GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας...

Από το  e-aftodioikisi.gr Τα 12 από τα 25 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, καθώς τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν αυτοδίκαια...

Από το e-aftodioikisi.gr

Τα 12 από τα 25 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, καθώς τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν αυτοδίκαια οι 13 περιφερειάρχες, εξέλεξε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών.
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε έξι έδρες, η ΝΔ 4 και από μια το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ.
ΠΑΣΟΚ: Α. Παπατόλιας-Θεσσαλία (106 ψήφοι), Β. Αργύρης-Ήπειρος (105), Γ. Παπαϊορδανίδης-Δυτ. Μακεδονία (102, Γ. Πασχαλίδης-Κεντρική Μακεδονία (102), Τ....
Χειβιδόπουλος-Πελοπόννησος (91) και Στ. Χρήστου-Αττική (68).
ΝΔ: Γ. Παυλίδης-Ανατολική Μακεδονία Θράκη (68), Ν. Σφελινιώτης-Κεντρική Μακεδονία (58), Π. Βογιατζής-Βόρειο Αιγαίο (56) και Γρ. Ζαφειρόπουλος-Αττική (54).
ΚΚΕ: Ν. Καραθανασόπουλος (15)
ΔΗΜΑΡ: ο Ν. Γαλανός-Αττική (8)
Το 25μελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ συγκαλείται εντός πέντε ημερών από την εκλογή του και με μυστικές ψηφοφορίες εκλέγει ξεχωριστά το προεδρείο του, δηλαδή τον πρόεδρο, τον Α' αντιπρόεδρο, τον Β' αντιπρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και τον ταμία.

6 σχόλια

  1. Πασόκοι

    χασίσι - GΑ ΜΗ ΣΙ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ....χώμα +
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΕΙΝΑΙ και ε μ έ να ΤΗ...μαϊμου ΠΑΣΟΚ.



    Η καλύτερη Τ Ε Λ Ι Κ Η καντάφια λυντσαρισμένη
    ΛΥΣΗ _________________ σερνάμενη και δεμένη σε καρότσα
    datsun πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε συνδικαλίζονται και οι περιφερειάρχες τώρα;

    Οι αφοί Ψωμιάδη πού εκλέχτηκαν;

    Σε ποιά όργανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΙΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Το μεγάλο πλιάτσικο των Γερμανών κατακτητών.
    _____________________________________
    Οι ομοιότητες με την σημερινή κατοχή
    από τους ομοϊδεάτες Νεοταξίτες του ΠΑssΟΚ-
    Δ.Ν.Τ είναι συγκλονιστικές!
    __________________________________


    Το Ράιχ είχε πάρει τη μερίδα του λέοντος από τη λεία κι έδινε πίσω λιγότερα από τους Ιταλούς.

    Αυτή ήταν η λογική συνέπεια της πολιτικής που στόχευε στο να χρησιμοποιηθούν οι πόροι της κατεχόμενης Ευρώπης για να προφυλαχθεί η Κυρίαρχη Φυλή από τις στερήσεις του πολέμου.

    Το χειμώνα του 1941-42, ενώ στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν από την πείνα, το επίπεδο της κατανάλωσης τροφίμων στο Ράιχ παρέμεινε ουσιαστικά το ίδιο όπως ήταν και πριν από τον πόλεμο.



    ΒΟΟΕΙΔΕΣ...πασοκ


    ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

    ΚΟΜΜΕΝΟ ΦΕΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟ..ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.


    Ο//ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ σύντροφος ...
    Ο ΚΑΝΤΑΪΦΙ
    ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ...ζώαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ομάδα Δράση 17 Νοέμβρη η παρακρατική εγκληματική συμμορία επιτέλους αποκαλύφτηκε !!!! στον ΛΑΟ ήλθε μέσον τον προσφάτων γεγονότων το παρακράτος είναι SSΠασοκ Παπ-τσηςς Χρυσο-δεις Παν-καλος Κακλα-μανης και αλλοι!!! τους χρησιμοποιούν ανάλογα όπως και η Αστυνομία.ο Λαος τους έχει Κατηγορήσει Δημοσίως αλλά ο κομματικός φανατισμός τους έχει Όλους Τυφλωμένους Γνωρίζουν αρκετοί και κάνουν μούγκα.
    Εχουν Ξεφτιληση την Χωρα και τον Λαο ειναι Χειροτερη και απο την ΚΟΣΑ ΝΟΣΤΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. _____________________________
    Η Kourdistiri είπε...
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ ..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...

    Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του δικτάτορα σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου στην πόλη Μισράτα, ενώ από τις πληγές του καταδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

    Το πτώμα του Καντάφι παραμένει γεμάτο αίματα, φοράει μόνο ένα ζευγάρι στρατιωτικά παντελόνια και έχει πεταχτεί σε ένα φτηνό στρώμα, έχοντας γίνει μία φρικιαστική «τουριστική ατραξιόν» και ένα μακάβριο σύμβολο της βίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα Λιβύη και με το νέο καθεστώς.

    Εκατοντάδες Λίβυων πολιτών σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα, με ένα φρουρό να επιτρέπει μικρές ομάδες Λίβυων να μπαίνουν σταδιακά στο δωμάτιο. Ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

    Ο Καντάφι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε στα πρώτα λεπτά μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, όταν ανακαλύφθηκε να κρύβεται σε έναν αγωγό αποχέτευσης στην Σύρτη.

    Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

    Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου.

    Τη μοίρα του πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Μουτασίμ. Σε σκηνές ενός βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Μουτασίμ καπνίζει ένα τσιγάρο φαινομενικά ήρεμος, αλλά κάποιος φαίνεται ότι τον σκότωσε λίγο μετά τη σύλληψή του.

    Η σορός του επιδεικνύεται σε άλλον καταψύκτη στην Μιζράτα, προκαλώντας και πάλι την παρέμβαση της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

    Εκλέχθηκε καθηγήτρια Βυζαντινού Πολιτισμού παρανόμως και παρατύπως χωρίς να έχει διδάξει ούτε μια ώρα σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα και χωρίς να έχει επιβλέψει μια διδακτορική διατριβή, όπως επιβάλλει ο νόμος. Μάλιστα δεν δίστασε να εμπλακεί σε ποινικές διαμάχες ακόμη και με φοιτητές της! Κι όμως η κα Ελένη Σαράντη υπέβαλε υποψηφιότητα για το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προφανώς γιατί έχει τις πλάτες του διαβόητου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Παπαθεοδώρου γνωστού για τις κορώνες του υπέρ της δήθεν αυτοτέλειας των πανεπιστημίων και τον καιροσκοπισμό των απόψεών του με μόνο στόχο την κατάχρηση της καρέκλας του Πρύτανη! Η κα Σαράντη τυγχάνει πλήρους ασυλίας και προστασίας από τον Πρύτανη, παρά το γεγονός ότι έχει εξοργίσει όλα τα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχει εξαιτίας της επιθετικής, υπεροπτικής και προκλητικής της συμπεριφοράς. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω κυρία προκαλεί, επιδιώκοντας παρ' αξίαν υψηλές θέσεις επειδή έχει ισχυρούς προστάτες στον κομματικό και πανεπιστημιακό χώρο, όπως τον Υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Λοβέρδο και τον πασίγνωστο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ κ. Καπελέρη. Τώρα λοιπόν η κα Σαράντη εκμεταλλεύεται αυτές τις γνωριμίες για να κάνει καριέρα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μια που δεν το πέτυχε αυτό στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Τέτοια δημόσια πανεπιστήμια κάποιοι προσπαθούν να στήσουν στην Πελοπόννησο! Οι ψηφοφόροι όμως σίγουρα δεν θα τους αφήσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση