GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτούνται από το ΠΑΣΟΚ και καταγγέλλουν...

ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ Σύντροφε Γραμματέ...

ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΣΟΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

Σύντροφε Γραμματέα Νομαρχιακής Βόρειας Αττικής
Σβήστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για ουσιαστική συζήτηση στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβρη, που θα αφορά την πορεία του ΠΑΣΟΚ κατά το τελευταίο έτος και ιδιαίτερα μπροστά στην τεράστια κρίση που περνάει η πατρίδα. Nιώθουμε ότι δεν έχει πλέον νόημα να δίνουμε με την συμμετοχή μας άλλοθι σε μια προαποφασισμένη πορεία. Αποφάσεις που λαμβάνονται από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και μια κλειστή ομάδα συμβούλων του, χωρίς την συμμετοχή της Κ.Ο. ή του Εθνικού Συμβουλίου, των Νομαρχιακών ή των Οργανώσεων Βάσης. Αντί για Συνέδριο όπως επιβάλει το καταστατικό, διοργανώνεται άλλη μια φιέστα (Συνδιάσκεψη την λέμε πάλι) όπου θα...
μας ανακοινωθούν οι ειλημμένες αποφάσεις αυτής της μικρής κλειστής ομάδας.
Καμία εξήγηση για την πλήρη ανατροπή του προεκλογικού προγράμματος του 2009. Καμία λαϊκή εντολή δεν δόθηκε για Μνημόνια. Μπροστά στο δίλλημα «χρεοκοπία ή μνημόνιο» με την ψυχή στο στόμα επιλέξαμε το μνημόνιο, για να πάμε μετά από ένα χρόνο στο δίλημμα «χρεοκοπία ή μεσοπρόθεσμο» και να καταλήξουμε στην νίκη του Ιουλίου η οποία πάλι μας οδήγησε σε ένα ανελέητο σφαγιασμό των μεσαίων και λαϊκών εισοδημάτων, δηλαδή των κοινωνικών μας αναφορών. Συκοφαντήθηκαν οι εργαζόμενοι, οι συνδικαλιστές ( το λεγόμενο «βαθύ ΠΑΣΟΚ» που προσκυνούσαν όμως οι προύχοντες του κόμματος – λαϊκιστές ή εκσυγχρονιστές- προεκλογικά, προκειμένου να αρπάξουν την εξουσία! ) συκοφαντήθηκαν το κοινωνικό κράτος, το δημόσιο σχολείο, το δημόσιο νοσοκομείο, ο δημόσιος υπάλληλος, όποιος τέλος πάντων τόλμησε να ψελλίσει την αντίρρηση του. Διαγράφτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες βουλευτές (η συμμετοχική δημοκρατία στο μεγαλείο της! ) έφυγαν στελέχη από το Εθνικό Συμβούλιο, περιθωριοποιούνται οι οργανώσεις και κανένας δεν συζητάει και δεν συνεδριάζει εκτός και αν πρόκειται για προκατ διαδικασίες εξπρές για «πέρασμα της γραμμής».
Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν το θέλουμε. Δεν αγωνιστήκαμε τόσα χρόνια για αυτό το ΠΑΣΟΚ. Αυτό το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ των λαϊκών αγώνων. Δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ που πάλεψε για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, για ανακατομή του πλούτου, για τις κοινωνικές και εργασιακές κατακτήσεις της δεκαετίας του ‘ 80 και του ’90. Για μια εθνικά περήφανη Ελλάδα που δεν θα δειλιάζει να πει τα αυτονόητα, όπως είναι η αναγνώριση των ΑΟΖ. Δεν είναι ΠΑΣΟΚ όσοι μιλάνε για απολύσεις δημοσίων υπάλληλων και οι οποίοι για να χρυσώσουν το χάπι, πανηγυρίζουν τώρα ότι πέτυχαν « την εφεδρεία της εργασιακής αποστρατείας »…. Είπαμε να δώσουμε τον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας αλλά εδώ ούτε σωτηρία έχουμε, ούτε φως στο τούνελ βλέπουμε. Αντίθετα βλέπουμε ότι κλέβουν τον μισθό και την σύνταξη του λαού την ίδια στιγμή που η ελίτ της χώρας μένει αμέριμνα ήσυχη στην ευδαιμονία της ( τους επιτρέψανε να βγάλουν και τα δις τους στο εξωτερικό μην και πάθουν καμιά λαχτάρα οι πατριώτες!!!!! ).
Είναι τραγικό να οδηγείται αυτό το ιστορικό κίνημα σε μια καρικατούρα νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που πέφτει πάνω στις λαϊκές τάξεις και που όλοι άναυδοι ζούμε. Και δεν έφταναν όλα αυτά θα πρέπει να γίνει και η πανηγυρική φιέστα της Συνδιάσκεψης για να αποτελέσουμε το ανθρώπινο ντεκόρ του αρχηγού, που θα επιβεβαιώνει με το χειροκρότημα μας και τυπικά την μαγική μεταμόρφωση ενός κινήματος σε απολογητή των πιο σκληρών δεξιών πολιτικών, στο όνομα πάντα της σωτηρίας της πατρίδας που δυστυχώς όμως, ούτε αυτή σώνεται ενώ την ίδια στιγμή όλοι εμείς χάνουμε την ψυχή μας και τα τελευταία κοινωνικά αποθέματα μας.
Επειδή δεν θέλαμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας να είμαστε οι άβουλοι χειροκροτητές αποφάσεων που πάρθηκαν για μας χωρίς εμάς και να αποτελέσουμε με αυτό τον τρόπο απλά το άλλοθι αυτών των δεξιών πολιτικών, παραιτούμαστε από μέλη της Νομαρχιακής Βόρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ την οποία υπηρετήσαμε με ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια και αποχωρούμε από το κόμμα.
Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα πάμε να κουρνιάξουμε στον καναπέ μας και να μοιρολογήσουμε για το φιάσκο που οδηγείται το ιστορικό κίνημα που τόσα χρόνια υπηρετήσαμε. Θα είμαστε και εμείς παρόντες όπως πολλοί άλλοι στους κοινωνικούς, λαϊκούς και δημοκρατικούς αγώνες για μια καλύτερη και δικαιότερη πατρίδα με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Ο αγώνας συνεχίζεται.
ΑΘΗΝΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
Τα μέλη της
Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21 σχόλια

  1. Τί λέτε ρε, παραιτηθήκατε από το ΠΑΣΟΚ;
    Και τώρα τί θα γίνουμε χωρίς εσάς;
    Πάει καταστράφηκε η ελπίδα χωρίς τους πανελληνίως άγνωστους, που πάσχουν για δημοσιότητα. Οι ασήμαντοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΤΕ ? ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? ΕΚΕΙΝΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ? ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΞΕΝΗ "ΚΑΤΟΧΗ" ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν είναι αργά!!! έστω και τώρα μπορείτε να αντισταθείτε απέναντι σε αυτόν το ξεπουλημένο ανικανο και καλοπερασάκια πρωθυπουργό όπου αυτος και το κομμα σας σφαγιάσε την μεσαία, μικρομεσαία τάξη και τα εργατικά κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας με τον πιο ειδεχθή τρόπο στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας.
    Ειναι ένα μασονικό κάθαρμα που τους μόνους που ακούει είναι οι μασονοτοκογλύφοι και η αλητοελιτ της παγκοσμιοποίησης.
    Κουβαλάτε μεγάλη εύθυνη για το τερας που κάνατε αρχηγό σας για να καταστρέψει την χώρα.
    Αυτός ήταν ο στοχος του και για αυτό τον λόγο τον είχαν εκκολαπτόμενο τόσα χρόνια όλοι αυτοί που αισχροκερδίσαν και αισχροκερδούν πάνω στο πτώμα της Ελλάδος.
    Εσείς πρώτοι πρέπει να σύρετε αυτό το κάθαρμα στην δικαιοσύνη και πρώτοι να ζητησετε την παραδειγματική τιμωρία του μαζί με όλη την τσογλανοπαρέα που τον συνοδεύει.
    Όλα τα άλλα είναι του κωλου τα εννιάμερα.

    Ο πρωθυποργός των διακοπών των ταξιδιών της ξεφτίλας της πείνας της καταστροφής πρέπει να δικαστεί το κοπροσκυλο για ολα τα δεινά που έφερε στην χώρα ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ!!!

    Κατηγορούσε τους προηγούμενους ότι μέσα σε 5,5 χρόνια α΄υξησε το χρεος της χώρας κατα 90 δις πληρώνοντας τα βραχυπρόθεσμα δάνεια και τους τόκους του απατεώνα Σημίτη και αυτός μέσα σε 2χρόνια έφθασε το χρέος στα 360 δις!!! χωρις καμία ελπίδα και με μία ολική καταστροφή στην χώρα.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπανδρέου τι απεγινε ρε σύντροφοι;

    Που χαθηκε αυτό το παιδί;

    Αν τον δεί κανένας, πέστε του να αφήσει για λίγο το κανό και να πιάσει κανένα σκουπόξυλο.

    Ο Βαγγέλας,

    που τον όρισε παρα-πρωθυπουργό, μας ξέσκισε στις δικηγοριές.

    Παλι φορολογεί αυτούς που κανονικά φορολογούνται και αφήνεις άβρεχους,

    με ενα 300αράκι τους ελ. επαγγελματίες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, φαρμακοποιούς.

    Ολο τον καλό κόσμο,

    τους ψηφοφόρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πιο "αναίμακτη" μεταπολεμικά χούντα που επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ σε χώρα είναι αυτό που ζούμε στην χώρα μας.
    Το αναίμακτη το έβαλα εντός εισαγωγικών γιατί το αίμα ρέει πλέον ασταμάτητα στην κοινωνία πανηγυρίζοντας για συγχωνέυσεις τραστ λυκανθρωπων και βρυκολάκων όταν ενα μεγάλο μέρος του λαού τρέφεται από τα σάπια των λαικων και τα σκουπίδια και κοιμάτε στα πάρκα και τα παγκάκια.
    Το ΠΑΣΟΚ του "λαου" είναι ΜΚΟ των τοκογλυφων έτσι κατάντησε αυτό το κόμμα.
    Το περίεργο είναι ότι ακόμα υπάρχουν ανθρωποι βαμπιρ που πιστεύουν σε αυτό το μεγαλειώδες ΨΕΜΜΑ.
    Το αιμα τελείωσε δεν υπάρχει άλλο να ρουφήξετε τώρα θα ρουφηξουμε εμείς το δικό σας αιμα κανιβαλισμό θέλατε; θα τον έχετε!!! Ανθρωποφαγία ξεπεσμό και ξεφτιλα θέλατε; αυτό θα εισπράξετε όλοι εσείς που ακόμα ξεστομίζετε αυτη την βρισιά που λέγεται ΠΑΣΟΚ.
    Αυτό το κάθαρμα όσο και να αποφεύγει τις εκλογές δεν θα την γλυτώσει ουτε σε ταρατσες ουτε σε υπόγεια θα συλληφθεί το κτήνος δεν θα περάσει έτσι. Θα πληρώσει οσο και αν νομίζει ότι θα την βγάλει καθαρή και αυτός και όλος ο συρφετός που κουβαλάει μαζί του όλο το σκουπιδαριο ολα τα κολοπαιδα του κερατά,τα μπάσταρδα της παγκοσμιοποίησης και του δοσιλογισμού.
    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!! Αυτός έλοιωνε κάτω απο τον ήλιο των νησιών μας και εμείς βράζαμε στο ζουμι μας μέσα σε 4 τοίχους βριζοντας και βλαστημώντας τον καταραμένο.
    Αυτός ο βρωμιάρης ο λίγδας ο ξεφτίλας που έχετε αρχηγό και σήμερα τα βάλατε μαζί του είναι γιατι τα χαλασατε στην μοιρασιά εσείς είσασταν οι αβανταδόροι που τον βγάλατε στην εξουσία και εσείς πρεπει πρώτα να το ξεσκίσετε τον άθλιο ψεύτη.
    Τα πολλά λόγια είναιο φτώχεια ΠΡΑΞΕΙΣ ΡΕ ΠΡΑΞΕΙΣ από εδώ και πέρα μόνοι ΠΡΑΞΕΙΣ μετράνε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά-σιγά φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ τα συνδικαλιστικά αποβράσματα και οι βολεμένοι κηφήνες που διαπιστώνουν ότι ξεβολεύονται. Φτάνει πια η πασοκική καμαρίλα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα. Άντε να ξεβρωμίσουμε από τα συντηρητικά και οπισθοδρομικά στοιχεία για να πάμε ένα βήμα μπροστά. Στο νέο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν θέση οι παλιοί βρωμιάρηδες, ας το πάρουν χαμπάρι επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
    ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
    ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ
    ΠΕΜΠΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΞΕΠΕΣΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΆΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΝ ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ.
    ΕΒΔΟΜΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.
    ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΕΡΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πω βρε παιδιά . Είπα να δακρύσω αλλα μας εχετε στεγνώσει τόσο που δεν βγαίνει ούτε δάκρυ. Ειναι βλέπεις και αυτή η ανιδιοτέλεια για την οποια ειναι πασίγνωστοι ολοι στο ΠΑΣΟΚ. Λίγο σάλιο μάζεψα. Τι λέτε , να σας φτύσω ή θα το περάσετε για βροχή Αυγουστιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα εσείς είστε το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" των διορισμών και του βολέματος που τόσα χρόνια τρώγατε και πίνατε με την επίδειξη της πράσινης κάρτας τα βαλατε με το εκσυγχρονιστικοληστρικό ΠΑΣΟΚ των νέων καθαρμάτων;

    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΘΟΥΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ Η ΠΙΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΖΩΑ!!!

    ΦΑΓΑΤΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΞΕΧΥΛΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
    ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΕΣ ΜΕ ΚΩΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ.
    ΛΟΥΓΚΡΕΣ.

    ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα τους αναλύσει...
    Γιατί είναι η Ελλάδα , στη 2η θέση, με τους ευτυχέστερους πολίτες της Ευρώπης !

    Δεν είναι δυνατόν!
    Στη 2η θέση στον κατάλογο με τους ευτυχέστερους πολίτες της Ευρώπης καταλαμβάνουν οι Έλληνες, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "Foundation for Future Studies".

    Kι όμως!
    Ευτυχέστεροι όλων των πολιτών από 13 χώρες της Ευρώπης είναι οι Δανοί , μετά εμείς , στη συνέχεια οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και μόλις 11οι οι Γερμανοί, πιο πίσω και από τους Τούρκους.
    Τι να σχολιάσεις ;
    Αυτά γίνονταν μόνο στο σήριαλ με τον Μπέζο. Θα τη πιστέψουμε την έρευνα αυτή, μόνο αν μας πουν ποιοι Έλληνες ρωτήθηκαν κι αν έγινε μέσα στη Βουλή και το Μαξίμου!

    Υπάρχει περίπτωση επίσης ....
    την έρευνα να την έστησε η Μέρκελ και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει, η να την έστησε ο Βενιζέλος για να μας πει πόσο ευτυχισμένοι γίναμε που τον έχουμε υπουργό.

    Κάνουμε ακραία σενάρια, τι να πούμε άλλο;
    Μπας και είναι δάχτυλος του Πάγκαλου, που είχε δηλώσει ότι είναι ευτυχία το Μνημόνιο ;
    Μπας και είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι όλοι, αλλά είμαστε μαζόχες και θέλουμε να δείχνουμε να υποφέρουμε;

    Άκρη δεν έβγαλε το Πάμε Λουκέτο. Γι αυτό δημοσιεύει μερικά σχόλια αναγνωστών από το capital.gr όπου και διαβάσαμε την είδηση:

    - Την βάψαμε. Δεν μας σώζει τίποτα...
    - Έρευνα συστημένη για τα χέρια της Bild ή του Focus
    - Παιδια,μας πηρανε χαμπαρι οτι ειμαστε στην καρακοσμαρα μας!
    - Kαι που να δεις όταν νομιμοποιηθούν και τα ναρκωτικά!Δανία θα γίνουμε...
    - A ρε GAP !
    Στα πούπουλα μας έχεις !
    Τι "προθιπουργαρα" είσαι reeeee!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε ναι καλα τα λετε μακρια απο τους φιλελευθερους πανελληνιο νεοφιλελευθερο κινημα πρεπει να μεταονομαστει η ανεργια σπαει καθε ρεκορ ουτε για σερβιτορος δεν υπαρχει δουλεια και αυτοι επιτιθενται σε καθε ελληνικη οικογενεια που εχει απο εναν ανεργο πλεον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι στην ανωνυμία των blogs.
    ΝΑΙ στην πλαστοπροσωπεία !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ...“ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ”!

    Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ή … Γιώργος Αναγνώστου ή ποιός ξέρει με πόσα ακόμα ονόματα κυκλοφορεί….
    Ο σύγχρονος Εφιάλτης, ο άνθρωπος που με δόλιο τρόπο και ψέματα (το κλασικό πια ”λεφτά υπάρχουν”) κέρδισε τις εκλογές με τεράστια άνεση και με το λαό να βασίζεται στο λόγο και στα σηκωμένα μανίκια του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, μας προσέφερε μόνο προδοσία, χάος και συμφορά.

    Μαζί με τα ξένα αφεντικά του, με τα οποία αποδείχθηκε πως στα μουλωχτά είχανε σχεδιάσει τα πάντα και μαζί με την οικογένειά του (όπως αποκάλυψε ο Π.Καμμένος και ο …Στρως Καν!), ξεπούλησε χωρίς οίκτο και χωρίς συναίσθημα ολόκληρη την Ελλάδα στα διεθνή αρπακτικά. Διέλυσε τις ζωές μας, τίναξε στον αέρα κάθε μετριοπαθή προγραμματισμό που είχαμε ως νοικοκυριά, μας έκλεψε την ελπίδα και το χαμόγελο.

    Οδήγησε και οδηγεί καθημερινά νέους ανθρώπους στην αυτοκτονία. Πάνω απ’ όλα όμως, στερεί το αύριο από τα παιδιά μας, τα οποία καθιστά δούλους των αφεντικών του.
    Αυτός ο άνθρωπος, που υποτίθεται ότι είναι ο πρωθυπουργός, γύριζε παντού και μιλούσε για διεφθαρμένους πολίτες οδηγώντας -συνειδητά- ένα ιστορικό έθνος, στην παγκόσμια απαξίωση και χλεύη. Έδινε συνεντεύξεις στα Ευρωπαϊκά Mέσα παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Πολωνό, Σουηδό, Αμερικανό αλλά ποτέ Έλληνα. Αν τον ρωτούσαν για την εκπαίδευση, το μόνο που είχε να θυμηθεί από την ελληνική παιδεία ήταν ένας δάσκαλος που του έσπασε το δόντι….
    Παράλληλα με όλη την καμπάνια δυσφήμισης , συνέχιζε να κανονίζει την μπίζνα του φθηνού ξεπουλήματος της χώρας, σαν καλός υπάλληλος του διεθνούς μεσιτικού που τον διόρισε εδώ.
    Όσο για τις ενδεχόμενες αντιδράσεις μας, το σοφό σχέδιό τους είχε προβλέψει και αυτή την παράμετρο. Με την σημαντική βοήθεια των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στους οποίους παρέχεται καθεστώς πλήρους ασυδοσίας επιτρέποντάς τους να κυκλοφορούν ελεύθερα όπου θέλουν, να βιάζουν, να ληστεύουν και να δολοφονούν καθημερινά τους τρομοκρατημένους πια Έλληνες , αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις που ρημάζουν στο ξύλο και στα χημικά κάθε πολίτη που θα τολμήσει να αντιδράσει, δεν έχει να φοβάται και πολλά πράγματα…

    Φυσικά, η δική του ζωή είναι η ζωή που αρμόζει σε έναν Μονάρχη, ή σε έναν δικτάτορα. Καλοπέραση και πολυτελείς διακοπές κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών. Με τη συνοδεία των δεκάδων (ακόμα και εκατοντάδων ή χιλιάδων) αστυνομικών, μπορεί να αράζει από νησί σε νησί, να κολυμπάει αμέριμνος στα γαλάζια νερά σαν τουρίστας, να βάζει την κολάν βράκα και την μπαντάνα στη φαλάκρα και να καμώνεται τον ποδηλάτη και τον κωπηλάτη.

    Πέρσι έκανε διακοπές για 40 μέρες και σε 3 διαφορετικά μέρη, φέτος το ξεφτίλισε ακόμη περισσότερο σε διάρκεια ενώ ο κόσμος χανότανε και τώρα που η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη, αυτός συνεχίζει τις διακοπές του.

    Προς τι λοιπόν η πλαστοπροσωπία και τα ψεύτικα ονόματα? Για ποιό λόγο η γυναίκα του Παπακωνσταντίνου, η Ολλανδέζα (άλλο φρούτο αυτή….που απατεώνες μας ανέβαζε και ανέντιμους μας κατέβαζε σε συνεντεύξεις της, αντί να κοιτάξει να μαζέψει τις πισίνες που τις δήλωνε γούρνες ο άντρας της και τα αυθαίρετα της πεθεράς της) συμμετείχε ή οργάνωσε το ταξίδι με τα ψεύτικα ονόματα ;
    Εμείς οι απλοί και έντιμοι άνθρωποι, ξέρουμε, πως όταν κάποιος κυκλοφορεί με ψεύτικο όνομα, είτε είναι απατεώνας, είτε κάτι κρύβει.

    Όταν όμως αυτός που κυκλοφορεί με μαϊμού ονόματα είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εξηγήσεις !!
    Ποιόν φοβάται, γιατί δίνει ψεύτικα ονόματα, με πόσα ονόματα κυκλοφορεί και πάνω απ’ όλα:
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Και μετά, αυτοί οι απατεώνες, τολμάνε να μιλάνε για τα μπλογκς, να ισχυρίζονται ότι τους ενοχλεί η ανωνυμία του διαδικτύου και να απειλούν τους συντάκτες των ιστολογίων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΧΑΡΤΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ,ΒΓΑΖΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΖΑΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΚΗΣ,ΒΛΕΠΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑ , ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΝΑΤ ΤΟ ΤΙΝΑΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΕΤΑΛΕΙΑ,"ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΟΛΗΤΟΙ" ΣΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΑ ΚΙ'ΑΓΥΡΙΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ Ή ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ, ΣΚΟΡΠΑΓΑΝ, ΜΟΙΡΑΖΑΝ, ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΡΑΒΑΡΕΣ,ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑΙ Ε Σ Ε Ι Σ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ PC GAME ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ.
    ΗΡΘΕ ΟΙ ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά-σιγά φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ τα συνδικαλιστικά αποβράσματα και οι βολεμένοι κηφήνες που διαπιστώνουν ότι ξεβολεύονται. Φτάνει πια η πασοκική καμαρίλα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα. Άντε να ξεβρωμίσουμε από τα συντηρητικά και οπισθοδρομικά στοιχεία για να πάμε ένα βήμα μπροστά. Στο νέο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν θέση οι παλιοί βρωμιάρηδες, ας το πάρουν χαμπάρι επιτέλους.

    30 Αυγ 2011 10:00:00 π.μ.

    Ο μεγαλύτερος βρωμιάρης όμως εξακολουθεί να είναι πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΟΚ: Ηρωϊκός δημοσιογράφος ρίσκαρε την σωματική του ακεραιότητα για να φάει με τον Γιώργο Παπανδρέου !

    Είδηση – Βόμβα!
    Μια μεγάλη αποκάλυψη κάνει σήμερα το Armageddon, η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά και να προκαλέσει έντονα ερωτηματικά για τις σχέσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου με τα εγχώρια ΜΜΕ.

    Στις τελευταίες(;) διακοπές, λοιπόν, του Γ.Παπανδρέου στην Καλαμάτα μαζί του βρίσκονταν η γυναίκα του, Άντα, το ζεύγος Παπακωνσταντίνου, το ζεύγος Προβόπουλου αλλά και ένας μεγαλοδημοσιογράφος με τη γυναίκα του και την κόρη του…

    Ποιος είναι αυτός; Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στα εγχώρια ΜΜΕ, έχει πάρα πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας, πρώην κομ*******στής αλλά εδώ και πολλά χρόνια θιασώτης του ΠΑΣΟΚικού κατεστημένου, αυτή τη στιγμή εργάζεται σε Μεγάλο Κανάλι στου οποίου τα τηλεοπτικά παράθυρα εμφανίζεται καθημερινώς και στο οποίο έχει και εκπομπή. Επίσης, είναι και φανατικός υποστηρικτής μεγάλης αθηναϊκής ομάδας…

    Πόσο έγκριτος είναι άραγε, ένας δημοσιογράφος που ενώ μας πλασάρει κάθε μέρα την άποψη του σαν αντικειμενική, παραθερίζει με τον πρωθυπουργό της χώρας, υπουργούς αλλά και κορυφαίους τραπεζίτες; Εδώ έγκειται ένα μεγάλο θέμα δημοσιογραφικής ηθικής αλλά και ερωτηματικά για τη σχέση της κυβέρνησης με τα ΜΜΕ, τα οποία δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα…!
    ____________________________________

    ΥΓ: Στη διάρκεια των διακοπών αυτών, και ενώ η…εκλεκτή παρέα που αναφέραμε απολάμβανε τις διακοπές της, μια κυρία δεν κρατήθηκε και
    τους είπε: “Εμείς εδω πέρα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι αλλά εσείς να σηκωθείτε και να φύγετε!” ...Πως τόλμησε ;
    ____________________________________
    Εμ, καλά τωρα, ο Αρμαγεδδών άφησε πολύ λίγα για την φαντασία… ε, Τζώνυ ;
    Φαίνεται όμως ότι αυτή η εμπειρία του έμεινε αξέχαστη γιατί ο πασίγνωστος δημοσιογράφος το γύρισε στην αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΕΠΩΝΗΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
    ΚΑΤΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΚΟΛΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΖΩΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλο ένα προφητικό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ:
    Είχαν προβλέψει ότι ο Πρωθυπουργός κρύβεται και κυκλοφορεί σαν "Αναγνώστου"!!

    Όλοι θα έχετε μάθει για τις νέες διακοπές Γιωργάκη...............
    Αυτό που ενδεχομένως δεν μάθατε και είναι η απόλυτη ξεφτίλα, είναι ότι ο Πρωθυπουργός έκανε την κράτηση με άλλο όνομα, προκειμένου να κοροϊδέψει... τον εαυτόν του και τους χαχόλους που τον πιστεύουν.

    Όπως γράφει η «Ελευθεροτυπία» σήμερα, η κράτηση έγινε στο όνομα… Αναγνώστου στον ξενώνα της περιοχής.
    ____________________________________
    Να σας θυμίσω λοιπόν το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ, που είχαν προβλέψει ότι ο Πρωθυπουργός κρύβεται..σαν σήμερα πριν από ακριβώς 3 χρόνια έγραφαν:
    ΔΕΘ: ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ...
    ____________________________________
    Φυσικά
    ο Καραμανλής, όπως όλοι ξέρουν, ποτέ δεν κρύφτηκε και όπου πήγαινε, πήγαινε σαν Καραμανλής...και όχι σαν "Αναγνώστου".

    Αν-αγνώστου ;;;
    Εδώ δεν ξέρει να διαβάζει ούτε τους λόγους που του γράφουν.
    Αλλά τι λέω.... οι διάφορες λέσχες που κο λοτρίβεται μπορεί να αποδώσουν στον μεγάλο στοχαστή μέχρι και Νόμπελ Απαγγελίας.
    όχι.. όχι.. το ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    Αυτό το διεκδικεί με πάθος ο λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να σας πω ρε παιδιά,
    είστε άξιοι νεοέλληνες.
    Κλάψα κατηγορία, επίδειξη. Για ποιο πράγμα ακριβώς έχετε αγωνιστεί μόνο δεν μας λέτε.
    Μάλλον για να κατοχυρώσετε την άνοδό σας σε αξιώματα, όταν περάσετε από την νεολαία στο κόμμα.
    Και τώρα κλαίτε διότι γκρεμίζονται τα όνειρά σας, όπως και των εργατόπαιδων που παίρνουν τον δρόμο της ξενιτειάς.
    Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω μέχρι να το εμπεδώσετε: η μεταπολίτευση τελείωσε, το είπε πέρυσι ο Πάγκαλος. Χωνέψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπλα μπλα μπλα...Μια είναι η λύση.Αρνηση οποιασδήποτε εισφοράς και ΝΤΟΥΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση