GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ισχύουν, θέλουν κρέμασμα...

Γράφει Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια Χημικός, Γεωπόνος ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙ...

Χημικός, Γεωπόνος
ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας
Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΦΠ&ΑΠ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Τηλ. 242109 3290, email: egol@uth.gr


Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με...
την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.
Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.
Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.
Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.
Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα - μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.
Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.
Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!
Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.
Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.
Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.
Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.


22 σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΔΕ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ: ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν αρκετά ζωντανά εδώ μέσα που πιστεύουν πως τώρα γίνεται εξυγίανση και γινόμαστε κράτος.........γι αυτά τα ζωντόβολα η εκποίηση της χώρας σε γερμανικά συμφέροντα η απαξίωση της γης της εργασίας των ακινήτων δεν έχει καμία απολύτως σημασία αρκεί να καθαρίσει το δημόσιο και να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα........νομίζουν μάλιστα αυτοί οι βολεμένοι χαχόλοι....πως αυτή η προδοσία αποτελεί και σώφρονα ποιλιτική πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:22 είσαι σωστός.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν
    πρέπει να εκμεταλευτούμε (μόνοι
    δεν έχουμε τεχνογνωσία) τον ορυκτό
    πλούτο μας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατριώτες, τζάμπα βρίζουμε. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρώτα θα πρέπει εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας να αλλάξουμε νοοτροπία. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το χάλι αυτό.Ας αποδεχτούμε τις ευθύνες μας, ας βάλουμε μυαλό και θα δείτε ποσό διαφορετικούς πολιτικούς θα έχουμε και πως οι ξένοι θα μας σέβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α! αυτό δεν είναι τίποτα!
    το άλλο να δείτε.
    συνασπισμός εξωγήινων,
    με έδρα το σείριο,
    πρόσφερε στην κυβέρνηση το...
    αστρονομικό ποσό των
    76500976556544366 τρις euro,
    με μόνο αντάλλαγμα το 12,6% απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα διαπλανητικής αναμετάδοσης του ελληνικού εθνικού ύμνου, μετά τη νέα ελληνική γαλαξιακή παντοκρατορία, που θα ιδρύαμε με τα χρήματα αυτά.

    αλλά εκείνος ο ΓΑΠ, ο αρχιπροδότης, αρνήθηκε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστέψτε το αν βρεθεί κάπου πλούτος στη χώρα οι μίζες από τα υπουργεία μέχρι τον τελευταίο παρατρεχάμενο θα τον ρουφίξουν και μετά εμείς πάλι θα βρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @18 Φεβ 2012 11:25:00 π.μ.

    μάγκα εδώ μας έφεραν τα λαμογια που έφτιαξαν και το κολωχανειο δημόσιο
    αν δε σε ενοχλεί εμάς μας ενοχλεί και μας καταστρέφει και επειδή δε βλέπω βούληση για ξελάσπωμα δικαιολογώ αυτούς που λέν καλύτερα οι ξένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θρηνωδιες..
    αν δεν αντιδρασεις στους πλουσιους
    η ζωη σου θα συνεχισει να χανεται
    μεχρι που δεν θα υπαρχει πια ζωη..
    οι πλουσιοι εβγαλαν λεφτα μεσω της πολιτικης..
    και μεσω της πολιτικης πρεπει να τα παρουμε πισω και με τοκο..
    γιατι ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτα..
    αντι να κλαις
    που σε βριζει το μεγκα
    ψηφισε ετσι ωστε
    να ΠΛΗΡΩΣΕΙ το μεγκα
    τα λεφτα που χρωσταει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 18 Φεβ 2012 11:25:00 π.μ.

    Ούτε η παραπάνω ανοχή στο αίσχος του αμέτρητου και άπειρου δημοσίου, των κλειστών επαγγελμάτων κτλ κτλ είναι εξυγίανση έτσι;;
    Μην τρελλάθούμε τελείως τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές που παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή τους σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και μισθοί του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ! Αν γίνει αυτό πάνω από δυο εκατομμύρια Έλληνες θα ανακουφιστούν οικονομικά! Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Και ακόμη στο Δημόσιο και δούλευε και δουλεύει το 5/100 και δεν είναι και αυτοί που αμείβονται και καλύτερα, οι άλλοι αν δεν τους αρέσει να πάνε στον ιδιωτικό τομέα αν είναι άξιοι και νοιώσουν αδικημένοι
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ Δεν ντρέπεστε τα ταμεία να μην έχουν να πληρώσουν συντάξεις, φάρμακα και οι φαρμακοποιοί να κερδίζουν από 26 έως 36/100;
    Δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις κάτω και από 500 ευρώ και αυτοί να κερδίζουν με την κάλυψη σας; Πρέπει να αρχίσουμε να ρωτάμε μήπως και εδώ συμβαίνει κάτι παραπάνω από βρώμικο;
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ –ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ Φ.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ!
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές παρόντες και διατελέσαντες αν δεν τα κάνετε αυτά, να σταματήσει μια μερίδα Ελλήνων να ζει εις βάρος των υπολοίπων μέσω του Ελληνικού Δημοσίου και σε αυτούς είσαστε και εσείς, αν δεν σταματήσετε να τρώτε τα κόλλυβα της Ελλάδας το κρίμα στο λαιμό σας, και μην χασκογελάτε επειδή έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι, οι καιροί αλλάζουν και τότε τουλάχιστον για δέκα γενιές δεν θα βρεθούν αντιστασιακοί…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ 18 Φεβ 2012 11:51:00 π.μ.

    Κανένας δε βάζει μυαλό- Πρόσφατα μου έλεγε κάποιος πως του υποσχέθηκαν από κάποιο κόμμα αν κυβερνήσουν διορισμό σε κρατική υπηρεσία!!!
    Μάλλον τους πιστεύει αλλά δεν έχει σημασία, όταν ακόμα μιλάμε σ΄ αυτό το επίπεδο ....η χώρα πέθανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η Ελλαδα ειναι πουλημενη ετσι και αλλιως...αυτην την στιγμη ο κοσμος πιναει,ζει στην εξαθλιωση καιειναι φοβισμενος...συμφωνω οτι μονοι μας θα επρεπε να αξιοποιησουμε τον πλουτο αυτης της χωρας-γιατι ολοι γνωριζουμε οτι προκειται για μια πλουσια και ανεκμεταλλευτη χωρα-αλλα αφου αυτοι που ψηφισαμε ειναι ανικανοι να κρατησουν την ΕΛΛΑΔΑ...τουλαχιστον,αν δεχομασταν την προταση,θα ανοιγαν νεες θεσεις εργασιας και θα ειχαμε και ενα μικρο,αλλα οχι αμελητεο,κερδος σαν κρατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εθελοτυφλουμε σε βαθμο κακουργηματος.
    σαν τα αρρωστα πρεζακια.
    αρνουμαστε να δουμε και να αναγνωρισουμε την αδυσωπητη αληθεια.
    πιστευουμε μαλακιες για σωτηρες απο τη σκανδιναβια, τη ρωσια την κινα, στις χρυσοφορες μετοχες.
    ακουμε αχρειους ψευτες οπως ο τραγκας, ο μικυ μαους, ο καμμενους.
    ψαχνουμε για διεθνεις συνωμοσιες, αρχαιους προγονους, κακους ξενους, φταιχτες-προδοτες.
    ειμαστε τελειωμενοι μαλακες.
    δεν εχουμε κανενα μελλον.

    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 18 Φεβ 2012 5:07:00 μ.μ


    Έχεις δίκιο δεν υπάρχει πια ελπίδα στη χώρα ούτε διέξοδο! Δυστυχώς ο Έλληνας -ο φουκαράς όχι ο κομπιναδόρος- αρέσκεται ακόμα στο δούλεμα και σε κάθε περίπτωση δεν έχει και τι να κάνει.
    Όλο το πολιτικό φάσμα είναι σιχαμερό από ακροαριστερά έως ακροδεξιά και κανένας δεν τους λέει αλήθειες. Γι΄αυτό ψάχνουμε εξωγήινους κακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Δ.Υ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΡΕΠΠΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ,ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Ι.Τ. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΣΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΥΣΗς ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΗΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άμα ακούς το Ρέππα και την παρέα του θα προκόψεις....Έχουν δυο χρόνια @@@@@ .. να μην το πω τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ




    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπούρδες! Επαναλαμβάνω: Μπούρδες οι οποίες δυστυχώς αναπαράγονται, από υποτίθεται νοήμονες ανθρώπους!

    Χαρτί και μολύβι λοιπόν:
    900.000 + 1.200.000 + 800.000 + 2.500.000 = 5.400.00 βαρέλια το χρόνο.

    Ισοτιμία USD/EUR σήμερα = 0,7
    Τιμή πετρελαίου σήμερα = 100$
    5.400.000 βαρέλια Χ 100$ = 540.000.000 $ Χ 30% (κέρδος) = 162.000.000$ Χ 0,7 (η ισοτιμία) = 113.400.000 € -->113,4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

    Από τα οποία 20% στην Ελλάδα και 80% στον οργανισμό
    Δηλαδή στην Ελλάδα: 22.680.000 € το χρόνο
    και στον οργανισμό : 90.720.000 € το χρόνο

    Δηλαδή θα μας δώσουν 250 δισ ευρώ σε 5 χρόνια (επειδή έχουμε ως κωλοέλληνες "ανώτερο" DNA) για τα "θρυλικά μας κοιτάσματα" και θα κάνουν απόσβεση σε 250.000.000.000/90.720.000 = 2.755,73 χρόνια.

    Απόσβεση σε: 2.755,73 χρόνια!!!

    Σύντροφοι, δεν υπάρχει σωτηρία!
    Τελικά η βλακεία των "ανώτερων" ελλήνων είναι αήττητη!

    Και μετά μας φταίνε οι Γερμανοί (σήμερα, γιατί μέρι χθές μας έφταιγαν οι εβραίοι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χρυση αυγη.....η υστατη λυση των ελληνων!!!!

    τελος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση