GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγωγές ελαιόλαδου 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γερμανία...

Από το tvxs.gr Ελαιόλαδο από την Γερμανία , αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ εισήγαγε το 2010 η χώρα μας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή,...

Από το tvxs.gr
Ελαιόλαδο από την Γερμανία, αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ εισήγαγε το 2010 η χώρα μας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Γονιωτάκης, μέλος της ΓΕΣΑΣΕ εκτίμησε πως το ελαιόλαδο που εισήχθη ενδεχομένως να είναι ελληνικό.
Συμπλήρωσε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ελαιόλαδο καθώς, όπως επισήμανε, έχει εγκαταλειφθεί εν μέρει η παραγωγή λόγω των χαμηλών τιμών. Ως αποτέλεσμα, σημείωσε, είναι η...
χώρα να κάνει εισαγωγές ακόμα και από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία που εν διαθέτει ούτε ένα ελαιόδεντρο.
Την ίδια ώρα, έκθεση του εμπορικού γραφείου της χώρας στην Κίνα διαπιστώνει ότι υπάρχουν συνεχείς και αυξανόμενες ανάγκες για εξαγωγές ελληνικού ελαιόλαδου.

2 σχόλια

  1. .


    Δεν ξέρω τι κομπίνες μπορεί να κρύβονται πίσω από την έλλειψη λαδιού που αναφέρετε, αλλά εκείνο που ξέρω είναι πως τεράστιες ποσότητες λαδιού της Μεσσηνίας δεν πουλιούνται λόγω της χαμηλής τους τιμής (2-2.20 το κιλό) και βρίσκονται αποθηκευμένες από τους παραγωγούς!!!!
    Εγώ προσωπικά αγόρασα από παραγωγό της Μεσσηνίας 4 τενεκέδες λάδι ακριβά?! με 60 ευρώ/τενεκέ! Τα supermarkets το πουλούν περισσότερο από 80 ευρώ.
    Απλά η νομοθεσία ευνοεί τους μεσάζοντες που έχουν μεγαλύτερο κέρδος από το εισαγόμενο και το υπουργείο δεν κάνει τίποτε γιατί όλοι τα παίρνουν.
    Αλλά μη μας κοροιδεύετε ότι δεν υπάρχει λάδι στην Ελλάδα!!!!!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ντρίμπλα στο ΔΝΤ από Κύπρο με ρώσικο δάνειο 2,5 δις ευρώ" _______

    - ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ . ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Η ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΝΤ.

    - Μπράβο, χίλια μπράβο στη Κύπρο!
    Κάνουν το αυτονόητο, δείχνουν ότι υπάρχει πάντοτε και ο άλλος, ο σωστός δρόμος, υπάρχουν και εθνικές κυβερνήσεις !
    Υπάρχουν και Έλληνες πολιτικοί με εθνικά κριτήρια στη λήψη σημαντικών αποφάσεων!
    Τι έχει να πει γι' αυτό το γκρουπούσκουλο που μας κυβερνά;;;; Τι έχει να πει αυτό το πράγμα που κρύβεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και παριστάνει τον πρωθυπουργό ;;;
    Ας πανηγυρίσει άλλη μιά φορά για τη κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα και μετά ας πάρει το πρώτο διαθέσιμο ελικόπτερο please.

    - εχουν......ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    - Ο δικός μας ο μ@λ@κας, ο «λεφτά υπάρχουν», όταν οι Ρώσοι του τα 'διναν, όταν είχε κανονιστεί μέσω διπλωματικών επαφών να πάρει δάνειο, πήγε στην Ρωσία και αντί να ζητήσει βοήθεια, τους μιλούσε για «πράσινη ανάπτυξη» και τέτοιες μ@λ@κίες.

    Αλλά βλέπεις, οι εντολές που είχε ήταν να «βάλει» το ΔΝΤ στην Ευρώπη, και για να γίνει αυτό έπρεπε να παραδώσει την χώρα μας σε αυτό άνευ όρων, όπως και έγινε

    Να τον χαιρόμαστε τον προδότη +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση