GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αρχηγοί την πάτησαν, γιατί είναι κακοί πολιτικοί…

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου Δίχως τελική απάντηση ως προς το τελεσίγραφο της τρόικας, αλλά με σαφείς ενδείξεις για την απόφαση, έληξε ...

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Δίχως τελική απάντηση ως προς το τελεσίγραφο της τρόικας, αλλά με σαφείς ενδείξεις για την απόφαση, έληξε η πρώτη συνεδρία των πολιτικών αρχηγών της Συγκυβέρνησης, σε ότι αφορά στο είδος της τιμωρίας του ελληνικού λαού, ο οποίος εγκλημάτησε ψηφίζοντας τον δικομματισμό, υποστηρίζοντας ή ανεχόμενος την διαφθορά και την πατρωνία, ενώ έκανε ότι δεν καταλαβαίνει τι είναι διαπλοκή. Αύριο θα συνεχιστεί η συζήτηση, ώστε να μην φανεί ότι η καταδικαστική απόφαση ελήφθη στο πόδι.
Τα πρώτα στοιχεία της καταδίκης του «εγκληματία» ελληνικού λαού δόθηκαν στη δημοσιότητα γενικώς, αποσπασματικώς, με μέτρο, για να μην...
 προκαλέσουν επιπρόσθετο σοκ στους ήδη σοκαρισμένους και όπως πάντα ασαφώς, από τον προεδρεύοντα του πολιτικού συμβουλίου των τιμωρών κ. Λ. Παπαδήμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολούθησε, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα, τα οποία μεταξύ άλλων - που δεν κρίθηκε σκόπιμο να αναφερθούν - αφορούν: (1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ. (2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων. (3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας. (4)Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.
Στο σημείωμα αυτό δεν πρόκειται ασφαλώς να σχολιάσουμε το θεατρινίστικο μέρος της παράστασης που ακολούθησε την πεντάωρη συνεδρία. Αν έχουν κρατηθεί πρακτικά, όπως ασφαλώς συνηθίζεται και απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις από τον δημοκρατικό πολιτικό πολιτισμό και αποφασίσουν να τα γνωστοποιήσουν, τότε θα έχει αξία να σχολιάσουμε συγκεκριμένα την στάση του καθενός εκ των συμμετεχόντων. Στον βαθμό που δεν συμβεί αυτό, οι ατάκες που εκστομίζει ο κάθε πολιτικός αρχηγός στα μικρόφωνα, οι διαρροές των προπαγανδιστικών μηχανισμών και τα εσωκομματικά καμώματα, εάν δεν είναι αδιάφορα σίγουρα αποτελούν … άλλου παπά ευαγγέλιο.
Και μια και το πρόβλημα, όπως φαίνεται, ανάγεται σε επικοινωνιακό παίγνιο, θα ήθελα μετά λόγου γνώσεως να επισημάνω προς τους πολιτικούς αρχηγούς ότι την πάτησαν, διαπράττοντας ένα παιδαριώδες σφάλμα το οποίο θα απέφευγαν εάν είχαν σοβαρή συγκρότηση ως πολιτικοί. Εάν, δηλαδή, είχαν μελετήσει και κατανοήσει την πολιτική ιστορία και τις πολιτικές συμπεριφορές όλων όσοι εμπλέκονται στο παιχνίδι της ελληνικής χρεοκοπίας. Ποτέ σε ένα τέτοιο τελεσίγραφο σαν και αυτό που εξέδωσε η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αντιδράς κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δείχνοντας φόβο και τρόμο και εμφανιζόμενος έτοιμος να υποχωρήσεις και να αποδεχτείς στην ουσία τα πάντα που σου ζητούν, αλλά ταυτόχρονα αυτοπροβαλλόμενος ως αντιφρονών και, γιατί όχι, επαναστατών στην βούληση της τρόικας, καταλήγεις να μην σε παίρνουν στα σοβαρά αυτοί που θέτουν τελεσιγραφικώς το πακέτο της πολιτικοοικονομικής συμφωνίας της Ελλάδας με την ΕΕ, το ΔΝΤ και εκπροσώπους των θεσμικών πιστωτών. Έτσι την πάτησαν πολλοί προηγουμένως που, ενώ αποδέχθηκαν στο τέλος όλους τους όρους που εμπεριέχονταν σε τελεσίγραφα που αφορούσαν ικανοποίηση στο πλαίσιο χρεοστασίων ή ενεργειών που χαρακτηρίζονταν απειλητικές ή προσβλητικές της κρατικής ή λαϊκής κυριαρχίας αυτού που εξέδιδε το τελεσίγραφο, δεν έδειξαν στην αρχή διάθεση άμεσης «συμμόρφωσης» και έκδηλης υποταγής.
Μα όλο το παιχνίδι της τελευταίας περιόδου με την ελληνική περιπέτεια σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί: στην άνευ όρων συμμόρφωση του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας στις επιφανειακά συγκλίνουσες αντιθέσεις των ιδιαίτερων παραγόντων που συγκροτούν την τρόικα. Η συμμόρφωση του ελληνικού λαού γι’ αυτούς είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν τους αφορά άμεσα. Το παιχνίδι δεν παίζεται με την ελληνική κοινωνία, αν και αυτή πληρώνει τα σπασμένα. Για την υπόθεση συμμόρφωσης του ελληνικού λαού στους στόχους και το πρόγραμμα της τρόικας, υπόλογη εμφανίζεται η πολιτικοεπιχειρηματική τάξη της χώρας μας. Εάν το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες πολιτικής νομιμοποίησης και ανοχής στην στρατηγική της τρόικας για την Ελλάδα, θεωρείται όχι απλώς άχρηστο για τους δανειστές και τους εταίρους μας, αλλά άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Ο τρόπος που αντέδρασαν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί βεβαιώνει και τους πιο δύσπιστους εξ αυτών ότι το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αποτελείται από «ηγέτες» που απειλούν τα συμφέροντά τους, προσβάλλοντας την στρατηγική τους με την παρελκυστική και λαϊκιστική συμπεριφορά τους.
Κάπως έτσι τα ελεεινά τελεσίγραφα αυτού του τύπου καταλήγουν σε «εχθροπραξίες», ενδεχομένως και σε γενικευμένο «πόλεμο», διαμορφώνοντας μάλιστα συμμαχίες μεταξύ διεθνών παραγόντων, που στην προκειμένη περίπτωση έχουν πολλά ζητήματα ανοιχτά και επί των οποίων προς το παρόν διχογνωμούν, ενώ αύριο εξ αιτίας αυτών θα μπορούσαν να συγκρουστούν δίνοντας ενδεχομένως την ευκαιρία στην χώρα να ξεφύγει από το … στενό μαρκάρισμα. Δυστυχώς οι πολιτικοί αρχηγοί δεν κατέχουν από αυτά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σμιλεύσουν ένα όσο γίνεται πιο «γλυκό» και τρυφερό πρόσωπο τιμωρού για την ελληνική κοινωνία, την οποία με απύθμενο θράσος διατείνονται ότι αγωνίζονται να σώσουν από την «ποινή του θανάτου» που εκδόθηκε από τους εταίρους μας, επειδή τα «τρώγαμε όλοι μαζί» και δίναμε λάθος λογαριασμούς.
Τούτο όμως δεν ενδιαφέρει τους εκδότες του τελεσιγράφου, οι οποίοι, ενώ ξεκίνησαν επιδεικνύοντας αλληλέγγυα αισθήματα προς τους κυβερνώντες, κατέληξαν να τους τσουβαλιάζουν κανονικά πριν από λίγο καιρό και να τους θεωρούν απολύτως υπεύθυνους για το αδιέξοδο, που στην ουσία προκαλείται τεχνηέντως από τις υπερβατικές και παραπλανητικές αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Συμβουλίων και την απολύτως ανερμάτιστη με τα ελληνικά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα, στρατηγική της τρόικας. Ε, με την σημερινή στάση τους οι τρεις αρχηγοί και ο άνθρωπος που διόρισαν πρωθυπουργό, έδωσαν το καλύτερο πρόσχημα για να θεωρηθεί από τους δανειστές και τους εταίρους μας ότι απορρίπτουμε το τελεσίγραφο, ενώ το καρέ του Μαξίμου κάνει ο, τι περνά από το χέρι του για να αποκρυσταλλωθούν οι όροι του σε ένα χρεοστάσιο καταστροφικό ασφαλώς για την κοινωνία και την ελληνική πολιτεία.
Ίσως κάποιοι μετά από αυτά αναρωτηθείτε: «Εσύ πού βλέπεις το κακό;» Ας μην γίνει παρεξήγηση. Ούτε καλό βλέπω, ούτε κακό, ούτε οι παραπάνω αράδες προσεγγίζουν το ζήτημα από την πλευρά της ελληνικής κοινωνίας. Δόξα τω θεώ, μου δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να το πράξω όπως έκρινα και το έκανα με πλήρη ελευθερία και ευθύνη. Με το σημείωμα αυτό απλώς επισημαίνω ότι σε επίπεδο πολιτικής τεχνικής οι αρχηγοί διέπραξαν σήμερα μία τρομερή γκάφα που θα οδηγήσει σε άμεση επιδείνωση των σχέσεων του ελληνικού πολιτικού συστήματος με τους παράγοντες της τρόικας. Δεν φαντάζομαι ότι το επεδίωξαν, παρότι θα προσπαθήσουν σε δεύτερο στάδιο να το εκμεταλλευθούν επικοινωνιακά εντός της ελληνικής πολιτικής σκηνής, στον βαθμό που οι σχέσεις εκτραχυνθούν. Σημασία έχει ότι και οι τέσσερις έπεσαν σήμερα στην παγίδα που τους έστησαν οι εκδότες του τελεσιγράφου, εξασθενώντας ακόμη περισσότερο την όποια διαπραγματευτική ισχύ τους απέναντί τους. Η επικοινωνιακή διαχείριση της αποψινής συνεδρίασης των τεσσάρων είναι αδύνατον σε αυτή την φάση να τους προσδώσει ισχύ. Παρόμοια κόλπα θα είχαν έννοια πριν καταφύγουμε στον ατομικό μηχανισμό, για να θεωρήσει κανείς ότι θα μπορούσε το επικοινωνιακό τέχνασμα να επιφέρει πολιτικό αποτέλεσμα σε επίπεδο διεθνούς πολιτικής. Τώρα φαίνεται απλώς ως σπαρτάρισμα ψαριού έξω από το νερό. Δυστυχώς, κύριοι αρχηγοί, ισχύ από τον λαό δεν μπορείτε πλέον να αντλήσετε, όπως ποτέ δεν άντλησε δύναμη ο δήμιος από τα θύματά του.

12 σχόλια

  1. "Εάν, δηλαδή, είχαν μελετήσει και κατανοήσει την πολιτική ιστορία και τις πολιτικές συμπεριφορές όλων όσοι εμπλέκονται στο παιχνίδι της ελληνικής χρεοκοπίας".

    Αγαπητέ Δημήτρη,

    Δεν είναι μόνο, δυστυχώς, οι πολιτικοί μας εκείνοι οι οποίοι αγνοούν "την πολιτική ιστορία και τις πολιτικές συμπεριφορές όλων όσοι εμπλέκονται στο παιχνίδι της ελληνικής χρεοκοπίας", αλλά και οι σύμβουλοί τους. Εχω γνωρίσει πολλούς Ελληνες που μετά από δέκα και περισσότερα χρόνια σπουδών στο εξωτερικό, έφυγαν ξένοι όπως και την πρώτη ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα που σπούδασαν και δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν ένα βιβλίο για την ιστορία της πέρα από τα απαραίτητα βιβλία για το χαρτί. Κάποιοι από αυτούς που γνώρισα στη Γερμανία, σήμερα είναι σύμβουλοι. Οι απόψεις τους για τους γερμανούς και την γερμανική ιστορία και πολιτική, είναι απόψεις καφενόβιου. Ο υπουργός, που όπως έγραψαν γερμανικές εφημερίδες, πλήρωσε το γεύμα των 700 ευρώ σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια για τους τροϊκανούς και έδωσε μπροστά τους φιλοδώρημα 70 ευρώ στον σερβιτόρο, δεν διαφέρει από τον μάγκα-επιδειξία που καυχιέται σε έναν τουρίστα, πως με λεφτά της ΕΕ, αντί για ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχτισε τρία σπίτια στα παιδιά του.
    Γνωρρίζω προσωπικά τον γερμανό δημοσιογράφο Klaus Boettig, που έγραψε το περίφημο άρθρο στο περιοδικό Focus. Ολα όσα έγραψε για τις απάτες μας, του τα διηγήθηκαν ηλίθιοι επιδειξίες, που συγχέουν τη μαγκιά με την εξυπνάδα. Οι πολιτικοί μας δεν είναι καλύτεροι. Δυστυχώς

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @4.03

    Πας καλά;
    Ο συγγραφέας της μαλακίας στην οποία μας παραπέμπεις να διαβάσουμε, είναι αυτός:

    http://www.hlwkeeblehawson.co.uk/Our-People/Michael-Peacock.aspx

    Ρε πας καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική... Αν πάνε τους μισθούς στα 550 -600 ευρώ με το PSI+ τι σώσανε; ΌΤΑΝ βάζουν χαρταστια σε όλους αυτούς τον 600 ευρώ, 500 μονό στο χαράτσι της ΔΕΗ!!

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική: Γιατί θέλουν να κόψουν τους ακατάδεκτους μισθούς, που ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ 20 -30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ, δεν κόβουν και τής τιμές από τα ΚΑΡΤΕΛ -σούπερ μάρκετ;

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική: Γιατί δεν έχει έλθει έστω και ένας ΞΕΝΟΣ επενδυτής να επενδύσει στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΏΡΑ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΆ!!! ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ!!!!

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική:Πως θα επενδύσουν ξένοι όταν ξέρουν ότι η χώρα ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΎΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΉ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ;;; Η μήπως είναι ιδιοκτήτες οι Ελληνες, με τους ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικούς μας;

    ΑΥΤΟΊ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΣΙΤΕΣ ΡΕ ΚΟΡΌΙΔΑ...

    Ο Πελτσανικος από την Βόννη μας ήλθε εκεί έκανε τον κολαούζο του ΑΚΗ ,ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ,και όταν βγήκε βολεύτηκαν και οι φίλοι του ο ΛΕΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΚΟΜΕΣ ... Ξυπνάτε κορόιδα ΞΥΠΝΆΤΕ ΠΆΝΑΘΈΜΑ ΣΑΣ .. ΑΥΤΟΊ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΏΝΕ ....

    Μπούτζουκας Θ.Τ
    -------------------------------------
    Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου)

    Προσωπικά δεδομένα

    Γεννημένος στις 10 του Ιουλίου 1952 στην Άρτα / Ελλάδα
    παντρεμένος με ένα παιδί

    Εκπαίδευση

    1971-1976 μελέτη των επιχειρήσεων επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή.

    1977-1982 μεταπτυχιακές σπουδές των επιχειρηματικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης / Γερμανία, οι καθηγητές των νομικών και πολιτικών επιστημών.

    Σταδιοδρομία

    1983-1984 επιστημονικός βοηθός στην Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βόννη / Γερμανία 1986 επιστημονικός βοηθός στο Ελληνικό Υπουργείο Εμπορίου.

    1987-1992 Γραμματέας της Ελληνικής Πρεσβείας (Οικονομίας & Εμπορίου) στη Βόννη / Γερμανία.

    1995-1997 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου του ελληνικού προξενείου στο Μόναχο / Γερμανία.

    1998-2002 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στο Ljublijana / Σλοβενία
    ΙΙ 2003-2006. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη / Λιβύη..

    Από 02.09.2006 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στη Βιέννη..


    Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βιέννη
    Argentinier Straße 14
    Ένα-1040 Wien
    Τηλ:. 0043 (1) 50.615
    Φαξ: 0043 (1) 5056217
    E-mail: wirtschaft@griechischebotschaft.at
    6 Φεβ 2012 5:37:00 π.μ.

    ΕΊΔΑΤΕ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΕΕΕΕ ΜΕΤΆ 1981!!!! ΨΆΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .. ΚΟΡΌΙΔΑ
    6 Φεβ 2012 5:46:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΉΣΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΊ : ΜΕ 4.000 ΜΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΝΗΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΑΚΌΛΟΥΘΟΙ, ΌΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΆΡΟΙ ΕΔΏ ΕΠΕΡΝΑΝ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ..

    ΑΣ ΣΑΣ ΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΕΙ ΜΠΟΥΚ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΛΛΗΣ ΣΑΣ .. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑΥΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...


    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική... Αν πάνε τους μισθούς στα 550 -600 ευρώ με το PSI+ τι σώσανε; ΌΤΑΝ βάζουν χαρταστια σε όλους αυτούς τον 600 ευρώ, 500 μονό στο χαράτσι της ΔΕΗ!!

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική: Γιατί θέλουν να κόψουν τους ακατάδεκτους μισθούς, που ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ 20 -30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ, δεν κόβουν και τής τιμές από τα ΚΑΡΤΕΛ -σούπερ μάρκετ;

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική: Γιατί δεν έχει έλθει έστω και ένας ΞΕΝΟΣ επενδυτής να επενδύσει στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΏΡΑ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΆ!!! ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ!!!!

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική:Πως θα επενδύσουν ξένοι όταν ξέρουν ότι η χώρα ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΎΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΉ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ;;; Η μήπως είναι ιδιοκτήτες οι Ελληνες, με τους ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικούς μας;

    ΑΥΤΟΊ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΣΙΤΕΣ ΡΕ ΚΟΡΌΙΔΑ...

    Ο Πελτσανικος από την Βόννη μας ήλθε εκεί έκανε τον κολαούζο του ΑΚΗ ,ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ,και όταν βγήκε βολεύτηκαν και οι φίλοι του ο ΛΕΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΚΟΜΕΣ ... Ξυπνάτε κορόιδα ΞΥΠΝΆΤΕ ΠΆΝΑΘΈΜΑ ΣΑΣ .. ΑΥΤΟΊ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΏΝΕ ....

    Μπούτζουκας Θ.Τ
    -------------------------------------
    Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου)

    Προσωπικά δεδομένα

    Γεννημένος στις 10 του Ιουλίου 1952 στην Άρτα / Ελλάδα
    παντρεμένος με ένα παιδί

    Εκπαίδευση

    1971-1976 μελέτη των επιχειρήσεων επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή.

    1977-1982 μεταπτυχιακές σπουδές των επιχειρηματικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης / Γερμανία, οι καθηγητές των νομικών και πολιτικών επιστημών.

    Σταδιοδρομία

    1983-1984 επιστημονικός βοηθός στην Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βόννη / Γερμανία 1986 επιστημονικός βοηθός στο Ελληνικό Υπουργείο Εμπορίου.

    1987-1992 Γραμματέας της Ελληνικής Πρεσβείας (Οικονομίας & Εμπορίου) στη Βόννη / Γερμανία.

    1995-1997 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου του ελληνικού προξενείου στο Μόναχο / Γερμανία.

    1998-2002 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στο Ljublijana / Σλοβενία
    ΙΙ 2003-2006. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη / Λιβύη..

    Από 02.09.2006 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στη Βιέννη..


    Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βιέννη
    Argentinier Straße 14
    Ένα-1040 Wien
    Τηλ:. 0043 (1) 50.615
    Φαξ: 0043 (1) 5056217
    E-mail: wirtschaft@griechischebotschaft.at
    6 Φεβ 2012 5:37:00 π.μ.

    ΕΊΔΑΤΕ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΕΕΕΕ ΜΕΤΆ 1981!!!! ΨΆΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .. ΚΟΡΌΙΔΑ
    6 Φεβ 2012 5:46:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΉΣΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΊ : ΜΕ 4.000 ΜΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΝΗΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΑΚΌΛΟΥΘΟΙ, ΌΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΆΡΟΙ ΕΔΏ ΕΠΕΡΝΑΝ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ..

    ΑΣ ΣΑΣ ΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΕΙ ΜΠΟΥΚ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΛΛΗΣ ΣΑΣ .. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑΥΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...


    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα.
    Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ζωη οι ιδιοι αδιορθωτοι τσαρλατανοι τοης πολιτικης οι θεατρινοι Δεξιοι προσπαθουν να ξεγελασουν για μια ακομη φορα τον Ελληνικο Λαο. Ενω εχουν σχεδον συμφωνισει σε ολα βγαινουν και με υφος 100 καρατιων μας κανουν τους νταηδες και τους σωτηρες. Τωρα γινεται λεει επαναδιαπραγματευση. Τριχες κατσαρες και οταν δημοσιευτουν τα πρακτικα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι αλλα ας απαιτησει το Πασοκ να δοθουν στην δημοσιοτητα πριν τις εκλογες για να γνωριζει ο Λαος ποιους παει να ψηφισει. Καραγκιζοπαιχτες της κακιας ωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Papndreou, Samaras, Karatzaferis=Prodotes, Dosilogoi!!!!
    Oloi tous... kai kalitera na min prospathoun na xrisosoun to hapi!!!!
    PRODOTES!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά αποδεικνύεται ποιος είναι σοβαρός συνομιλητής. Τον ΓΑΠ σε λίγο χρόνο θα τον ζητούν να αναλάβει πάλι την πρωθυπουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Αυτό το ληγμένο; Ούτε τη Γαστούνη. Γι' αυτό κρύβεται το πουλάκι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή

    Του γνωστού και ως Μπουχέσας ή Βούδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση