GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μούγκα...‏

Καλή η σάτιρα των Αρβύλα αλλά σήμερα ο Κανάκης έπρεπε να δώσει απαντήσεις. Δεν είναι δυνατόν να "πολεμάς" το σύστημα (θεωρητικά) ...

Καλή η σάτιρα των Αρβύλα αλλά σήμερα ο Κανάκης έπρεπε να δώσει απαντήσεις. Δεν είναι δυνατόν να "πολεμάς" το σύστημα (θεωρητικά) και παράλληλα να αποτελείς μέρος του θεσμικού υποκόσμου (βλέπε...
 συνομιλίες με Μελέτη για "προστασία"). Επέλεξε όμως τη "μούγκα". Πιο βολικό...
PetraSkandalou

15 σχόλια

  1. μην βλεπετε τα βοθροκαναλα
    μεγκα-αντενα-σκαι-νετ..

    χτυπηστε εκει που ποναει..
    στα φραγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα έχωνε κανονικά, ο πούστης
    στην ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑγΟΣ.

    3 θεσσαλινίκη
    και το άλλο Χαλκιδική
    βουτηγμένα στην παρανομία.

    εε..να μην πλερώσει προστασία ο αλάνης του πρωκτού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος βγαινει στην τηλεοραση
    ειναι σκυλακι των αφεντικων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οποιος βγαινει στην τηλεοραση
    ειναι σκυλακι των αφεντικων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μούγκα στη Στρούγκα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ; ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ;
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ "ΕΤΟΙΜΟΥ". ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΥΛ ΚΑΝΑΚΗ. ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΠΑΛΙΟ-ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ... ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΤΕΜΕΚ-ΧΑΒΑΛΑΔΕΣ...
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΤΨΓ ΑΣΤΕΙΑΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μούγκα ΚΑΝΑΚΗ γιατί,

    αμα ανοιξει το στομα του ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ

    ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

    Συνεχιστε να βλεπετε τα βοθροκαναλα
    μεγκα-αντενα-σκαι-νετ.

    Η Ποπαρα ξεκινησε αντάρτικο στο σκάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπαρχουν ανθρωποι καλλιεργημενοι και με καλη αισθηση του χιουμορ, Υπαρχει ομως και η Λαικιστικη και μερικες φορες υστεροβουλα πολιτικη πλευρα του, που η παραπανω ομαδα, οπως και ο Λαζοπουλος αντιπροσωπευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ) ΑΛΛΑ ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ?? ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 31 Ιαν 2012 1:06:00 μ.μ.

    Συμφωνω απολυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥΓΚΑ Η ΛΟΥΓΚΡΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΚΑΝΑΚΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ)-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ) ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ.
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ) ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ..ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ..."ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ....
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ... ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ , ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΑΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΑΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΠΑΔΕΣ (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΕ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΣ ΠΙΟΝΙ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΥΣΙΩΣ Ή ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΘΩΑ ΣΑΤΙΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΚΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.
    ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ Ή ΜΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΤΥΡΙΖΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΝΟΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΡΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PC KAI H TV ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΕΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ Ν'ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ; ΜΠΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΗ ΣΕ ΓΑΜΙΣΩ ΜΕ ΑΜΜΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
    (ΜΕ ΥΦΟΣ ΨΙΝΑΚΗ)!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 31 Ιαν 2012 6:42:00 μ.μ.,
    ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ εσύ, λεβέντη μου,
    πρόσεξε μην γίνεις μαλλιά κουβάρια.....

    λουλούκα, έ λουλούκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση