GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά και λάβρα με τον Παπανδρέου η Βαγενά που παίρνει τη θέση της Ζούνη στη Βουλή...

Δήλωσε ότι θα δεχθεί να πάρει τη θέση της παραιτηθείσας Πέμης Ζούνη στη Βουλή η ηθοποιός Άννα Βαγενά που ήταν πρώτη επιλαχούσα στην Α' Α...

Δήλωσε ότι θα δεχθεί να πάρει τη θέση της παραιτηθείσας Πέμης Ζούνη στη Βουλή η ηθοποιός Άννα Βαγενά που ήταν πρώτη επιλαχούσα στην Α' Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ. Πάντως εδώ και καιρό η κ. Βαγενά ήταν φωτιά και λάβρα με τον Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Ενδεικτικό και ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει με...
Σάββατο 2 Απριλίου 2011
                                                                                                        Αθήνα, 1/4/11
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Χτες  το βράδυ γύρω στις 8, έφυγα όπως κάθε μέρα από το σπίτι μου, στην οδό Ακαδήμου  στο  Μεταξουργείο,  για  να  πάω στο Θέατρο, όπου παίζω αυτόν τον καιρό, στην Πατησίων.
Βγήκα,  λοιπόν, στην Πειραιώς, για να πάρω ταξί. Εκεί, μπροστά στην πλατεία Κουμουνδούρου,  είδα  μια  κλούβα  της Αστυνομίας γεμάτη αστυνομικούς. Είπα μέσα μου: Μπράβο, πώς το πάθανε; Θυμηθήκανε τη γειτονιά μας!
Η  ευχάριστη  έκπληξή  μου όμως συνεχίστηκε σε όλη τη διαδρομή μου προς την Ομόνοια.  Ούτε  ένα “βαποράκι” με εμπόρευμα σε όλο το δρόμο. Όταν έφτασα δε στην  πλατεία,  η  έκπληξή  μου  ορυφώθηκε. Η πλατεία “πεντακάθαρη”. Ως δια μαγείας  όλοι  οι “κολασμένοι” είχαν εξαφανιστεί. Ποτέ δεν την είχα ξαναδεί έτσι.  Κοίτα,  είπα,  αποφάσισαν  επιτέλους να “δράσουν” στην Ομόνοια. Κάτι άρχισε να γίνεται. Μπράβο! Όταν θέλουν, μπορούν να είναι αποτελεσματικοί.
Όταν γύρισα, όμως το βράδυ στο σπίτι και είδα το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά ξεκαθάρισαν όλα και η χαρά μου εξατμίστηκε.
Είδα, λοιπόν στις ειδήσεις, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι χτες το βράδυ 31/3/11, είχατε  έρθει στη γειτονιά μας και συγκεκριμένα στο “Σινέ Κεραμεικός”, όπου γινόταν  η  έναρξη  των  εργασιών  του  Πρώτου  Συνεδρίου της “Δημοκρατικής Αριστεράς”.  Γι’  αυτό  λοιπόν,  η αλλαγή τοπίου. Το “θαύμα” όμως, δυστυχώς κράτησε μόνον λίγες ώρες.
Από  σήμερα πάλι, οι γειτονιές μας, η Πειραιώς, η Ομόνοια, το Μεταξουργείο, αφημένες στην κατάντια τους.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Πριν  από  λίγους  μήνες σας είχα ζητήσει με μια επιστολή μου, να έρθετε να κατοικήσετε  κι  εσείς  και όλοι οι Βουλευτές της Α’ Αθηνών και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο κέντρο της  Αθήνας. Αν  αυτό  είναι  δύσκολο,  ας έρχεστε τουλάχιστον μία  φορά την εβδομάδα,  όπως  χτες στην περιοχή μας, για να παίρνουμε κι εμείς μια ανάσα.
Αυτά  ήθελα  να  σας  πω και προσπαθώ να χαμογελάσω, για να μην με πνίξει η οργή και η λύπη.
Με τιμή
Άννα Βαγενά – ηθοποιός
Κάτοικος Ακαδήμου 16, Μεταξουργείο

12 σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχει εμφανισθει μια τριανδρια με καποιον σαν τον αειμνηστο Γεωργιο Παπαδοπουλο αρχηγο..

    ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου..

    ΑΜΕΣΗ συλληψη και εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.
    ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσιας αυτων των σκυλιων..

    ΣΥΛΛΗΨΗ και κρεμασμα του "δοτου" που μας λεει και μας απειλει το τζογλανι οτι "τα δυο τελευταια χρονια εγιναν θαυματα!!!" ..
    Ρε τον χτυκιαρη!!!
    Ακους εκει να υμνει την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και το ηλιθιο βλακογιοργο ετσι ξεδιαντροπα!!!!!

    Α! το καθικι .. ΚΡΕΜΑΣΜΑ επιτοπου..

    Λοιπον μετα εχουμε δουλεια να κανουμε.
    Να αποκαταστησουμε το κυρος της χωρας πρωτον!
    Εχουμε γινει ρεντικολο διεθνως με το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ..
    Και αυτο το "υπαλληλο" της τραπεζας παποδιμο μετα..

    ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ..εκτελεσεις ...

    ΟΜΑΔΙΚΕΣ και χωρις οικτο η ελεος..
    ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια στο τσιγκελι..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΩΝ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΠΑΣΤΟΚΙΑΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΨΩΡΟΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΟΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ
    ΟΥΣΤ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Τ Ω Ρ Α ΤΗΝ κ.ΒΑΓΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ;;;;
    ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ;;;
    Η ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙ , ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ;;

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ Δεν ντρέπεστε, δεν έχετε τσίπα τα ταμεία να μην έχουν να πληρώσουν συντάξεις και οι φαρμακοποιοί να κερδίζουν από 26 έως 36/100;
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ Φ.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΓΕΝΑ: O AΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ
    ΣΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑ$$ΟΚ

    ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να απολαμβάνουν τα ζώααααααααα
    και φυττά του πασοκ

    το Μαγικό Τσόλι Νο4 Επικρατείας του Πασοκ
    Που έγινε εκατομμυριούχος απο την
    Ερτ, ταξιδεύοντας στους παραδείσους.

    Και που κραταέι τους βουλευτικούς μισθούς..για τα γεράματα

    Ψηφίζοντα Ολα τα μετρα ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    Μπορούν να πάρουν και μία της Φώτι για να έχουν μαζί τους στον τάφο τους + εφόσον βέβαια πληρώσουν
    τα ζώαααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσεχε τι θα ψηφισεις μωρη κελαηδονα
    με το ναι,
    θα συνεχισουν οι επιδοτησεις,
    θα βολεψεις και τα παιδια σου..
    με το οχι..
    φαντασου το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΒΑΓΕΝΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τζων


    Για ψιλοχοντρομαλάκα σε κόβω Γιαννάκη παιδί μου.
    Για κοίταξέ το. Υπάρχουν λύσεις, αν το θές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση