GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αναπληρωτές Τομεάρχες και οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, πόσα πήραν;;..

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Είναι πράγματι εξοργιστικοί οι μισθοί που απεκαλύφθησαν ότι πήραν τα γαλάζια golden boys , κατά το περσινό οι...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Είναι πράγματι εξοργιστικοί οι μισθοί που απεκαλύφθησαν ότι πήραν τα γαλάζια golden boys, κατά το περσινό οικονομικό έτος της πλήρους διάλυσης των εργασιακών σχέσεων. Με μισθούς που κυμαίνονται από 4000 έως και 8000 ευρώ σε μέρες μεγάλης, πανευρωπαϊκής οικονομικής ύφεσης και παρά τις πρωτοφανείς μειώσεις των εισοδημάτων του συνόλου των εργαζομένων, η ελίτ της Ν. ΠΟΛ.ΑΝ. φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, όπως εύστοχα...
σημείωσε και ο δημοσιογράφος που υπογράφει την μισθολογική παρουσίαση σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Και γεννάται, νομίζω ευλόγως και ουδόλως κακοπροαίρετα, το ερώτημα: Αν για τους αναπληρωτές γραμματείς, η ταρίφα αμοιβής φέρεται να είναι το ποσό των 7.550 ευρώ (μικτά), για τους αναπληρωτές τομεάρχες (οι περισσότεροι των οποίων θέτουν βουλευτική υποψηφιότητα), αλλά και για τους συμβούλους του Προέδρου, η σχετική αμοιβή για την παροχή έργου ποιά ακριβώς είναι;;
Θα ρωτήσω διαδικτυακά τον κ. Μηταράκη και τον κ. Ψυχάρη, που κατέχουν σχετικές θέσεις, ευελπιστώντας να απαντήσουν και να μην προτάξουν ως πρόφαση το προσωπικό απόρρητο, καθώς αποτελούν πια δημόσια πρόσωπα που ζητούν εντίμως ψήφους και δηλώνουν ότι αναλόγως θα πορευτούν. Θα αποφευχθούν, έτσι και φαινόμενα λαϊκισμού, όπως οι ίδιοι τα ορίζουν:

4 σχόλια

  1. ο
    σ
    ο
    και να KOΛΟ..ΠΟΝΑΣ..και να
    Ο
    Υ
    Ρ
    Λ
    Ι
    Α
    Ζ
    Ε
    Ι
    Σ,,,,,ακατάσχετα ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ..


    Από την Ιπποκράτους ο ....ψεύτης Καρχιμάκης δίνει γύρο στους 150.000 χιλιάδες ψηφοφόρους ..ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!!!

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ..ΓΙΝΑΝΕ 200.000 τα ζώαααααααααααααα
    &
    ΣΟΚ ! ________________________
    Όσο νυχτώνει η τέτοια μεγαλώνει:
    Κοιμηθήκαμε με 200.000 μαλάκ@@..και ξυπνήσαμε με 250.000 !!

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε χθες βράδυ ο εκλογομάγειρας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ανωμερίτης, στο 75,91% των εκλογικών κέντρων που καταμετρήθηκαν, ψήφισαν 180.714, εκ των οποίων οι 175.887 ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλαδή ποσοστό 97,33%.


    Μετά μέχρι του MEGA ΣΠΟΝΣΟΡΑ του ΠΑ$$ΟΚ, γνωστά.........

    50.000: Είναι οι ΜΑΪΜΟΥ των προνομιακών επιδομάτων που φυσικά και δεν απογράφηκαν (τυφλοί-στραβοί-ανάπηροι-πεθαμένοι κλπ).

    50.000: Είναι τα ΛΑΜΟΓΙΑ του δημοσίου (στυλ ΙΚΑ.ΟΑΕΔ.Δήμοι-Νομαρχίες. Νοσοκομεία. Πολεοδομίες.
    Εφορίες κλπ).

    50.000: Είναι τα βαθύ πλούσιος Βολευτκός και Κομματικός στρατός των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    40.000: Είναι τα ζώωωααααα και φυτά.....σκέτο.
    &
    30.000: Είναι οι Λάθρο μουσούλμ Παπανδρέλληνες

    _______________________________________________
    Προσκυνάμε τον νέο Αυτοκράτορα του ΠΑ$$ΟΚ.. 98%
    τον εκατομμυριούχο
    ΜΠΕΝΥ -ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ.
    Ο Αλλάχ μαζί του.

    Υπογραφή
    Οι Μουσούλμ φίλοι και μέλη ..του Διεθνούς ΠΑΣΟΚ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΑΘ & O AΣΑΝΤ της ΣΥΡΙΑΣ..Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ..ΖΕΙ
    h sosial $$$$$$$ __________________ ψυχή μας $$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαριώτη,
    Τους ψεύτες δεν τους πιστεύει κανείς
    ακόμη και όταν λένε την αλήθεια.
    Αντε χάσου ρέ χαφιέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μη ξεχνάμε κάποια γεγονότα, απ΄όπου ξεκίνησε το... χάος!
    “ Το έλλειμμα του 2009 έκλεισε στο 15,4% του ΑΕΠ, σύμφωνα με την οριστική γνωμάτευση της Eurostat τον Νοέμβριο του 2010.
    Φαίνεται όμως ότι θα μας καταδιώκει επί πολλά χρόνια, σκιάζοντας γενεές Ελλήνων. Με όρους παιδικής χαράς, το έλλειμμα θυμίζει μπαλόνι ηλίου που ξέφυγε από την κυβέρνηση Καραμανλή. Η κυβέρνηση Παπανδρέου το κοίταξε και μετά ήταν αδύνατο να το πιάσει. Πιθανόν να μην μπορούσε να το αγγίξει ποτέ, αφού είχε κοπεί η κορδέλα…
    (…) Η κυβέρνηση Καραμανλή, με «τσάρο» τον Γιώργο Αλογοσκούφη, είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες για το έλλειμμα. Κορυφαία στιγμή, πριν από λίγους μήνες, είναι η απόφαση να ενισχυθεί το ΑΕΠ με τη «μαύρη» οικονομία ακόμη και τα έσοδα της πορνείας με πρωτοβουλία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, της οποίας ηγείται ο Μανώλης Κοντοπυράκης. Γιατί; Διότι το έλλειμμα υπολογίζεται ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οταν το ΑΕΠ, δηλαδή ο παρονομαστής, μεγαλώνει, τότε το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.
    (…) Καθώς μπαίνει η άνοιξη, πάνω από την κυβέρνηση Καραμανλή που έχει 151 βουλευτές δεν πλανάται μόνο το σύννεφο του ελλείμματος αλλά και των πρόωρων εκλογών. Η Βουλή κλείνει επειγόντως τον Μάιο λόγω της υπόθεσης Siemens και ο σχεδιασμός είναι για ταυτόχρονες ευρωεκλογές και εκλογές τον Ιούνιο. Εχουν υπολογίσει όμως χωρίς την υπόθεση Παυλίδη. Το έλλειμμα έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται. Είναι 7% σε ταμειακή βάση τον Ιούλιο και 8% τον Αύγουστο. Με τη χώρα να βρίσκεται σε οιονεί προεκλογική περίοδο, οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του Δημοσίου πέφτουν σε αδράνεια. Η μαύρη τρύπα της υστέρησης εσόδων πρώτα εμφανίζεται και μετά αρχίζει να μεγαλώνει.
    Το ξεκίνημα του καλοκαιριού του 2009 είναι καθοριστικό. Εκ των υστέρων, ο Παπαθανασίου πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να είχε κάνει διπλές εκλογές τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς. Τότε θα προλάβαινε ακόμη τον εκτροχιασμό…”
    (TA NEA,Δημήτρης Μητρόπουλος, 17-3-2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τα βόδια, που σκέφτονται να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!!

    Η ψήφος στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, θα ανάψει το πράσινο φως (γιατί έτσι θα το εκλάβουν...) στον Σόϊμπλε και στην Τρόϊκα να ρίξουν το βιοτικό μας επίπεδο σε επίπεδα Κροατίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας!!!

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...

    ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ??

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΒΟΔΙΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΝΑ... ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"!!!!!

    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ?

    ΒΟΔΙΑ... Ε, ΒΟΔΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση