Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

30 Οκτωβρίου 2011

Η φυγή Παπούλια θυμίζει την φυγή του Ντε Γκωλ από το Παρίσι τον Μάη του 1968.‏..

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
Πολιτευτή Πασοκ
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Τα διαχρονικά ΟΧΙ των λαών... και οι εξεγέρσεις και οι επαναστάσεις των πολιτών.
Το «ΟΧΙ» του 1940 το ΟΧΙ του 1968 και το «ΟΧΙ» του 2011… Εκλογές εντός του 2012
-Στις 28 Οκτώβρη 1940, οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον ξένο φασισμό με την «λόγχη τους» επάνω στα βουνά. "Στο εξής δεν θα λέγεται ότι οι 'Ελληνες επολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες επολέμησαν σαν ΄Ελληνες." Eφημερίδα "Guardian".
Στις 28 Οκτώβρη 2011 οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον σύγχρονο φασισμό της κ. Μέρκελ τον νέο «παγγερμανισμό», την δικτατορία των «νεο-φεουδο-τραπεζιτών» και το «κούρεμα» της εθνικής κυριαρχίας και το σάπιο πολιτικό σύστημα! Είναι αργά για δάκρυα πλέον, πρέπει να...
 γίνει ριζική αλλαγή προσώπων και θεσμών. Η φυγή Παπούλια από Θεσσαλονίκη, θυμίζει την φυγή του Γάλλου Προέδρου Ντε Γκωλ από το Παρίσι στα γεγονότα του Μάη του 1968.
Στις 30 Μαΐου 1068, είπαν το ΟΧΙ στο Παρίσι, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, στους δρόμους του Παρισιού, φωνάζοντας "Αντίο, Ντε Γκωλ! Ο Πρόεδρος αναγκάστηκε να φύγει από το Παρίσι. "Ενώ η κυβέρνηση έμοιαζε να είναι υπό κατάρρευση, ο Σαρλ Ντε Γκωλ επέλεξε να μην πει το αντίο, ωστόσο αναγκάστηκε να κρυφτεί και υπήρχε έτοιμο σχέδιο για τη φυγάδευσή του από τη χώρα. Αφού εξασφάλισε ότι διέθετε υπολογίσιμο αριθμό στρατιωτικών μονάδων για να τον καλύψουν, βγήκε την επόμενη ημέρα στο ραδιόφωνο -καθώς η Εθνική Τηλεόραση βρισκόταν σε απεργία- και ανήγγειλε τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης και εκλογές που θα γίνονταν στις 23 Ιουνίου, όπου και τις κέρδισε, αλλά οι αλλαγές ήρθαν.
Ο Μάης του 1968 και ο Οκτώβρης 2011 ήταν επανάσταση. Τι είναι επανάσταση; Ο Τρότσκι εξηγούσε ότι επανάσταση είναι μια διαδικασία κατά την οποία οι άντρες και οι γυναίκες που στην καθημερινότητά τους ήταν απαθείς, γίνονται τα πιο μαχητικά στοιχεία της κοινωνίας και αισθάνονται ότι παίρνουν την μοίρα τους στα χέρια τους. Αυτό ακριβώς είναι η επανάσταση. Αυτό ακριβώς συνέβη και το Μάη του '68 στην Γαλλία σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Το ίδιο συνέβη στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2011 έως τις 28 Οκτώβρη 2011 και έπεται συνέχεια..
Το σύγχρονο ΟΧΙ του 2011: ΟΧΙ στην νεοφασίστρια κ. Μέρκελ και στο σάπιο πολιτικό σύστημα!
Πάλι οι ίδιοι πολιτικοί του παρελθόντος, που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια, περιφέρονται στα πουλημένα ΜΜΕ, όπου πληρώνουν τηλεοπτικό χρόνο για την εμφάνισή τους, να ξαναπούν τα τετριμμένα και να «τσακωθούν δήθεν» σε στημένους διαλόγους, που το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, έχει ήδη απορρίψει! Οι πολιτικοί του παρελθόντος κρύβονται από τον κόσμο που τους ψήφισε και έχουν πάθει μια ψυχολογική «ιδεοληψία», ότι ο κόσμος υπάρχει μόνο για να τους ψηφίζει, ότι «άλλοι φταίνε» και δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει διάσταση κομματικής βάσης και κορυφής σε όλα τα κόμματα.
Η σύγχρονη εξέγερση των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, ακόμα και αν υποκινείτο μερικώς από ακροδεξιά στοιχεία, δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει το όλο πολιτικό σύστημα και πρέπει να γίνει ανασχηματισμός στο Αμύνης, Προστασίας Πολίτη, Εργασίας, Παιδείας κλπ… Ο Υπουργός και Βουλευτής κρυπτόμενος δε ν είναι πλέον Βουλευτής, αφού έχει χάσει τη λαϊκή στήριξη!
Το ΟΧΙ της 28 Οκτωβρίου 2011 ενάντια στο σημερινό πολιτικό σύστημα από τους ανοργάνωτους πολίτες, ήταν ηχηρό και εμφανίζεται η Κυβέρνηση δεν ελέγχει πολλές πόλεις! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έπρεπε να φύγει από την θέση του, γιατί έτσι δείχνει ότι δεν ελέγχει όλη την επικράτεια, ενώ σε πολλές πόλεις νέοι αγνοί πολιτικοί, στρατιωτικοί και πολίτες ανέβηκαν στα βάθρα, δείχνοντας την ανάγκη για μια νέα σελίδα για τον τόπο. Διεφθαρμένε ανίκανε πολιτικέ, υπουργέ, εισαγγελέα, δικαστή, υπεύθυνε, τραπεζικέ ήρθε η ώρα της παραίτησής σου, αύριο θα είναι αργά για σένα, φύγε τώρα!
Πολλοί πολιτικοί από όλα τα κόμματα και Υπουργοί, πιστεύουν ότι η οργή του κόσμου δεν τους αφορά, ενώ θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί! Πιθανά τα υπάρχοντα κόμματα δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες με την ανακύκλωση των ίδιων αποτυχημένων προσώπων. Η πληρωμένη τηλεόραση και η χειραγώγηση των πολιτών δεν λειτουργεί πλέον γιατί οι πολίτες έχουν ήδη ένα υψηλό γνωστικό επίπεδο και δεν χειραγωγούνται.
Η ταπείνωση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο θέλει μια νέα διέξοδο ανύψωσης του ηθικού και πολιτικής ανανέωσης. Ό κ. Παπανδρέου ενώ ευαγγελίστηκε αλλαγή προσώπων, γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές και έβαλε σε θέσεις άτομα πολιτικά ανίκανα, πορνίδια, γκέι έως φαιδρά. Το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την εθνική ανύψωση αν δεν προέρχεται από τα έντιμα πολιτικά στελέχη, τα οποία είναι παραγκωνισμένα σκοπίμως σε όλα τα κόμματα, γατί έχουν επικρατήσει οι διακομματικές συμμορίες ανικάνων, φαιδρων, απατεώνων, μοιραία θα προέλθει από τον στρατό που όλοι απευχόμαστε, ή από τα υπόγεια των υπηρεσιών ή από το δικτατορικό τραπεζικό σύστημα!
Ανασχηματισμός εσωτερική κάθαρση σε όλα τα κόμματα, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της δικαιοσύνης, επαναπατρισμός των κλεμμένων, φορολόγηση της πλουτοκρατίας και εκλογές μέσα στο 2012 είναι πλέον τα απαραίτητα στοιχεία εκτόνωσης της πολιτικής κρίσης.
Δημοσίευση σχολίου