GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη (και όχι μόνο)‏...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Η είδηση … Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την αφήγηση (στο Βήμα της Κυριακής) της κ. Ρεντάρη βουλευ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση …
Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την αφήγηση (στο Βήμα της Κυριακής) της κ. Ρεντάρη βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ στον νομό Έβρου.
«Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου πετούν πέτρες, γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό. Ένας μάλιστα είχε και μια ντουντούκα και την έβαλε στο αφτί μου και με εξύβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειρονομούσε εναντίον μου. Εγώ που τίποτε δεν με...
φοβίζει έπαθα εκείνη την ημέρα σοκ.
Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών. Φαίνονταν «αγανακτισμένοι», δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε μασκοφόρο ούτε τίποτε. Ήταν ηλικιωμένοι-το καταλαβαίνετε;-αυτοί που μας πετούσαν τα αβγά και τα γιαούρτια. Αυτό ήταν το τραγικό».
Ο σχολιασμός …
Δυστυχώς κ. Ρεντάρη θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές (ειδικά της περιφέρειας) του κυβερνώντος κόμματος να είστε πιο υπεύθυνοι μια και δεν προέρχεστε από διαπλεκόμενα πολιτικά τζάκια και οικογενειοκρατίες!
Οι ψηφοφόροι σας ποτέ δεν θα σας συγχωρέσουν ότι συναινέσατε ως άβουλοι “παλαμοκρουστές” στις μεθοδεύσεις και στο ξεπούλημα της ζωής τους και της χώρας μας από τους “Χαρβάτους” και τους “χωρίς ούτε ένα εργασιακό ένσημο” λελέδες της κυβερνητικής παρέας!!!
Αυτοί όλοι έχουν ήδη έτοιμες λύσεις με διασυνδέσεις και περιουσίες στο εξωτερικό και θα την κάνουν την ώρα της κρίσης του λαού. Όμως όλοι εσείς οι επαρχιώτες όπως σας αποκαλούν περιφρονητικά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις (οι ευνοημένοι και οι γνωστόφατσες των τηλεπαραθύρων των εργολαβοκαναλαρχών), θα μείνετε και θα πληρώνετε μια ζωή και για αυτούς!
κ. Ρεντάρη να είστε σίγουρη ότι ο μόνος που μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα (και θα μπορεί ακόμα και όταν θα πάψει να έχει την βουλευτική αστυνομική προστασία) απολαμβάνοντας τις επευφημίες και τον θαυμασμό μας είναι ο κ. Κουρουμπλής μια και είχε την λεβεντιά και το θάρρος να “δει” και να πει όχι στους προδότες!!! Τελειώνοντας θέλω να σκεφτείτε αν αυτή η πρόσκαιρη αίσθηση της εξουσίας που έχετε αξίζει για να σας στιγματίσει σαν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής σας αλλά το χειρότερο ότι η συμμετοχή και η συναίνεση σας στα απεχθή δρώμενα υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας!!!
Μετά τιμής
Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

13 σχόλια

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΣΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΑ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΛΩΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολίτες της Βέροιας, βρήκαν έναν αρκούντως εύγλωτο τρόπο να αναδείξουν την πολιτική εικόνα στην Ημαθία.

    Ο κλήρος, έπεσε στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γικόνογλου................
    Γιός του Βουλευτού Μόσχου Γικόνογλου......................
    Έλουσαν λοιπόν, κυριολεκτικά, το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Βέροιας, με....κοπριές.
    ____________________________________
    Γουρουνίσιες κοπριές απο ότι λένε οι δημοσιογράφοι.
    Έστω και έτσι, με αυτό το απίστευτης βρώμας πυρομαχικό, "χτύπησαν" την πολιτική βρώμικη εικόνα του τόπου.

    σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΩΝ
    ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ;;

    Ανώνυμος είπε...
    Μου αρέσει έτσι να τους κυνηγάμε όπου τους βρίσκουμε τους ξεφτιλισμένους.

    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!

    Ανώνυμος είπε...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! !ΜΠΡΑΒΟ !! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ !
    ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!

    Ανώνυμος είπε...
    Συγχαρητηρια, όλοι και περισσότεροι στην αντίδραση.

    είπε...
    ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ!

    Ανώνυμος είπε...
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ !
    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ !!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ....!!!
    ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΣ !!!

    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    Ανώνυμος είπε...
    ο καημενος στο πλυντηριο που θα το πλενει τί φταιει !

    Ανώνυμος είπε...
    ΩΡΑΙΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΔ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ κ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ Ή ΦΑΛΤΣΑΡΑΤΕ ΠΟΛΥ.
    ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΣΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΓΜΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ. ΒΛΕΠΕ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΤΑ ΟΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΘΡΓΩΝ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ. ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χ Ι Σ Τ Η Ν Α Π Ο Χ Ή

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΠΟΧΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    Η ΑΠΟΧΉ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 50% ΑΠΟΧΉΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 2.000.000 ΨΗΦΟΥΣ (20%),
    ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 40 % !!!!!

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ,
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ *** 1.800.000 *** ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 35%,
    ΑΝΤΙ ΜΕ 17% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο επεισόδιο κατά του Πάγκαλου στη Τζιά !
    ''Ξεπουλάτε την πατρίδα''
    του είπαν σε τάβερνα..

    Σε ταβέρνα στη Τζιά έγινε στόχος πάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η παρέα του.
    Ένα νεαρό ζευγάρι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι ''ερεθίστηκε'' στη θέα του Θ.Πάγκαλου και ακολούθησε ο ξής διάλογος, σύμφωνα με τον Realfm.

    Η νεαρή κοπέλα είπε στον Θ.Πάγκαλο :''Εγώ έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβεται τα λεφτά μου;''
    Τότε πήρε το λόγο συμπληρώνοντας ο φίλος της :'' Ξεπουλάτε την πατρίδα''.Αμέσως μετα ο Θ.Πάγκαλος απάντησε αναρωτώμενος : ''Εγώ τα κάνω μόνος ;''

    Τότε του απάντησε ο νεαρός :'' Είσαι μέρος του συστήματος''.

    Ευτυχώς πριν χοντρύνει και άλλο το επεισόδιο, μία άλλη παρέα επενέβη λέγοντας στην κοπέλα: ''Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις.
    Έχουν δικαίωμα να φάνε. Άφησέ τους να φάνε μια μπουκιά και μη τους ψηφίζεις''.

    - Πώς συμβαίνει και πάντα τον Πάγκαλο τον πετυχαίνουν σε ταβέρνες ρε πούστη μου...

    - Αυτός κάθε σ/κ σε ταβέρνες και νησιά ειναι- με τα δικα μας λεφτά- κι εμείς έχουμε πηξει στο μακαρονι και το ρύζι...

    + Δεν το εχετε καταλαβει ακομα και νομιζετε πως μπορειτε να κυκλοφορειτε χαλαροι και να τρωτε.Κακως κακιστα η κοπελια και το παληκαρι δεν το χοντρυναν.
    * Και οι μαλακες απο διπλα που ταχα μου το επαιξαν ειρηνοποιοι να πανε να πηδηχτουνε.Δικηγορους εχει το παχυδερμο και τα υπολοιπα λαμογια και δεν χρειαζονται αλλους.

    Αλλα θα ερθει η ωρα που θα πεσουν και σε "σωστους" ανθρωπους και θα γελασει καθε πικραμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να μιλάει κανείς για τραγική ασυνειδησία των πολιτικάντιδων, τόσο μεγάλη είναι η ανικανότητα τους να δουν τα λάθη τους και να ακούσουν το λαό. Η υπεροψία τους και η ανάλγεια τους, τους κάνουν να φαίνονται απάνθρωποι. Δεν φαίνονται, είναι.

    Και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό, νομίζω. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να ρίχνουμε τα αυγά, σκατά κλπ μέσα στις κάλπες, πίσω από το παραβάν ο πολίτης είναι μόνος του και μόνο αυτός αποφασίζει ποιον θα ψηφίσει. Το λέω αυτό επειδή συχνά ακούω γύρω μου, ότι πολλοί διαμαρτύρονται αλλά τη στιγμή που είναι να ψηφίσουν, ψηφίζουν πάντα τους ίδιους επειδή οι πολιτικάντες κατορθώνουν να τους μαγέψουν με τα ωραία λόγια τους. Δλδ αν βγεί ο τάδε η ο τάδε πολιτικάντης και αρχίσει να λέει "εμείς θα διορθώσουμε τη κατάσταση, και θα αυξήσουμε συντάξεις και μισθούς" και άλλα τέτοια, που αγγίζουν το πολίτη που έχει πήξει από τα προβλήματα, θα τον ψηφίσουν γιατί για ακόμα μια φορά θα αυνανιστούν μπροστά στη τηλεόρασή τους πιστεύοντας ακόμα και σήμερα ότι "λεφτά υπάρχουν". Να γεμίσουμε τις κάλπες με τα σκατά τους που έχουν σκορπίσει σε όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11 Ιουλ 2011 10:14:00 π.μ.

    φίλε μάλλον δεν καταλαβαίνεις το τι διαβάζεις. Ο αρθογράφος διαπιστώσεις κάνει και όχι προτροπή. Σταματήστε πια να υπερασπίζεστε ένα καθεστώς το οποίο πήρε την εξουσία με ψέματα και τώρα κυβερνάει με λιγότερο από 20% παίρνοντας αποφάσεις που θα υποθηκεύσουν το μέλλον πολλών γενιών. Το γλείψιμο και ο οσφυοκαπτισμός πρέπει να έχει και κάποια όρια. Ακόμα και αν το υπάρχων σύστημα σε έχει βολέψει κάπου δεν πρέπει να του χρωστάς χάρη γιατί οφείλει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις να εργάζονται όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

    ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κάποιος θέλει Μνημόνια,λιτότητα για πάντα και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου,μπορεί να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.Αυτοί οι δυο μας έφεραν ως εδώ,παίρνοντας τη σκυτάλη ο ένας από τον άλλο επί 30 χρόνια,
    και τώρα δίνουν εξετάσεις σε ντόπιους και ξένους κύκλους για το ποιος μπορεί να τα εφαρμόσει καλύτερα.
    Από την άλλη,αν κάποιος δεν θέλει Μνημόνια,ξεκινάει μαυρίζοντας αυτούς τους δυο και από κει και πέρα ας επιλέξει με βάση τα δικά του κριτήρια.
    Όχι ότι τα μικρότερα κόμματα καταπλήσσουν τα πλήθη (κάθε άλλο),όμως ειδικά στις επόμενες εκλογές,όποτε και αν γίνουν,πρέπει να πάρουν την ευκαιρία τους.Αυτή που δεν πήραν ποτέ ως τώρα τα τελευταία 20 χρόνια.
    Οι μεγάλοι δοκιμάστηκαν,πήραν πάμπολλες ευκαιρίες παρότι δεν το άξιζαν,και απέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κάποιος θέλει Μνημόνια,λιτότητα για πάντα και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου,μπορεί να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.Αυτοί οι δυο μας έφεραν ως εδώ,παίρνοντας τη σκυτάλη ο ένας από τον άλλο επί 30 χρόνια,
    και τώρα δίνουν εξετάσεις σε ντόπιους και ξένους κύκλους για το ποιος μπορεί να τα εφαρμόσει καλύτερα.
    Από την άλλη,αν κάποιος δεν θέλει Μνημόνια,ξεκινάει μαυρίζοντας αυτούς τους δυο και από κει και πέρα ας επιλέξει με βάση τα δικά του κριτήρια.
    Όχι ότι τα μικρότερα κόμματα καταπλήσσουν τα πλήθη (κάθε άλλο),όμως ειδικά στις επόμενες εκλογές,όποτε και αν γίνουν,πρέπει να πάρουν την ευκαιρία τους.Αυτή που δεν πήραν ποτέ ως τώρα τα τελευταία 20 χρόνια.
    Οι μεγάλοι δοκιμάστηκαν,πήραν πάμπολλες ευκαιρίες παρότι δεν το άξιζαν,και απέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαστε στην περιόδο των μπάνιων του λαού. Το φθινόπωρο αναμένεται θερμότερο του θερμοτέρου θέρους....
    Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς.
    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ είναι απλώς θέμα χρόνου.
    ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ πάγκαλους ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://edo-provokatoras.blogspot.com/2011/07/blog-post_1261.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή το κακό με τους "αγανακτισμένους" πολίτες έχει παραγίνει, εγώ που δεν είμαι "αγανακτισμένος" και "επιτυχών στο ΔΗΜΟΣΙΟ μέσω ΑΣΕΠ" και αισθάνομαι ότι όλοι αυτοί οι "επιτυχόντες" όλα αυτά τα χρόνια μου έτρωγαν το υστέρημά μου, γιατί δεν μπορώ να πάω σαββατοκύριακο στη Τζιά? Γιατί δεν μπορώ να συμφάγω σε ταβέρνα με πολιτικούς? Γιατί δεν μένω στην Κηφισιά, όπως άλλοι πολιτικοί οι οποίοι κατα διαβολική σύμπτωση συντρώγουν κάθε κυριακή με "αγανακτισμένους"? Πως γίνεται? Καλό λοιπόν είναι το χάιδεμα για να αποκτήσουμε κοινό, αλλά όλα έχουν και τα όριά τους, ειδικά τώρα που τα πράγματα ξεφεύγουν σιγά σιγά από τα όρια. Γι' αυτό λοιπόν σεβαστείτε τον κάθε άνθρωπο και εάν θέλετε να βρείτε τον φταίχτη κοιταχτείτε στον καθρέφτη. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ (εγώ ήμουν στο σπίτι μου και έκανα budget ασκήσεις
    για να στείλω τα παιδιά μου το καλοκαίρι διακοπές σε ένα αξιοπρεπές μέρες μακρυά από τους "επιτυχόντες του ΑΣΕΠ", τους "Τμηματάρχες Υπουργείου" και τους Πολιτικούς που τους έχανες, που τους έβρισκες στα ίδια μέρη τους έβρισκες). Στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση