GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλαιστίνη: Εκεί που ο ΟΗΕ κλείνει τα μάτια...

Όλα ξεκινάνε το 1947 όπου ο ΟΗΕ αποφασίζει με το νόμο 181 να διχοτομήσει την Παλαιστίνη στα δύο για την δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους με...

Όλα ξεκινάνε το 1947 όπου ο ΟΗΕ αποφασίζει με το νόμο 181 να διχοτομήσει την Παλαιστίνη στα δύο για την δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους με το 57% των εδαφών και ενός αραβικού με το 43% των εδαφών. Οι Άραβες φυσικά δεν το δέχονται και έτσι αρχίζει ένας συνεχής πόλεμος ανάμεσα στους παλαιστινίους και στους Ισραηλίτες.
Τον Μάιο του 1948 σιωνιστικές τρομοκρατικές ομάδες οι οποίες...
 είχανε εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί από την Βρετανία αρχίζουν να κάνουν επιθέσεις σκοτώνοντας άμαχους Παλαιστινίους και να κατακτούν πόλεις και χωριά με αποτέλεσμα σήμερα η Παλαιστίνη να έχει μόνο το 22% των αρχικών της εδαφών.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το δίκαιο είναι με το μέρος των Παλαιστινίων που προσπαθούν τόσα χρόνια να φτιάξουν το δικό τους κράτος και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό,όμως ο ΟΗΕ εθελοτυφλεί εδώ και 60 χρόνια, όπως κάνει και με το θέμα της Κύπρου. Είναι απαράδεκτο ένας διεθνής οργανισμός που υποτίθεται πως δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία μεταξύ των λαών να μην κάνει τα αυτονόητα στο θέμα της Παλαιστίνης μόνο και μόνο για να τα έχει καλά με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Από την στιγμή που αυτός ο οργανισμός δεν σέβεται καν τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα αντί να λύνει προβλήματα τα κάνει χειρότερα θα μπορούσε να διαλυθεί και να δημιουργηθεί κάτι νέο που δεν θα δίσταζε να πάρει απόφαση εναντίον των ισχυρών,αλλά πως να γίνει κάτι τέτοιο; από την στιγμή που σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις όλων των εθνών εξυπηρετούν Αμερικάνους και Εβραίους.
Θέλω να σας μαρτυρήσω πως οι εικόνες της «Καλοκαιρινής Βροχής» του 2006 με τους βομβαρδισμούς της λωρίδας της Γάζας από τους Ισραηλίτες θα μείνουνε για πάντα βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μου,και για να κλείσω δεν θα ξεχάσω πότε μια και μόνο εικόνα! Στο ένα παράθυρο μικρά παιδιά να κλαίνε πάνω από τους νεκρούς γονείς τους στην Γάζα και στο άλλο παράθυρο μικρά παιδιά στο Ισραήλ να ζωγραφίζουν πάνω σε πυραύλους που θα σκότωναν μετά από λίγο άλλα μικρά παιδιά στην Γάζα.
Vlasfimos.blogspot.com

3 σχόλια

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΛΠ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΛΑΟΣ ΟΥΣΤ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ!

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΦΤΟΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ) ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΝΟΜΑ "ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ"

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΩΣ Η ΓΗ Ή ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ, ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.


    (Σημ.: την πραγματική αλήθεια τού, ποιός υποστηρίζει ποιόν, ποιός βομβαρδίζει τον αλλο και γιατι, ποιός διχοτομεί, ποιός χτίζει, ποιός γκρεμίζει και ποιός φταίει περισσότερο, θα την βρείς μόνο στην εφημερίδα της αρεσκείας σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε το σκεπτικό σου!

    "την πραγματική αλήθεια .. θα την βρείς μόνο στην εφημερίδα της αρεσκείας σου.."
    12 Ιαν 2012 7:01:00 μ.μ.

    Εσύ σε πια εφημερίδα βρήκες τη δικιά σου αλήθεια?

    Πάντως εγώ βρήκα κάποιες αλήθειες εκτός εφημερίδας από έρευνα ΕΝΟΣ μη "καθάρματος"

    Αγαπημένα Βιβλία

    TITEL: ΑΡΑΦΑΤ? WRITER HART Alan ÅR 1986 ORIGINAL: Arafat,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση