GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο με την ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων...

Από τον Κώστα Φεραίο Μήπως είναι ώρα κύριε Καμίνη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σκάνδαλα!!! «Ου γαρ δοκείν άριστος, αλλ' είναι θέλει». ...

Από τον Κώστα Φεραίο
Μήπως είναι ώρα κύριε Καμίνη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σκάνδαλα!!!
«Ου γαρ δοκείν άριστος, αλλ' είναι θέλει».

Έχει βουίξει η αγορά με τη σύμβαση για την ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων, για την οποία υπεύθυνος είναι ο κ. Αβραντίνης, αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας και πολεοδομίας.
Η πενταετής σύμβαση έληξε στις 25/7/2011 και θα έπρεπε να προκηρυχθεί διαγωνισμός για νέα σύμβαση, πράγμα που όμως δεν έγινε. Η δημοτική αρχή προσπάθησε να επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα σύμβαση με απόφαση δημοτικού συμβουλίου! Μια χαρά θα τους βόλευε.
Έλα όμως που όχι μόνο δεν ζήτησαν ανανέωση με ίδιους όρους, αλλά θέλησαν να αλλάξουν και την αμοιβή του αναδόχου (άρθρο 4 της σύμβασης). Άρα και παράνομη επέκταση και αύξηση της αμοιβής του αναδόχου, σε καιρούς ύφεσης και οικονομικής κρίσης!
Έχουμε και λέμε! Τον Οκτώβριο του 2011, ο Δήμος Αθηναίων στέλνει...
 τη Σύμβαση ανανέωσης για προσυμβατικό έλεγχο στο 7ο τμήμα του ελεγκτικού συνεδρίου, το οποίο στις 28.11.2011 (με την 353/11 πράξη του), απαντά ότι κάνει προληπτικό έλεγχο και τώρα είναι πολύ αργά!!!
Έτσι το θέμα πάει στην ολομέλεια του ελεγκτικού και θα υπάρξουν εκπλήξεις.
Βέβαια, με αυτά και αυτά, από 25/7/2011 έως 25/10/2011 πουλήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ 580.000 κάρτες στάθμευσης, αξίας πάνω από 800.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει σύμβαση με τον ανάδοχο!!
Τι κέρδισε ο ιδιώτης ; Μόλις 140.000 ευρώ (δηλαδή το 17,4%) εισέπραξε η ιδιωτική εταιρία, χωρίς να έχει σύμβαση και χωρίς να έχει γίνει διαγωνισμός. Έγκυροι νομικοί κύκλοι μιλούν για κακούργημα! Το ότι ο Δήμος χάνει τουλάχιστον 50.000 ευρώ κάθε εβδομάδα επειδή δεν μπορεί να κόψει κλήσεις είναι άλλο θέμα, που θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες αποτελεσματικότητας από τη δημοτική αρχή.
Και τώρα ένα ερώτημα που ίσως εξηγεί πολλά:
Γιατί ο κ. Αβραντίνης (που έχει τη φήμη σοβαρού, ακριβοδίκαιου και άτεγκτου ανθρώπου και πολιτικού) αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας και πολεοδομίας κράτησε και τη θέση του Προέδρου της οικονομικής επιτροπής του Δήμου και δεν την ανέλαβε η αρμόδια αντιδήμαρχος Οικονομικών ;
Το τελευταίο ερώτημα (για σήμερα): Αυτά γίνονται κάτω από τη μύτη του Δημάρχου Καμίνη ή έχει πλήρη γνώση;Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένονται αποκαλυπτικές εξελίξεις.

9 σχόλια

  1. Έχει δείξει το πώς γίνεται ο αβραμόπουλος/τίποτα με την αλήστου μνήμης σύμβαση κοκκινόπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο συνηγορος του πολίτη εγινε συνηγορος των συμφεροντων. Μπράβο καμίνη παικταρά.

    Ηρθε η ωρα να γινει καταγγελια σε εισαγγελια, ωστε να βρεθουν οι ενοχοι και αυτης της λαμογιας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ο κοσμακης να πειναει και στο δημο αθηναιων να γινεται παρτυ. οχι τιποτα αλλο ειναι και αχορταγοι και θα βγουν διαφορες ιστοριες, ενω οι αστεγοι θα παγωνουν στο κρυο.

    Επειδη δεν υπαρχει φιλοτιμο (ουτε στο δημο αθηναιων του καμινη), ας παει και κανενας φυλακη, οπως προφυλακίστηκε και ο Γαβαλας. Αμεσως θα μαζευτουν αρκετοι. Μηπως ειναι ο μοναδικος τροπος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΑΝΑΙΩΝ, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ (Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ). Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ή ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΤΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΛΑΦΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e aei sixtir proi proi. edo i xora katarrei, emeis den exoume na fame kai na plirosoume ta stegastika kai o kaminis, abrantinis kai den ksero poios allos, trome akoma me xrusa koutalia!

    ftanei kurioi giati min ksexnate oti yparxei kai goudi kai syntagma kai o koridallos (pou eytyxos gia sas gemise, an kai yparxoun kai stin eparxia diathesimoi xoroi me dorean fagito kai ypno).

    PROSEXETE POLY, o oikonomikos eisaggeleas peponis sas perimenei. Tha to mathei, den tha to mathei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να και εάν ευχάριστο νέο. τι βλάκας που ήμουνα.

    Αφού η δημοτική αστυνομία δεν γράφει, δεν θα πληρώνουμε και κάρτες για παρκάρισμα. Θα το πω σε όλους τους φίλους και συναδέλφους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίρνουν αξιώματα,όχι για να
    εξυπηρετήσουν τον πολίτη,αλλά γιά
    να μιζαρισθούν-συναλλαχθούν με τα
    λαμόγια.
    Όοοολοι του Δημοτικού Συμβουλίου.
    "Τόνα χέρι νύβει τάλλο και τα δυό
    το πρόσωπο".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε χαλεπούς καιρούς γεμάτους αγωνία για το αύριο το μέλλον των παιδιών μας αλλά και μέσα από την σκληρή προσπάθεια επιβίωσης φτάσαμε κοιτώντας απλά χωρίς να προβάλουμε καμία αντίσταση στην απόγνωση για όσα μας συμβαίνουν .Ρίχνοντας μια ματιά στον προϋπολογισμό του δήμου Αθηναίων για το 2012 σταθήκαμε στη σελίδα 104 .Εδω γελάμε μήπως θα βάλει στολή κάθε υπάλληλος του δήμου γατί αυτό καταλαβαίνω από 950,000,00 το 2011 το 2012 θα αγοράσουν στολές και υποδήματα αξίας 2543,400,00 ???? Μήπως είναι νέα κολεξιόν διάσημου σχεδιαστή και ανεβαίνει το κόστος ????? Νομίζω ότι θα δούμε κάθε υπάλληλο να αλλάζει κάθε μέρα και άλλο χρώμα ή σχέδιο στολής!!!!!!!!!!!!
    Μια υπενθύμιση θέλω να κάνω στον Κο Καμίνη και στους υπολοίπους της παρέας εκεί ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ήήή ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ

    Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα με αυτές τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες, δεν αφήνετε κάποιον να κάνει τη δουλειά του και όλη την ημέρα θα πρέπει να απαντάει στου κάθε εγκάθετου το κέφι. Δεν είναι εποικοδομητικό αυτό. Το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Αβραντίνης απάντησε , νομίζω ικανοποιητικά, αλλά δεν βλέπω να δημοσιευετε τίποτα...!

    http://www.drassi.gr/index.php?id=1987

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση