GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Alpha Bank αναγνωρίζει τα Σκόπια ως ... Μακεδονία!

Από το history-of-macedonia.com Μπορεί να απαιτούμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ αναφορικά με το όνομα των Σκ...

Από το history-of-macedonia.com
Μπορεί να απαιτούμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ αναφορικά με το όνομα των Σκοπίων, αλλά δυστυχώς κάποιοι στην Ελλάδα επιμένουν να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος.
Η Alpha Bank, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα με 450 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, καθώς και θυγατρικές και υποκαταστήματα στα Βαλκάνια, στην ιστοσελίδα της αναγνωρίζει απερίφραστα τα Σκόπια ως… Μακεδονία!!
Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, η Alpha Bank έχει κιόλας να υπερηφανεύεται ότι ...
ήταν από τις πρώτες τράπεζες που δραστηροποιήθηκαν στην… “Μακεδονία”.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Alpha Bank μέσω της Ιστοσελίδας της, για να ενημερωθούν για τους λόγους που μια Ελληνική τράπεζα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” σε παραβίαση των σχετικών διατάξεων του ΟΗΕ, τις προθέσεις τους για την άμεση διόρθωση στις Ιστοσελίδες της Alpha Bank και αν πρόκειται να προβούν σε δημόσια ανακοίνωση για να ζητήσουν Συγνώμη από τους περίπου 2.500.000 Μακεδόνες που διαμένουν στην αληθινή Μακεδονία (η οποία βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα) και η τράπεζα τόσο απλόχερα “χάρισε” το όνομα τους σε κάποιους Σλάβους, βορείως της Μακεδονίας .

4 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΑΝΙΝΑ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ PART OF USA ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΧΙ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΙΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΑΝΕ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρωτιέμαι αν η alpha bank έτρεξε και το διορθωσε....η αν το συγκεκριμένο άρθρο είναι πειραγμένο επίτηδες για να ρίχνει στάχτη στα μάτια μας...

    ορίστε το site http://www.alphabank.com.mk/Default.aspx?tabid=117&lang=en

    και φυσικά δεν είναι όπως τα λέει στο άρθρο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 8 ευρώ, αγοράζεις 10 τράπεζες!
    ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΣΟ ... ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ!
    Πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος άθλος των Παπανδρέου- Βενιζέλου.

    Μετά από την... ιστορική απόφαση της 21ης Ιουλίου , που σωθήκαμε για μια ακόμα φορά , το Χρηματιστήριο Αθηνών γιορτάζοντας το γεγονός , έχει κάνει μια φοβερή πορεία ( καθοδική εννοείται).

    Θα μας πείτε καλά να...
    πάθουν όσοι εμπιστεύονται την τρομερή κυβέρνησή μας που έχει σώσει τη χώρα τόσες φορές και το σταθερότατο τραπεζικό μας σύστημα.. Αλλά το θέμα, έχει και άλλες παράμετρους, όπως θα σας το αναλύσει και αυτό απλά το Πάμε Λουκέτο:

    Από τους πιο μεγάλους μέτοχους στις Τράπεζες είναι τα ασφαλιστικά ταμεία, που είχαν βάλει τα αποθεματικά τους για ... ασφάλεια και να " αβγατίσουν" . Χρήματα βέβαια τα οποία τώρα έχουν σχεδόν εξαϋλωθεί . Α ν πουλήσουν σε αυτές τις εξευτελιστικές τιμές κατοχυρώνουν τις ζημιές τους και υπογράφουν την καταστροφή τους. Ταυτόχρονα ισοπεδώνουν όλο το χρηματιστήριο και πρώτιστα τις Τράπεζες , αφού είναι τρομακτικός ο αριθμός των τεμαχίων που κατέχουν...

    Γίνεται το ELA να δεις παράλληλα, γιατί φημολογείται ότι δύο μεγάλες τράπεζες έχουν προσφύγει στον ΕLA, που είναι ο έκτακτος μηχανισμός παροχής ρευστότητας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζα , κάτι σημαίνει ότι τα ταμεία τους είναι μείον, με ό, τι σημαίνει αυτό...

    Ο φοβερός και λαλίστατος Βενιζέλος δεν λέει σχεδόν τίποτα, οι εφημερίδες και τα κανάλια μέχρι τώρα λένε ελάχιστα, για να μη χάσουν και τις διαφημίσεις των Τραπεζών και κρατάνε την... όρεξη, αν γίνει κάτι πολύ κακό για αργότερα, για ν' αρχίσει το τηλεοπτικό πανηγύρι.

    Εν πάση περιπτώσει το Πάμε Λουκέτο ,δεν είναι οικονομικό, αλλά σατιρικό μπλογκ, αλλά βρήκε και σε αυτό το θέμα τη λύση: προτείνει να επανέλθουν άμεσα Σημίτης- Παπαντωνίου και από τις 880 μονάδες, θα τον πάνε απευθείας τον δείκτη στις... 7000 , που είναι από το 1999, ο αγαπημένος τους αριθμός!

    Πάντως ουδέν κακόν, αμιγές καλού. Και για να μη λέτε ότι είναι παραπλανητικός ο τίτλος, μπορείτε πράγματι μόνο με 8 ευρώ να πάρετε μετοχές και των 10 βασικών τραπεζών στο Χρηματιστήριο. Και 8 ευρώ, πολλά λέμε , είναι ακριβώς 7, 36 ευρώ, όπως μπορείτε να κάνετε την πράξη κι εσείς!

    Εθνική Τράπεζα 2, 78
    Αlpha 1, 90
    Eurobank 1.73
    Πειραιώς 0, 56
    Marfin 0, 29
    Tαχ. Ταμιευτήριο 1.05
    Κύπρου 1,15
    Αγροτική 0, 55
    Αττικής 0, 44
    Proton 0,24

    Απομένουν και 0, 64 ευρώ λοιπόν, με τα οποία μπορούμε να πάρουμε και καμιά 30αριά μετοχές των άλλων κλάδων, που κάνουν όσο μία τσίχλα, για συμπλήρωμα !

    Επειδή όμως το βαρέλι φαίνεται να είναι χωρίς πάτο, προτιμάμε αυτή τη στιγμή, να φάμε τις ..τσίχλες και περιμένουμε!

    Read more: http://pamelouketo.blogspot.com/2011/08/8-10_26.html#ixzz1WVSaNPfa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση