GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε προϊσταμένη τη γραμματέα του...

Από το  aftodioikisi.gr Νέες διαστάσεις στην έννοια « αξιοκρατία » δίνει ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ Κυριάκος Σουλιώτης. Υπερπηδώντας τα « εμπόδ...

Από το aftodioikisi.gr

Νέες διαστάσεις στην έννοια «αξιοκρατία» δίνει ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ Κυριάκος Σουλιώτης.
Υπερπηδώντας τα «εμπόδια» 26 υπαλλήλων που προηγούνταν στον πίνακα κατάταξης των κρινόμενων υπαλλήλων, όρισε την...
27η στη σειρά, προϊσταμένη του τμήματος Περιφερειακών Υπηρεσιών.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η κ. Βαρβάρα Ηλιοπούλου (αυτό είναι το όνομα της νέας προϊσταμένης) δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Ήταν μέχρι πρότινος γραμματέας του προέδρου του ΟΠΑΔ.
Άρα έχει δίκιο. Τι κρίσεις και κουραφέξαλα. Ο πρόεδρος έχει προσωπική άποψη και την επιβάλει με το έτσι θέλω.
Μάλιστα, η εισήγηση για την κρίση και την κατάταξη των προϊσταμένων αν και έλαβε χώρα στις 21 Νοεμβρίου έγινε με το παλαιό μισθολόγιο (σ.σ. για όσους δεν το θυμούνται, μεταξύ των οποίων, προφανώς και στον κύριο πρόεδρο η στήλη υπενθυμίζει ότι η ισχύς του νέου μισθολογίου ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου....)

7 σχόλια

  1. ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ...
    ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ;

    Mια πολύ περίεργη ιστορία με τον γάμο της κόρης του Ροβέρτου Σπυρόπουλου ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro,
    το αρμόδιο τμήμα του ΣΔΟΕ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα που έχει προκύψει με τον γάμο της κόρης του διοικητή του ΙΚΑ δεν εξαντλείται μόνο στο...ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα της προηγούμενης Κυριακής.
    Το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του προσκλήσεις που πήγαν σε επιχειρηματίες καλεσμένους, πάνω στις οποίες αναγραφόταν ο αριθμός λογαριασμού στην Alpha Bank!
    Το Fimotro από δικό του ρεπορτάζ γνωρίζει
    τον αριθμό αυτό που είναι ο :
    120/14010/101/0100/2310184985.
    Τι προσπαθεί να διερευνήσει το ΣΔΟΕ ;
    Εάν στον λογαριασμό έγιναν καταθέσεις - δώρα στο νιόπαντρο ζευγάρι από επιχειρηματίες που χρωστούν στο ΙΚΑ.

    Το θέμα είναι τεράστιο και πρέπει να το αναλάβει προσωπικά ο π. εισαγγελέας Διώτης.
    Θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία...
    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO.
    ___________________________________________
    ΓΑΜΟΣ ΧΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ (ΑΚΗ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ... ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ Πασοκ ΜΕ 1000 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ...!!!

    «ΦΑΤΕ-ΦΑΤΕ», ΩΡΕ… ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ: Ο ΑΚΗΣ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ… ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ...!!!
    Γάμος χλιδής και δεξίωση χλιδάτη στο Πεντελικό με 1000 καλεσμένος για την κόρη του ταμία του Πασοκ και Διοικητή του ΙΚΑ Ρ.Σπυρόπουλου.
    Τι και αν ο κόσμος πένεται, τι και αν μαζεύει από τα σκουπίδια για φαγητό, τι ακόμη και αν οι υπάλληλοι των γραφείων του Πασοκ δεν πληρώνονται, οι «λιγούρηδες» και «Βλαχοδήμαρχοι» της εξουσίας θα απολαύσουν
    τα αγαθά της… !!!

    Εκεί όλος ο… «καλός κόσμος»…
    Παρόντες και οι δύο Αντ/δροι της Κυβέρνησης Βενιζέλος—Πάγκαλος. Ε, τώρα «πρώτο» φαϊ και τζάμπα σιγά μη το άφηναν…!!!

    Βέβαια στο Πεντελικό το ελάχιστο κατ’άτομο είναι 100 ευρώ. Ο ταμίας για την κόρη του και τους υψηλούς του καλεσμένους, δεν θα πήραν ασφαλώς το… «ελάχιστον»…!!!

    Δηλ. μόνο η δεξίωση θα ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ...Σιγά το ποσό για ένα… ταμία
    του Πασοκ…

    Εδώ ο Άκης ξόδεψε πολλαπλάσια ως ταμίας
    των... εξοπλισμών...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ ανεπρόκοπη Αλεξία (τού PRESS) :

    Πώς, ρέ, πώς θά κρίνουμε τό επίπεδο τής αξιοκρατίας τού Κου προέδρου του ΟΠΑΔ,
    εάν δέν δημοσιεύσης μία ευμεγέθη, ΟΛΟΣΩΜΗ, φωτογραφία τής γραμματέως ?
    Γρήγορα, δύο φωτό, ολόσωμες, μπρός - πίσω, καί εί δυνατόν, μία μπούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τις φωτογραφιες που κυκλοφορει και εχει δωσει στα ΜΜΕ ο κ. προεδρος καταλαβαινεις τι κομματι ''αλλιευσαν''απο το οπενγκοβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013.
    ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 500 ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ". ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
    21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΠΑΤΕ? ΔΗΛΑΔΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11/11/2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!!

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

    Αθήνα 15/12/2011
    Προς: τους συναδέλφους του ΤΥΔΚΥ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Με αγανάκτηση και οργή παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες έναν ανελέητο – ανήθικο πόλεμο, με πρόσχημα το θέμα της προσωρινής ανάθεσης καθηκόντων στους προϊσταμένους των νέων Τμημάτων.
    Η συνταγή είναι γνωστή από το παρελθόν. Την έχουμε ξαναζήσει, τουλάχιστον με δύο προέδρους στο παρελθόν που δεν συμμορφώθηκαν και «έφαγαν τα μούτρα τους».
    Αρχίζουν με μια καταγγελία εναντίον του προέδρου του Δ.Σ., που υπογράφει μία μικρή μειοψηφία συναδέλφων. Συνεχίζουν με κάποια ανυπόγραφα, πάντα υπερβολικά και ανυπόστατα κείμενα που αναρτούν σε σκανδαλοθηρικά blogs. Σε πολλές περιπτώσεις, ακολουθεί και μία αναφορά σε κάποιο κανάλι . Ταυτόχρονα, γίνονται προσπάθειες ώστε να υποβληθεί κάποια ερώτηση στη Βουλή. Η «καταγγελία» μαζί με τα δημοσιεύματα αποστέλλεται στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Σε όλη την περίοδο που διεξάγεται ο ψυχολογικός πόλεμος, ο εκάστοτε πρόεδρος δέχεται τηλέφωνα από κάποιον που προσφέρεται να «βοηθήσει».
    Ποιοι είναι; Είναι η γνωστή τρόϊκα των «συναδέλφων» που συνήθως απόντες, προσπάθησαν πρόσφατα να διαλύσουν το ΤΥΔΚΥ και τον Σύλλογό του, ξεπουλώντας μας, για να κερδίσουν θέσεις στον ΟΠΑΔ.
    Είναι εκείνοι που αν και μέλη του Συλλόγου του ΟΠΑΔ, δεν ενοχλήθηκαν ποτέ από τις δεκάδες «προσωρινές» - μεγάλης διάρκειας αναθέσεις που πραγματοποιούνταν εκεί.
    Γιατί τώρα; Ποιο το αντικείμενο της νέας εκστρατείας εκφοβισμού της Διοίκησης του ΟΠΑΔ; Τώρα είναι η χρονική περίοδος να «κρατάνε» τη Διοίκηση ώστε κάποιοι να πάρουν θέσεις προϊσταμένων στον ΕΟΠΥΥ, πάντα με αναθέσεις.

    Συνάδελφοι
    Ο Σύλλογός μας στάθηκε αρκετές φορές απέναντι στον πρόεδρο και το Δ.Σ. διαφωνώντας για σοβαρά θέματα που αφορούν στο μέλλον του ταμείου και για τη διαρκή συρρίκνωση του.
    Όμως είναι ανήθικο να χτυπάς κάποιον όχι για τις πράξεις ή τις επιλογές του, αλλά με ανυπόστατα ψεύδη τα οποία μάλιστα υπερβαίνουν τα όρια της διοικητικής ασκήσεως καθηκόντων.
    Πολύ περισσότερο, απέναντι σε έναν πρόεδρο ο οποίος εξαρχής ξεκαθάρισε και όλο αυτό το διάστημα επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις του προσωπικού.
    Είμαστε αντίθετοι στην πρακτική να κηλιδώνονται υπολήψεις με μεθόδους reality για να «ανεβεί» ένα υπηρεσιακό θέμα στα blogs και να πουλήσει, ώστε να καμφθεί ψυχολογικά και να εκβιασθεί ο πρόεδρος και το Δ.Σ.
    Για αυτούς τους λόγους, αυτή τη χρονική στιγμή θεωρούμε χρέος μας να στηρίξουμε τον Άνθρωπο και Πατέρα μικρών παιδιών που δέχεται ύπουλα χτυπήματα με υπονοούμενα και ψεύδη, καθώς και την επί σειρά ετών γραμματέα του Δ.Σ. του ΟΠΑΔ και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Ηλιοπούλου.

    Οι γνωστοί - άγνωστοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν ραντεβού με τον πρόεδρο διαμηνύοντας ότι «όταν θα συναντηθούν θα κανονίσουν το ζήτημα που έχει προκύψει». Αρκεί βέβαια να «πάρουμε κι εμείς κάτι», π.χ. μια θέση προϊσταμένου με ανάθεση στον ΕΟΠΥΥ καθώς «εκλογές έρχονται και δεν ξέρουμε που θα βρεθούμε». Και βέβαια εκβιάζεται ο κ. Σουλιώτης εξαιτίας των νέων καθηκόντων του ως υποδιοικητής του ΕΟΠΥΥ, γιατί θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει.
    Την ίδια στιγμή, όπως καταγγέλλει βουλευτής, τον προσέγγισαν για να του ζητήσουν παρέμβαση ως εκπρόσωποι εργαζομένων του χώρου και ως Σωματείο. Πότε εκλέχτηκαν για να εκπροσωπούν τους εργαζόμενους του χώρου; Όποτε συμμετείχαν σε εκλογές, δεν εξελέγησαν. Γι’ αυτό και συνήθως κινούνται παρασκηνιακά.
    Τέλος ασκούν κλίμα εκφοβισμού στον εργασιακό χώρο με ύβρεις και απειλές: «θα τα σπάσουμε όλα», «ο νέος ΟΠΑΔ που προσπαθείτε να στήσετε δεν θα λειτουργήσει» κ.α.
    ΕΜΕΙΣ όμως που αγωνιστήκαμε ενάντια σε όλους για το εργασιακό μας μέλλον, δεν πρόκειται να φοβηθούμε, καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και συνεχίζουμε τον Αγώνα ΜΑΖΙ με όλους εσάς για να λειτουργήσει ο νέος ΟΠΑΔ.
    Τους αφήνουμε στη μοναξιά και στη μιζέρια των πρακτικών τους.

    Για το Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΜΟΣ

    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση