GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γίναμε μια εμετική, ανθρωποφαγική ζούγκλα...

Γράφει: Νίκος Στραβελάκης Γράφω οργισμένος, όχι ως δημοσιογράφος αλλά- για πρώτη φορά- ως πατέρας. Αποφασίζω να δημοσιοποιήσω μια προσωπι...

Γράφει: Νίκος Στραβελάκης

Γράφω οργισμένος, όχι ως δημοσιογράφος αλλά- για πρώτη φορά- ως πατέρας. Αποφασίζω να δημοσιοποιήσω μια προσωπική μου περιπέτεια, με παρολίγον θύμα τον πεντάχρονο γιο μου, για να αυτοπροστατευθώ από μια εμετική, ανθρωποφαγική ζούγκλα, που δεν σου επιτρέπει πλέον ούτε τα αυτονόητα. Μια ζούγκλα διαδικτυακή, που αναπαράγει, χωρίς την παραμικρή επιβεβαίωση, ένα παρολίγον τραγικό περιστατικό, με παντελώς διαστρεβλωμένο τρόπο, με υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, μόνο και μόνο για...
 να ξεσκίσει κυριολεκτικά , ως άγριο σαρκοβόρο, τον ανθρώπινο στόχο του.
Χωρίς να νοιάζεται αν ο πραγματικός στόχος είναι ένα πεντάχρονο παιδί
Ιδού τα πραγματικά περιστατικά:
Δευτέρα πρωί, με τη σύζυγο μου και τον πεντάχρονο γιο μου, πάμε για περίπατο στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαίναλου, στην Αρκαδία. Νοικιάζουμε, φυσικά χωρίς να μας δώσουν απόδειξη, ένα μικρό έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα, ενώ βρισκόμαστε στην άκρη της πίστας , σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατεβαίνει σαν βολίδα, ουσιαστικά ανεξέλεγκτο, και μπροστά στα μάτια μας, παρασύρει τον γιο μας, που ήταν όρθιος, μπροστά μας. Τα πέδιλα του έλκηθρου βρίσκουν τα πόδια του και το τιμόνι την κοιλιά του. Το παιδί μου εκτοξεύεται- ήταν τόση η δύναμη της πρόσκρουσης- και πέφτει στα χιόνια, σφαδάζοντας από τον πόνο.
Τα χάνω . Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι τα πόδια έχουν τσακιστεί. Συνειδητοποιώ ότι το έλκηθρο, το οδηγούσε ένα κοριτσάκι ,το πολύ πέντε χρονών. Σκύβω πάνω στο γιο μου, για να δω τι έχει πάθει. Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνομαι ότι το κοριτσάκι ήταν ολομόναχο. Οδηγούσε ένα θεωρητικά φονικό όπλο, με την ταχύτητα που κατέβαινε ανεξέλεγκτα την πλαγιά, χωρίς καμιά επίβλεψη. Το διανοείστε; Αν είστε γονείς με καταλαβαίνετε.
Ζητώ αμέσως βοήθεια για το παιδί μου, έναν γιατρό ή ένα ασθενοφόρο. Η σύζυγός μου, μένει δίπλα στο γιο μας, περιμένοντας βοήθεια κι εγώ αργότερα ψάχνω να βρω τους γονείς του κοριτσιού. Βρίσκω αμέριμνους, τη μητέρα και τον παππού του κοριτσιού, να πίνουν τον καφέ τους, σε πολύ μεγάλη απόσταση από την πίστα. Είμαι οργισμένος, όπως θα ήταν κάθε πατέρας, που εκείνη την ώρα δεν ήξερε αν ο γιος του έχει διαλυμένα τα δυο πόδια, είναι σοβαρά τραυματισμένος ή όχι. Τους φωνάζω, ρωτώντας αν είχαν συνειδητοποιήσει, τι έκαναν. Αφηγούμαι, τρέμοντας, το περιστατικό. Και εκείνοι, αμέριμνοι και απαθείς, χωρίς να ρωτήσουν καν πώς είναι το παιδί μου, απαντούν:
Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει!!!!!!
Τους επισημαίνω ότι είχαν αφήσει μόνο του ένα πεντάχρονο κορίτσι, το παιδί τους, να ανεβοκατεβαίνει ανεξέλεγκτα μια πίστα με ταχύτητα και… Όποιον πάρει ο χάρος. Και εκείνοι, αντί να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη, αρχίζουν να υβρίζουν χυδαία.
Η αντίδρασή τους είναι πέρα από κάθε λογική και ανοχή. Ζητώ τα στοιχεία τους για να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματα μου. Αρνούνται να τα δώσουν και συνεχίζουν να βρίζουν.
Πηγαίνω εκεί από όπου νοίκιασα το έλκηθρο. Τους αναφέρω το περιστατικό και ζητώ να με βοηθήσουν. Αδιαφορούν εξοργιστικά. Νοικιάζουν έλκηθρα, χωρίς να είναι σε θέση να διαπιστώσουν στη συνέχεια, ποιος τα οδηγεί, άρα ποιος έχει την ευθύνη. Δεν έχουν ούτε γιατρό.
Ειδοποιώ την αστυνομία, χωρίς ακόμα να ξέρω, ποσό σοβαρά είναι χτυπημένο το παιδί μου.
Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν νόμοι, υπάρχει κράτος δικαίου, σκέπτομαι ότι κάπως πρέπει να υπερασπισθώ τον εαυτό μου. Μετρώ αδικήματα:
Οι γονείς του κοριτσιού: παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, εξύβριση, σωματικές βλάβες από βαριά αμέλεια.
Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού: έλλειψη στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας.
Σε λίγο , έρχονται η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο..
Η μητέρα και ο παππούς του κοριτσιού συνεχίζουν να μη δίνουν τα στοιχεία τους και χλευάζουν τη σύζυγό μου με το παιδί μου, που ήταν σε μικρή απόσταση.
Ενημερώνω τους αστυνομικούς, που ζητούν από τη μητέρα του κοριτσιού να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα Λεβιδίου.
Παίρνω αγκαλιά τον γιο μου και τρέχουμε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. Ευτυχώς, ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός. Το γεγονός ότι το παιδί είναι ελαφρό, τινάχθηκε στον αέρα και έπεσε στα χιόνια, το έσωσε.
Στη συνέχεια πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί με ενημερώνουν ότι πήραν κατάθεση από τη μητέρα, ότι ενημέρωσαν την εισαγγελέα, και με ρωτούν αν θα κάνω μήνυση για να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο για τα αδικήματα που διέπραξε.
Η μητέρα του κοριτσιού , σοκαρισμένη και εντελώς διαφορετική πλέον από ότι πριν, συνειδητοποιώντας προφανώς τις νομικές συνέπειες των πράξεών της, ζητεί συγγνώμη.
Δεν υποβάλλω μήνυση και την αφήνουν ελεύθερη.
Προσέξτε τώρα: Ο διοικητής του τμήματος με ενημερώνει ότι το χιονοδρομικό κέντρο λειτουργεί παράνομα, χωρίς άδεια. Μου λέει ότι έχουν γίνει μηνύσεις από άλλους, αλλά δεν μπορεί να το σφραγίσει γιατί τα σχετικά αδικήματα προσφάτως μετετράπησα, από πλημμελήματα , σε πταίσματα. Μου λέει ότι είναι θέμα του ΕΟΤ ,που έχει ενημερωθεί ,αλλά δεν κάνει τίποτα.
Άρα, ένα χιονοδρομικό κέντρο, με χιλιάδες επισκέπτες, λειτουργεί χωρίς άδεια, χωρίς να πληρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας, ζωές μικρών και μεγάλων τίθενται σε κίνδυνο, αλλά το κράτος το αφήνει να λειτουργεί.
Μετά από όλα αυτά, με το παιδί μου στο κρεβάτι σοκαρισμένο, χτυπημένο- ευτυχώς όχι σοβαρά – και με πυρετό, έκπληκτος διαβάζω σε δήθεν αθώο φόρουμ του χιονοδρομικού, τη δήθεν αθώα αφήγηση δήθεν επισκέπτη, με πλήρως διαστρεβλωμένα τα πραγματικά περιστατικά και με εξευτελιστικά σχόλια για το πρόσωπό μου, σε μια εμφανή προσπάθεια να δημοσιοποιηθεί αντεστραμμένο το περιστατικό – και ότι δήθεν συνέβη μακριά από τις πίστες, στο χώρο ενοικίασης ελκήθρων – για να αποσείσουν τις ευθύνες τους οι άνθρωποι του χιονοδρομικού.
Και σε… χρόνο μηδέν, αυτή η διαστρεβλωμένη συκοφαντική δήθεν αφήγηση αναπαράγεται από δεκάδες sites kai blogs στο διαδίκτυο , με ακόμα πιο εξευτελιστικά σχόλια, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από κάποιον να επικοινωνήσει μαζί μου για να διασταυρώσει τα στοιχεία ή έστω να ζητήσει την άποψη μου.
Άρα, είμαστε μια εμετική, ανθρωποφαγική ζούγκλα, γιατί:
Αν είσαι πατέρας – και έχεις την ατυχία να είσαι δημοσιογράφος – θα πρέπει, αν έχεις την ατυχία να χτυπήσει το παιδί σου μπροστά στα μάτια σου, υπό αυτές τις συνθήκες, να πεις ευχαριστώ στους γονείς του άλλου παιδιού που του έδωσαν ένα δυνητικά φονικό όπλο σε μια πλαγιά και το άφησαν χωρίς επίβλεψη- να καθήσεις να σε βρίζουν, να σε εξευτελίζουν μπροστά σε επισκέπτες, να μην ασκήσεις τα νόμιμα δικαιώματά σου, να μην κάνεις κάτι να προστατεύσεις το παιδί σου, να σηκωθείς και να φύγεις.
Κι αν την επομένη, κάποιος, για προφανείς λόγους, επιδιώξει να δημοσιοποιήσει -μέσω διαδικτύου- την ιστορία με χυδαία συκοφαντικό και διαστρεβλωμένο τρόπο για να σε πλήξει- θα πρέπει να υποστείς και τη χλεύη της ανεξέλεγκτης διαδικτυακής αναπαραγωγής και να καταδικαστείς ερήμην σε δημόσιο εξευτελισμό. Όσο για το κράτος, προφανώς είμαστε ζούγκλα, γιατί ο καθένας ανοίγει ένα παράνομο χιονοδρομικό , χωρίς προδιαγραφές ασφαλείας, και μετά – αν συμβεί ατύχημα -ανεβάζει στο site του ένα ανώνυμο σχόλιο, ότι …..για όλα φταίνε οι μεγαλοδημοσιογράφοι.
Να γιατί είμαστε μια εμετική, ανθρωποφαγική ζούγκλα!

58 σχόλια

  1. Τί ψωνάρα είσαι εσύ αγόρι μου;
    Σκί και παγοπέδιλα τρακάρουν στα χιονοδρομικά δεκάδες κάθε μέρα.
    Πρώτη φορά πήγες, γι'αυτό ακόμα δεν κατάλαβες γιατί σε πήρε ο κόσμος στο ψιλό;
    Όσο για την τιμωρία προς το παιδί προτείνω να το δώσεις στο φίλο σου τον Παπουτσής να το μαστιγώσει παραδειγματικά στο Σύνταγμα, μπροστυά στα άλλα παιδάκια του νηπιαγωγείου, τους δε γονείς να τους αλυσσοδέσει μπροστά στην τηλεόραση να δούν τις ειδήσεις σου και να γελάνε με το μακάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Στραβελάκη,
    Το ότι είμαστε εμετική κοινωνία και ανθρωποφαγική ζούγκλα, είναι γιατί δίνουμε "χώρο" σε αυτούς που θέλουν να την καταντήσουν έτσι. Ως γνωστόν η κοινωνία λειτουργεί κατά τον ίδιο τρόπο σε όλα τα στρώματα της. Εμετικός ο χώρος της πολιτικής, εμετικός ο χώρος της δημοσιογραφίας, εμετικός ο χώρος της δικαιοσύνης, εμετικός γενικά ο κάθε χώρος που ασκεί εξουσία. Η αποδεκτική όλων κοινωνία, δεν μπορεί παρά εμετική να είναι. Όταν δεν ασκεί εξουσία ψάχνει να βρει τρόπους να την ασκήσει για να αφήσει με τον χειρότερο τρόπο τον εμετό της.
    Ο χώρος που δραστηριοποιείστε είναι ο πιο εμετικός και ο πιο ανθρωποφαγικός που υπάρχει. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Τις "πλάτες" στο σύστημα που εξαθλιώνει συνειδήσεις, στέλνει στην αυτοκτονία και στα συσσίτια συμπολίτες μας. Είναι αυτό που υπηρετείτε και είναι πιο βάναυσο από ένα τυχαίο περιστατικό στο Μαίναλο.
    Να είστε γερός εσείς και το παιδάκι σας
    Νίκος Θεοδωρόπουλος
    n.theodoropoulos21@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στραβελακι καθε μερα πολλα παιδια τραβαν ΤΡΙΣ χειροτερα απο το δικο σου καλομαθημενο. Και δεν τα τραβανε σε χιονοδρομικα κεντρα. Αλλα σε δρομους και φτωχες γειτονιες. Απο παιδεραστες , κλεφτες και οτι αλλους ανωμαλους αλλοδαπους θες. ΤΟΣΟ πολυ σε πειραξε ατσαλακωτε? Και στην τελικη κανε οτι ειναι να κανεις , αλλα μην δημοσιοποιεις τις εν λογω μαλακιες που μας λες.
    Ειδες ποσο ΤΣΟΥΖΕΙ οταν ειναι το δικο σου το παιδι? Ειδες πως ποναει?
    Ειδες πως ειναι η πραγματικοτητα (εστω και μεσα απο την γυαλα), γιατι το χιονοδρομικο αντικατοπτριζει την γυαλα.
    Οσο για τον δικο σου τον χωρο ειναι ο πιο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ και το ξερεις. Ο πιο ξεπουλημενος.
    Καλος ηρθες (εστω και για ελαχιστα) στην πραγματικοτητα.
    Και που εισαι ακομα....
    Εμας οτι ηταν να μας τα παρουν μας τα πηραν. Δουλειες , σπιτια, κτλ.
    Ισως ηρθε η ωρα να τα παρουν πλεον απο τους κατεχοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφει: Νίκος Στραβελάκης

    Έχει πάρει άραγε την άδεια της πρετεντέρως και της όλγας (με τα τραβηγμένα γαϊδούρινα αυτιά) που τρέμει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε Στραβελάκη, τράκαρε το πιτσιρικι σου με ενα άλλο πιτσιρίκι και θες να το μάθει όλη η Ελλάδα και να γραψεις και άρθρο.
    Κάθε μερα τρακάρουν πιτσιρίκια με ποδήλατα, ή σπάζουν τα μούτρα τους στις παιδικές χαρές, ή σπάνε ποδάρια στο μπάσκετ επείδή κάποιο άλλο έπαιζε άγρια, αλλά δεν μιλάμε για ζούγκλα!!!!!!!

    Αντε γαμησου λοιπόν μαλάκα μπουρζουά, βορειοπροαστιακέ καραγκιόζη. Να το στέλνεις το τσουτσέκι σου να παίζει στο κλειστό του Κολεγίου Αθηνών με τά άλλα πουστράκια γόνους των υποστηρικτών του συστήματος, με επίβλεψη γυμναστή.

    ΥΓ: Για τα παιδάκια που τα βγάζουν στα φανάρια και τα χτυπούν τα αυτοκινητα δεν έγραψες ποτέ.
    Μόνο για το δικό σου το μπάσταρδο που τράκαρε με ένα κοριτσάκι στο χιονοδρομικό..!

    Αντε γαμήσου γελοίε, υποκριτή, φλώρε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς?
    Λειτουργεί χιονοδρομικό κέντρο δίχως άδεια?
    Τι μου λέτε κ. Στραβελάκη μου?
    Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην πατρίδα μας?
    Αποκλείεται.
    Ούτε κλέφτες πολιτικοί υπάρχουν,
    ούτε λαθρέμποροι που έχουν πολιτική κάλυψη,
    ούτε παράνομα νυχτερινά κέντρα,
    ούτε κάθε μορφής διαφθορά,
    ούτε ούτε ούτε ούτε,
    ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ MEGAΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ
    ΠΟΔΟΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

    Φυσικά είσαι εμβρόντητος,,ούτε είδες,ούτε άκουσες ούτε και ξέρεις κάτι σχετικό.

    Και γιά να τελειώνουμε:

    Ναι κ. Στραβελάκη,είσαι εμετικός μαζί με το ανθρωποφαγικό μιντιακό "σύστημα" στο οποίο είσαι ενταγμένος και υπηρετείς.

    Πάψε λοιπόν να προσβάλεις με βάναυσο τρόπο την νοημοσύνη μας.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Την συμπάθεια μου και τα περαστικά στο παιδάκι σου που φυσικά μέσα από την αθωότητα του δεν φταίει σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο 5:41.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ Ή ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΟΝΕΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΚΟΥΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχα, δλδ, χασαμε το μετρο??
    τι σχεση εχει ο Στραβελακης με ολα αυτα που γραφετε?? Εδω 3 κομματικη κυβερνηση και δεν μπορει να κανει Τ Ι Π Ο Τ Α , με τον ανθρωπο τα βαλατε??? Εσεις θα ψηφισετε μεθαυριο??
    Θεος φυλαξει!! Δεν καταλαβαινετε τωσο απλα πραγματα που γραφει???Δεν εχει δικαιωμα αμηνας??Δεν εχει δικαιωμα καταγγελιας? Γιατι ? Επειδη ειναι παρουσιαστης ειδησεων???Λες και το καναλη ειναι δικο του!!! Επειδη μου ετοιχε κατι χειροτερο ....πωσο τον καταλαβαινω. Η Ελλαδα μας ειναι ενας σακος με σκατα!!
    και να σας πω, ολοι ειμαστε οργισμενοι, δεν χασαμε ομως ολοι την λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταγγέλλει ότι το χιονοδρομικό λειτουργεί χωρίς άδεια. Και το MEGA όμως που δουλεύει ο ίδιος, το κανάλι που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην κοινωνία-ζούγκλα που καταγγέλλει, λειτουργεί κι αυτό χωρίς άδεια. Αλλά εμείς δεν το κάνουμε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κλασικοι πετροχτυπημενοι κομπλεξικοι ρωμιοι. για τα σχολια τι να πω: βαρβαροι ελληνοφωνοι που το παιζουν ελληνες

    κυριε στραβελακη μη το αφησετε το θεμα. Να κινηθειτε νομικα για ολα τα αδικηματα, ακομα και για την εξυβριση και τη συκοφαντια μεσω διαδικτυου, ακομα και αν χρειαστει να ξοδεψετε κατι παραπανω σε δικηγορους

    μην το αφησετε να περασει ετσι γιατι ετσι κανουν ολοι για ολα στην ελλαδα και καταντησαμε ουγκαντα. Η τιμωρια πρεπει επιτελους να τους περιμενει ολους αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαχωριζω τα προσωπικα σου θεματα που συμφωνω μαζι σου αλλα οσον αφορα τα υπολοιπα που αφορα τα διαδυκτυακα μεσα, μην ξεχνας οτι και το καναλι σου επεξε και πεζει ενα βρωμικο παιχνιδι π.χ με τον Παπανδρεου εδω και χρονια (τυχαιο το παραδειγμα δεν δινω δεκαρα) και πολλα αλλα που σιγα-σιγα σας απαξιωνουν ολους στα ματια του κοσμου.Ε! το ιδιο θα συμβει και εδω που γραφεις και γραφω και διαβαζω που σταθερα και γοργα πανε να τα καταντησουνε ''μπορντελο''. Κανε μια γυρα μερικα μπλογκς και διαβασε κυριως τα σχολια-υβρεις και θα καταλαβεις με τι φρουτα εχουμε να κανουμε. Τωρα γιατι και εγω τα παρακολουθω?? μαλλον συμβαινει αυτο που λεει και η παροιμια, καινουργιο μου καλαθι και που να σε κρεμμασω. Θα τους βαρεθουμε και θα τους εγκαταλειψουμε, ηδη αραιωνω τα κλικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπον, ορισμενοι απο τους ανθρωπους που γραφουν εδω σχολια ειναι ειτε ψυχασθενεις, ειτε κομπλεξικοι φασιστες, ειτε και τα δυο. Δεν γνωριζω τον κυριο Στραβελακη και δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ο ρολος του στα ΜΜΕ, ουτε ποσα ειναι τα εισοδηματα του, ομως, ο ανθρωπος αναφερει ενα πραγματικα εξοργιστικο περιστατικο στο οποιο κινδυνεψαν δυο μικρα παιδια και ολοι αυτοι οι απιστευτοι τυποι ενδιαφερονται για το εαν ζει στα βορεια προαστεια, εαν ειναι πλουσιος και τα τοιαυτα. Δηλαδη, ενας πατερας εχει δικαιωμα να διαμαρτυρεται οταν υποστει το παιδι του μια αδικια μονο εαν ειναι "φτωχος και καταφρονεμενος", αλλιως εντασσεται κι' αυτος και τα παιδια του στους "εχθρους του λαου" ; Ολοι αυτοι οι απιστευτοι τυποι που τον βριζουν με αφορμη το συγκεκριμμενο περιστατικο επαληθευουν απολυτως τα περι εμετικης ανθρωποφαγικης ζουγκλας. Ντροπη και αισχος λοιπον.

    Μιχαλης Γρηγοριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1) Δεν γίναμε μιά εμετική ανθρωποφαγική ζούγκλα,αλλά μας κάνατε ΕΣΕΙΣ και οι όμοιοί σας.
    2) Ισχυρίζεσθε οτι το χιονοδρομικό δεν έχει άδεια.Πόσες φορές,πού και πώς στη καριέρα σας αναδείξατε θέματα άπειρων παρόμοιων περιπτώσεων,που στερούνται άδειας;Δεν είναι ακριβώς αυτή η δουλειά σας;Γιατί άραγε σιωπή;
    3) ΚΑΘΕ χρόνο στην Ελλάδα έχουμε 2.000 νεκρούς και 30.000 μόνιμους
    αναπήρους εξαιτίας τροχαίων.Πόσες φορές,πού και πώς στη καριέρα σας αναδείξατε το θέμα; Δεν είναι ακριβώς αυτή η δουλειά σας;Γιατί άραγε σιωπή; Μήπως και θιγεί η διαπλοκή;
    4) Όταν το συγκεκριμένο παράπτωμα και σωρεία άλλων έγινε από πλημμέλημα πταίσμα,αναδείξατε το θέμα και προβάλατε τις ενστάσεις σας γι' αυτό; 'Η δοξάζατε τον προσκεκλημένο σας πολιτικό-εισηγητή
    του νόμου,γιά το προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό του πνεύμα;
    5) Κατανοώ τις αντιδράσεις σας γιατί,δυστυχώς,ζείτε in vitro και ουδεμίαν επαφή έχετε με την in vivo καθημερινώς ζώσα και χειμαζομένη κοινωνία.Αν είχατε επαφή,θα σας απασχολούσαν - με αφορμή το γεγονός - πολύ σοβαρότερα ζητήματα από αυτό της
    "εποπτείας ανηλίκου",όταν ο τελευταίος ΠΑΙΖΕΙ στην εξοχή.
    6) Θλίβομαι και λυπάμαι γιά το ατύχημα του παιδιού σας.Επίσης όμως θλίβομαι και λυπάμαι γιά το σάπιο έργο που παράγει καθημερινά
    ο πατέρας του και όταν η σαπίλα αυτή ορθωθεί μοιραίως και ενώπιόν
    του,τότε η θρασύτητα του επιβάλλει διατυπώσεις χαρακτηρισμών αναιδούς
    δειλίας.
    Δυστυχώς,"όποιος σπέρνει ανέμους,
    θερίζει θύελλες..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυσικά είσαι εμβρόντητος,,ούτε είδες,ούτε άκουσες ούτε και ξέρεις κάτι σχετικό.

    Και γιά να τελειώνουμε:

    Ναι κ. Στραβελάκη,είσαι εμετικός μαζί με το ανθρωποφαγικό μιντιακό "σύστημα" στο οποίο είσαι ενταγμένος και υπηρετείς.

    Πάψε λοιπόν να προσβάλεις με βάναυσο τρόπο την νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πιασαν δουλεια τα χιονοδρομικα στο πρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Στραβελάκη έχετε απόλυτο δίκιο για όλα αυτά που γράφετε. Μην το αφήσετε το θέμα, εσείς είστε αναγνωρίσιμος και μπορεί να γίνει κάτι. Υπάρχουν πολύ αυστηροί νόμοι στην Ελλάδα, που όμως ποτέ δεν εφαρμόζονται Κακώς αφήσατε τη μητέρα και τον παππού του παιδιού ατιμώρητους. Αυτή η ελληνική αφασία (που υπάρχει στο 90% των συμπατριωτών μας) μας έχει οδηγήσει και πολιτικά και οικονομικά σε αυτή τη θέση. Το ότι "μετανόησαν" όταν κατάλαβαν τι τους περιμένει, δείχνει κουτοπονηριά και όχι μεταμέλεια. Από την άλλη, θα ήθελα να σας πω ότι έχετε συμβάλλει και εσείς μέσω των "ειδήσεων" του MEGA στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα. Για παράδειγμα το Σεπτέμβριο του 2009 όλα τα κανάλια είχαν "λυσσάξει" με την υπόθεση του Βατοπεδίου με την οποία "στρώθηκε το χαλί" για να έρθει ο ΓΑΠ και μέσα από ωκεανούς ψέμματα να πουλήσει την Ελλάδα και να υποφέρουμε όλοι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κε Στραβελάκη είστε μεγάλος ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ

    1. Συνεχώς γίνονται ατυχήματα στα χιονοδρομικά κέντρα-κακιά στιγμή ήταν-περαστικά στο γιο σας-αλλά όχι να γραψετε και ολόκληρο άρθρο

    2. Πουθενά δεν ασχολείστε με το κοριτσάκι, εάν χτύπησε ή έπαθε σοκ, ή έκλαιγε! Μόνο ο κανακάρης σας είναι στο επίκεντρο (που δεν έπαθε και τίποτα εκτός από πυρετούλη, το χρυσό μου).....GAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΕ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ (Η ΚΑΝΤΙΝΑ Ή ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ;)
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑΤΣΑΝΕΛ.

    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.....

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ Κος ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΣΥΤΑΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΜΑΣ?
    ΠΩ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΕ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΛΑΙΚΩΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένας δημοκράτης θυμάται και γράφει…

    Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι …και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι. Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη; Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο; Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

    Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
    Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας μετανάστης…
    Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΣ ;

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΟΛΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ .



    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω στη θεση σου Νικο, θα τους επινα το "αιμα" & στο χιονοδρομικο, αλλα, κυριως στους αχρηστους γονεις, αν ειχα τις δυνατοτητες σου!!!
    Οσο για τις "μαλακιες" που γραφουν μερικοι-μερικοι, εδω μεσα γραφτους εκει που δεν πιανει το μελανι,ξερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχαχαχαχαχαχαχα

    Απίθανος ο Στραβελάκης!
    Ευτυχώς που δεν σου χτυπησε το παιδί κανένας μεγάλος με σκί. Στη φυλακή για κακουργημα θα τον είχες χωσει ρε πασόκε.

    Μάγκες, χάρις τα ΚΟΝΕ του Στραβελάκη του αρχιδιαπλεκόμενου πασόκου, το βλέπω για λουκέτο το Μαίναλο.
    Τραβάτε στον Αργυρόπουλο το άλλο πασοκομπουμπουκο στον Παρνασσό, πληρώνετε 5 ευρώ τον καφέ κοροιδα.


    ΥΓ: Εάν δεν ήταν ο Στραβελάκης του Μέγκα, ο Μπάτσος από το Λεβίδι θα τον είχε γραψει στα αρχίδια του. Αυτό ξέχασε να το γραψει στο αρθρο ο Στραβελάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πράσινη σοσιαληστική ...τρόμπα πάει σύννεφο εδώ μέσα.
    Φεύγω, οσονούπω, φτού, φτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τα σκατα του μεγκα-σκαι
    παραπονουνται για τη βρωμα..

    να κλεισουν τα βοθροκαναλα..
    δραχμη δεν εχουν πληρωσει για τις ανυπαρκτες αδειες τους..
    χρωστανε στα ασφαλιστικα ταμεια..
    σκορπανε το μισος και την πανουκλα
    καθε βραδυ..
    και μας κουνανε και το δαχτυλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TI TOU FANIKE PARAKSENO ;;;;
    DOULEUI TIPOTA SWSTA STO XAXOLISTAN GREECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ...ΚΥΡΙΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΧΑΑΑ σε περιποιηθήκανε δεόντως. Αν δεν ήξερε ο κοσμάκης τι πουλημένο τομάρι είσαι, ίσως σε αντιμετώπιζε διαφορετικά. Κηνύγα τους τώρα και κάνε μηνύσεις επειδή δε σε συμπονάνε κάφρε. Τολμάς και κατηγορείς την κοινωνία για ανθρωποφαγία και αναλγησία την ώρα που εσύ σαν δημοσιογράφος αντί να αφυπνίζεις συνηδήσεις μας πουλάς την παραμύθα της προπαγάνδας και συγκαλύπτεις τα βρωμερότερα σχέδια των συνεργών σου και των αφεντικών σου. Μας φλομώνεις στη μπούρδα και στο ψέμα, καλύπτεις τις μίζες, τα σκάνδαλα και την προδοσία των πολιτικών και μετά απορείς που η κοινωνία μας έχει καταντήσει έτσι. Έπρεπε το δικό σου παιδάκι να φάει τα μούτρα του στα χιόνια για να ξυπνήσεις και να χαλάσεις τον κόσμο για τη σάπια κοινωνία? Αν το παιδάκι σου μιά μέρα γίνει άλλος Αλέξης Γρηγορόπουλος και σου τον φάνε οι μπάτσοι τί θα κάνεις? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ? έχεις χάσει το μέτρο της πραγματικότητας άθλιε πουλημένε παραμυθά. Όσο για τη διαδικτυακή ζούγκλα, είναι η μόνη λύση να ενημερωθεί ο κόσμος σφαιρικά και να αποφύγει τις μπαρούφες τις δικές σου και των πουλημένων συναδέλφων σου.

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πωπω!!Τρακαρε σε παρανομο χιονοδρομικο κεντρο το παιδι του Στραβελακη,και εμεις τρακαρουμε στις ανηθικοτητες και ψευτιες του μεγκα καθε μερα αλλα δεν κανουμε σαν υστερικες βαρβαρες,και σε βρισανε κιολας ενω εκει που εργαζεσαι και με το ψεμα σας μας βριζετε καθημερινα δεν ειναι το ιδιο,αι μαρη κουλη και ανοητη δημοσιογραφα μπες στην πραγματικη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ κ. ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ
    ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ;
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
    Η ΚΑΤΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ.
    ΖΩΑ
    ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8.48
    κανεις λαθος. ειμαι ανεργει εδω και χρονια. Ειμαι με τον Στραβελακη. δεν φταιει για το bordelo το παιδι του, ουτε το δικο μου παιδι φταιει που ειναι ανεργο, ο καθε 2. σε αυτην την χωρα ομως φταιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χεσε μας ρε στραβελάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ρε πιθηκοι του στραβελακη ειναι το μεγκα?

    αιντε καραβλαχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε πιθηκοι
    το μεγκα θελει το αιμα σας
    και σεις φιλοσοφειτε...
    ο στραβελακης επελεξε
    να συκοφαντει τους φτωχους
    για να κονομαει..
    υπαρχουν και αλλες επιλογες,
    λιγοτερο επικερδεις..
    και πολυ ευγενεις ειναι οι σχολιαστες
    στην πουτανα τν φραγκατων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε στραβελακη. λυπαμαι που ατομα σαν εσενα[δημοσιογραφοι] υποκοινουνε τον κοσμο , στην γενικη αντιληψει της κοινωνιας και επιρεαζετε καταστασης. γιατι λυπαμαι? γιατι εχεις πολυ χαμηλο επιπεδο σκεψης, που φτανει εως ενος διανοητικα καθυστερημενου ατομου......ειστε πολυ γελοιοι και νιωθω και πολυ μαλακας που σου γραφω κι ολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πρωτη φορα ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΡΑMEGAΜΟΥΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ , ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? Ε ΜΑΛΑΚΑ?
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΠΟΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ? ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?
    ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?
    ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ , ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?
    ΛΕΓΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ?
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ. ΡΕ ΕΠΙΑΣΑ Η ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΟΥ.
    ΤΟΣΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ , ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ .
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!! ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..... ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ 4 Ιαν 2012 11:48:00 μ.μ.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΖΙΩΝ.


    ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ
    ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Α...Κε Στραβελακη μας ενα ενα και με την σωστη σειρα!
    1.Ειλικρινα λυπαμαι για την περιπετεια του παιδιου σας, ευχομαι να ειναι καλα και να συνελθει και να συνεχισει να αγαπα το χιονι, τα παιγνιδια σ αυτο ακομα και το ελκηθρο.
    2.Οσον αφορα εσας ομως...ειστε ενας απο αυτους που με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ευλαβεια χτιζατε χρονια πολλα απο την οθονη που σας φιλοξενει και τη φυλλαδα που καθε φορα σας δημοσιευε. Τον τοιχο τον χτισατε γερο, χοντρο, σκληρο και τελικα πεσατε και εσεις απανω του οπως εμεις πεφτουμε χρονια! Μη παραπονιεστε δεν υπαρχει χωρος για συμαθεια οθτε για εσας αλλα ουτε και για το συναφι σας γενικοτερα.

    Καλως ηρθατε στον κοσμο που μας ετοιμασατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παντως ο στραβελάκης λέει μαλακίες. Βρισκόταν λεει ορθιος με έλκηθρο στην άκρη της πίστας (!!!) σε πλαγιά και μετά ζητάει και τα ρέστα που προκάλεσε ατυχημα. Ως γνωστό τα έλκηθρα ειναι παιδικά παιχνίδια και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση τους στις πίστες. Χρησιμοποιούνται εκτός πιστών. Με την ανευθυνότητα του θα μπορουσε να προκαλέσει σοβαρό ατυχημα με σκιερ. Η συγκρουση ελκηθρων που αναφέρει ειναι γελοία υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλώς ήρθες στον πραγματικο κοσμο φίλε....βγες απ το χαζοκουτι σου και σκεψου πως αν στη θεση σου ήταν ενας ασημος ¨ασημαντος¨κοινος ανθρωπακος που ζητουσε το ενδεχομενα δικιο του όπως εκανες εσυ,θα τον ακουγε κανενας?ακομα θα του απαντουσε κανενας στα μπλογκς?το κρατος θα ετρεχε προς συνδρομη του? Θα ασχολουνταν κανενας μαζί του? Οχι.καλως ηρθες λοιπον στην ζουγκλα που εσυ κι οι ομοιοι σου να δεν αναθρεψατε σιγουρα ανεχτηκατε και οπωσδηποτε εκμεταλευτηκατε και ζειτε πλουσιοπαροχα απ τη φρίκη της. Και φωνασκειτε κι από πάνω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ Ο Κος ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ.ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΩΤΟ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ (ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑ), ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΤΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ . ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ?? ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ Ή Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Π.Χ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Κε ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ), ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΓΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και στο δικό σου το κανάλι που εκπέμπει χωρίς άδεια και λέτε μαλακίες απο το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν ήρθε ακόμη ο Εισαγγελέας.Άτιμη κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αγαπητέ 5 Ιαν 2012 1:02:00 π.μ., πρώτα τελειώνουν την ορθογραφία και μετά το μάθημα ηθικής. Οι περισσότεροι που βρίζουν τον στραβελάκη, την πουλημένη μαριονέτα του συστήματος, είναι ίσως καλύτεροι άνθρωποι και απο τον ίδιο και απο εσένα, έχουν όμως ΣΚΑΣΕΙ, έχουν ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.

    http://www.youtube.com/watch?v=cEwcL2pXhOY

    ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ? ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ..

    τους φονιάδες του Γρηγορόπουλου ήξερες να τους υπερασπιστείς αλήτη ψεύταρε ρουφιάνε...

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν ξέρω τι ΣΚΑΤΑ μυαλά κουβαλάτε μερικοί μερικοί εδώ.. Ο Στραβελάκης Η ο κάθε Στραβελάκης έγραψε μια ανθρωπινή προσωπική περιπέτεια ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και εσείς του τα χώνετε ως δημοσιογράφου και εγώ μαζί...

    ΑΛΛΑ άλλο ο δημοσιογράφος και άλλο η υγεία ενός παιδιού, προσωπικά ΝΑΙ κακός το έγραψε το θέμα αφού δεν το προχώρησε ΝΟΜΙΚΑ χωρίς να ξέρει τι έχει το παιδί του ιατρικά σε 48 ώρες μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα κ. Στραβελακη , άρα δεν είσαι αμέτοχος στην ιστορία ΑΥΤΗ ..

    Όσο για την κατάσταση που λες ότι επικρατή στην χώρα, απορώ για με το επάγγελμα που κανείς και δεν ξέρεις τι ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ είναι όταν έχουν το ΦΠΑ στο 23% σε
    υποσέντονα και πάνες μωρών και γερόντων και ο κ. Λοβέρδος θέλει να γίνει και αρχηγός του ΠΑ-ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΕΡΩΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ...ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. εισαστε υπερβολικα ευγενεις
    με τον στραβελακη,
    και τις υπολοιπες
    πουτανες των φραγκατων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητέ μου, καλώςήλθατε στην Ελλάδα που εσείς (ναι και εσείς προσωπικά) δημιουργήσατε. Οι δημοσιογράφοι, από τις πιο άτιμες φάρες που καταστρέφουν τόσα χρόνια την Ελλάδα. Ελπίζω το παιδάκι σας να είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλά ρε,
    μερικοί λυσσάρηδες έχετε αφρίσει
    και βρίζετε τον 5χρονο γιό του.
    Όση δίκαιη αγανάκτηση και να υπάρχει
    αυτό είναι...είναι...άρρωστο.
    Εκτός αν είστε του κατηχητικού και
    "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αγαπητέ μου Κύριε,

    Γιά ότι συνέβη στό παιδί σας, (Νάναι πάντα καλά),

    ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ !

    Εάν θέλετε νά βρήτε ΤΗΝ εξήγηση, γιατί συνέβη τό, (μικρό ευτυχώς), κακό,
    βάλτε νά ξαναδήτε τά βίντεο τών δελτίων σας.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ, Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.

    Εκεί, στά δελτία σας, θά βρήτε τήν εξήγηση.
    Είσθε κακός άνθρωπος,Κε Στραβελάκη.
    Δέν διαβάζετε τίς ειδήσεις, όπως αφελώς είπε κάποιος παραπάνω. Προκαλείτε, μέ αδικαιολόγητη, (αλλά πλήρως εξηγήσιμη) επιθετικότητα, εξυπνακίζετε ανοήτως, αλλά δίδοντας πολύ κακό παράδειγμα στούς εύπλαστους πολίτες, γενικώς, προκαλείτε πολύ κακό στήν Κοινωνία, ΕΣΕΙΣ προσωπικώς, ανεξαρτήτως καναλιού καί εργοδοσίας.
    Καί τό κάνετε από ιδιοτελή κίνητρα, γιά τήν εύκολη κονόμα, απλώς.

    Προσέξτε, λοιπόν. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    Γιά όλους μας, υπάρχει η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. στραβελακι κοιτα μην σου πεσει η καλτσοδετα.ουσττττττττττττ
    αντε στα βορεια προαστια μωρη λουλου και να φορασ καλσον χοντρη πλεξει βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κ Στραβελάκη, περαστικά στο γιο σας αλλά δεν συγκίνησε κανέναν η περιπέτειά σας.Και ξέρετε γιατί?

    Διότι τα δικά μας παιδιά που έχουν ΑΝΕΡΓΟΥΣ γονείς δεν κινδυνεύουν από έλκηθρα σε στέκια νεόπλουτων.

    Κινδυνεύουν από ΠΕΙΝΑ, αμάθεια στα πάμφτωχα χωρίς βιβλία σχολεία, κινδυνεύουν από ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!

    Πες στην κόρη μου, πώς θα δώσει πανελληνιες χωρίς φροντιστήριο, αφού δεν έχω να το πληρώσω?

    Εξήγησέ της γιατί πρέπει να περιμένει μέχρι το Μάρτη για τον καρδιολόγο του ΙΚΑ όταν υποφέρει από καρδιολογικό πρόβλημα.

    Εξήγησέ της γιατί στα φαρμακεία πρέπει να πληρώνει όλη την αξία των φαρμάκων της με δανεικά από συγγενείς?


    Ο δικός μου γιος και η γυναίκα μου κινδύνεψαν όταν οι Αφγανοί της έσπασαν τα δόντια για να της αρπάξουν μια τσάντα με 14Ε στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο!

    Αυτοί οι κίνδυνοι ΔΕΝ αποφεύγονται!
    Είναι Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

    Κατάλαβες τώρα γιατί δεν συγκινείς κανέναν παρά τους ομοίους σου?
    Κατάλαβες γιατί όσα λες ακούγονται ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ?

    Διότι τα προβλήματα για εσάς υπάρχουν από την ώρα που χτυπούν την δική σας πόρτα!

    καληνύχτα κ Στραβελάκη!
    Γιάννης
    Ν. Ιωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΑΚΗ,ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κ Στραβελάκη

    Λοιπόν, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά εσένα σε αγαπάει πολύ ο κόσμος...

    Είδες τι παθαίνει όποιος δεν ΈΧΕΙ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    Είναι το τίμημα της καλοβολεμένης ΓΥΑΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα σχόλια των κρεττίνων κι το μίσος που βγάζουν πρέπει να σε προβληματίσουν κ. Στραβελάκη γι το μέλλον σου και του (των )παδιού (ων ) σου.Να μεταφέρεις στα αφεντικά σου αυτούσια τα μπινελίκια που σου σέρνουν και να ζητήσεις οπωσδήποτε θέση στο ελικόπτερο γιατί αυτοί θα την κοπανήσουν πρώτοι.Αλί σε μας που θα μείνουμε πίσω στο έλεος των χαχόλων που γράφουν εδώ μέσα .΄Οπως ΒΛΈΠΕΙς ΠΆΜΕ ΓΙ ΣΦΆΞΙΜΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΈΞΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ Κε ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Στραβελάκης χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση