GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο στο Press-gr...

Το φορτηγό που μεταφέρει τα αρχεία του Γ. Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ Αποκλειστική φωτογραφία από το φορτηγό που αυτήν την ώρα μεταφέρει αντικε...

Το φορτηγό που μεταφέρει τα αρχεία
του Γ. Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ
Αποκλειστική φωτογραφία από το φορτηγό που αυτήν την ώρα μεταφέρει αντικείμενα και αρχεία από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου στην οδό Ιπποκράτους.

3 σχόλια

  1. Κ. Βενιζέλε
    Σε στήριξα στην αναμέτρησή σου το 2007 με τον κ. Παπανδρέου. Πικράθηκα όταν έμαθα ότι είσαι ο νομοθέτης της παραγραφής και της ατιμωρησίας των απατεώνων πολιτικών. Διάβασα τα ερωτήματα που σας απεύθυνε δημόσια ο κ. Βαξεβάνης για το διάστημα που ήσουν υπουργός Δικαιοσύνης το 1996 και τροποποίησες με νόμο τις κακουργηματικές πράξεις, για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία, με πλημμέλημα και έτσι να την γλυτώσουν τετρακόσιοι επιφανείς θεσσαλονικείς δεν δικάστηκαν ποτέ διότι τα παιδιά τους που εγγράφονταν σε παν/ μια του εξωτερικού έπαιρναν μεταγραφές σε παν/μια της Ελλάδας παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες. ¨Αλλαξες και το άρθρο 113 που προέβλεπε όταν ένας βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη ο χρόνος παραγραφής να μετράει όταν αρθεί η ασυλία του και το έκανες να μετράει ακόμη και στην ασυλία του.
    Πικράθηκα που δεν είναι υποψήφιος ο κ. Καστανίδης. Γι΄εσένα ήρθε και έδεσε με αυτό που είπε ο κ. Πεπελάσης, το εξής :

    Για τον Βενιζέλο, σήμερα πια, τι γνώμη έχετε;
    Τον Βενιζέλο τον πλήρωσα ακριβά. Και τώρα που απολογούμαι δεν έχω καλά επιχειρήματα. Ήμουν ένας από τους έξι διανοούμενους το 2007 που δεν κρατιόμασταν και τον στηρίξαμε. Σήμερα θα σου πω όμως, αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα. Πρώτα απ’ όλα δεν καταλαβαίνει πολλά από τα πράγματα που γίνονται σήμερα στον διεθνή οικονομικό χώρο και είναι υπουργός οικονομικών. Στις Βρυξέλλες δεν φαίνεται να περνάει τις εξετάσεις. Θα μου πεις είναι καλύτερος από τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχόΐδη. Φαντάσου πού έχει φτάσει το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΛΥΓΙΣΑΝ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ, ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΕΜΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ Ο ΓΑΠ. ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΓΑΠ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    Διαβάστε, εάν επιθυμείτε, τις αναφορές προς το κράτος της Ελλάδας στο Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1832.

    Διαβάστε, εάν επιθυμείτε, τις αναφορές προς το κράτος της Ελλάδας στη Συνθήκη του Βερολίνου του 1878.

    Αναζητήστε, εφόσον επιθυμείτε πάλι, την πηγή εμπνεύσεως του τρόπου λειτουργίας και του τελικού σκοπού της αδελφότητας που επικράτησε - με το ένα από τα διάφορα ονόματα που της δόθηκαν- ως ΄΄Φιλική Εταιρία΄΄, καθώς και τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούσε τις λέξεις ΄΄φιλική΄΄, ΄΄φίλων΄΄, ΄΄φιλικών΄΄. Αναρωτηθείτε, εάν το κρίνετε λογικό, ποιά σχέση μπορεί να υπάρχει με τις σημερινές δηλώσεις περί φιλικής σχέσης μεταξύ πολιτικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικά όταν ακούγονται μέσα σε μεγάλες, διεθνείς συσκέψεις και επισκέψεις-περιοδείες σε άλλα κράτη.

    Τώρα αναζητήστε, εάν διαθέτετε την υπομονή, σε βάθος την καταγωγή του Βασιλέως Όθωνα της Ελλάδος, του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της πρώτης του εξαδέλφης που παντρεύτηκε (βασίλισσα Βικτωρία της Βρετανίας), του πατέρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη καθώς και της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας.

    Ερευνήστε αντικειμενικά και από όσο το δυνατόν έγκυρες πηγές την σχέση όλων των προαναφερόμενων προσώπων με την ιστορική αδελφότητα των Πεφωτισμένων της Βαβαρίας. Ερευνήστε από που ήταν η αδελφότητα με την σειρά της εμπνευσμένη και ποιος ο κυρίαρχος στόχος των μελών της. Τέλος, ερευνήστε, εάν έχετε την διάθεση, την σχέση των γνωστότερων μελών της με την οικογένεια Ρότσιλντ.

    Τώρα βρείτε, εάν μπορείτε και εφόσον επιθυμείτε, ποιοί ήταν οι κύριοι υποστηρικτές της καθιέρωσης του Γρηγοριανού ημερολογίου στην Ορθόδοξη Εκκλησία μέχρι και τον Μάρτιο του 1924 όπου και ολοκληρώθηκε η διάσχιση της με όσους διαφωνούσαν. Εντοπίστε, εάν δε βαριέστε, σε ποιες αδελφότητες ήταν εγγεγραμμένοι ως μέλη.

    Επίσης, ερευνήστε επί κυβερνήσεως τίνος πρωθυπουργού έγιναν τα ΄΄ανοίγματα΄΄ προς το κράτος του Βατικανού και η υπογραφή για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Αναζητήσατε τη καταγωγή του αποθανόντος αυτού κυρίου; Γιατί έχαιρε τέτοιας προστασίας σε περιόδους αναβρασμού; Όσοι δεν γνωρίζετε, βρίσκετε κάποια εξήγηση στην φιλογερμανική στάση του πατέρα του προαναφερόμενου κυρίου κατά την εισβολή των εθνικοσοσιαλιστών του 3ου Ράιχ (ναζί) στην Ελλάδα;

    Έχετε ποτέ απορήσει για την καταγωγή της λέξεως ΄΄Ζαΐρα΄΄;

    Υπάρχουν άπειρα άλλα αντίστοιχα στα οποία θα μπορούσα να αναφερθώ...

    Όσοι από εσάς διαβάσατε έως αυτό το σημείο και ενδεχομένως έχετε επισπεύσει να με θεωρήσετε ΄΄παράλογο΄΄, ΄΄παλιοημερολογήτη΄΄, ΄΄ακραίο΄΄, ΄΄κουμουνιστή΄΄ κτλ. σας ενημερώνω:

    Ο κάθε άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται εφόσον δεν το αναζητά. Προϋπάρχουν αυτού Νόμοι που ορίζουν την πορεία του. Όταν αρχίζει να αναζητά γιατί υπάρχει ομοιομορφία και υπακοή γύρω του, έχει ήδη βιώσει την παρεκτροπή από αυτό για το οποίο εξελίχθηκε στο φυσικό Σύμπαν ώστε να είναι: Ελεύθερος. Ανεξάρτητος. Δημιουργικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση