GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση στη Κρήτη, στο πόδι όλο το νησί...

Από το  flashnews.gr Αναστατώθηκε η Κρήτη με ένα ακόμα σεισμό μεγέθους 5,2 της Κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 3:33 τα ξημερώματα με τ...

Από το flashnews.gr

Αναστατώθηκε η Κρήτη με ένα ακόμα σεισμό μεγέθους 5,2 της Κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 3:33 τα ξημερώματα με το επίκεντρο του σεισμού να εντοπίζεται στο ίδιο ακριβώς σημείο με εκείνο που συνέβη το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή 75χιλ. βορειοδυτικά του Ηρακλείου.
Η νέα αυτή σεισμική δόνηση, που σημειώθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες σε σχέση με την προηγούμενη, έχει εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν σοβαρές ζημιές ωστόσο ολόκληρο το νησί σηκώθηκε στο πόδι ενώ...
δεν έλειψαν τα μικροατυχήματα.
Στο Ακρωτήρι Χανίων ένας 34χρονος άντρας "τινάχτηκε" από το κρεβάτι του όταν ένιωσε το σεισμό με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. Η γυναίκα του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.
Στο Ηράκλειο, που ο σεισμός έγινε ακόμα πιο αισθητός, το ΕΚΑΒ δέχτηκε καταιγισμό από κλήσεις από φοβισμένες γυναίκες που εξέφραζαν την έντονη ανησυχία τους για το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο.

2 σχόλια

  1. Τον άκουσα και εγώ δυνατά..
    Φαντάζομαι να μας κάτσει καμιά φυσική
    καταστροφή τι έχει να γίνει;

    Θα χρωστάμε μέχρι το 2200, αν και εγώ δεν πιστεύω 100% όλους τους σεισμούς, όταν σήμερα η τεχνολογία τους δίνει την δυνατότητα να φυτεύουν στην θάλασσα γεωτρύπανα χιλιάδες μέτρα βάθος γιατί να μην φυτεύουν και κανένα πυρηνικό για τον φόβο η για ξεπάστρεμα με (φυσικά όπλα)

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση