GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χαριστική βολή...

Κοτζαμπάσηδες και νταβατζήδες « πυροβόλησαν » στο παρά πέντε της αποκάλυψης των τραπεζικών λογαριασμών τους στην Ελβετία. Η ιστορία είναι ...

Κοτζαμπάσηδες και νταβατζήδες «πυροβόλησαν» στο παρά πέντε της αποκάλυψης των τραπεζικών λογαριασμών τους στην Ελβετία.
Η ιστορία είναι διδακτική. Πριν από περίπου ένα μήνα, στο Βερολίνο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών, γυρίζοντας το βλέμμα του προς τον αντίστοιχο πρόεδρο του ελληνικού ΣΕΒ, είπε αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι Έλληνες. Διερωτήθηκε για τον βαθμό πατριωτισμού των επιχειρηματιών στην Ελλάδα, όταν, αντί να...
επενδύουν στη χώρα τους και στη χειρότερη περίπτωση να διατηρούν τα χρήματά τους σε ελληνικές τράπεζες, αυτοί εξάγουν τα κεφάλαιά τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού. Οι παρόντες Έλληνες επιχειρηματίες έκαναν πως δεν άκουσαν.
Εδώ και περίπου δέκα ημέρες, έγινε γνωστό πως η Ελλάδα και η Ελβετία βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της διακρατικής συμφωνίας, η οποία προβλέπει την άρση του τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να φορολογηθούν τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί στις ελβετικές τράπεζες από Έλληνες ιδιώτες. Η Ελλάδα δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να μιμηθεί το παράδειγμα των Η.Π.Α. και της Γερμανίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι κυβερνήσεις των δύο χωρών κατάφεραν να εντοπίσουν τους λογαριασμούς των πολιτών τους, ώστε και να φορολογηθούν αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό να επαναπατριστούν.
Γιατί, όμως, τα λέμε όλα αυτά. Ένα παλιό αγωνιστικό τραγούδι αρχίζει με τον στίχο «Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά.». Πολλά χρόνια μετά, φαίνεται πως το τραγούδι αυτό είναι εξαιρετικά επίκαιρο.
Η zougla.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα, τις τελευταίες εβδομάδες για την ακρίβεια, πριν και μετά τη δημοσιοποίηση της επερχόμενης συμφωνίας Ελλάδος - Ελβετίας, πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, οι οποίοι δημόσια κραδαίνουν τη σπάθη του πατριωτισμού, ανέξοδα βέβαια, εξήγαγαν στο εξωτερικό τα χρήματά τους με ρυθμό 150 εκατ. ευρώ την εβδομάδα. Συγκεκριμένος επιχειρηματίας, πασίγνωστος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με πολυσχιδή επιχειρηματική δραστηριότητα, έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει και να διαμορφώνει καταστάσεις.
Πολύ πρόσφατα, δύο από αυτούς τους επιχειρηματίες, με δραστηριότητες από τα καράβια έως τις εκδόσεις και από τον τραπεζικό τομέα έως τη. διύλιση του καπιταλιστικού κώνωπα, συναντήθηκαν. Στο μενού συμπεριλαμβάνονταν η ανάλυση περί της πολιτικής συγκυρίας, ο εντοπισμός του «εχθρικού στόχου» και στη συνέχεια ο εκμηδενισμός του. Με λίγα λόγια ,οι δύο αυτοί επιχειρηματίες συναποφάσισαν τον πολιτικό θάνατο εκείνου ο οποίος τόλμησε να απειλήσει το απυρόβλητο των τραπεζικών καταθέσεών τους.
Οι δύο αυτοί επιχειρηματίες, όπως επισημάνθηκε, διαθέτουν τη δυνατότητα άσκησης επιρροής στην κοινή γνώμη και άρα στα πολιτικά υποσυστήματα. Μετά τη συνάντηση, δρομολογήθηκε η διαδικασία «αποκαθήλωσης».
Πριν από μία εβδομάδα, ακόμη και οι αναλυτές σε διατεταγμένη υπηρεσία αναγκάστηκαν να ομολογήσουν πώς άρχισε δειλά δειλά ο πόλεμος μεταξύ Πολιτικής και Τραπεζιτών. Δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς, αφού στον πυρήνα των αποφάσεων της 26ης-27ης Οκτωβρίου εμπεριέχεται η κήρυξη αυτού του πολέμου. Με διακριτικότητα πάντα και με κομψή ορολογία, το Βερολίνο επί της ουσίας αποφάσισε να προχωρήσει στις πρώτες αψιμαχίες σε επίπεδο εμπροσθοφυλακής. Στην επόμενη φάση, η επίθεση θα αφορά στη φορολογία των χρηματιστηριακών συναλλαγών.
Ο πόλεμος αυτός στην Ελλάδα αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες, αφού η αντιπαλότητα ενισχύεται και από το «κούρεμα» της αξίας των ελληνικών ομολόγων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε, οι Έλληνες τραπεζίτες κατ' έθιμον κατάφερναν με μία ελάχιστη μετοχική συμμετοχή να απολαμβάνουν τους πλήρους ελέγχους των τραπεζικών ιδρυμάτων, ελέω διαπλοκής.
Οι δύο συνδαιτυμόνες έλαβαν τις αποφάσεις τους. Η κοινή γνώμη δεν εντόπισε αμέσως την αλλαγή. Το Μαξίμου, όμως, την αντελήφθη αμέσως. Οι καταγγελίες του πρωθυπουργού στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου ήταν αόριστες μεν, ακριβείς δε. Οι αναφορές σε «κανάλια που χρηματοδοτούνται από τράπεζες χωρίς να πληρούν τα κριτήρια» δεν ήταν απλώς προειδοποιητικές βολές. Οι δύο επιχειρηματίες εκ των πραγμάτων και εκ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους αντιπροσωπεύουν όλη την γκάμα των συμφερόντων που θίγονται άμεσα από τη νέα πραγματικότητα σε περίοδο πολυεπίπεδης κρίσης.
Για του μυημένους, ωστόσο, η αλλαγή ήταν εντυπωσιακά ανιχνεύσιμη από τις πρώτες μάλιστα κουβέντες των εκπροσώπων των δύο επιχειρηματιών στον γυάλινο κόσμο του πολιτικού θεάματος. Άναρθρες πολεμικές κραυγές, γυάλινα βλέμματα, ιαχές και στο τέλος... κατάρες, με την ευχή να καταπέσει στο πυρ το εξώτερον ο εχθρός.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η κατάσταση εξελίχθηκε σε παραληρηματική, εν όψει της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Διαπιστώθηκε ταύτιση ακόμη και στους τίτλους των πρωτοσέλιδων. Στην πολιτική, κυρίως δε την πολιτική που ασκεί ο θεσμικός υπόκοσμος αυτής της χώρας, αυτή η ταύτιση αποκαλείται... συντονισμός ενεργειών.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το εάν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών γνώριζε λεπτομέρειες από την εξυφαινόμενη ίντριγκα, όταν αναρωτιόταν για τον βαθμό πατριωτισμού της ελίτ των Ελλήνων επιχειρηματιών. Το μόνον σίγουρο είναι πως με τις τελευταίες εξελίξεις θα αναρωτιέται για το πώς κατάφεραν εν μία νυκτί δύο επιχειρηματίες με προφανή
αντιπαλότητα να δρομολογήσουν μία τόσο περίπλοκη εκστρατεία, υψώνοντας μάλιστα μία αποτελεσματική. αντένα εκπομπής... μεγάλης εμβέλειας.

10 σχόλια

  1. Οι κοτζαμπάσηδες και οι άλλοι προφανώς έβαλαν την ιδέα στο μυαλό του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα. Όχι Μάκη μου, μόνος του το έφαγε το κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Μην ξαναπατήσεις εδώ!».

    Είναι κομψή η έκφραση αν πει κανείς ότι η Αγγέλα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί «έστειλαν τελεσίγραφο στον Γιώργο Παπανδρέου σε αυστηρό και κατηγορηματικό ύφος» -σε εκείνη τη δραματική συνάντηση στις Κάννες- ακόμη κι αν το περιεχόμενό του συνοψιζόταν στις λέξεις «παραιτήσου τώρα».

    Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη σύσκεψη της Πέμπτης δείχνουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίστηκε ως persona non grata από τους ισχυρούς της Ευρώπης και άκουσε από τα χείλη της Γερμανίδας καγκελαρίου λέξεις, που ακούγοντάς τες, πραγματικά, θα έπρεπε να εύχεται να ανοίξει η γη να τον καταπιεί…

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μέρκελ είπε κοιτάζοντας στα μάτια τον κ. Παπανδρέου ότι η πρότασή του για το δημοψήφισμα είναι «σκ…ά»! Χρησιμοποίησε τη γερμανική λέξη «σάισε» (scheisse) και κατά τις ίδιες πηγές, οι «υψηλοί» συμμετέχοντες του είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ «και μην ξαναπατήσεις εδώ»! Ωστόσο, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έδειξε να… ιδρώνει το αφτί του, ούτε να αισθάνεται τουλάχιστον αμήχανα, που κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να οδηγήσει τη χώρα του στο τελευταίο σκαλοπάτι εξευτελισμού κι ένα βήμα πριν από την έξοδο από το ευρώ.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν εξεπλάγη με όσα προσβλητικά άκουσε αλλά… εξεπλάγη μόνο με την έκπληξη όλων των υπολοίπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα απανωτά «χαστούκια» για την Ελλάδα με την ανεύθυνη και επικίνδυνη απόφαση του κ. Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα για την κύρωση της δανειακής σύμβασης μόλις είχαν αρχίσει. Στην κοινή δήλωσή τους Μέρκελ- Σαρκοζί διεμήνυσαν με σαφήνεια ότι «παγώνει» η εκταμίευση της 6ης δόσης κι ότι το ερώτημα για το δημοψήφισμα μπορεί να είναι μόνο το εάν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στο ευρώ ή όχι:«Θέλουμε να βοηθήσουμε τη Ελλάδα, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει μονομερής απόφαση, γι’ αυτό και η 6η δόση θα δοθεί μόνο εάν τηρηθεί και εφαρμοστεί το σύνολο των αποφάσεων που ελήφθησαν την 27η Οκτωβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μέρκελ, η οποία είπε πως «ουσιαστικά το δημοψήφισμα, το οποίο πρέπει να γίνει το δυνατόν νωρίτερα, θα καταδείξει εάν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη. Θέλουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα του ευρώ», κατέληξε η Γερμανίδα καγκελάριος.

    Ο Γάλλος πρόεδρος, κ. Σαρκοζί, έστειλε το δικό του αυστηρό μήνυμα: «Βρισκόμαστε σε μεγάλη αστάθεια. Θέλουμε οι Ελληνες φίλοι μας να είναι μαζί μας, αλλά υπάρχει ένα πλαίσιο κανόνων για τη σταθερότητα της ευρωζώνης και του ευρώ, το οποίο κανείς δεν πρέπει να παραβεί. Δεν ζητήσαμε τίποτε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θέλουμε όμως να γνωρίζουμε πού πηγαίνουν τα χρήματα του Γερμανού, του Γάλλου, του Ευρωπαίου πολίτη».

    Αναμφισβήτητα, ο Ελληνας πρωθυπουργός όχι μόνο πέρασε δύσκολες ώρες στις Κάννες και δέχθηκε εντονότατες πιέσεις αλλά οι «ισχυροί» Ευρωπαίοι ηγέτες, ουσιαστικά, του απαγόρευσαν νέα έξοδό του από τη χώρα με την ιδιότητα του πρωθυπουργού. Ηταν θέμα λίγων λεπτών να αρχίσει να καταρρέει ο χάρτινος πύργος που είχε «χτίσει» ο κ. Παπανδρέου από την Τετάρτη, παραμονή της αναχώρησής του για τις Κάννες. Οτι δηλαδή συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του και θα παραστεί στους G20 ως προσκεκλημένος: η αλήθεια ήταν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες τον έσυραν για να δώσει εξηγήσεις, απομόνωσαν την Ελλάδα από τη σύγκληση της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., αφού την έθεσαν εκτός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η ελληνική αντιπροσωπία όσο και οι Ελληνες δημοσιογράφοι αντιμετώπισαν στις Κάννες κλίμα απομόνωσης, ενδεικτικό των διαθέσεων των εταίρων. Την ίδια στιγμή, μια νέα πληροφορία έλεγε ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λανγκάρντ ζήτησε από τον Ελληνα πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

    Κι ενώ οι Ελληνες πολίτες παρακολουθούσαν σαστισμένοι τις καταιγιστικές εξελίξεις με τους Μέρκελ-Σαρκοζί να δείχνουν την πόρτα της εξόδου της χώρας από το ευρώ, ο Γιώργος Παπανδρέου από τον… προθάλαμο της Συνόδου έδινε νέο ρεσιτάλ ανευθυνότητας εξηγώντας το σκεπτικό του για την απόφαση του δημοψηφίσματος…

    Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: Ο κ. Παπανδρέου συνέχισε να βρίσκεται «στον κόσμο του» παρά το γεγονός ότι είχε απέναντί του τον Ευάγγελο Βενιζέλο και κορυφαίους υπουργούς. Αλλα συμφωνήθηκαν στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, άλλα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Με συγκεκριμένες δεσμεύσεις υπέκλεψε την ψήφο εμπιστοσύνης και με «λάιτ» φράσεις, όπως «δεν είμαι δεμένος με τις καρέκλες, είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να προχωρήσει μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας», έσυρε την Ελλάδα σε ένα νέο εφιάλτη. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, με πείσμα δεν έλεγε το ρήμα «παραιτούμαι», θέλοντας να μετατρέψει την προσωπική του πολιτική «καταστροφή» σε εθνική συντριβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ μιλουσε για τα εξαπτερυγα του μνημονιου(Ντορα+Καρατζαφερης) και πηγε ο ξεφτιλας και υπεγραψε τα παντα. Ψευτης και υποκριτης περι επαναδιαπραγματευσης. Ουστ ξεφτιλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=wTxNMegc8MM&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Παπανδρέου ΤΕΛΟΣ .
    ______________________________________________
    Καταεξευτελισμένος υποχρεώθηκε να παραδώσει την εξουσία.

    Πάμε για τα άλλα… τώρα.
    Όχι απλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά τώρα αρχίζουν όλα….

    Άν δείτε τον Σαμαρά να υπογράφει αυτά που φαντάζονται…, τότε να “πέσουμε όλοι στα πατώματα….” Όχι όμως με την ιδέα ότι μπορεί να συμβεί, να βάζουμε πλερέζες…

    Μην προδικάζετε απολύτως τίποτα.

    Γιατί πάντα πρέπει να αναγνωρίζουμε στρατηγικές και τακτικές υψηλού επιπέδου μόνο στους άλλους?

    Ο Σαμαράς τί είναι ?
    Ο αφελής πολιτικός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και τον σύρει ο ένας και ο άλλος ?

    Δηλ. άντεξε μέχρι τώρα και ξαφνικά υπέκυψε στα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά???

    Τελικά, μερικοί σχολιαστές μιλάνε για προπαγάνδα απίστευτου βαθμού, αλλά μάλλον
    δεν αντιλαμβάνονται πόσο οι ίδιοι επηρεάζονται απ΄αυτή.

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ:
    Η θετικότερη εξέλιξη είναι οι εκλογές που θα γίνουν.
    Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον λαό μας να καθορίσει την πορεία του.

    Μέχρι τις 19 Φεβρουρίου θα δούμε ξεκάθαρα και τις προθέσεις και τις πράξεις του Σαμαρά.
    Αν φανεί συνεπής με αυτά που μέχρι τώρα μας έλεγε τότε θα πρέπει να τον επιβραβεύσουμε και με την ψήφο μας. Αν δεν φανεί συνεπής, υπάρχουν και άλλα κόμματα.

    Γι αυτό λοιπόν μην γκρινιάζετε όσοι γκρινιάζετε.
    Θα μας δωθεί η ευκαιρία να αποδώσουμε δικαιοσύνη μέσα από τους θεσμούς του πολιτεύματος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΣΙΡΑΚΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.
    ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ - ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Παπανδρέου ΤΕΛΟΣ .
    ______________________________________________
    Καταεξευτελισμένος υποχρεώθηκε να παραδώσει την εξουσία.

    Πάμε για τα άλλα… τώρα.
    Όχι απλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά τώρα αρχίζουν όλα….


    ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ.. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - PRESS

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ...ΟΥΡΛΙΑΞΕΙΣ
    ΟΣΟ ΘΕΣ....

    ΠΛΕΟΝ - ΠΙΑ
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
    Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Κ Α
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ..ΕΙΣΑΙ ΛΗΓΜΕΝΟΣ
    ΓΡΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ.

    ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΛΕΙΩΜΕΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕ ΛΑγΕ.........
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση