GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση της Κατσέλη μετά τη διαγραφή της...

Δήλωση Λούκας Τ. Κατσέλη Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Από τη δική μου τη μεριά θέλω να δηλώσω ότι ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ και έχω στηρίξει μ...

Δήλωση Λούκας Τ. Κατσέλη
Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Από τη δική μου τη μεριά θέλω να δηλώσω ότι ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ και έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις την κυβέρνηση.
Για μένα όμως, θέματα αρχών και συνέπειας, ιδιαίτερα για ζητήματα που έχω...
 προσωπικά χειριστεί και γνωρίζω, είναι αδιαπραγμάτευτα.
Για αυτό δεν μπορώ να συναινέσω στην αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους.

26 σχόλια

  1. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ________________________________________

    η ψηφος του/της ΚΑΘΕ πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..
    παπατζή
    με την οικογενειακή σύφιλη..


    +
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής στους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν!Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν με STAGE;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την ΕλλάδαΠαραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στους Αριστεροδεξιούληδες και στις Παραφυάδες της κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι μαλακες;
    μα τι λεω,το 45%...
    οι αριστοι,οι λαμπροτεροι,
    τα λαμογια του λοβερδου,της διαμαντως,της κατσελως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΚΟΛΦ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κινήσεις εντυπωσιασμού, αρχίδια εμπριμέ και πούτσες κλαρωτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οποιος συμμετειχε στην εκστρατεια κατα της εργασιας,οποιος ψηφισε μνημονια και μεσοπροθεσμα,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πειτε μου γλυκες μαλακιουλες για τις συντεχνιες,τους φωτοπουλους,τους κοπριτες...

    με μια πασοκομαλακια ξεχνιεμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρόμπα έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν λίγο στη Βουλή ο Μ. Κεφαλογιάννης:

    Δεν ζητάει το ΔΝΤ την αλλαγή
    του αρ. 37!!!

    Μετά την κατάθεση των επιστολών που έστειλαν ΓΑΠ και Μπένυ στο ΔΝΤ αποκάλυψε ότι

    1. Στην επιστολή λένε ότι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ το πολυνομοσχέδιο αποδεικνύοντας πόσο πρόβατα θεωρούν τους ΠΑΣΟΚους βουλευτές και πόσο στημένες είναι οι αντιδράσεις κάτι τύπων σαν τη Κατσέλη και τη Βάσω και το σημαντικότερο

    2. Στις επιστολές δεν κάνουν κουβέντα για το άρθρο 37, που σημαίνει ότι το ΔΝΤ δεν έχει ζητήσει τροποποίησή του και η αλλαγή του οφείλεται στο μαζοχισμό των δύο που συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ω σοφε ελληνικε λαε
    που εδωσες 45% στο πασοκ
    που εδωσες 40% στη νδ
    που ακους προσεκτικα τη ντορα,το λοβερδο,τη διαμαντω

    ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ!
    ΘΡΙΑΜΒΟΣ!
    ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!
    ΘΡΙΑΜΒΟΣ!

    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ,ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ________________________________________
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!!

    η ψηφος του/της ΚΑΘΕ πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..

    παπατζή
    με την οικογενειακή σύφιλη..


    +
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβω σου Κυρία Κατσέλη. Με αυτούς τους πρόστυχους δεν πάει μπροστά ο τόπος. Θέλουμε αξιοπρεπείς ανθρώπους στην βουλή, εκεί που καθορίζετε η τύχη του τόπου μας. Τον βενιζέλο τον ξέρουμε από τον νόμο να πρωστατεύωνται οι απατεώνες στην διαχείρηση των οικονομικών του κράτους. Από μασκαράδες τι να περιμένεις , έχουμε τις επιφυλάψεις μας για τους μόνους που θέλουνε να πέρασουνε τα καθίκια. Μπράβω σου κ. Κατσέλη .ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπραβο στην ΚΑΤΣΕΛΗ ΟΙ υπολοιποι κρεμαλες οσο για τον ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ηταν στον αγνωστο στρατιωτη κανοντας τον αγνωστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο σου Κυρία Κατσέλη. Με αυτούς τους πρόστυχους δεν πάει μπροστά ο τόπος. Θέλουμε αξιοπρεπείς ανθρώπους στην βουλή, εκεί που καθορίζετε η τύχη του τόπου μας. Τον βενιζέλο τον ξέρουμε από τον νόμο του να προστατεύονται οι απατεώνες στην διαχείριση των οικονομικών του κράτους. Από μασκαράδες τι να περιμένεις , έχουμε τις επιφυλάξεις μας για τους νόμους που θέλουνε να περάσουν τα καθίκια. Μπράβο σου κ. Κατσέλη .ΜΠΡΑΒO ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο κυρία Κατσέλη είσαι ο άνθρωπος που αναζητούσαμε μόνο μήν κάνεις καμιά βλακεία να παραιτηθείς απο βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΙΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΟΥΚΑ , ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ .

    ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ , ΣΕ ΥΒΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΒΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΚΟΛΧΟΖ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κρεμάλες στους γαλαζοπράσινους φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με 35 δις έλλειμμα (ήτοι 15,4 του ΑΕΠ), 54 δις πρωτογενείς δαπάνες και δημόσιο χρέος 300 δις, το 2009, όχι θα καταρρεύσει η χώρα, όχι θα βγει από τη ζώνη του ευρώ, όχι θα γυρίσει στη δραχμή, αλλά στα τάλαντα (τάρταρα) θα γυρίσει…

    Γα... το μπουχέσα της Ραφήνας σας, γ..ώ, και το Σαχλαμαρά μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η Kourdistiri είπε...


    ΧΑΣΙΣΙ - GΑ ΜΗ ΣΙ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ....χώμα +
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΕΙΝΑΙ και ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ...μαϊμου ΠΑΣΟΚ


    Η καλύτερη Τ Ε Λ Ι Κ Η καντάφια
    ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση