GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Frankfurter Allgemeine: Κι όμως, ο Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει...

Από το tvxs.gr Την έκπληξη της εκφράζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung για την επιμονή του αρχηγού της ΝΔ να κυβερνή...

Από το tvxs.gr

Την έκπληξη της εκφράζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung για την επιμονή του αρχηγού της ΝΔ να κυβερνήσει την Ελλάδα! Πολλοί Έλληνες και όχι μόνον αυτοί απορούν, γιατί κάποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα σε τέτοιες περιόδους. Επίσης και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες διερωτώνται, τι θα πρέπει να αναμένουν οι Ευρωπαίοι από έναν Πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η ανταπόκριση της γερμανικής εφημερίδας από την Αθήνα αναφέρεται στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά και στις φιλοδοξίες του να...
κυβερνήσει τη χώρα.
Ο ανταποκριτής επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι τα κεντρικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται σε μια λεωφόρο, η οποία οδηγεί από το κέντρο της Αθήνας προς τον Πειραιά, σε μια περιοχή, η οποία δε χαρακτηρίζεται όμορφη, δεδομένου ότι περιστοιχίζεται από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, βιοτεχνίες και μπαράκια.
Δεν είναι λοιπόν να απορεί κάποιος για το γεγονός ότι ο Σαμαράς θέλει να φύγει από εκεί, αναφέρει ο Martens, επισημαίνοντας ότι στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, ως Πρωθυπουργός της Χώρας.
Ωστόσο πολλοί Έλληνες και όχι μόνον αυτοί απορούν, γιατί κάποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα σε τέτοιες περιόδους. Επίσης και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες διερωτώνται, τι θα πρέπει να αναμένουν οι Ευρωπαίοι από έναν Πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η ανταπόκριση αναφέρεται επίσης στη μέχρι τώρα πορεία του Σαμαρά, ως αρχηγού του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι ο Σαμαράς έγινε γνωστός στην κρίση για την αρνητική στάση που κράτησε σε πολλά ζητήματα, από το Μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε τον Μάϊο του 2010 μέχρι και σήμερα.
Πραγματικά, επισημαίνει ο δημοσιογράφος, η Νέα Δημοκρατία από τότε που πήγε στην αντιπολίτευση, αναδείχθηκε μόνο ως κόμμα του μπλοκαρίσματος. Παρόλα αυτά ο Σαμαράς επιδιώκει να κερδίσει την εύνοια των ψηφοφόρων και να αλλοιώσει τη σημερινή πραγματικότητα.
Διατείνεται ότι με αυτόν ως Πρωθυπουργό η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση δεν θα είναι καν επώδυνη και υπόσχεται ότι θα απαγορεύσει την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο.
Μπορεί βέβαια το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας να περιέχει μερικές προτάσεις, οι οποίες να χαρακτηρίζονται αξιοπρόσεκτες από ειδικούς σε οικονομικά θέματα, όμως παραμένουν τολμηρές και στερούνται χρηματοδότησης, λόγω οικονομικής κρίσης. Κατά την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματός του ο Σαμαράς υποσχέθηκε την ‘επανεκκίνηση’ της ελληνικής οικονομίας, όταν θα έρθει στην εξουσία.
Ο ίδιος έχει σπουδάσει οικονομικά στο Κολέγιο του Amherst και στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Ίσως ο Σαμαράς να κληθεί σύντομα να αποδείξει, εάν έχει μάθει κάτι από τις σπουδές του, το οποίο να μπορεί να λειτουργήσει λειτουργεί εκτός ενός Πανεπιστημίου, καταλήγει το δημοσίευμα.

19 σχόλια

  1. Ζούμε το τέλος των κοινωνικών παροχών. Πλέον όποιος δεν πληρώνει, δεν έχει ρεύμα, νερό, τροφή, θέρμανση, υγεία ή εκπαίδευση. Σαν καλός κτηνοτρόφος το καθεστώς ξέρει πότε πρέπει να ταΐζει τα ζώα του και πότε όχι . Η εποχή των παχιών αγελάδων τελείωσε.

    Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα και δεν πρέπει να χαρίσουμε τίποτα σε κανέναν. Να μην πληρώσουμε τίποτα, να πάρουμε πίσω όσα μας κλέβουν, να κάνουμε επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού και να σπάσουμε τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στα νοσοκομεία. Δεν είμαστε ζώα να μας ταΐζουν όποτε θέλουν και άμα δεν θέλουν να μας αφήνουν να πεθάνουμε. Να καταλάβουμε τις εφορίες. Να οργανωθούμε ανά γειτονιά, περιοχή ή πολυκατοικία και να περιφρουρήσουμε την ανυπακοή μας. Να δημιουργήσουμε κοινωνικά ιατρεία, λαϊκά συσσίτια και αγροτικές κολλεκτίβες. Να οργανώσουμε την επιβίωση μας.

    Να οργανώσουμε γενική απεργία διαρκείας.

    Να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε το σάπιο παρελθόν και να αρχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα την Βάσω Παπανδρέου στην ομιλία της στην βουλή που αναφέρθηκε σε κάποιες εκτιμήσεις της που της επεσήμανε προνοητικά παλιότερα και δεν τις είδαν οι σπουδαίοι κυβερνώντες, ο Θεός να σε προστατεύει από την αρρωστημένη τους αρπαχτεί των κυβερνώντων . Ρε τομάρια ατιμώρητα, σας είπε η γυναίκα να εξετασθούν όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί στα τελευταία δέκα χρόνια τους που βρέθηκαν στην Πολιτική, τι είχαν όταν ξεκίνησαν και τι έχουν τώρα και δεν το πράξατε ξεκολιάρηδες , κλέφτες , ΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΟΛΥ. ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ. ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΨΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΜΙΣΟΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΨΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ . Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεηλάτησαν τον τόπο οι πολιτικάντηδες, πλούτισαν Τσοχαντσόπουλοι και άλλοι και ο κόσμος έμεινε απένταρος και δεν βρέθηκε ένας να απαιτήσει να γυρίσουν τα κλεμμένα στα συρτάρια του κράτους. Είμαστε άξιοι του εαυτού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράκληση να αναρτηθεί
    Ρε αφιλότιμοι πολιτικάντηδες που υπερχρεώσατε κλέφτες τον τόπο και κάνετε το κουνέλι . Ρε σηφουνάκη, διάβασε ρε καραγκιόζη τι σου λέει η κ. Παναγιωταρέα ρε μασκαρά στο PRESS.GR. Χρωστάει ο πεθερός σου και η γυναίκα σου 600 εκατομμύρια και κάνετε το κουνέλι ρε κατακάθια . Μα πως θα βρεθούν λεφτά να πάρεις την βουλευτική σου αποζημίωση που δεν είναι λίγη και τα εξτρά, που πηγαίνεις στην βουλή , που τρως όλο το φαγητό σου, που συμμετέχεις σε επιτροπές που στην συνέχεια τα πορίσματα τα πετάτε και δεν τα κρατάτε να σφουγγίσετε το κόλο σας μετά το χέσιμο, ρε μασκαράδες. Μου ήρθε σήμερα ρε καραγκιόζη η ειδική εισφορά να πληρώσω για να γεμίσουν τα συρτάρια του κράτους για να πληρωθούν οι 300 μασκαράδες , μια πλειάδα συμβούλους που έχει ο κάθε υπουργός και της πουτάνας το μουνί. Ο πετσάλνικος έδωσε λεφτά από τις κρατήσεις των συντάξεων των 350 ευρώ να φτιαχτεί το καταφύγιο, ο άλλος ένα σωρό λεφτά να φτιάξει το γραφείο του. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ. Θέλετε να διπλασιάσω την έκτακτη εισφορά μήπως και δεν φθάνουν για να πληρώσετε τις συντάξεις των βουλευτών που κάθισαν στην βουλή για 4 χρόνια και χρυσοπληρώνονται . ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΦΥΓΕΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βολευτής Μερεντίνη που ως απλή υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας ξαφνικά στα 47 της χρόνια εξελέγη βουλευτής, χωρίς καμία προϊστορία, χωρίς κανέναν αγώνα, χωρίς πολιτικό λόγο (πόσο μάλλον σκέψη!!!) - ως αλεξιπτωτίστρια του εκσυγχρονισμού και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την κουμπαριά της με τον Κώστα σιμήτη τον αρχιερέα τις αρπαχτείς.
    σιμήτη ο κ. Καστανίδης είπε τι έκανες και πήρε ο μαντέλης και ο τσουκάτος λεφτά από την σήμενς που λέει ότι τα έδωσε στο ταμείο της παράταξης που κατέστρεψε την χώρα, μα η παράταξη που καταδίκασε έναν ΛΑΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΓΥΦΤΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΑΥΤΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ, Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΟΓΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ; ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΜΡΙ ΠΟΤΕ, ΚΛΕΦΤΕΣ ;
    Η Μερεντίτη που πληρώνεται αδρά για να περιφέρεται στα καφενεία της Βουλής και να ευτελίζει ακόμα και συνάδελφους της που τόλμησαν να μιλήσουν για βουλευτικά προνόμια και που με... ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΙΚΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΨΕΥΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΧΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΥΘΙΚΕ ΑΦΝΩΝΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΜΙΝΕ ΤΣΙΠΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ. ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ.ΑΝ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα. Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,5 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 250 άντε 450, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας. Mην χολοσκάς. Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προφυλαξε το μυαλο σου
    τα καναλια λενε ψεματα
    οι μεγαλυτεροι ψευτες:μεγκα,σκαι
    οι καθηγηταδες λενε ψεματα.
    οι μεγαλυτεροι ψευτες:στουρναρας,χαρδουβελης,χριστοδουλακης
    οι τραπεζιτες λενε ψεμματα.
    οι μεγαλυτεροι ψευτες:σαλλας,γεννηματας,προβοπουλος,κωστοπουλος.
    οι δημοσιογραφοι λενε ψεμματα.
    οι μεγαλυτεροι ψευτες:πρετεντερης,τρεμη,παπαδημητριου,κωνστας,κοσιωνη
    οι πολιτικοι λενε ψεμματα.
    τους μεγαλυτερους ψευτες ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαμαρας πορδυπουργος ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΑΚΑ 5.02
    Ξυπνήστε μαλάκες , βλαμμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ και εσει κορόιδο 5.02. Υποφέρουμε από την αφραγκία και οι μισόχαζοι κυβερνώντες μας χρησιμοποιούν να πλουτίσουν. Ξυπνήστε βλάκες, ναι βλάκα και εσύ που κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να σου μείνει ένα φράγκο και οι λιγοστοί πλουτίζουν πίσω από τις πλάτες μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατσελη-μπαρουφακης-παναγιωτακοπουλος=πασοκοδολωμα για αριστερους χανους.
    λοβερδος-διαμαντοπουλου-ραγκουσης=πασοκοδολωμα για δεξιους χανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΡΤ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

    ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε τα οικονομικά του κόμματός του δεν μπορεί να διαχειριστεί ο Αντωνάκης, θέλει να μηδενίσει το έλλειμμα της Ελλάδος σε 1 χρόνο, χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετα την Κυριακη που θα γινει οτι γινει πιστευω να παει σε εκλογες και να τις κερδισει ο Αντωνης. Επισης πιστευω και μετα την νικη του να κρατησει την υποσχεση του
    -Για συνολικη επαναδιαπραγμματευση
    -Για επιστροφη των χαμενων χρηματων
    -Για καταργηση ολων των νομων που
    περασαν στην βουλη και που
    καταδικαζει σημερα ο Σαμαρας
    -Την επαναπροσληψη ολων των
    συμβασιουχων που απομακρυνθησαν
    -Την καταργηση του ασφαλιστικου
    νομου
    -Για αμεση πωληση και αξιοποιηση
    της δημοσιας περιουσιας ασχετα με
    τις τιμες της αγορας και του
    χρηματιστηριου
    -Την αμεση μειωση ΦΠΑ,ΦΟΡΩΝ
    επιχειρησεων αλλα και φυσικων
    προσωπων οχι μονο των ισχυρων
    φιλων???
    Κυριως ομως την αμεση απομακρυνση της Τροικας και ειδικα του ΔΝΤ!!!
    Και τελος την τηρηση της θεσης του οτι δεν θα συνεργαστει με το Πασοκ οποιοδηποτε και αν ειναι το αποτελεσμα των εκλογων.
    Δεν ξερω αν του εβαλα δυσκολα του ανθρωπου αλλα πρεπει να ξερει τι περιμενουμε απο αυτον, οχι τουφεκιες μονο στον αερα!! Αλλο μειγμα μην το ξεχναμε και κυριως αυτοι να μην το ξεχασουν, θα τους το θυμιζουμε καθε λεπτο. Λες να κανει οτι κανει και ο Πορτογαλος? μπα δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτα μπορει να τα κανει 5.46 εαν γινει πρωθυπουργος της ΔΡΑΧΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής στους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν!Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν με STAGE;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την ΕλλάδαΠαραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στους Αριστεροδεξιούληδες και στις Παραφυάδες της κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ________________________________________

    η ψηφος του/της ΚΑΘΕ πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..
    Kourdistiri ...


    +
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριοι είσθε άξιοι της τύχης σας.

    Με μία κίνηση ΜΑΤ [σκάκι] η Κυβέρνηση του ΓΑΠ, απεδείθη ότι είναι ανώτερη των περιστάσεων.

    Και το σπουδαιότερον? ότι τα ΜΜΕ συνέβαλον κατά πολύ,ίσως.. ηθελημένα, ίσως..απο άγνοια, που εις αυτό στηρίζεται το πασοκ, στην άγνοια του Ελληνικού λαού.

    1. Η Κα Παπανδρέου και μερικοί άλλοι βουλευτές του πασοκ ,κατηγόρησαν το κόμμα τους,ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο είπαν ότι δεν θα το ξανακάνουν ,έτσι, για να μη χάσουν τους ψηφοφόρους και να πιστοποιήσαν, ότι, ακόμη μία φορά κοροϊδεύουν το λαό τους.

    2.Η συγκέντρωση ήταν Πανελλαδική.Τα περισσότερα,όμως ,κανάλλια διατυμπάνιζαν όλην την ώρα κάποιο -παμε-,[ένα κανάλλι,το σκαϊ , ο ανταποκριτής απο κάποια πλατεία ,που απο τη ...μεγάλη χαρά είχε καταπιεί τη γλάσσα του,είπε τη λέξη --παμε--πέντε φορές σε 12 δευτερόλεπτα]
    τι είναι , τέλος πάντων αύτό το-- πάμε-- , είναι ανώτερο από τον Ελληνικό λαό ?
    που ειρηνικά και συνειδητά προσήλθε στην μεγάλη αυτή συγκέντρωση? και που οι Κύριοι
    καναλλάρχες και τα φερέφωνά τους ηγνόησαν και υποτίμησαν την προσέλευσή του.
    Η πληροφορία μας είναι ,ότι,το-- παμε-- συνεργάζεται με το πασοκ,διότι πως εξηγείται το γεγονός ,που η Αστυνομία ,απλά,
    τους παρακολουθούσε όταν τους έδωσε το δικαίωμα να διώξουν τους κουκουλοφόρους ?

    Αυτό είναι πασιφανές χωρίς αμφιβολία.

    Ελληνικέ λαέ σε έφαγε η...πέμπτη φάλαγγα. Εσύ θα μείνεις στην Ελλάδα ,αλλά ο Γαπ θα είναι στις ΗΠΑ η στον Καναδά και θα λέει εις υγείαν των κορόϊδων . Και... είσθε κορόϊδα, αφού
    έχετε έναν Πρωθυπουργό που σας προδίδει κάθε ημέρα και όταν ευρίσκεται στο εξωτερικό,
    ποτέ μα ποτέ ,δεν λέει έναν καλό λόγο για την Ελλάδα όλο την συκοφαντεί.

    Να το χαίρεσθε !!!!!

    Εισθε ολοι, μα ολοι καλοπερασάκηδες.

    Σας χαιρετώ και ελπίζω να..... ξυπνήσετε

    Dr Ken

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση