GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόλυτη κατάρρευση...

Toυ Άρη Δαβαράκη Από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην πολιτική, προσπαθώ να καταλάβω τι είδους πρόσωπο εί...

Toυ Άρη Δαβαράκη

Από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην πολιτική, προσπαθώ να καταλάβω τι είδους πρόσωπο είναι αυτό – και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μια λέω είναι αγωνιστής και πατριώτης, αμερικανόφιλος βέβαια, αλλά δεν με πειράζει αυτό γιατί κι εγώ με Coca-Cola και blue-jeans μεγάλωσα και αριστερός δεν είμαι. Από την άλλη όμως κάτι δεν κολλάει. Μη με ρωτήσετε τι –δεν ξέρω. Ο άνθρωπος, συγχωρήστε μου την απόλυτη ειλικρίνεια, σε κάποιες φάσεις μου έμοιαζε λίγο σαν καθυστερημένος διανοητικά, σαν μια προσωπικότητα που δεν ελέγχει κατά περιόδους καθόλου τις...
βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου του. Ναι –συχνά έχω αναρωτηθεί αν έχει πρόβλημα. Με την εξέλιξη της Δευτέρας και την αναγγελία του δημοψηφίσματος οι χειρότερες - άκρως αρνητικές δυστυχώς - σκέψεις μου επιβεβαιώθηκαν.
Έχουμε να κάνουμε πια μ’ έναν αυτοκαταστροφικό πρωθυπουργό που, για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω, οδηγεί τη χώρα, από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα, στην απόλυτη κατάρρευση, την καταστροφή και την διεθνή απομόνωση. Αυτός ο μορφωμένος, καλλιεργημένος, σπουδαγμένος στα καλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη, κοσμοπολίτης, γιος και εγγονός πρωθυπουργών (που, με λάθη και με σωστά, την κυβερνήσανε τελοσπάντων αυτή τη χώρα χωρίς να την ρίξουνε στην ξέρα), αυτός ο αξιαγάπητος στην όψη, ευγενικός, ευθυτενής άντρας που σε κοιτάζει στα μάτια και που χρόνια τον βλέπεις να κουβεντιάζει χαλαρά και επί ίσοις όροις με τους μεγαλύτερους ηγέτες της ανθρωπότητας (ήδη από τον 20ο ακόμα αιώνα, όταν ήταν Υπουργός των Εξωτερικών), αυτό το ίδιο άτομο, αυτοκαταστροφικά, με σαδομαζοχισμό πρωτοφανέρωτο, την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου του 2011 μεταμορφώνεται σε εφιάλτη πραγματικό - και διασπείρει πια, σαν πραγματικός τρομοκράτης, τον χειρότερο τρόμο σε εκατομμύρια ψυχές. Ανακοινώνει ένα δημοψήφισμα που πρακτικά δεν μπορεί να γίνει μέχρι τα μέσα η τα τέλη Ιανουαρίου (με ερώτημα, στην ουσία, αν θέλουμε δανεικά με χρέη και ευρώ - ή επιστροφή στη δραχμή με ότι αυτό συνεπάγεται) και ζητάει από τους (δεμένους χειροπόδαρα) βουλευτές του να του ξαναδώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και να γίνουν συνένοχοι μιας Ιστορικής καταστροφής – ή να τον «ρίξουν».
Είμαι πια βέβαιος ότι ο ΓΑΠ ή μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και με επιμονή ψυχοπαθούς θέλει να μας γκρεμίσει από την πιο ψηλή κορφή δίχως έλεος, ή τα έχει πια εντελώς χαμένα και μπροστά στον πανικό των τεραστίων δυσκολιών που έχει να αντιμετωπίσει λύγησε και έχασε την άκρη του νήματος – με αποτέλεσμα να νοιώθει εγκλωβισμένος και πανικόβλητος μέσα στον λαβύρινθο αυτόν που ο ίδιος έχτισε. Η 31η Οκτωβρίου, μέρα Δευτέρα, μας κρατούσε για φινάλε μια απίστευτα δραματική εξέλιξη που άφησε το πανελλήνιο - και όλο το κομμάτι της ανθρωπότητας που ενδιαφέρεται για την επίλυση του «Ελληνικού Προβλήματος» - όχι μόνο άφωνους και ταραγμένους αλλά, κυριολεκτικά, τρομαγμένους. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να συνειδητοποιείς, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, ότι η τύχη της χώρας σου βρίσκεται στα χέρια μιας τόσο απρόβλεπτης και επικίνδυνης προσωπικότητας.
Το μόνο που μπορεί πια να γίνει, για να επανακτήσουμε τουλάχιστον «τα λογικά» μας και να απαλλαγούμε από το συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι οι εκπρόσωποι του λαού που θα βρίσκονται την ώρα της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή στο κοινοβούλιο, να ρίξουν την κυβέρνηση και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές. Και, φαντάζομαι ότι αυτό θα συμβεί – θα ήταν Εθνική τραγωδία να βρεθούν 151 Έλληνες που θα στηρίξουν με την ψήφο τους την απόλυτη παράνοια.
Αλλά, ακόμα κι αν, μπροστά στο ενδεχόμενο να μην επανεκλεγούν ξανά ποτέ, αποδειχθούν τόσο αξιοθρήνητοι αυτοί οι 151 Έλληνες, υπάρχει μία ακόμα ελπίδα: Ο Πρόεδρος κ. Παπούλιας, την ενδεκάτη έστω ώρα, να προχωρήσει στην γενναία κίνηση - και να παραιτηθεί.
Παρασκευή 4 του μηνός Νοεμβρίου λοιπόν: Η μέρα που, μετά την τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Αν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προτιμήσουν τη «σιγουριά» άλλων δύο-τριών μηνιάτικων και σκύψουν το κεφάλι, αν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν βρει το θάρρος να κάνει το καθήκον του αυτή την ιστορική στιγμή, τότε η πατρίδα μας μπαίνει πια στην τελευταία φάση της αυτοκαταστροφής της – και επιστρέφει στην δραχμούλα της , απομονωμένη, πάμφτωχη και, το χειρότερο απ’ όλα, προδομένη από φίδια που έθρεψε, η κακομοίρα, με το δικό της γάλα…

11 σχόλια

  1. Η πιο γελοία και στημένη δημοσκόπηση: Το 78% κρίνει «θετικό ή μάλλον θετικό» βήμα τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ το 20% εμφανίζεται «αρνητικό ή μάλλον αρνητικό».

    Δηλαδή, αν πιστέψουμε τα νούμερα της δημοσκόπησης, ακόμα και μέρος του σώματος των ψηφοφόρων της Αριστεράς, το οποίο σώμα σήμερα βάσει των δημοσκοπήσεων της ίδιας εταιρείας συγκεντρώνει το 25%, αποθεώνουν τον... Παπαδήμο. Eνώ τον θέλει επίσης το 100% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 100% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. (!) και το 100% του ΛΑΟΣ και των άλλων κομμάτων.

    Και ο Στάλιν ακόμα, θα κοκκίνιζε από ντροπή με αυτά τα ποσοστά της δημοσκόπησης.

    Απίστευτοι απατεώνες. Ο Θεός της Ελλάδας να μας βοηθήσει να γλιτώσουμε από αυτούς τους πουλημένους, κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Γ.Α.Π. που αναστάτωσε τις αγορές έστω και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποχαυνωμένος αποβλακωμενος πανηλιθιος άχρηστος ανίκανος πουλημενος διχασμενη προσωπικότητα πουλημενος απατρις χωρις ταυτοτητα Τζεφρυ Γιωργος Μινεικο Σταυροπουλος Παπανδρεου Αναγνωστου ουτε και αυτος ξερει ποιος ειναι.
    Χριστιανός ορθοδοξος που φοράει καλπακι εβραίων και μασονικη ποδιτσα γλυκομιλητος και ευγενικος ως γνησιος νενεκος ψευτης απροσαρμοστος αναισθητα βλαμμενος Μα πάνω από ολα ξεπουλημενος ως το κοκκαλο λιγδας του κερατα.
    Μαλακοπιτουρας σε βαθμο κακουργηματος οραματιστης του υπνου ξυπναει κουρασμενος και ξανακοιμαται. Πολιτης όλου του κόσμου χωρις να τον θελει κανεις μονο οι πουστογεροι τοκογλυφοι μασονοι της wall street τα φιλαρακια του.
    Ολα τα ανωτερω χαρίσματα συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του.
    Το χειρότερο; τον πιστέψαμε τον ψηφισε ενα μεγάλο μερος του λαού και τον ειχαμε για δυο χρόνια πρωθυπουργό.
    Ασφαλώς αυτός χρείαζεται άμεση ιατρικη περιθαλψη δικη και εκτελεση αλλα και εμείς σαν λαός χρείαζεται να παρουμε αρκετα ψυχοφαρμακα και σαν μαλακες να παψουμε να χειροκροταμε και να κραταμε πολυχρωμες σημαιούλες φερνοντας στην εξουσια κοπρόσκυλα και κοπριες που εγκληματουν κατα της χωρας και της ζωης μας.
    Ας γινει αυτό το κακο που μας βρηκε με ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΞΕΦΤΊΛΑ παράδειγμα για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε γνωριζω απο την κοψη
    του ταγερ την τολμηρη
    σε γνωριζω απο την οψη
    του λιγουρη πασοκτζη

    απ τα δανεια βγαλμενη
    της ΕΟΚ τα ιερα
    και σαν πρωτα ταισμενη
    χαιρε ω χαιρε γκλαμουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;
    ___________________________________
    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;
    __________________________________
    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _____________________// πασοκο ζώα ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κορυφαίος, σύγχρονος, γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας, σε βαρυσήμαντο άρθρο του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, δεν εκθειάζει, απλά την απόπειρα του Γ. Παπανδρέου να προκαλέσει Δημοψήφισμα του ελληνικού λαού για το μέλλον του στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, αλλά προχωράει πιο βαθιά, χαρακτηρίζοντας την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ως προσπάθεια αποκατάστασης της αξιοπρέπειας της Δημοκρατίας !

    Τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα του άρθρου, σε ελεύθερη μετάφραση, έχουν ως εξής :

    Οι πρωταγωνιστές στη σκηνή της κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, που σπαρταρούν πιασμένοι. από το 2008, στα αγκίστρια της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας, εξοργίστηκαν που κάποιος προσπάθησε να ξεσκεπάσει τους, τάχα, σκληρούς αγώνες τους.

    Ο Παπανδρέου τρομοκράτησε μεν, αλλά κατάφερε, τελικά, να καταδείξει, πως το κεντρικό ζήτημα δεν είναι οι ατέρμονες διαπραγματεύσεις μεταξύ ευρωκρατών και τραπεζιτών, αλλά η αποφασιστική και καθοριστική συμμετοχή στις εξελίξεις, των θιγόμενων, δηλαδή, των λαών !

    Ο ελληνικός λαός είχε και έχει κάθε δικαίωμα να βγει έξω από το δίλημμα "πανούκλα ή χολέρα" και ν΄ αποφανθεί, έστω και εκ των υστέρων, για μιαν απώλεια κυριαρχίας, κάτι που έχει επέλθει με τις επιταγές της τρόϊκας. Δεν είναι μόνο ζήτημα Δημοκρατίας, αλλά και αξιοπρέπειας !...

    Μόλις διαφάνηκε πως η κυβέρνηση Παπανδρέου πέφτει, το Ευρώ ανέκαμψε και τα χρηματιστήρια ανέβηκαν. Αποκαλύφθηκε, έτσι, "το κυνικό νόημα του ελληνικού δράματος" : αυτό που βολεύει τις αγορές είναι η λιγότερη Δημοκρατία !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κορυφαίος, σύγχρονος, γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας, σε βαρυσήμαντο άρθρο του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, δεν εκθειάζει, απλά την απόπειρα του Γ. Παπανδρέου να προκαλέσει Δημοψήφισμα του ελληνικού λαού για το μέλλον του στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, αλλά προχωράει πιο βαθιά, χαρακτηρίζοντας την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ως προσπάθεια αποκατάστασης της αξιοπρέπειας της Δημοκρατίας !

    Τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα του άρθρου, σε ελεύθερη μετάφραση, έχουν ως εξής :

    Οι πρωταγωνιστές στη σκηνή της κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, που σπαρταρούν πιασμένοι. από το 2008, στα αγκίστρια της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας, εξοργίστηκαν που κάποιος προσπάθησε να ξεσκεπάσει τους, τάχα, σκληρούς αγώνες τους.

    Ο Παπανδρέου τρομοκράτησε μεν, αλλά κατάφερε, τελικά, να καταδείξει, πως το κεντρικό ζήτημα δεν είναι οι ατέρμονες διαπραγματεύσεις μεταξύ ευρωκρατών και τραπεζιτών, αλλά η αποφασιστική και καθοριστική συμμετοχή στις εξελίξεις, των θιγόμενων, δηλαδή, των λαών !

    Ο ελληνικός λαός είχε και έχει κάθε δικαίωμα να βγει έξω από το δίλημμα "πανούκλα ή χολέρα" και ν΄ αποφανθεί, έστω και εκ των υστέρων, για μιαν απώλεια κυριαρχίας, κάτι που έχει επέλθει με τις επιταγές της τρόϊκας. Δεν είναι μόνο ζήτημα Δημοκρατίας, αλλά και αξιοπρέπειας !...

    Μόλις διαφάνηκε πως η κυβέρνηση Παπανδρέου πέφτει, το Ευρώ ανέκαμψε και τα χρηματιστήρια ανέβηκαν. Αποκαλύφθηκε, έτσι, "το κυνικό νόημα του ελληνικού δράματος" : αυτό που βολεύει τις αγορές είναι η λιγότερη Δημοκρατία !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζων, που είσαι μανάρι μου?
    Τώρα που κάνεις πιάτσα?
    Μετακόμισες από τη Ρηγίλης στη Συγγρού?
    Γιατί θέλω να έρθω από κει, να σου κάνω ένα καλό... κοκό από πίσω...,
    δεξιά παλιοαδερφάρα ξεσκισμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;
    ___________________________________
    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;
    __________________________________
    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _____________________// πασοκο ζώα ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..η πραγματικότητα - ΘΑΥΜΑΣΕ !-
    ΠΑΣΟΚ, μαλάκα!
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......
    μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση