GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: To (πολιτικά σατανικό) σχέδιο του Βενιζέλου που στριμώχνει τη ΝΔ...

Για ποιους λόγους η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να καλοδέχεται την προοπτική των εκλογών, με την καταψήφιση του Μνημονίου 2, τρομάζει ...

Για ποιους λόγους η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να καλοδέχεται την προοπτική των εκλογών, με την καταψήφιση του Μνημονίου 2, τρομάζει μπροστά στην πρόταση για ψήφισή του με 180 βουλευτές.  
Για τα μέσα Σεπτεμβρίου οι πρόωρες κάλπες

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην αντιπολίτευση και ιδιαίτερα τη ΝΔ η πρόταση Βενιζέλου να ψηφιστεί το Μνημόνιο 2 από 180 βουλευτές με αποτέλεσμα να μπαίνει πλέον στο στόχαστρο της λεωφόρου Συγγρού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Πού οφείλεται αυτή η αναστάτωση; Με την πρόταση αυτή ο Ε. Βενιζέλος ξεδιπλώνει μια διττή στρατηγική.
Αν κατ' αρχάς μέχρι το φθινόπωρο η ΝΔ δεν έχει αλλάξει στάση και καταψηφίσει, θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Στο μεσοδιάστημα, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να οδηγηθεί συντεταγμένα και όχι άναρχα στην εκλογική μάχη την οποία ενδεχομένως και να χάσει.
Στην περίπτωση που κερδίσει η ΝΔ (εφόσον πετύχει αυτοδυναμία) ο Αντ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός θα πρέπει να διαχειριστεί, αμέσως, τη συνέχεια. Δηλαδή, να εφαρμόσει το Μνημόνιο 2 "ξεχνώντας" υποχρεωτικά όσα λέει σήμερα ως αντιπολίτευση. Θα μπορέσει όμως να...
 αντέξει μια τέτοια κυβέρνηση για πολύ ή θα αποδειχτεί "παρένθεση" και μέσα σε λίγους μήνες θα έχουμε νέες πολιτικές εξελίξεις και νέο πολιτικό σκηνικό στη χώρα;
Η άλλη εναλλακτική λύση είναι να βάλει νερό στο κρασί της ΝΔ (όπως έχει κάνει και η κυβέρνηση) και να υπερψηφίσει το Μνημόνιο 2 για να αποφύγει τώρα τις εκλογές. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα έχει πετύχει μια στρατηγική νίκη το ΠΑΣΟΚ με την προσωπική συμβολή του Βενιζέλου.
Αυτή είναι η πολιτική βάση της πρότασης Βενιζέλου. Η ΝΔ από την πλευρά της δεν θέλει να αναλάβει τώρα τη διακυβέρνηση γιατί θα βρεθεί στα δικά της χέρια η "καυτή πατάτα". Και προτιμά να ολοκληρώσει προηγουμένως το ΠΑΣΟΚ τη ...βρώμικη δουλειά, πριν γίνουν εκλογές. Αφήστε δε που κάλπες με ένα τέτοιο δίλημμα θα δράσει συσπειρωτικά (και εκβιαστικά) για ένα τμήμα της διαλυμένης σήμερα εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ.
Ενω λοιπόν, θέτει επισήμως το αίτημα των εκλογών και άρα θα έπρεπε να καλοδέχεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο καταψηφίζοντας το Μνημόνιο 2, η προοπτική να γίνουν αυτές και να αναλάβει η ίδια την κυβέρνηση και την αντιμετώπιση της κρίσης τρομάζει τη ΝΔ.
Αν πάντως περάσει η πρόταση Βενιζέλου (αφού δεν την συμμερίζονται άλλοι κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Δ. Ρέππας) οι εκλογές δεν θα γίνουν τον Οκτώβριο, αλλά στα μέσα Σεπτεμβρίου.

41 σχόλια

  1. Ανήκουστη μαλακία. Σιγά το μεγαλοφυές σχέδιο του πανίβλακα Μπένι. Βάζουν "αντάρτες" τύπου φακλάνας Έλσας Παπαδημητρίου από το ΛΑΟΣ και τη Ντόρα να το ψηφίσουν και όσοι λείπουν συμπληρώνουν από το Σαμαρά. Η ίδια η φάλαινα Παπαδημητρίου ομολόγησε στη Βουλή ότι από το εξωτερικό της διεμήνυσαν να πει "ναι" στο μεσοπρόθεσμο, στα άλλα θα στα σταματήσουν οι υπηρέτες-γιουσουφάκια του συστήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί λες πάλι βρε πράσινε μαϊντανέ;
    Αν η Γιαγιά μου είχε σαφρίδια θα τη φώναζα ...παππού.!
    Που τον βλέπεις τον τρόμο στη ΝΔ;
    Από που εκπηγάζει η αισιοδοξία σου ότι το πασόκ θα ανακάμψει ενα μέσω τέτοιων ανάλγητων και φασιστικών μέτρων;
    Ηρέμησε και πάρτο αλλιώς, θα στο χαλάσουν το συκώτι τα ...ληγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν υπάρχει καμιά περίπτωση για 180 άνθρωπε μου με 150 θα περάσει να το θυμηθείς. Το καθυστερημένο αποφασίζει όχι ο Βενιζέλος, ο Βενιζέλος είπε κάτι μιά φορά τώρα ξείπε γι'αυτό τον έβαλε σε αυτή την θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ===============================================
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011,
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

    (Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ 12.27 ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ).

    Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (ΙΔΙΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ
    ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΡΟΥΣ) ΔΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ,

    ΠΟΥ ΔΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ
    ΔΙΑΘΕΣΗΣ,

    ΠΟΥ ΔΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ
    ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ
    =============================================
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΠΟΤΕ' ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ
    180,ΟΠΟ'ΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ...!!! ...!!! ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ

    ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!


    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥς ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ


    Πωπω μαστούρα, δεν τη παλεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανικοβληθήκατε τζοτζολάκια της Συγγρού;;;
    Πανικοβληθήκατε; Τι νομίζατε ρε ότι είναι η πολιτική; Τσιπρισμοί της πλάκας ή ο λυρισμός του Θεοδωράκη, του Αυτιά, του Παπαδάκη και του παπά με τη γουρούνα;

    ΠΑΣΟΚ - λαός - στην εξουσία
    Ζήτω ο Παπανδρέου και ο Μπένι
    Τα σωτήρια μέτρα δεν είναι ούτε φασιστικά ούτε ανάλγητα. Είναι απλά απαραίτητα. Ηλίθιοι, κλέφτες και ανάλγητοι ήταν αυτοί που τα προκάλεσαν. Και τα εκατομμύρια της ... πιο έξυπνης ράτσας του κόσμου που τους ψήφισαν. Αλλά είπαμε, οι έλληνες είμαστε χαζοί, όχι ... ντικ καταντιπ χαζοί!!!! Ξέρουμε τι να ψηφίσουμε για τα δύσκολα. Σίγουρα όχι ... Θεοδωράκη. Ίσως ελάχιστοι Καρατζαφέρη που έχει φλόγα μέσα του. Ντόρα αποκλείεται. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν οι βολεμένοι και οι καθυστερημένοι. Σαμαρά; Ας γελάσουμε δυνατά: Χο Χο Χο, ο απόλυτος καιροσκόπος της ελίτ θα το πιεί όλο το πικρό ποτήρι. ΆΡα τι μένει;

    Ναι, ο ΄Τζέφρυ μένει τσογλανάκια. Και τα ελικόπτερα θα τα πιλοτάρετε εσείς άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟ "ΤΣΟΦΛΙ" 3,26
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΜΑΖΙ....ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΠΗΡΑ ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΩΝΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΧΕΙ ΩΣ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ....ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ" ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟΣ....ΣΠΙΤΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ 100,000 ΑΠΟ ΤΙΣ 205,000 ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.....ΕΧΩ ΦΑΕΙ 80,000 ΑΥΤΑ ΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΚΑΙ 25000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΦΕΡΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ Ε9 Ε10 ΕΕ11 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ .....
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βίου... κρεμάλα στους πολιτικούς... να πάνε φυλακή τα λαμόγια... κάθαρση τώρα. είναι μερικές απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελλήνων για την κρίση.
    Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δι...ς ευρώ και να μας δανείσουν...
    Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους.
    Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. Γείτονα, συμπολίτη, συνάνθρωπε, μπορεί να μην καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, μπορεί να μην έγινα πολιτικός, μπορεί να μην έκτισα βίλες, μπορεί να μην έκανα χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό, μπορεί να μη μπήκα σε κότερο ποτέ μου, αλλά σε έκλεψα και εγώ, και σε θα σε κλέβω συνέχεια και καθημερινά γιατί είμαι συμφεροντολόγος, ατομιστής, νάρκισσος, ασυνεπής, που δεν ξέρω τι θα πει αυτοκριτική και πάντα μου φταίνε οι άλλοι.
    Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονιά πέρασα απ το σπίτι σου με διαπασών τη μουσική και την εξάτμιση να μουγκρίζει.
    Σου κλεψα την γαλήνη σου όταν προσπάθησες να περάσεις τη διάβαση πεζών κι εγώ έστεκα αγέρωχος με το "36 άτοκες δόσεις αυτοκίνητο" μου πάνω της.
    Σου κλεψα τη θέση παρκινγκ βάζοντας οριζόντια τη μηχανή μου γιατί στη γειτονιά υπάρχω μόνο εγώ και η γυναίκα μου πρέπει να παρκάρει χωρίς να δυσκολευτεί όταν έρθει απ τη δουλειά.
    Σου κλεψα τη ουρά στο σουπερ μάρκετ γιατί βιαζόμουν
    Σου ζήτησα 120 ευρώ για να σου βάλω ένα αιρ κοντίσιον χωρίς να σου κόψω απόδειξη.
    Σου πήρα 100 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο το χειμώνα σε χωριό της ελληνικής υπαίθρου γιατί μια καντηλήθρα στην παρουσίασα για τζάκι.
    Μου πλήρωσες 4 ευρώ τον καφέ και 6 ευρώ τη χωριάτικη και 10 ευρώ το ποτό γιατί όλοι τόσο τα έχουν.
    Εκμεταλλεύτηκα την πετρελαϊκή κρίση και χωρίς καθυστέρηση σου ανέβασα την τιμή στα καύσιμα αισχροκερδώντας εις βάρος σου ενώ ξέχασα να τις κατεβάσω όταν πέρασε η κρίση.
    Σου στέρησα τα δελτία κοινωνικού τουρισμού γιατί μπορώ να υποκρύπτω εισοδήματα και να εμφανίζομαι σαν δικαιούχος.
    Πήρα επιδόματα και επιδοτήσεις με πλασματικά στοιχεία και τώρα φωνάζω να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Σήκωσα κομματικές σημαίες, ένιωθα δέος όταν με κέρναγε και με χαιρετούσε ο βουλευτής στο καφενείο, ψήφιζα για ιδιοτελείς σκοπούς, ξερογλειφόμουν στα πολιτικά γραφεία για να έχω έναν άνθρωπο για τις δουλειές μου και τώρα απαιτώ να πάει φυλακή.
    Έδωσα φακελάκι σε γιατρό για να σε παρακάμψω στη λίστα και να σωθώ εις βάρος σου.
    Λάδωσα το μηχανικό της πολεοδομίας να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να σηκώσω το αυθαίρετο σε δασική έκταση και μετά πήγα στο Σύνταγμα σε καντηλοφορία να κλάψω για τα δάση που κάηκαν.
    Έψαξα και βρήκα γνωστό στην εφορία να γλιτώσω το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και μετά παραπονέθηκα για τη διαπλοκή.
    Προειδοποίησα με φωτεινό σινιάλο παραβάτες οδηγούς για ύπαρξη τροχονόμου μπλόκου και μετά διαμαρτυρήθηκα γιατί η τροχαία δεν τους γράφει.
    Πέταξα το άδειο πακέτο τσιγάρων απ' το αυτοκίνητο και μετά θύμωσα με την αμέλεια των αρχών να καθαρίσουν τα φρεάτια και να πλημμυρίσει η γειτονιά μου.
    Σε εμπόδισα να περπατήσεις ελεύθερα στο πεζοδρόμιο γιατί άφησα το αυτοκίνητο, μιας και πετάχτηκα για δυο λεπτά σε μια δουλειά.
    Τα έβαλα με τους αλλοδαπούς που μολύνουν την χώρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφάλιστη εργασία.
    Έβγαλα το σκύλο βόλτα δηλώνοντας τη ζωοφιλία μου, αλλά ξεχνάω να μαζέψω τα περιττώματα του υπονομεύοντας την υγεία σου.
    Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκλογες για να δουν ποσα απιδια κρυβει ο σακκος τα καθικια που καταστρεψανε τη χωρα με τον κουρασμενο τους κουμπαρους τα χιλιαδες ρουσφετια κι εχουν το θρασος να μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/07/blog-post_3337.html#more
    Αυτό το μήνυμα περιέχει αποκλεισμένο περιεχόμενο που είχε προηγουμένως χαρακτηριστεί κακόβουλο ή ανεπιθύμητο. Αν νομίζετε ότι έχει γίνει λάθος, μιλήστε μαζί μας.ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΑΜΠΙΡΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΔΡΑΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΚΟ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΙΚΟ ΒΕΛΙΑΛΙΚΟ ΑΒΑΔΔΩΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)...ΣΑΜΑΡΙΣΚΟ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ Η ΚΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όσο και να παραμιλάτε
    στα κωλοκάναλα και στον ύπνο σας
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..& συνεργάτες..

    ΤΕΛΟΣ._ ____________________________________
    ΠΑΣΟΚ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ

    ΑΙΩΝΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
    ΠΗΛΟΣ ΓΙΟΥΣΗΣ
    ΝΕΝΕΚΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ " ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή, να εφαρμόσει το Μνημόνιο 2 "ξεχνώντας" υποχρεωτικά όσα λέει......... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙ@ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δρ Κουτσουκος, ο γραφικός του Πρεσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΝΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ''ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ'' ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 180 ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ 180-ΗΝΤΑΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 15.5% ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΞΙΑΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ. ΑΝ Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ 180 ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δλδ το εχεται δεσει σχοινι-κορδονι οτι θα κυβερνεισει ενα απο τα δυο κομματα ε συγνωμη αλλα ειστε το λιγοτερο ΓΕΛΕΙΟΙ . ΥΓ καταλαβενουμε πολυ καλα ποτε μια αναρτηση ειναι κατευθηνωμενη μη ζοριζεσται τζαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ξύστε τις μουνότριχές σας ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑSSOK.
    _____________________________________________
    Amadeu Altafaj Tardio (εκπρ Κομισιόν): "Aποφεύχθηκε η χρεοκοπία της Ελλάδας, ωστόσο η λύση είναι προσωρινή και απλά παρατείνεται το αναπόφευκτο".
    _______________________________________________
    "Προς ώρας αποφεύχθηκε η χρεοκοπία της Ελλάδας, η οποία θα σήμαινε έκρηξη της ανεργίας, κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, προβλήματα ασφάλειας κτλ, ωστόσο πρόκειται για προσωρινή λύση, με την οποία απλώς παρατείνεται το αναπόφευκτο".
    ________________________________________________
    Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του στο ηλεκτρονικό μπλογκ του αυστραλιανού δικτύου ABC ο Amadeu Altafaj Tardio, εκπρόσωπος της Κομισιόν για οικονομικά και νομισματικά ζητήματα

    Ο κ. Altafaj, δηλώνει ότι "ήταν απλώς θέμα ημερών η ψήφιση των νέων μέτρων δημοσιονομικής λιτότητας από το ελληνικό κοινοβούλιο, διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατή η παροχή επιπλέον οικονομικής βοήθειας από το ΔΝΤ και την ΕΕ".

    Εντούτοις, διατείνεται ότι "τα μέτρα που λαμβάνονται εκκινούν από το αίσθημα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς του Γερμανούς και Φιλανδούς φορολογούμενους, οι οποίοι φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της οικονομικής στήριξης των αδύναμων οικονομικά μελών της ευρωζώνης".

    Προς επίρρωση, καταγράφονται οι απόψεις του Zsolt Darvas, κορυφαίου οικονομολόγου, μέλους του Bruegel, δεξαμενής σκέψης στις Βρυξέλλες, ο οποίος βλέπει τρία σενάρια για την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να διολισθαίνει μέχρι να καταλήξει στην χρεοκοπία, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο, θα είναι τόσο έντονες οι κοινωνικές αναταραχές εναντίον των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας, που θα πέσει η νυν κυβέρνηση, θα προκηρυχθούν εκλογές, θα έρθει στην εξουσία η αντιπολίτευση, η οποία θα προχωρήσει σε άμεση παύση αποπληρωμής του χρέους και σε αναδιάρθρωση".

    Σύμφωνα με το τρίτο σενάριο, το οποίο ονομάζει "ενός είδους πλήρους κοινωνικοποίησης του ελληνικού χρέους", "οι ευρωπαίοι εταίροι θα αναγκαστούν να δανείσουν την Ελλάδα με χρόνο αποπληρωμής την εικοσαετία με χαμηλά επιτόκια, σε αντίθεση με τον παραλογισμό που ίσχυε ως τώρα να δανείζεται η Ελλάδα"

    Καταλήγει με τη διαπίστωση ότι "η ΕΕ προχωρούσε μπροστά μόνο όταν βρισκόταν αντιμέτωπη με κάποια κρίση και η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν το καμπανάκι".

    Στην εκπομπή Lateline Business του δικτύου ABC o νομπελίστας καθηγητής οικονομικών Robert Eagle, διατείνεται ότι "οι Ευρωπαίοι απέτυχαν παταγωδώς να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κρίση της ελληνικής οικονομίας [...] μπορεί να σημάνει και κατάρρευση της ευρωζώνης, αν εγκαταλειφθούν μόνοι τους οι Έλληνες να καλύψουν το τεράστιο χρέος μόνο μέσω περικοπών μισθών και συντάξεων, επιβολής βαρύτατων φόρων και μειώσεων δημόσιων δαπανών".

    Αυτό που χρειάζεται είναι "η σύσταση ενός ευρωπαϊκού ταμείου υποστηρικτικού των αδύναμων οικονομικά περιφερειακών χωρών της ευρωζώνης καθώς και εμβάθυνση των σχέσεων σε επίπεδο οικονομίας και φορολόγησης, ώστε στο μέλλον να αντιμετωπίζονται έγκαιρα παρόμοια προβλήματα, πριν μετατραπούν σε κρίση για την ΕΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με την ψήφιση του νέου πακέτου περικοπών δόθηκε προσωρινή μόνο λύση στην κρίση χρέους που μαστίζει την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το σύνολο των δημοσιευμάτων των αυστραλιανών μέσων. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι "η Ελλάδα νομίζει ότι αντιμετωπίζει την κρίση χρέους, ενώ το τρίο, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΕΕ, συνεχίζουν να τη χρηματοδοτούν για να αποφύγουν το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης". Στην πραγματικότητα όμως "απλώς βυθίζουν όλο και περισσότερο τη χώρα στα χρέη, αν και με μικρότερα επιτόκια, επιβραδύνοντας το αναπόφευκτο". H παρεχόμενη οικονομική βοήθεια "δε βοηθά στο ελάχιστο, ώστε να καταστεί βιώσιμη η ελληνική οικονομία ούτε λύνει το πρόβλημα".

    Μάλιστα, κύριο άρθρο της εφημερίδας The Sydney Morning Herald αναφέρει ότι "οι Έλληνες διαδηλωτές έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται ενάντια στα μέτρα λιτότητας, καθώς εκείνοι, ως νομοταγείς φορολογούμενοι πολίτες, θα επωμιστούν την αποπληρωμή ενός χρέους που προέκυψε από επιτήδειους, οι οποίοι και αυτή τη φορά θα αποφύγουν οποιαδήποτε επιβάρυνση, γνωρίζοντας τον τρόπο να ξεγελούν το σύστημα και να αποφεύγουν να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν". Ο αρθρογράφος επικαλείται απόψεις αναλυτών και επιστημόνων ότι "είναι αναπόφευκτη η χρεοκοπία για την Ελλάδα όπως και η έξοδος από την ευρωζώνη και η επιστροφή στην δραχμή, πραγματικότητα για την οποία προετοιμάζονται οι εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος ευρωπαϊκές τράπεζες όπως και η ΕΚΤ".

    Σε άρθρο δε της εφημερίδας The Age τονίζεται ότι "παρά το θέατρο ανάμεσα σε Έλληνες διαμαρτυρόμενους και αστυνομία, τα δακρυγόνα, τις φωνές που προειδοποιούσαν ότι η κρίση της ελληνικής οικονομίας θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κρίση, στην πραγματικότητα δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, εφόσον η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή από την ψήφιση των μέτρων, οι διαδηλώσεις δεν έλαβαν την έκταση των αντίστοιχων στην Αίγυπτο, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων δε συμμετείχαν στις διαδηλώσεις όντας απασχολημένοι να κερδοσκοπούν από την παραοικονομία ή απλώς επειδή είναι αργόσχολοι ή συνταξιούχοι" !!!!!!!!!!!
    ________________________________________________
    Αναφέρεται, επίσης, ότι "υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση είναι οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες δέχονταν να πληρώνουν μισθούς υπαλλήλων, οι οποίοι είναι ελάχιστα παραγωγικοί, ενώ η ευρύτερη επικρατούσα νοοτροπία είναι αυτή της αποφυγής με κάθε τρόπο να πληρώνουν φόρους"........
    ______________________________________________
    ANTE ΓΑΜΗΘΕΙΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ...ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναγγέλλει την αποστολή των ξένων νταβατζήδων των υπουργών οι οποίοι υποβαθμίζονται σε Φιλιππινέζες...

    Ο προεδρεύων της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναγγέλλει αποστολή ειδημόνων από την Ευρωζώνη στην Ελλάδα που θα εποπτεύουν την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων. Πρόκειται ουσιαστικά για νταβατζήδες των υπουργών που ουσιαστικά θα καταντήσουν Φιλιππινέζες... και πολύ τους είναι!

    Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus που κυκλοφορεί αύριο (Δευτ. 4.7.11) o κ. Γιούνκερ επισημαίνει ότι η "κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά" και προειδοποιεί ότι "δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε".

    Όπως σημειώνει ο κ. Γιούνκερ, οι Έλληνες "δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη"
    ____________________________________
    [Προσέξτε: "Οι Έλληνες δέχθηκαν"...
    καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν σώνει
    και να πει ΝΑ Ιο Σαμαράς...
    για να αποκτήσει νόημα το
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ενώ τώρα ξέρουν
    ότι υπάρχει πρόβλημα].__________________________

    Όλες οι περιοχές της Ευρωζώνης θα αποστείλουν ειδικούς..
    [Μέχρι τώρα είχαμε Άγγλους-Γάλλους-Γερμανούς... τώρα θα μας κάνουν μαθήματα και οι Σλοβένοι!!!].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλείται η ΜΟΝΗ εγγυήτρια δύναμη της Εθνικής Κυριαρχίας να περέμβει και να εξασφαλίσει την βούληση του ελληνικού λαού για εκλογές. Καλείται η μόνη πατριωτική δύναμη αυτού του τόπου να σεβαστεί τον κόπο, τις θυσίες και το αίμα των συναδέλφων τους και προκατόχων τους και να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πωπω αρχισα ηδη να συσπειρώνομαι με αυτα που διαβάζω: ΕΛΑΑΑ ΜΩΡΗΗΗ ΠΑΣΟΚΆΡΑΑΑΑΑΑΑ ποτε-ποτε-ποτε-ποτε ποτε ποτε, κυβερνηση ε να! κυπελλο ε να! πρασινη αναπτυξη ε να!

    πωπω! λιγη συσπειρωση ακομα και εχυσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εάν το μυαλό τους το αξιοποιούσαν για την πρόοδο της ΕΛΛΑΔΑΣ - αντι να το σπαταλούν για να σπιλώσουν τον όποιο αντίπαλο - τι θα ήταν σήμερα η ΕΛΛΑΔΑ; Επιτέλους ας το σταματήσουν αυτό... όποιος το κάνει πρώτος θα βαρεθεί να εκλέγεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. «Αρχιστράτηγος της ΧΟΥΝΤΑΣ ο δικαστάκος»...

    Συντεχνίες...
    Αφού έβγαλαν νόμιμο το λαθρονόμο... παραιτήθηκε απ' το ΣτΕ για ν' αναλάβει νομικός σύμβουλος στο γραφείο του ΓΑΠ !
    ======================================
    Παραιτήθηκε ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ' Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος Γ. Σταυρόπουλος, παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού και ειδικά εν όψει της προγραμματιζόμενης αναθεώρησης του Συντάγματος.
    Ο Γ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα (εάν δεν παραιτείτο) σε δύο χρόνια.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος (τότε) του Α' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Ανεμογιάννης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού ...
    MIA XAΡΑ..ΧΟΥΝΤΑ !!!
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.

    ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ....
    ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας ελπίσουμε ότι θα ξυπνήσουμε!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΧΗ,ΟΧΙ ΨΉΦΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    Πιθανός έτσι να υπάρχει ελπίδα.
    Μόνο με πλήρη ανατροπή του σημερινού πολιτικού συστήματος ίσως δούμε φως στο τούνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή!! Από που προκύπτει ότι τρομάζει η ΝΔ στην προοπτική των 180, όταν έχει κάνει ξεκάθαρη τη στάση της για το αντίθετο!! Όσο για τα υπόλοιπα, αν η Τρόικα έχει απέναντι της μια κυβέρνηση με την οποία είχε προσυνεννοηθεί την "επέμβαση" της στη χώρα, γιατί να διαπραγματευτεί το οτιδήποτε. Ο Σαμαράς, απλά και με επιχειρήματα που αποδεικνύουν στην πράξη το αδιέξοδο του μνημονίου, θα προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση! Όσοι πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι θα μας αφήσουν να "πέσουμε" (ακόμα τουλάχιστον) είναι βαθιά νυχτωμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ5 Ιουλ 2011, 6:22:00 μ.μ.

    ΤΡΕΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πριν δυο χρόνια με τον "κουρασμένο":
    spread 159 μβ και απόδοση 10ετούς ομ. 5,05%,
    σήμερα.....
    με τον ξεκούραστο ποδηλάτη:
    1.494 μβ και 17,95%

    Αμετάβλητη, στις 179 μονάδες βάσης, παρέμεινε τον Ιούνιο η διαφορά απόδοσης (spread) του ελληνικού 10ετούς ομολόγου αναφοράς με το αντίστοιχο γερμανικό, ενώ η απόδοσή του υποχώρησε κατά 42 μονάδες σε σχέση με τον Μάιο και διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο τον Ιούνιο στο 5,05%.
    Απολαύστε το ΣΙΔΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΕΛΛΑ
    ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ....και υμνείστε
    τον "σωτήρα " με το κανό ....βλάκες Ιθαγενείς.


    Στο ΠΑΣΟΚ ΖΩΩΩΟΟΟΟΟ ΑΝΩΘΕΝ
    ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.....ΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ..ΣΙΔΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χειροβομβίδα κρότου-λάμψης της Αστυνομίας αφήνει τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο
    χωρίς ακοή.............



    Αθήνα
    Την ακοή του και στα δύο αυτιά απώλεσε πλήρως
    ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος επειδή οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν σε απόσταση αναπνοής από τον ίδιο χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, κατά την καταστολή των διαδηλωτών στις 15 Ιουνίου.

    Ο δημοσιογράφος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις, ενώ στην προσπάθειά του να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μέλη της ομάδας «Δέλτα».

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «καταδικάζει απερίφραστα την ωμή κρατική βία που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο δημοσιογράφο-μέλος της ΕΣΗΕΑ, Μανώλη Κυπραίο, ο οποίος είχε την ατυχία να κάνει τη δουλειά του κατά τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα».

    Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «οι σκηνές αυτές παραπέμπουν σε αλλοτινές εποχές, όπου η καταλυμένη Δημοκρατία επέτρεπε τέτοιες συμπεριφορές και απέτρεπε την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
    »Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει πως δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

    Θα σταθεί στο πλευρό του δημοσιογράφου, που κατέστη ανάπηρος και ανήμπορος να εργαστεί στον τόσο απαιτητικό κλάδο της ενημέρωσης, και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή του αλλά και για την ανεμπόδιστη άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης από όλα τα μέλη της».

    KAΤΩ H XOYNTA TOY ΠΑSSΟΚ..KAΙ ΤΗΣ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ - ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. την καθε παπαρια (που ο καθενας μπορει να σκεφτει)..εσεις τη λετε αποκλειστικότητα?
    χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΄΄Αφήστε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να σώσει τη χώρα και μετά ερχόμαστε εμείς να σπάσουμε το ρεκόρ μας: θα διπλασιάσουμε το χρέος της χώρας σε 3 και όχι σε 5 χρόνια αυτή τη φορά΄΄

    Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. kαλα τοτε αφου ειναι τοσο ξυπνιος και σατανικος γιατι δεν παγιδευη και τα τσιρακια των αγορων ?,στα συνεταιρακια συμβαινει να τους την φερνης .Αρε βοιδοπουτ.. που τους χρειαζετε οπως ελεγε και ο παπους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εχω βαρεθει να ακουω Ανθρωπους του ΠΑΣΟΚ να προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι απατεωνες και λαμογια και Ανθρωπους της ΝΔ να προσπαθουν να Αποδειξουν οτι δεν ειναι Βλακες και Ανικανοι !! Η Επιλογή στις Κάλπες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση