτοί παίζανε και τζογαρανε τα αποθεματικά των ταμειων στα τοξικα ομολογα των τραπεζων και στις τοκογλυφικες αγορές.
    Αυτοί ρημαξανε τα ταμεία κανωντας δανειστικές τραμπες που ποτε δεν επεστρεφαν αλλα γραφανε στους προυπολογισμους τα ελλειματα τους και δωστου δανεισμό στο κεφαλι όλων μας.
    Αυτοί μαγειρεύανε τους προυπολογισμούς του κρατους κρυβωντας την αληθεια για την καταντια της οικονομίας.
    Αυτοί αρπαζανε τις μιζες για τους στρατιωτικούς εξοπλισμους και διαφορες προμηθειες του κράτους.
    Αυτοι κατασπαταλησαν τους πορους της ΕΕ πακετο ΝΤΕΛΟΡ 1 2 3 μεσογειακα ολοκληρωμενα προγραμματα πακετα στηριξης 1 2και τοσες άλλες επιδοτησεις που μας δοθηκαν για υποδομες στηριξη της οικονομίας και ανάπτυξη. Ολα αυτα κατεληξαν σε συγκεκριμενες τσέπες 100 οικογενειων που πλουτιζαν και συνεχιζουν να πλουτίζουν εις βαρος όλων μας.
    Αυτοί δανειστηκαν 21 δις για τους ολυμπιακούς αγωνες όταν άλλες χωρες κανανε ολυμπιακούς με 7-8 δις εργα που σημερα κανιβαλιζονται και εχουν αφεθεί στην μοιρα τους ενω χρωσταμε δις συν τοκους για αυτα.
    Αυτοι δημιουργησαν τις προβληματικές ΔΕΚΟ με τους αρχισυνδικαλιστοπατέρες και μετεπειτα υπουργούς.
    Αυτοί δημιουργησαν τα ιστιτουτα ερευνας που εχει τον κωλο το μυρμηγκι για να διοριζουν αβερτα γαλαζοπρασινους καρτοκατεχοντες των κομματων.
    Αυτοί δημιουργησαν τους συνεταιρισμούς όπου φαγωθηκαν δις από τα ημέτερα τρωκτικά.
    Αυτοι διωξανε τα εργοστασια απο την Ελλαδα και τον κοσμο στην ανεργία μεσω των αλητηριων συνδικαλιστών που λειτουργούσαν λες και η επιχείρηση ήταν δικη τους.
    Αυτοι δημιοργησαν το πελατειακο κρατος ως φτηνοι πολιτικαντηδες παίζοντας με τις ελπίδες καθε πικραμενου για την απόκτηση μιας δουλειας και ανταμοιβή οικογενειακούς ψήφους.
    Αυτοί λειτουργησαν ως εθνικοι μειοδοτες απεναντι στα εθνικά θέματα ντροπιαζοντας και ξεφτιλιζοντας διαρκώς την Ελλαδα, βλέπεις ήθελαν να κοιμουνται ήσυχοι τα βραδυα και δεν τους απασχολούσε η παραχώρηση μερικών στρεμματων.
    Αυτα τα αλλαζονικά κτηνη δημιουργησαν την εικονικη πραγματικοτητα σε συνεργασια με τους ντοπιους τοκογλύφους τραπεζιτες δινοντας την αίσθηση της ευημερίας γεγονός που τους επέτρεπε όπως αφηνουν να εννοηθεί ότι έπρεπε να κλεβουν και να αρπάζουν μιζες για 10 γεννιές. Αλλωστε μας το είπε ο μεγας γουρουνανθρωπος "μαζι τα φαγαμε".
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ;
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ...ΤΟΤΕ
    Λυπαμαι αλλα χρειαζεσαι δραστική θεραπεία και απομονωση για να γλυτωσεις εσυ τα κλωτσηδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΩ 1000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΕ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ 37 ΕΥΡΩ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ.

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ??

    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΟΣΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ.
    Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΕΣΕΙΣ ΞΗΜΕΡΙΟΒΡΑΖΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΕΥΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. “βράβευση τσι μέρας” για τo Μεγάλο Σάββατο σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου. Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση “ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ”. Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση